Quarek Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Ktos zawsze gra :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Teoretycznie GamesNet.pl :>, a jak u reszty pingi? bo u mnie ~65ms 1648330[/snapback] łe no gites ja mam ~40ms : Moje łącze nie lubi NL. Bo masz szit a nie net bijacz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Mnie latalo od 100 do 200ms :-? Uderzam na lame na chwilke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 I znowu musze maila do supportu wysłać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 tez macie taki problem ze jak gracie na video na d3d i jak zminimalizujecie gre to wam po powrocie pokazuje sie zamiast pelnej kolorow gry sam czarny ekran? nie mam tego w sourcie ale mam to w 1.6 i w hl1 ale to raczej cos spaprane ze steamem jka zwykle .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Tylko wtedy kiedy podczas wczytywania mapy zminimalizuję gre - wtedy niektóre tekstury są całe czarne/rózowa podłoga [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Tylko wtedy kiedy podczas wczytywania mapy zminimalizuję gre - wtedy niektóre tekstury są całe czarne/rózowa podłoga [; 1650215[/snapback] Bug. Mam to samo od początku gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Bug. Mam to samo od początku gry... 1650242[/snapback] ekzakli gramy dziś coś na tym serwie ZenFista ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Rozowa podloge to mam przy specyficznej kombinacji aa af i rozdzielczosci ;] A czarne przy minimalizacji. Zenfist... duzo za duzo pingu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 ee tam. damy rade :D Dzisiaj o 23? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 co Wy gadacie, mam ping 60-80ms, nie jest źle można zacząć trochę wcześniej 83.149.89.3:62000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 co Wy gadacie, mam ping 60-80ms, nie jest źle można zacząć trochę wcześniej 83.149.89.3:62000 1650312[/snapback] cs mi się nudzi © Bania ;] grać mogę, tylko ludzie zbierajcie się, bo z wami nigdy nie da się umówić. jeszcze na poczaku roku ludzie w niedziele po 7h grali na tweakowym serwie, a codziennie wieczorem ~ 10 osob, nie sadze zeby to wrozilo... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 eee, tam teraz mi się nudzi to mogę grać [; no właśnie byleby się ludzie zebrali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 gdzie to ja wejde [; u Zena na serwie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 [gluteus maximus] jesteście, wczoraj grałem gdzieś od ~15stej na Kuźni do prawie 20stej, ale nikogo od nas nie było. Wpiszcie serwa do fav. i sprawdzajcie przed grą, czy sobie pykam (wystarczy looknąć na 1st place hyhyhyh) i dołączajcie się.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 jakto nie? wczoraj cały dzień z Tobą grałem jako trup na Kuźni [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Toś faja, czemu nie napisałeś, że to Ty ! Fakt, fajnie się grało ;) Zmieniacie xywy nie wiem po choinkę i potem nie wiem z kim gram - jak Orgiusz - Pisssing dog, no ludziee ;) :) :) Pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Mowisz ze nie wiesz jak wiesz :twisted: Przyzwyczailem sie do tego wrednego nicka i tylko tego uzywam jak gram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 [gluteus maximus] jesteście, wczoraj grałem gdzieś od ~15stej na Kuźni do prawie 20stej, ale nikogo od nas nie było. Wpiszcie serwa do fav. i sprawdzajcie przed grą, czy sobie pykam (wystarczy looknąć na 1st place hyhyhyh) i dołączajcie się.... 1651424[/snapback] kto tam gra w FFA....only CW <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 kto tam gra w FFA....only CW <_< 1651690[/snapback] are you pr0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Zbierz sie na cw, ile grasz co ? Ja kilka h powiedzmy co 2dni, a Ty Leborq ? Właśnie graliśmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 byłem teraz tam przez godzinę i poziom jest niższy niż na net arnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Gram tam dlatego, że od tego serwa zacząłem po upadku P12, mają tam ranka to go sobie ciągnę i tyle. Nie ma już CMX'a dlatego nie mamy miejsca do gry. Ja chętnie się gdzieś przeniosę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 are you pr0? 1651839[/snapback] jestem nawet pro [; Zbierz sie na cw, ile grasz co ? Ja kilka h powiedzmy co 2dni, a Ty Leborq ? Właśnie graliśmy :) 1651936[/snapback] nic nie gram bo lamy nie potrafią sie od 2 tygsów dogadac co do grania.... [; a FFA po prostu nienawidze , chcesz grac ffa to odpal sobie kłejka css jest raczej grą drużynową... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 chcesz grac ffa to odpal sobie kłejka css jest raczej grą drużynową... 1652012[/snapback] Nie martw sie bedziesz mial jeszcze dosc tej gry druzynowej od pazdziernika :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Kuznia jest nawet nawet tylko zeby ludzie umieli votowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Znów graliśmy chwilkę, Robak grał, fajnie było ;) Leborq o to chodzi, nie gra się bo się umówić nie da, dlatego pykam (czyt. tracę nerwy) na freegame. Imo określenie ffa nie pasuje do cs - przecież nie walczy się każdy na każdego ;) Pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 ale kazdy leci na fragi....dla mnie to lameriada nie gra [; zresztą i tak planuje zaczac bawic sie DODem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbEE Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 poozdrowka luudziska. Do 16 pazdz. siedze w Austrii. Tesknie za wami :wink: Ehehee jak przyjade zloje wam skorki ;) Siedze walasnie w kafejce w Graz u gdzie za pol godz zapacilem 3,30 Euro !!!!!! OMFG# Dobra to do zobaczenie wkrotce :D PS. Klan sie nie rozlecial z mojej nieobecnosci ? :wink: B) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Klan sie nie rozlecial, lecz serwera juz nie mamy, bo minelo 3 mies. i trudno nam sie zebrac na nowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...