Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

ja tam mam inny sposób, cały folder Steam wrzucam na DVD/inny dysk jak mi potrzeba i potem nawet po formacie jak odpalę Steam.exe to wszystko jest tak jak powinno być i moge od razu grać ;)

To masz farta bo u mnie cały Steam zajmuje tylko 12 GB ;]. gcfy to chyba lepszy sposób chociaż i same one u mnie zajmuja 7.88 GB ;0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !

Pamiętacie mój problem z wyłączaniem sie CS'a ? Otóż problem nie tkwił w OC kompa, nie w cfg lecz w update STEAM którego mój Windows nie polubił...dzisiaj jakiś update się ściągnął i wyłączanie gry jak ręką odjął... :)

To tak dla wyjaśnienia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a o płytach DVD double layer słyszeli? :P

poza tym jak któs ma dysk jakiś przenośny to można kopiować cały Steam śmiało i odpalać na innej maszynie, ewentualnie trzeba przeinstalować samego Steam jak nie będzie chciał chodzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozecie mi jasnie wytlumaczyc z tymi Gcfami.proszilbym bardzo dokladnie bo nie rozumiem. dzeiki

Kopiujesz pliki o tym rozszerzeniu na płytkę lub inną partycję. Po reinstalu systemu ( czy innym działaniu kasującym steama) wklejasz je, po zainstalowaniu steama, do odpowiednich folderów. Steam potem dociągnie tylko resztę brakujących plików co trwa chwilę. Nie będzie ściągał całej gry od nowa,co np. u mnie (2 Mbit) równa się całej nocy ściągania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie latwiej zainstalowac steama na innej partycji niz c? ja nigdy nie mialem problemu po reinstalce, po prostu odpalam exe, cos niby dociagnie i dziala po pol minucie.

Instaluję steama na innej partycji niż C ale czasami trzeba przenieść dane na inny dysk itp...Ostatnio np. kumpel kupił CSS i dałem mu swoją płytkę aby nie musiał wszystkiego zasysać.

Zawsze lepiej mieć jakiś backup na sporą ilość danych. Podstawowe pliki CSS( a przynajmniej większość) wchodzą na dvd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wywala mnie z niektórych serwerów ze względu na zbyt niskie command rate. To pytam gdzie i na jaką wartość powinienem to ustawić?

Moge dać trzydniowy kod do css. Jeżeli ktoś chce to pisać na PW.

Edytowane przez markee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mógłbyś jeszcze napisać gdzie to ustawić?

W konsoli trzeba to ustawić. Jak nie masz włączonej konsoli to wchodzisz do CSA -> Options -> Keyboard -> advanced i tak zaznaczasz Enable Developer Console. Potem naciskasz tylde (~) i wpisujesz te komendy ;).

Btw jest nowy steam z crapem community i nawet fajnym wyglądem. Problem ze mi sie wiesza, store nie działa i jak sie "gasi" okno to ono znika powoli (coś jak fade z visty) ;0. Chce więcej takich pomysłów Valve (Dynamic Weapon Pricing xD).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od jakiegoś czasu nie odpalałem steama więc dziś zaskoczył mnie ten steam community. Jak odpalić friendsy w grze?;>

http://board.counter-strike.pl/viewtopic.p...sc&start=15

Chyba nie muszę pisać że oczywiście nie działają...:lol:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nie wiecie przypadkiem czegoś takiego jak obsługa cs source dla 2 rdzeni ?? Czy jest wogóle w planach przez valve, bo po przesiadce z sd 3700 na x2 mam znacznie mniejszy fps :( i strasznie mnie to denerwuje ;/. Różnica 300mhz objawia się tym , że jak przy zadymie na długiej na d2 miałem 63 fpsy i w zwyż tak teraz mam około 40 grrrrrrr :(.

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na full detalach z aax16 i afx16 będziesz miał w 1280x1024 w stresstescie jakies 230 fps(wiem bo mam pod ręką e4300@3,2ghz) u mnie mam 201, na sandiego miałem około 225fps i poprostu jeden rdzen lepiej chodzi w csie niz dwa tymsamym mogliby coś zmajstrować , bo przy ostrej zadymie jest nieciekawie ;/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak te torby z valve coś wymyślą.....

Przyjaciele mi dalej nie banglają :(

Zresztą do steam community też nie mogę się zalogować bo każe mi ściągnąć steama :lol:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nei, mam Kasperka z którym to wszystko sie gryzie (tzn tyle wywnioskowałem z forum steama)!

Oczywiście fachowcy radzą :

"Try uninstall Kaspersky, you will see difference..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie gramy jeszcze ;D

bo ja nowy i nie ogarniam czy jeszcze trwaja jakies rozgrywki ;)

a tu 195 stron wiec troche czytania :mur:

jakby ktos chcial pograc to pisac :D

btw. moze jakis spar mix ;) uzytkownicy do ct a moderatorzy i admini do terro xd

bedzie mozna sie wyzyc ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi