poca Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 A miałeś problemy z odpalaniem gry pod W98? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Czyżby oni nie zauważyli, że problem z wywalaniem błędu hl2.exe występuje pod win XP? Porażka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 bo moze uzywaja tylko W98 & WMe <: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Wchodzę dziś na Kuźnię FreeStyle, mapa się ładuje, cały pasek przeszedł - Sending client info -> pulpit, błąd hl2.exe <_< ... pograłem :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 jak narazie jeszcze mi nie wywalilo dzisiaj... wczoraj to nawet nie moglem wejsc na kuznie (3 x error ;/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 jak narazie jeszcze mi nie wywalilo dzisiaj... wczoraj to nawet nie moglem wejsc na kuznie (3 x error ;/) 1683255[/snapback] Ja dzisiaj grałem z chłopakami MIXa... Było spoko, ale pod koniec gry 4errory z rzędu :/ Nawet restart STEAMA nie pomagał :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 zaraz po napisaniu 2 errory na kuźni.. ;( Fajnie, kupilem gre która ma problemy ze stabilnoscią dzialania :D Gratulacje Valve... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 No ja nie wieze "weszedłem" "se" na "poligona" a tu trachhhh buuummm TICKRATE 100 - 66 Oo moiwe jasna cholerka niezle narezcie zmienili z tych 33 ale i tak jakos latwo sie gralo <: PRECZ Z n00bami [; !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) Panowie wiem ze gdzies juz bylo na ten temat tylko gdzie :( Zrobilem Backup-a mam jeden plik 2.9 giga .exe (narazie ok) Po ponownej instalce steam-a uruchamiam "SteamBackup Half-Life 2.exe" i .... "please insert the volume containing the file: SteamBackup Half-Life 2 disk2 .dat" Przeciez zrobil tylko 1 plik jak to przeskoczyc Edytowane 4 Października 2005 przez Quarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Było, szukaj ! :wink: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...dpost&p=1360686 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Do 50 strony sie jeszcze nie dopchalem :) THX Ale Kzi mial jakos inaczej bo: "Uruchamiamy BACKUPA. Niech sobie leci, gdy poprosi o cd (dvd) którego nie mamy - bo nie było - otwieramy (np) C:ProgramFiles/Valve/Steam/Steamapps i zmieniamy nazwy plików. Kasujemu im (z przodu) ~ a z tylca .tmp." To by rozwiazalo problem tyle ze u mnie Backup wogole nie rusza ! Po liscie gier jakie sa w Backu Next i odrazu komunikat "ble ble dysk2" Tylko tak mysle ze w Steamapps mam .gcf od HL1 i CZ czy to moze powodowac zwieche Backupa i wolanie o 2cd ?? Cale szczescie ze tydzien temu zrzucilem .gcf od HL2 jak bym przeczuwal :) tak ze braklo tylko ostatnich Uploadow , ale temat draze dalej Kochamy cie Valve :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Skoro wiesz, ze wystarczy gcf'y przekopiowac, to po co robiles tego back up'a? Przekopiowac gcf'y jest chyba latwiej i szybciej co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 (edytowane) Moze i latwiej i szybciej ale wszystkiego wychodzi wtedy przeszlo 5giga a plik backupa zajmuje 2.9 (wszystko w moim przypadku) tak ze Back-a wsadze na plyte DVD a .gcf nie upchne (bierzemy pod uwage tylko DVD 4.7giga) P.S. To przeciez i tak bede musial chyba dossac prawda teraz to juz mniejszy problem neo512 ale do niedawna na 128 :( Edytowane 5 Października 2005 przez Quarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 mozesz nagrac bez gcf'a hl2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 (edytowane) Ja jak kopiuje gcfy to i tak mi steam chciał sciagać odnowa updaty! Oprocz gcf'ów trzeba skopiować coś jeszcze ... Edytowane 5 Października 2005 przez mj18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Chyba nie skopiowales wszystkiego... Ja nie mialem zadnych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Sory jesli było, ale mozna testowac nowego Steam w wersji beta, mi sie bardzo podoba. :D Mozna go sciagnoc przez Steam dopisujac do skrótu: -clientbeta betaui czyli np: D:\Steam\Steam.exe -clientbeta betaui A zopomniał bym jeszcze, che ktos moze zostac NewsWriterem na stronce www.CsZone.PL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 moze wiecej konkretow co do zmian zmiany tylko graficzne czy cos jeszcze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) Mi srednio sie podoba i mialem problemy z serverami w favorites... ale to w koncu beta :P Wole ten co jest obecnie :) Quarek a sam sprawdzic nie mozesz ... :wink: Edytowane 8 Października 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Teraz raczej nie zabardzo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Mi sie tam nowy Steam bardzo podoba ale FRIENDS nadal nie działaja... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Gra ktoś jeszcze stąd w CSS ? Ja już zrezygnowałęm z przydomka Tweak, ludzie mnie o klan pytają i co ja mam im odpowiadać ? W koło, że nie gramy, że nie ma przyjęć (bo klanu nie ma) itp? Wczoraj n aserwie Serverusa ktoś grał, ale serw jak zawsze zamknięty i xywy jakieś z du_py. Koniec nadszedł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) Gra ktoś jeszcze stąd w CSS ? Ja już zrezygnowałęm z przydomka Tweak, ludzie mnie o klan pytają i co ja mam im odpowiadać ? W koło, że nie gramy, że nie ma przyjęć (bo klanu nie ma) itp? Wczoraj n aserwie Serverusa ktoś grał, ale serw jak zawsze zamknięty i xywy jakieś z du_py. Koniec nadszedł. 1689646[/snapback] Ja gram. Fakt faktem, jak nie ma własnego serwera to się już tyle nie gra. KZI, to jeszcze nie jest koniec, aczkolwiek jak tak dalej pójdzie to dobrze na pewno nie będzie.. :unsure: Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Griszman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Przybywajcie na naszego publica ! 217.96.13.220:27015 Severus FreeStyle Arena (Tickrate100)@tvknet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Bylem tam dzis... Ale co z tego jak kazdy gra pod fakami (to i ja), wiec nawet nie wiem z kim gralem... W takim razie juz lepiej mi bylo wejsc na TVK. Zreszta, wcale niezbyt fajnie mi sie gra po takiej przerwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 A ja bez konta narazie jestem :( Przyda mi się mały odwyk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BusteR Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) 217.96.13.220:27015 na chwile obecna wszedzie mam ok 30 ping a na tym serwie ponad 315 :( Zapraszam rowniez na nas zpubliczny serwer: [PL] [FFA] LFserwis | Aconite Bot 194.146.252.14:27015 Niskie pingi i kultura gwarantowane !!!!!!! Edytowane 8 Października 2005 przez BusteR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 najgorsze jest to ze jestem cały czas gotowy do grania, ale nikt nie przejawia chęci... z Robakiem wbiłem raz na ffa na jakis serw pojechalismy frajerstwo i tyle było grania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 ja se niedawno zakupilem bronzowe konto wiec sie zabieram na dniach do gry. Musze opanowac popularne mapy i przyzwyczaic sie do kampersta :(( Ale damy rade!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Gra ktoś jeszcze stąd w CSS ? Ja już zrezygnowałęm z przydomka Tweak, ludzie mnie o klan pytają i co ja mam im odpowiadać ? W koło, że nie gramy, że nie ma przyjęć (bo klanu nie ma) itp? Wczoraj n aserwie Serverusa ktoś grał, ale serw jak zawsze zamknięty i xywy jakieś z du_py. Koniec nadszedł. 1689646[/snapback] EJJJ (czyt. KZI : ) kiedy ty wogle jestes w domu <: bo chyba juz z 2 tydzien chce sie do ciebi dobic na gg i cie nie ma. Tak pisze twoja Żonka (pozdrow <: ). A wiec kiedy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...