Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem zagrać w CSS, ale nie wiem którą wersje mam kupić. Na alegro jest za 80 i 30 zeta. Czy jak wezme tą za 30 to jest to samo co ta za 80 zł?

Sorki za to, ale wogóle do tej pory gram w BF2 i chce teraz zpróbować sił w CSS, ale nie mam zielonego pojęcia którą płyte mam kupić.

Help me please :)

http://www.allegro.pl/search.php?string=co...8&country=1

Edytowane przez markee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem zagrać w CSS, ale nie wiem którą wersje mam kupić. Na alegro jest za 80 i 30 zeta. Czy jak wezme tą za 30 to jest to samo co ta za 80 zł?

Sorki za to, ale wogóle do tej pory gram w BF2 i chce teraz zpróbować sił w CSS, ale nie mam zielonego pojęcia którą płyte mam kupić.

BIERZ TO!:

KLIKNIJ ABY PRZEJŚĆ DO SKLEPU - 45zł:

Half-Life 2

Half-Life 2: Deathmatch

Half-Life: SourceTM

Counter-StrikeTM: SourceTM

nie bierz nic z Allegro :mad:

PS:

kto pierwszy wyśle mi swój adres na PW to dostanie hasło gościa dla CSS, 3 dni grania

Edytowane przez AAF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej kup na allegro konto steam z CSS, ja swoje wyrwałem dawno temu za 20zł (CS:S + DOD:S).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WormBoy jeśli można wiedzieć po co kilka kont kupowałeś ? ^^ Dla kumpla czy za "karę" ?? hehe..taki z mojej strony OT.

A co do tematu często CS mi się wyłącza ostatnimi czasy...pytałem się różnych kolesi to mówili żebym haxy powyłączał...ale jest problem - nie mam haxów :rolleyes: Co może być nie tak ? Sciągnełem ponownie, lecz po tygodniu znów to samo...kasowałem również config lecz nic się nie zmieniło...

Proszę o odp.

Pozdrawiam

rafwlkp

Edytowane przez rafwlkp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WormBoy jeśli można wiedzieć po co kilka kont kupowałeś ? ^^ Dla kumpla czy za "karę" ?? hehe..taki z mojej strony OT.

A co do tematu często CS mi się wyłącza ostatnimi czasy...pytałem się różnych kolesi to mówili żebym haxy powyłączał...ale jest problem - nie mam haxów :rolleyes: Co może być nie tak ? Sciągnełem ponownie, lecz po tygodniu znów to samo...kasowałem również config lecz nic się nie zmieniło...

Proszę o odp.

Pozdrawiam

rafwlkp

Może trafiasz niechcący w F10 :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od jakis dwoch lat nikt nie ma pod f10 /quit

No z doświadczenia wiem że na polskich serwach to z 3/4 ludzi ma quita pod f10 :lol2:

Też mam cały czas ;]

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=35674

Dzisiaj sobie potestuje i zobacze czy to coś warte.

Matko, ale syf. Nie wiem czy się przekonam żeby to uruchomić ponownie :lol:

Lol jaki krap :|. Na co to komu ?

A tak btw może by zrobili jakies upy dla css ;]. Moze nowe mapki czy cuś ale nie przecież im sie nie chce.

co do f10 to tam mam walk forward (gram na f10,-,+,backspace ;0).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko powiedz mi skad, dalej graja na reales'ie emporio?

A skąd ja mam wiedzieć czemu wszyscy tak maja ustawione? :huh:

Zresztą nawet nie podbindowane f10 i tak działa (przynajmniej u mnie).

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do tematu często CS mi się wyłącza ostatnimi czasy...pytałem się różnych kolesi to mówili żebym haxy powyłączał...ale jest problem - nie mam haxów rolleyes.gif Co może być nie tak ? Sciągnełem ponownie, lecz po tygodniu znów to samo...kasowałem również config lecz nic się nie zmieniło...

Proszę o odp.

Pozdrawiam

rafwlkp

A ja powracam z pytaniem...dlaczego mi się gra wyłącza?? ^^

Co do timingów i napięcia na procu to jest jego max (SIG)..normalnie chodzi 2.3Ghz i w innych aplikacjach jest good...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja powracam z pytaniem...dlaczego mi się gra wyłącza?? ^^

Co do timingów i napięcia na procu to jest jego max (SIG)..normalnie chodzi 2.3Ghz i w innych aplikacjach jest good...

Hmm imo to proc. U mnie też chodziły wszystkie aplikacje ale np FEAR sie wieszał po określonym czasie (ok 30min). Sprawdzałeś już na defowych ustawieniach ? Imo odkręć wszystko i przetestuj.

stranded

1 post "mówi" wszystko, zresztą mało kto w to gra już teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znacie jakiś szybki fix na problemy z errorem "Internal driver errror in IDirect3DDevice9::Present()" :| Pomaga reset kompa :) ale nie chce resetować bo czasami nagminnie się to dzieje jak zrzucam cs'a na pasek i próbuje z powrotem zmaxymalizować, więc nie chce mi się resetować kompa :/ A ten error jakby ktoś go 1 raz doświadczył to jest w momencie załadowania do planszy. Dziwnie ten css jest zaimpelemtnowy :| (używa chyba innego builda silnika source niż w przypadku hl2). BTW pamiętam że topici na ten temat były na forum steama... Przypuszczam, że tam metoda z klasy IDirect3DDevice9 sprawdza "obecność" (czyli czy wspiera sprzętowo) directa 9 na karcie.... aby się włączył odpowiedni rendering... Tzn domyślam się po nazwie. I przypuszczam, że to nie jest klasa/metoda z dierctx api tylko jakaś własna zdefiniowana przez valve :P (dla wtajemniczonych ;)) Dżyzas kto to implementował ;(

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak są różowe tekstury na podłodze to klika się przycisk wyjścia do windowsa (miedzy ctrl, a alt'em) wtedy znika :)

A tak btw. Szukam klanowiczów do sekcji CS:S klanu Raven Guard Clan - prawdziwe treningi ruszają od września, więc jeszcze są wakacje :) Jak jest ktoś chętny to pisać na gg 8201023 ew. PM.

Stronka klanu- http://www.rgclan.prv.pl/

Pozdro. Drunk_ZoZol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Po 2 miesiecznej przerwie wracam do CSS i mam pytanie czy mozna zainstalowac tak steama+ css zeby steam nei scigal mi calej gry z netu?zawsze instalowalem steama a pozniej cs:s i steam pokazywal status gry jako:not instaled.Zalezy mi na tym poniewaz na moim laczu 256 bedzie trwalo to wiecznosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam mam inny sposób, cały folder Steam wrzucam na DVD/inny dysk jak mi potrzeba i potem nawet po formacie jak odpalę Steam.exe to wszystko jest tak jak powinno być i moge od razu grać ;)

Edytowane przez stranded

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi