Kwiecień Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zagrał bym z Wami ale mam ping ponad 2000 ;( Debile z sieci ściągają jakieś wieśniactwo pewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 A ja korzystając z okazji HappY New York 4 every player Kanter ;p Wbijam sie na serwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustawcss Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Mi także nie przypadł za bardzo do gustu css. cs 1.5 = umiejętności css = umiejętności + fux Niestety taka jest prawda. Dla mnie osobiście ten cały css mógł by wcale nie wychodzić a żeby pozostała wersja 1.6 a najlepiej 1.5. No ale niestety świat idzie do przodu i trzeba sie przystosować. co do fuksa to się zgadzam, umiejętności posiadam raczej skromne, widać to na serwie z rzadka wychodza mi akcje, ale czasem coś się ufarci-zamieszczam demko z sylwestrowej nocy www.gustaw.buntownik.pl/pad.zip terro 4 gosci z P.A.D ct reszta swiata dolożyli nam nieźle ale byly male wyjątki np.3 runda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 może byś podpowiedał jak można to otworzyć ,bo ja zielony jestem i nie chce mi się nigdzie szukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustawcss Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 wypakowujemy plik do katalogu z cs'em demo odpalamy z konsoli playdemo pad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 a jak demowke nagrac ? a ta wasza, niedlugo oblookam :) dzisiaj wchodze za jakies 1,5 godzinki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Nagrywanie demka: Record nazwa dema Odtwarzanie demka: Playdemo nazwa dema dema zapisują sie domyslnie w CS-sourcecstrike Tam też wrzucamy inne demka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 ktoś kiedyś pytał się o filmiki z cs:s : http://www.csbanana.com/csb_page.banana?page=169&p=1 http://www.csbanana.com/csb_page.banana?page=169&p=2 Oprócz tego jest tam wiele innych plików do zasysania. Jeszcze coś dla ludzi nie radzących sobie z grą :D : http://www.csbanana.com/csb_page.banana?page=197 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 jaki jest bind na zooma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Fajnie sobie tak post nabic, co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 jak post nabic ? nie rozumiem :/ pytam po prostu jaki jest bind na zooma, bo chce sobie 3 klawisz myszki zbindowac na zoom... tak, zeby byl tylko jednokrotny zoom... zebym nie musial przechodzic do trybu normalnego przez 2-krotnego zooma, bo to niewygodne... nie rozumiem Twojej wypowiedzi... tym razem, to ja do Ciebie moglbym tak napisac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 A skąd można więcej takich demek ściągnąć ?? Chodzi mi o grę jakichś PRO, żeby się podszkolić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Kwiecien wystarczy popatrzec jak ja gram i masz fcipe demko. Joke^ Nie wiem jakm trzeba by leniem aby nie odpali googli i wpisac : cs:source movies, no ale jestem dobry to masz troche : http://www.csnation.net/view.php/cssource/movies.csn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 www.sogamed.com największy zbiór demek... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Jako ze polecial nasz ostatni temat - tworze drugi. =============================== DO GRY POTRZEBA... - Gry Half Life 2 + Counter Strike Source - najnowszych aktualizacji - komputera i neta ;] TU GRAMY IP: 62.212.73.175:27045 Hasło: pfe34gbrs | czesto zmieniamy ADMINI Cmx [główny admin] - 6791329 Poca - 2639509 Arnie - 3073844 Micro - 5390543 Mak - 1218735 Edytowane 5 Lutego 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Hmmm... szkoda ze nie ma tamtego tematu juz :( Ale coz... Panowie to jak z tym rewanzem SeS vs. Tweak.pl ? Macie na niego ochote? Bylbym za tym, zebysmy zagrali w tych samych skladach (to przynajniej bym zagral :) ). Edytowane 5 Lutego 2005 przez n4rcyz3|< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 HeH nie ma naszych 34stron wypocin... znow od nowa :D:D Ale fajnie :D:D Kurde lae wczoraj wieczorem sie fajnie grało :D Normalnie wypas :D Full ludu, i do tego ludu najlepiej grającego :D I mialem nawet forme wczoraj :D Statsy piekne :D TP świetne było :D Takie sesje powinny być dziennie :D Może dziś znowu:> Chyba że chlejecie w ostatki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Chyba że chlejecie w ostatki? Przeciesz ostatnia sobota karnawalu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Przeciesz ostatnia sobota karnawalu :-P 1258347[/snapback] czyli idealny dzien na dobra partyjke w css! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 a propo do której wczoraj siedzieliście ??? :> i kto to był ?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja poszedłem spać 02.30, ale z serwa wcześniej wyszedłem. Porażka wczoraj była, i dziś jest podobnie - wczoraj ping zaczął się od 250 spadł do 170 jak ludzie wyszli. Dzis nawet nie wchodzę - pokazuje mi 280-380 :( Oba serwy tweaka tak mają. Dla porównania, grałem na pifpafie przed chwilą, było 20 osób i miałęm ping..... uwaga 40 - czterdzieści !!!! Przy 20 osobach na łączu 128/64 ! Gra się do [gluteus maximus] z tamtymi lolkami, ale ping.... Pytanie do adminów czy kogo tam - zmienialiście coś na serwie ? Coś musiało zostać zmienione, ponieważ np Dabek (i inni, ale mało ludzi), czy właśnie ja - mamy tak duże pingi, a np. Roger ma ping super, a miał duży. Nie piszcie mi, że teraz zmiana, bo za takie granie o ja podziękuję :( Nerwowo oczekuję na konkretne informacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 pewnie Roger wklepal kod ze zdrapki z najnowszego bravo :lol: a na powaznie tez widze u siebie zwiekszony ping... o jakies 20-40ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 mi tak samo ping nie spada poniżej 170 dlatego jestem zmuszony grać na innych serwach.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Co się stało, co się stało :) Macie newsa: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...59BvnFz7pBk4qQP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 pewnie moja karta już tego cacka nie obsłuży.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Odzyskałem tyle ile mogłem. Sorry więcej się nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Spoko - dziękujemy ! Życzę mniej (niemiłych) niespodzianek na przyszłość ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Mi ping raczej spadł, jednak mam dziwne podskoki...do 200 :D Chwilowe, ale są. najgorzej gdy taki bajer sie stanie podczas wymiany ołowiu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PickUpThePhone Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 :angry: Juz myslalem ze sobie wczoraj z wami pogram.... W konsoli wpisywalem " connect i numer IP" to wyskakiwal komunikat ze zle haslo, jak chcialem dodac do ulubionych to powiedzialo ze numer IP niewlasciwy (a ze stronki go przekopiowywalem) tak sie wscieklem, ze udezając w blat wywalil mi sie kubek i zalalo klawiatore. Nie dosc ze nie pogralem to jeszcze musze kumplowi klawe odkupic. jak pech to na calego.... A niech to szlag. mam pytanko: Co moglo byc tego powodem?? Blokowaliscie moze wczoraj server na rozgrywki klanowe?? Probowalem wchodzic o okolo 21:00.... Pozdro A tak wogole to dlaczego wykasowali te wszystkie strony?? Bo nie na temat, czy co ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Ja poszedłem spać 02.30, ale z serwa wcześniej wyszedłem. Porażka wczoraj była, i dziś jest podobnie - wczoraj ping zaczął się od 250 spadł do 170 jak ludzie wyszli. Dzis nawet nie wchodzę - pokazuje mi 280-380 :( Oba serwy tweaka tak mają. Dla porównania, grałem na pifpafie przed chwilą, było 20 osób i miałęm ping..... uwaga 40 - czterdzieści !!!! Przy 20 osobach na łączu 128/64 ! Gra się do [gluteus maximus] z tamtymi lolkami, ale ping.... Pytanie do adminów czy kogo tam - zmienialiście coś na serwie ? Coś musiało zostać zmienione, ponieważ np Dabek (i inni, ale mało ludzi), czy właśnie ja - mamy tak duże pingi, a np. Roger ma ping super, a miał duży. Nie piszcie mi, że teraz zmiana, bo za takie granie o ja podziękuję :( Nerwowo oczekuję na konkretne informacje :) 1258670[/snapback] Mnie ta zmina cieszy z ping 300ms 60ms to powinno byc :D :D :D :D Niewiem co to sie porobilo ja mam osiedlowke 128kb n apipfapie zawsze mialem piekny ping 30 40 ms a Tweak 200 300ms :/ Mam nadzieje ze ta zmiena będzie na dlugi okres czasu :D :D pewnie Roger wklepal kod ze zdrapki z najnowszego bravo :lol: a na powaznie tez widze u siebie zwiekszony ping... o jakies 20-40ms 1258676[/snapback] A myslalem ze tego nikt nie odgadnie :mur: :mur: :mur: :mur: :lol: :lol: :lol: :lol: Kazik ja gralem na pingu 300ms sam widziales i nie bylo tak zle kwestja przyzwyczajeniia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...