Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

jak narazie jeszcze mi nie wywalilo dzisiaj... wczoraj to nawet nie moglem wejsc na kuznie (3 x error ;/)

1683255[/snapback]

Ja dzisiaj grałem z chłopakami MIXa... Było spoko, ale pod koniec gry 4errory z rzędu :/ Nawet restart STEAMA nie pomagał :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie wiem ze gdzies juz bylo na ten temat tylko gdzie :(

Zrobilem Backup-a mam jeden plik 2.9 giga .exe (narazie ok)

Po ponownej instalce steam-a uruchamiam "SteamBackup Half-Life 2.exe"

i ....

"please insert the volume containing the file: SteamBackup Half-Life 2 disk2 .dat"

Przeciez zrobil tylko 1 plik jak to przeskoczyc

Edytowane przez Quarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do 50 strony sie jeszcze nie dopchalem :) THX

Ale Kzi mial jakos inaczej bo:

"Uruchamiamy BACKUPA. Niech sobie leci, gdy poprosi o cd (dvd) którego nie mamy - bo nie było - otwieramy (np) C:ProgramFiles/Valve/Steam/Steamapps i zmieniamy nazwy plików. Kasujemu im (z przodu) ~ a z tylca .tmp."

To by rozwiazalo problem tyle ze u mnie Backup wogole nie rusza !

Po liscie gier jakie sa w Backu Next i odrazu komunikat "ble ble dysk2"

Tylko tak mysle ze w Steamapps mam .gcf od HL1 i CZ czy to moze powodowac zwieche Backupa i wolanie o 2cd ??

Cale szczescie ze tydzien temu zrzucilem .gcf od HL2 jak bym przeczuwal :) tak ze braklo tylko ostatnich Uploadow , ale temat draze dalej

Kochamy cie Valve :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze i latwiej i szybciej ale wszystkiego wychodzi wtedy przeszlo 5giga a plik backupa zajmuje 2.9 (wszystko w moim przypadku) tak ze Back-a wsadze na plyte DVD a .gcf nie upchne (bierzemy pod uwage tylko DVD 4.7giga)

P.S.

To przeciez i tak bede musial chyba dossac prawda

teraz to juz mniejszy problem neo512 ale do niedawna na 128 :(

Edytowane przez Quarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory jesli było, ale mozna testowac nowego Steam w wersji beta, mi sie bardzo podoba. :D Mozna go sciagnoc przez Steam dopisujac do skrótu: -clientbeta betaui czyli np: D:\Steam\Steam.exe -clientbeta betaui

A zopomniał bym jeszcze, che ktos moze zostac NewsWriterem na stronce www.CsZone.PL ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra ktoś jeszcze stąd w CSS ? Ja już zrezygnowałęm z przydomka Tweak, ludzie mnie o klan pytają i co ja mam im odpowiadać ? W koło, że nie gramy, że nie ma przyjęć (bo klanu nie ma) itp?

Wczoraj n aserwie Serverusa ktoś grał, ale serw jak zawsze zamknięty i xywy jakieś z du_py.

Koniec nadszedł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra ktoś jeszcze stąd w CSS ? Ja już zrezygnowałęm z przydomka Tweak, ludzie mnie o klan pytają i co ja mam im odpowiadać ? W koło, że nie gramy, że nie ma przyjęć (bo klanu nie ma) itp?

Wczoraj n aserwie Serverusa ktoś grał, ale serw jak zawsze zamknięty i xywy jakieś z du_py.

Koniec nadszedł.

1689646[/snapback]

Ja gram. Fakt faktem, jak nie ma własnego serwera to się już tyle nie gra. KZI, to jeszcze nie jest koniec, aczkolwiek jak tak dalej pójdzie to dobrze na pewno nie będzie.. :unsure: Edytowane przez Griszman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

217.96.13.220:27015

na chwile obecna wszedzie mam ok 30 ping a na tym serwie ponad 315 :(

Zapraszam rowniez na nas zpubliczny serwer:

[PL] [FFA] LFserwis | Aconite Bot

194.146.252.14:27015

Niskie pingi i kultura gwarantowane !!!!!!!

Edytowane przez BusteR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec nadszedł.

1689646[/snapback]

EJJJ (czyt. KZI : ) kiedy ty wogle jestes w domu <: bo chyba juz z 2 tydzien chce sie do ciebi dobic na gg i cie nie ma. Tak pisze twoja Żonka (pozdrow <: ). A wiec kiedy ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi