ShDe Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 bardzo chetnie przygarne haselko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) Chciałem zagrać w CSS, ale nie wiem którą wersje mam kupić. Na alegro jest za 80 i 30 zeta. Czy jak wezme tą za 30 to jest to samo co ta za 80 zł? Sorki za to, ale wogóle do tej pory gram w BF2 i chce teraz zpróbować sił w CSS, ale nie mam zielonego pojęcia którą płyte mam kupić. Help me please :) http://www.allegro.pl/search.php?string=co...8&country=1 Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez markee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 bardzo chetnie przygarne haselko :)To tylko guest pass który pozwala pograć w csa 3 dni więc nie ma co sie napalać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) Chciałem zagrać w CSS, ale nie wiem którą wersje mam kupić. Na alegro jest za 80 i 30 zeta. Czy jak wezme tą za 30 to jest to samo co ta za 80 zł? Sorki za to, ale wogóle do tej pory gram w BF2 i chce teraz zpróbować sił w CSS, ale nie mam zielonego pojęcia którą płyte mam kupić. Help me please :) http://www.allegro.pl/search.php?string=co...8&country=1 BIERZ TO!: KLIKNIJ ABY PRZEJŚĆ DO SKLEPU - 45zł: Half-Life 2 Half-Life 2: Deathmatch Half-Life: SourceTM Counter-StrikeTM: SourceTM nie bierz nic z Allegro :mad: PS: kto pierwszy wyśle mi swój adres na PW to dostanie hasło gościa dla CSS, 3 dni grania Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Chciałem zagrać w CSS, ale nie wiem którą wersje mam kupić. Na alegro jest za 80 i 30 zeta. Czy jak wezme tą za 30 to jest to samo co ta za 80 zł? Sorki za to, ale wogóle do tej pory gram w BF2 i chce teraz zpróbować sił w CSS, ale nie mam zielonego pojęcia którą płyte mam kupić. Help me please :) http://www.allegro.pl/search.php?string=co...8&country=1 Lepiej kup na allegro konto steam z CSS, ja swoje wyrwałem dawno temu za 20zł (CS:S + DOD:S). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Lepiej kup na allegro konto steam z CSS, ja swoje wyrwałem dawno temu za 20zł (CS:S + DOD:S).Ja kupiłem już kilka kont na allegro po 30~35 zł i wszystko hula bez problemu do dziś. IMO nie warto przepłacać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=35674 Dzisiaj sobie potestuje i zobacze czy to coś warte. Matko, ale syf. Nie wiem czy się przekonam żeby to uruchomić ponownie :lol: Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) WormBoy jeśli można wiedzieć po co kilka kont kupowałeś ? ^^ Dla kumpla czy za "karę" ?? hehe..taki z mojej strony OT. A co do tematu często CS mi się wyłącza ostatnimi czasy...pytałem się różnych kolesi to mówili żebym haxy powyłączał...ale jest problem - nie mam haxów :rolleyes: Co może być nie tak ? Sciągnełem ponownie, lecz po tygodniu znów to samo...kasowałem również config lecz nic się nie zmieniło... Proszę o odp. Pozdrawiam rafwlkp Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Genialne odpowiedzi.. Jesli wywala w innych aplikacjach zaczalbym sie zastanawiac nad wyzszym napiecien na procku i luzniejszymi timingami na poczatek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 WormBoy jeśli można wiedzieć po co kilka kont kupowałeś ? ^^ Dla kumpla czy za "karę" ?? hehe..taki z mojej strony OT. A co do tematu często CS mi się wyłącza ostatnimi czasy...pytałem się różnych kolesi to mówili żebym haxy powyłączał...ale jest problem - nie mam haxów :rolleyes: Co może być nie tak ? Sciągnełem ponownie, lecz po tygodniu znów to samo...kasowałem również config lecz nic się nie zmieniło... Proszę o odp. Pozdrawiam rafwlkp Może trafiasz niechcący w F10 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Może trafiasz niechcący w F10 :rolleyes:-Ej, działa wam f10? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Od jakis dwoch lat nikt nie ma pod f10 /quit Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 E tam , ja np mam caly czas ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Od jakis dwoch lat nikt nie ma pod f10 /quitNo z doświadczenia wiem że na polskich serwach to z 3/4 ludzi ma quita pod f10 :lol2: Też mam cały czas ;] Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 WormBoy jeśli można wiedzieć po co kilka kont kupowałeś ? ^^ Dla kumpla czy za "karę" ?? hehe..taki z mojej strony OT.Dla kumpli :-P A pod F10 to podobno godmode jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=35674 Dzisiaj sobie potestuje i zobacze czy to coś warte. Matko, ale syf. Nie wiem czy się przekonam żeby to uruchomić ponownie :lol: Lol jaki krap :|. Na co to komu ? A tak btw może by zrobili jakies upy dla css ;]. Moze nowe mapki czy cuś ale nie przecież im sie nie chce. co do f10 to tam mam walk forward (gram na f10,-,+,backspace ;0). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No z doświadczenia wiem że na polskich serwach to z 3/4 ludzi ma quita pod f10 :lol2:tylko powiedz mi skad, dalej graja na reales'ie emporio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ejj no co wy, Steam Community jest w pytke XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 WormBoy A możesz podać na PW loginy tych ludzi od których kupowałeś, bo nie chce się nadziać na jakiegoś shita. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) tylko powiedz mi skad, dalej graja na reales'ie emporio?A skąd ja mam wiedzieć czemu wszyscy tak maja ustawione? :huh: Zresztą nawet nie podbindowane f10 i tak działa (przynajmniej u mnie). Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 WormBoy jeśli można wiedzieć po co kilka kont kupowałeś ? ^^ Dla kumpla czy za "karę" ?? hehe..taki z mojej strony OT. A co do tematu często CS mi się wyłącza ostatnimi czasy...pytałem się różnych kolesi to mówili żebym haxy powyłączał...ale jest problem - nie mam haxów rolleyes.gif Co może być nie tak ? Sciągnełem ponownie, lecz po tygodniu znów to samo...kasowałem również config lecz nic się nie zmieniło... Proszę o odp. Pozdrawiam rafwlkp A ja powracam z pytaniem...dlaczego mi się gra wyłącza?? ^^ Co do timingów i napięcia na procu to jest jego max (SIG)..normalnie chodzi 2.3Ghz i w innych aplikacjach jest good... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 jest jakiś serwer purepc czy nie? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 A ja powracam z pytaniem...dlaczego mi się gra wyłącza?? ^^ Co do timingów i napięcia na procu to jest jego max (SIG)..normalnie chodzi 2.3Ghz i w innych aplikacjach jest good... Hmm imo to proc. U mnie też chodziły wszystkie aplikacje ale np FEAR sie wieszał po określonym czasie (ok 30min). Sprawdzałeś już na defowych ustawieniach ? Imo odkręć wszystko i przetestuj. stranded 1 post "mówi" wszystko, zresztą mało kto w to gra już teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Znacie jakiś szybki fix na problemy z errorem "Internal driver errror in IDirect3DDevice9::Present()" :| Pomaga reset kompa :) ale nie chce resetować bo czasami nagminnie się to dzieje jak zrzucam cs'a na pasek i próbuje z powrotem zmaxymalizować, więc nie chce mi się resetować kompa :/ A ten error jakby ktoś go 1 raz doświadczył to jest w momencie załadowania do planszy. Dziwnie ten css jest zaimpelemtnowy :| (używa chyba innego builda silnika source niż w przypadku hl2). BTW pamiętam że topici na ten temat były na forum steama... Przypuszczam, że tam metoda z klasy IDirect3DDevice9 sprawdza "obecność" (czyli czy wspiera sprzętowo) directa 9 na karcie.... aby się włączył odpowiedni rendering... Tzn domyślam się po nazwie. I przypuszczam, że to nie jest klasa/metoda z dierctx api tylko jakaś własna zdefiniowana przez valve :P (dla wtajemniczonych ;)) Dżyzas kto to implementował ;( Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Nie mam takiego problemu . Alt+tab moge naciskac ile chce i nic sie nie dzieje. Jedynie podczas loadu mapy i w tedy alt+tab sa różowe textury na podłodze itp (szachownica na mapie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 jak są różowe tekstury na podłodze to klika się przycisk wyjścia do windowsa (miedzy ctrl, a alt'em) wtedy znika :) A tak btw. Szukam klanowiczów do sekcji CS:S klanu Raven Guard Clan - prawdziwe treningi ruszają od września, więc jeszcze są wakacje :) Jak jest ktoś chętny to pisać na gg 8201023 ew. PM. Stronka klanu- http://www.rgclan.prv.pl/ Pozdro. Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowalQ Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Witam Po 2 miesiecznej przerwie wracam do CSS i mam pytanie czy mozna zainstalowac tak steama+ css zeby steam nei scigal mi calej gry z netu?zawsze instalowalem steama a pozniej cs:s i steam pokazywal status gry jako:not instaled.Zalezy mi na tym poniewaz na moim laczu 256 bedzie trwalo to wiecznosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Wystarczy , że gcfy przekopiujesz do SteamApps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Bylo kilka razy wspominane - instalujesz steam'a, logujesz sie na konto, zamykasz aplikacje i po skopiowaniu gcf'ow wszystko powinno smigac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) ja tam mam inny sposób, cały folder Steam wrzucam na DVD/inny dysk jak mi potrzeba i potem nawet po formacie jak odpalę Steam.exe to wszystko jest tak jak powinno być i moge od razu grać ;) Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...