xpektor Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Kiedy ustawiamy się na jakieś wspólne granie? Miałem kilkuletnią przerwę, ale do wyjścia nowego cod'a i moh'a trzeba coś podziałać od czasu do czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ja dziś zaliczyłem ponad 160 rund, przerwa była dość znaczna. Licho mi idzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Hmm ja tez bym cos wiecej pogral - przerwa 5 lat, ale coz :D - ktos chetny na dzisiaj wieczor ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 tez dzis troszke pograłem i stwierdzilem ze majac odpowiedni konfig, gra po upd chodzi jak zloto purepc raczej nie posiada swojego serwera css ? bo faktycznie mozna by pograc razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 To po drugim meczu wbijamy gdzieś na kilka rundek. Zapodajcie tylko namiary na jakiś sprawdzony serwer. Ewentualnie wyślijcie zapka na steam to się jakoś połapiemy. Nick xpektorek . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Dziwne - albo jestem stary i niedołężny albo każdy serw na którym gram ma inne hitboxy. Ziomki muszą strzelać przed pojawieniem się modelu aby był hs. No i nie widzę kopa płynności...Ah, sry - mam intela :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Kopa ni ma - przy włączonej multi core fps spadł mi z 200 do 190. Hitboxy bardzo zależały od ticka serwera i jeszcze czegoś czego nie pamietam. Na niektórych serwerach się nie da grać a na innych jest zajebiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Kopa ni ma - przy włączonej multi core fps spadł mi z 200 do 190. Hitboxy bardzo zależały od ticka serwera i jeszcze czegoś czego nie pamietam. Na niektórych serwerach się nie da grać a na innych jest zajebiście Mamy podobny konfig, u mnie po włączeniu multicore kop jest. 1280x1024. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Mamy podobny konfig, u mnie po włączeniu multicore kop jest. 1280x1024. Ale nawet w stress teście ? Bo u mnie nie ma wzrostu ani w grze anie w teście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Nie rajcują mnie stress testy, szczególnie jak mają tyle wspólnego z grą, co ja z graniem na saksofonie. W grze gdy wchodzę do opcji, zmieniam i klikam apply jest widoczny skok na netgraphie. Wejdź na jakiś serwer z ludzmi ~20 najlepiej cs_office. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 (edytowane) A jak myślisz ze na początku zrobiłem ? Grając na d2 18 gracz i wzrost żadem. Zdarza się. Kod sieciowy niby poprawiony ale często wszystko laguje a animacja modeli jakby szybko klatkuje. Edytowane 30 Czerwca 2010 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzit Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam. Posiadam oryginalną grę Counter Strike Source, w którą gram już od dłuższego czasu. Jednak ostatnio zacząłem zwracać uwagę na ilość klatek na sekundę. Jest ich moim zdaniem mało jak na mój sprzęt. Oto on: - Karta graficzna Geforce 9800 GT 1GB vram - 3 GB pamięci ram Geil DDR 2 - Procesor DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz Co do systemu : - Windows XP Professional - dyski zapełnione może w 15 % - mało rzeczy na kompie - 3 gry (CSS, Heroes 3 i Pes 2010) - antywirus Nod 32 - 0 wirusów i szpiegów -format robiony 2 tygodnie temu Co do fps w grze. W teście mam ponad 200. W grze jak są postacie, inni gracze to spada nawet do 35-40. Jak jest pusto to osiąga 60-70. Dodam jeszcze, że gry takie jak PES 2010, Need For Speed Shift, Left 4 Dead 2 chodzą płynnie na high. Counter strike source mam ustawione na low detale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Na tym podforum panuje zasada 1 gra = 1 temat. Napisz w topicu o css to pomyslimy, ale fps'y w css w duzym stopniu zaleza od procesora, a tego nie masz najmocniejszego. Bycmoze faktycznie troche ich za malo, ale duzo wiecej nie wycisniesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam. Posiadam oryginalną grę Counter Strike Source, w którą gram już od dłuższego czasu. Jednak ostatnio zacząłem zwracać uwagę na ilość klatek na sekundę. Jest ich moim zdaniem mało jak na mój sprzęt. Oto on: (...) Dodam jeszcze, że gry takie jak PES 2010, Need For Speed Shift, Left 4 Dead 2 chodzą płynnie na high. Counter strike source mam ustawione na low detale. Zrzut z opcjami graficznymi sugerowany. Jakiś custom cfg wrzucałeś dla większej liczby FPS? Zyskasz na ilości klatek ale jakościowo może być słabiej. Do tego ostatnia zmiana silnika i staruszek pt. Penitum D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Wszystko w porządku poza procesorem, może nowa opcja multicore rendering coś da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Co do tej opcji z której wzrasta prędkość - nie wiem czy jestem dziwny i mój konfig przejmuje moje cechy - ale u mnie opcja jest zasugerowana jako off i po włączeniu mam dropa o ~ 15-30% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Też miałem spadek (no nie do końca - minimalny fps był większy). Pomogła mi Ta sztuczka z forum steam. Zresztą, nie tylko mi. Sporo osób na pclolu też twierdzi, że jest lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Nie wiem wtf, ale na de_dust przy 6 osobach miałem dropa przy włączonym, a na cs_office przy ~20 przy wyłączonym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 purepc raczej nie posiada swojego serwera css ? bo faktycznie mozna by pograc razem Kiedys posiadalo (no dobra nie pure ale tweak...) bo sam sponsorowalem. :wink: 2004 stare czasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=2xWfEoFSlFU Przydałby sie nowy cs z cacy grafą i gameplayem surowym jak w cs1.6 z fizyką z kosmosu itd... Edytowane 29 Listopada 2010 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VenT Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 (edytowane) Jak już ktoś odkopał temat z przed prawie pół roku to chciałem się zapytać czy HD4670 IceQ z Celeronem Dual Core E3400 @ 3.2GHz nie będzie miał problemu z utrzymaniem tych 60FPS (odświeżanie monitora 60Hz) ? Edytowane 29 Listopada 2010 przez VenT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Jak już ktoś odkopał temat z przed prawie pół roku to chciałem się zapytać czy HD4670 IceQ z Celeronem Dual Core E3400 @ 3.2GHz nie będzie miał problemu z utrzymaniem tych 60FPS (odświeżanie monitora 60Hz) ? Nie będzie miał problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Athlon X2 5000+, 2GB RAM, Radeon X1650 Pro, wszystko na max (albo prawie wszystko) ~100FPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havn Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Pozwole sobie wykopac temat bo mam problem a mianowicie po ostatnim update (tym spolszczajacym) nie dziala mi mikrofon sprawa jest na tyle dziwna ze w tescie mikrofonu w stamie z poziomu win(xp) dziala OK,w samej grze w tescie mic tez dziala OK,tylko w momencie jak jestem podlaczony do jakiegos servera albo mnie nie slychac albo strasznie przerywa. Dodam jeszcze ze skypa tez chodzi dobrze (podobno to ten sam codec) Nie jestesm jedyny ktory ma ten problem a google milczy na ten tamat moze ktos pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) How to fix the mic issues in CSS since update(lookin here) - Steam Users' Forums to tylko jeden z wielu tematow dotyczacych tego problemu, rozejrzyj sie Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez krzynek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havn Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) W takim razie jesli wszystko dobrze zrozumialem i niczego nie przegapilem na ten czas nie ma innej opcji niz ustalenie przez jakiegos admina "sv_use_steam_voice 0" na serverze ? Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez havn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2011 na to wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Czy ktoś ze "starej gwardii" gra jeszcze w CS-a ? Może jakaś ustawka :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Odpaliłem chyba z miesiąc temu za namową znajomego - wielkie WTFITFS wyrwało mi się pod nosem. Kiedy? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ja chętnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...