Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Mi także nie przypadł za bardzo do gustu css.

cs 1.5 = umiejętności

css = umiejętności + fux

Niestety taka jest prawda. Dla mnie osobiście ten cały css mógł by wcale nie wychodzić a żeby pozostała wersja 1.6 a najlepiej 1.5. No ale niestety świat idzie do przodu i trzeba sie przystosować.

co do fuksa to się zgadzam, umiejętności posiadam raczej skromne, widać to na serwie

z rzadka wychodza mi akcje, ale czasem coś się ufarci-zamieszczam demko z sylwestrowej nocy www.gustaw.buntownik.pl/pad.zip

terro 4 gosci z P.A.D

ct reszta swiata

dolożyli nam nieźle ale byly male wyjątki np.3 runda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś kiedyś pytał się o filmiki z cs:s :

http://www.csbanana.com/csb_page.banana?page=169&p=1

http://www.csbanana.com/csb_page.banana?page=169&p=2

Oprócz tego jest tam wiele innych plików do zasysania.

Jeszcze coś dla ludzi nie radzących sobie z grą :D :

http://www.csbanana.com/csb_page.banana?page=197

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak post nabic ? nie rozumiem :/

pytam po prostu jaki jest bind na zooma, bo chce sobie 3 klawisz myszki zbindowac na zoom... tak, zeby byl tylko jednokrotny zoom... zebym nie musial przechodzic do trybu normalnego przez 2-krotnego zooma, bo to niewygodne... nie rozumiem Twojej wypowiedzi... tym razem, to ja do Ciebie moglbym tak napisac :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwiecien wystarczy popatrzec jak ja gram i masz fcipe demko.

Joke^

Nie wiem jakm trzeba by leniem aby nie odpali googli i wpisac : cs:source movies, no ale jestem dobry to masz troche :

http://www.csnation.net/view.php/cssource/movies.csn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako ze polecial nasz ostatni temat - tworze drugi.

===============================

DO GRY POTRZEBA...

- Gry Half Life 2 + Counter Strike Source

- najnowszych aktualizacji

- komputera i neta ;]

TU GRAMY

IP: 62.212.73.175:27045

Hasło: pfe34gbrs | czesto zmieniamy

ADMINI

Cmx [główny admin] - 6791329

Poca - 2639509

Arnie - 3073844

Micro - 5390543

Mak - 1218735

Edytowane przez Poca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... szkoda ze nie ma tamtego tematu juz :( Ale coz...

Panowie to jak z tym rewanzem SeS vs. Tweak.pl ? Macie na niego ochote? Bylbym za tym, zebysmy zagrali w tych samych skladach (to przynajniej bym zagral :) ).

Edytowane przez n4rcyz3|<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HeH nie ma naszych 34stron wypocin... znow od nowa :D:D Ale fajnie :D:D

Kurde lae wczoraj wieczorem sie fajnie grało :D Normalnie wypas :D Full ludu, i do tego ludu najlepiej grającego :D I mialem nawet forme wczoraj :D Statsy piekne :D TP świetne było :D Takie sesje powinny być dziennie :D

Może dziś znowu:> Chyba że chlejecie w ostatki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja poszedłem spać 02.30, ale z serwa wcześniej wyszedłem. Porażka wczoraj była, i dziś jest podobnie - wczoraj ping zaczął się od 250 spadł do 170 jak ludzie wyszli. Dzis nawet nie wchodzę - pokazuje mi 280-380 :( Oba serwy tweaka tak mają. Dla porównania, grałem na pifpafie przed chwilą, było 20 osób i miałęm ping..... uwaga 40 - czterdzieści !!!! Przy 20 osobach na łączu 128/64 ! Gra się do [gluteus maximus] z tamtymi lolkami, ale ping....

Pytanie do adminów czy kogo tam - zmienialiście coś na serwie ? Coś musiało zostać zmienione, ponieważ np Dabek (i inni, ale mało ludzi), czy właśnie ja - mamy tak duże pingi, a np. Roger ma ping super, a miał duży. Nie piszcie mi, że teraz zmiana, bo za takie granie o ja podziękuję :(

Nerwowo oczekuję na konkretne informacje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:angry: Juz myslalem ze sobie wczoraj z wami pogram.... W konsoli wpisywalem " connect i numer IP" to wyskakiwal komunikat ze zle haslo, jak chcialem dodac do ulubionych to powiedzialo ze numer IP niewlasciwy (a ze stronki go przekopiowywalem) tak sie wscieklem, ze udezając w blat wywalil mi sie kubek i zalalo klawiatore. Nie dosc ze nie pogralem to jeszcze musze kumplowi klawe odkupic. jak pech to na calego.... A niech to szlag.

mam pytanko: Co moglo byc tego powodem?? Blokowaliscie moze wczoraj server na rozgrywki klanowe?? Probowalem wchodzic o okolo 21:00....

Pozdro

A tak wogole to dlaczego wykasowali te wszystkie strony?? Bo nie na temat, czy co ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja poszedłem spać 02.30, ale z serwa wcześniej wyszedłem. Porażka wczoraj była, i dziś jest podobnie - wczoraj ping zaczął się od 250 spadł do 170 jak ludzie wyszli. Dzis nawet nie wchodzę - pokazuje mi 280-380 :( Oba serwy tweaka tak mają. Dla porównania, grałem na pifpafie przed chwilą, było 20 osób i miałęm ping..... uwaga 40 - czterdzieści !!!! Przy 20 osobach na łączu 128/64 ! Gra się do [gluteus maximus] z tamtymi lolkami, ale ping....

Pytanie do adminów czy kogo tam - zmienialiście coś na serwie ? Coś musiało zostać zmienione, ponieważ np Dabek (i inni, ale mało ludzi), czy właśnie ja - mamy tak duże pingi, a np. Roger ma ping super, a miał duży. Nie piszcie mi, że teraz zmiana, bo za takie granie o ja podziękuję :(

Nerwowo oczekuję na konkretne informacje :)

1258670[/snapback]

Mnie ta zmina cieszy z ping 300ms 60ms to powinno byc :D :D :D :D

Niewiem co to sie porobilo ja mam osiedlowke 128kb n apipfapie zawsze mialem piekny ping 30 40 ms a Tweak 200 300ms :/

Mam nadzieje ze ta zmiena będzie na dlugi okres czasu :D :D

pewnie Roger wklepal kod ze zdrapki z najnowszego bravo :lol:

a na powaznie tez widze u siebie zwiekszony ping... o jakies 20-40ms

1258676[/snapback]

A myslalem ze tego nikt nie odgadnie :mur: :mur: :mur: :mur: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kazik ja gralem na pingu 300ms sam widziales i nie bylo tak zle kwestja przyzwyczajeniia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi