Sparrov Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Gdyby to byla wina ramu to kontrolka dysku by swiecila bo swap by byl wykozystywany, a tu ani kontrolka nie swieci tylko z 50 razy jest powtarzane wel wel wel...i przez 20 skekund obraz stoi w miejscu. Dodam ze na nieoficjalnej testowej wersji wszystko bylo ok :P a gram w css od ponad roku. Ale podaje zestaw: Procesor Sempron s754 2600+@2300Mhz Płyta Gigabyte K8NS NF3 Ram 512MBPC3200@230Mhz Grafika Sapphire R9550@375/236 Dysk 120GB Zasilacz FSP 300W Tak jak juz mowilem, problem pojawil sie na oryginalnym CSS, wszystkie inne gry dzialaja dobrze. Problem wystepuje tylko na mapach DUST i DUST2 o_O. Drivery to omegi na catach 5.9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Jak zetniesz detale to też tak jest ? Wyłącz wszystko i sprawdź :) Może za dużo jest piachu na dustach i wpada Ci ten piach w oczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Na medium jest tylko czasami, albo sie zatnie i trzeba uruchomic gre jeszcze raz, albo w grze raz na 20 sek zlapie laga i powroci do normy :/ A da sie jakos ping zmniejszyc z poziomu konsoli gry?: Edytowane 28 Września 2005 przez Sparrov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Są różne komendy, ale ja się na tym nie znam za bardzo. Chłopaki tu zjedli na tym zęby, także ktoś inny musi Ci pomóc. Aczkolwiek, znając życie, podadzą Ci masę cyferek a nic to nie da ;) Poszukaj wstecz (jak Ci się chce), albo na stronach dedykowanych CS (CSS), tam są spisy komend i podają wartości różne dla danego typu łącza. Ja tam lama jestem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 OT SPROSTOWANIE :lol: :lol: Hehe, chciałem zdementować pogłoski chodzące wśród graczy CSSa ;) Nie zostałem przejechany, rozjechany, potrącony (czy coś w tym stylu) przez tramwaj ;) Tzn. może i w jakimś sensie, ale ja prowadziłem auto i stałem na torach obok pętli czekając na możliwość włączenia się do głównej ulicy, no i motorniczy tramwaju zamknoł drzwi i nie bacząc na mnie ruszył sobie prosto w mojego kaszlaka... :mur: :mur: Wina oczywiście jego :) Najlepsze było jak się kłócił z policjantami że przepisów nie znają i to moja wina ;) Napisałem to bo kumple mi piszą że chodzą jakieś plotki że wpadłem pod tramwaj i mnie przejechał :lol: :lol: :lol: KONIEC SPROSTOWANIA EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 A kogo to obchodzi ? <_< buahehehee, looser [; Jeżeli ktoś chce zobaczyć co mogą z jego ukochaną mapke w CS:S zrobić dodając HDR niech ściągnie Garry's Mod i odpali jakąś mapke z CS. Powiem krótko. Może to i fajnie wygląda na aztecu. Ale kurffaaa, dust to normalnie masakra ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 A kogo to obchodzi ? <_< buahehehee, looser [; 1673275[/snapback] Tych którzy na naszym serwerze (publicu) wczoraj cały wieczór o tym gadali... Zobaczymy jak Ty zdasz na prawko (albo kupisz :P) i będziesz miał pierwszy wypadek... SZczególnie że ten nie zmojej winy, ale koniec OT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Jeżeli ktoś chce zobaczyć co mogą z jego ukochaną mapke w CS:S zrobić dodając HDR niech ściągnie 1673275[/snapback]A co piasek aż tak razi ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Aztec IMO przyjemne dla oka. Ciepłe kolorki ;] Dust n/c ------- Od razu mówie. To NIE JEST HDR z Valve. Jest to tzw. bloom. Nie wiadomo jak to będzie wyglądało w wersji Valve. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Mam pytanie jako ze bylo juz pare update-ow a ja caly czas w Steam news mam "Latest update: August 10, 2005" ?? tez tak macie Czy w prodku lampy po strzale bujaly sie zawsze czy po ostatnich upach (bo jakos nigdy nie zwracalem na to uwagi He :( Dolaczylem do posiadaczy problemu HL2.exe Edytowane 28 Września 2005 przez Quarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Mam pytanie jako ze bylo juz pare update-ow a ja caly czas w Steam news mam "Latest update: August 10, 2005" ?? tez tak macie Czy w prodku lampy po strzale bujaly sie zawsze czy po ostatnich upach (bo jakos nigdy nie zwracalem na to uwagi 1673466[/snapback] Zawsze się bujały i też tak mamy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Poca wszystko fajnie, tylko przydałyby się okulary słoneczne :D B) BTW. jak z wydajnością ? Edytowane 28 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 valve kategorycznie ssie :-| dzisiaj sobie pykam, wchodze na kuznie bodajze, pyk -> windows :? drugi raz wbijam, cyk -> windows Oo. Nie wspomne o lagu + straszliwych freezach gry. Ma ktos cos like that? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 valve kategorycznie ssie :-| dzisiaj sobie pykam, wchodze na kuznie bodajze, pyk -> windows :? drugi raz wbijam, cyk -> windows Oo. Nie wspomne o lagu + straszliwych freezach gry. Ma ktos cos like that? 1676362[/snapback] o to nie tylko ja mam cos takego el0 Vaffflleee ssssiee [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 u mnie to samo z wychodzeniem do wina... :/ (ps. chyba tylko jak wchodzę na kuźnie, może to ich wina?! :| ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Brawo Valve! Wlasnie nieziemsko mnie w[ciach!]iliscie. Zwiechy, wywalanie do windowsa...[ciach!]a mac co za... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 nic dodać, nic ująć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 ehh ;/ "Wystąpił problem z aplikacją hl2.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 bywa... tak to jest jak się h4xuj3 hl2.exe hexeditorem by uzyskać lepsze (czyt. brak) texturki ścian... :D n/o ofkoz onio ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 hehhe, to podaj jakies emce ;] Zeby nie bylo OT: Co tak malo ludzi na SeveruS FreeStyle Arena ?? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Zachciało mi się właśnie zagrać i co ? Norma, serwy puste, nigdzie nikogo nie ma, beznadzieja. CSS już sie znudził czy co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Zachciało mi się właśnie zagrać i co ? Norma, serwy puste, nigdzie nikogo nie ma, beznadzieja. CSS już sie znudził czy co ? 1680662[/snapback] Jakie puste, sporo polskich serwów o 1-2 w nocy było napełnionych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Może masz 30 serwów w fav. to masz jakieś pełne, ale ja mam z osiem i nikt nie grał, na jednym z 8 osób było. To w sumie i tak nie ważne, nie lubię grać z nieznajomymi, nie mam z tego przyjemności. Ani to się pośmiać, ani pogadać ;) Poszedłem na jakiegoś zagranicznego, graliśmy po 20 osób na team, super sprawa :) Mak, mogłem się spodziewać, że jak zwykle zaprzeczysz temu co piszę i jak zwykle u ciebie jest inaczej. Norma. Może kiedyś skoczę na zlot, to zapodam Ci kopa w dupę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Może masz 30 serwów w fav. to masz jakieś pełne, ale ja mam z osiem i nikt nie grał, na jednym z 8 osób było. To w sumie i tak nie ważne, nie lubię grać z nieznajomymi, nie mam z tego przyjemności. Ani to się pośmiać, ani pogadać ;) Poszedłem na jakiegoś zagranicznego, graliśmy po 20 osób na team, super sprawa :) Mak, mogłem się spodziewać, że jak zwykle zaprzeczysz temu co piszę i jak zwykle u ciebie jest inaczej. Norma. Może kiedyś skoczę na zlot, to zapodam Ci kopa w dupę :) 1681009[/snapback] W fav mam 25 z czego 9 to privy do CW... Tak więc pozostaje 16ście :) Pozatym ja jak nie ma ludu na tych co mam to szukam tam gdzie są... Ja zawsze przecze temu co piszesz? :lol: 2raz, może 3ci, jak coś się niezgadza :) Heh, może skoczysz, może zapodasz, a ja nieomieszkam oddać, także w poślady :P KZI wyloozuj, naprawdę nie napisałem tego złośliwie, poprostu akurat nie mogłem spać i grałem sobie troszkę i parę serwów było pełnych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 KZI, na Twoim miejscu bym mu w[ciach!].... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 KZI, na Twoim miejscu bym mu w[ciach!].... ;] 1681218[/snapback] Na szczescie Ty niewiele mozesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) on ma od tego swoich ludzi ^^ wcale nie SeS'ów :P EDIT: Gramy dziś jakieś FFA u nas ? 217.96.13.220:27015 Severus FreeStyle Arena (Tickrate100)@tvknet.pl Edytowane 3 Października 2005 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sobolobos Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 siemka, a może zorganizujecie jakiegoś szacoona (takie cw dla zwykłych graczy) - sam z chęcią bym pograł.... wiem, że jakiś czas temu nie wyszlo wam tweak vs "reszta swiata" ale teraz może sie udać - czy nie? im się udaje tyle że cs 1.6: norkon co wy na to.... ps w każdym teamie niech będzie choć 1 (najlepiej admin) znający się na cw i wystarczy - reszta ma się dostosować... ps2 wielkie THX dla KaszaWspraju - za info ad. edycji rejestru dla logitecha - bo już myślałem że ocipieje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Chętnie zagram, aczkolwiek denerwuje mnie ta gra strasznie ;) Lepszy byłby Duke Nukem, tam można było sprzedać kopniaka (hi Mak :) ). Aktualnie jestem z Anią u koleżanki (Bąbel w domu został), ale jak wrócę nakręcony (cały dzień poza domem, Bogu dzięki wszędzie kompy były lol), to chętnie poku....rwuję na CSS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 [-] October 03, 2005 (current release) Bug fixes -------------------------------------------------------------------------------- Fixed loading error when trying to debug Source MODs using the SDK Fixed a startup crash in Windows 98 Zobaczymy czy to pomoze... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...