KZI Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Ja gram cały czas na KUŹNI 156.17.53.33:27020 , ludzie strasznie denni tam grają (wczoraj jakiś Bania grał, ale nie nasz Bania lol), ale nabijam sobie ranka (11 hehe, za mało killsów jeszcze mam) i .. nerwie się na denne lamy grające na ffa w dzień :( Tragedia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 to czemu nie pograsz na pif paf albo atm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 po 1 primo: TR 33 po 2 primo: graja tam lamki ze standartowymi ustawieniami (rate i te sprawy : p ) No i dlatego nie gra :D a mzoe nie ma - tez taka opcja jest [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) Hmm, nie mam numerków tych serwów, poza tym i tak nigdy was nigdzie nie ma albo gracie na fejkach (czemu? nie idzie wam i wstyd wam?) także skąd mam wiedzieć, że jeżeli już gracie to gdzie gracie ? Edit: Ja się na tych sratach-ratach nie znam wogóle (jedyne raty jakie znam to te, co spłacam). Nigdy nie kumałem myszek za 300zł i podkładek za 100+ jakieś ślizgacze. Ja macham myszką Logitecha optykiem za 60zł (taka czarna) po blacie już od lat, biorę giwere w łapy bez zastanawiania się na jakimś ratem i zabijam. Edytowane 1 Września 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) Male info dla n00bow (pwend n00bs :D ) dajcie :cl_cmdrate 101cl_updaterate 101rate 25000i będzie git;pnie no polecam jeszcze tutaj trochę lektury:http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=4039co prawda 1.6 ale pouczyć się można;f BY FASTLY !!! Ustawiac bedziecie pr0 [; poza tym i tak nigdy was nigdzie nie ma albo gracie na fejkach (czemu? nie idzie wam i wstyd wam?) także skąd mam wiedzieć, że jeżeli już gracie to gdzie gracie ? 1627157[/snapback] Ja lubie byc anonimowy po oŁnowac pod fejkiem :D Edytowane 1 Września 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Ja nie moge grać pod realnym bo za dużo osób mi truje dupe czy mamy rekrutacje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 ja bym najpierw trul czy macie sponsora ;]]] i przyzwyczailem sie do obszczanego kundla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 ma ktos jakis fajny program do pisania configów?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 notatnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 nie jestem pro i wogóle nie znam sie na configach [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) Gramy teraz coś? Wchodzcie szybko na serwer SeS:> s13.pifpaf.pl:27019 haslo: sesownz [; Edytowane 1 Września 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 :mur: Aaaargh!!! No to sobie pogralem juz... I wcale nie chodzi tu o szkole. Moj mx 500 poszedl to serwisu :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 :mur: Aaaargh!!! No to sobie pogralem juz... I wcale nie chodzi tu o szkole. Moj mx 500 poszedl to serwisu :angry: 1627477[/snapback] Pfff, wymówka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Ludziska czy celownik zmieniający kolor jest legalny (tzn czy nie jest uważany jako czit?) jeśli tak to jak ktoś ma coś takiego to prośil bym o podesłanie na priva. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) chodzi ci o cos takiego? alias +blabla "+attack; cl_crosshaircolor 1" alias -blabla "-attack; cl_crosshaircolor 0" tak mialo byc, pomerdalo mi sie [; Edytowane 1 Września 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 predzej polaczyc +attack z cl_crosshaircolor w aliasie ;] ale komu by sie chcialo...hyhyhy moze jak bedzie chwilka.. tak z waitem zeby z malego zielonego robil sie wiekszy czerwony... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 tak jak tam napisalem, zielony zamienia sie w czerwony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 szkoda ze bez plynnego przejscia kolorow ;] ale tak naprawde po co komu 3 zbedne linijki jak ma problemy z normalnym konfigiem? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 mak ja mam lepsza podkaldke :> "uber pr0 home made ice-mat z marketu za 5.99" [; machnolem tylko sprayem od spodu zeby swiatlo lepiej odbijalo a rysunek taki byl w orginale bo to byla deska do krojenia :> niedlugo bede przerabial i jakos zedre ten rysunek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 mak ja mam lepsza podkaldke :> "uber pr0 home made ice-mat z marketu za 5.99" [; 1628574[/snapback] A moja po 2dniach używania zaczeła się jepać :( A przez tę rypaną szkołę nawet nie mam czasu zrobić zdjęć i poprawić podkładki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) Arnie gratulacje za pomysl [; ale i tak wole mojego QcYka [; el0 [; Edytowane 2 Września 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Ło Boże, ledwie się szkoła zaczęła (1 dzień w zasadzie) a już czasu nie macie heheheheh. Ja pracuję po 12h 22dni w miesiącu, resztę po nockach przesypiam, co tu gadać o niemaniu czasu... Zaczniecie co niektórzy pracować (ciężko i porządnie) to zobaczycie jaka szkoła jest lajtowa, z małymi problemami i wogóle jakie to cudowne czasy były ;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) KZI ale ty przynajmniej kase masz za prace :) A my musimy za darmo się uczyć :D LOL Edytowane 2 Września 2005 przez mj18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Też tak mówiłem, niestety, ale ja mam tyle wydatków (długów) że kasy nie mam :) Już nie kawalerka bracie heheh :) GRAM NA KUŹNI, ZAPRASZAM ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Hmm, jak dzisiaj wchodziłem to akurat kłuciłeś się z ludźmi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 czyli tak jak zawsze ^.^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Gramy cos dzis ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 KZI ale ty przynajmniej kase masz za prace :) A my musimy za darmo się uczyć :D LOL 1628881[/snapback] przeciez szkola to zwyczajna inwestycja - kiedys sie zwroci powtarzam to sobie zawsze jak zaczynam watpic w edukacje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Moja magisterka z pedagogiki resocjalizacyjnej jak na razie zwraca się na ochronie za 3.5zł/h. Nieźle.... Ja się kłócę/marudzę? No co wy :) Ja zwracam uwagę graczom z mojego teama w niekonwencjonalny sposób. Wtorek i środa wolne, może coś zagramy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Wtorek i środa wolne, może coś zagramy ?Chyba ze przed 21, bo ide na nocke do roboty :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...