narcyz Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Elo ziomki, na jakich serwach gracie? :lol: :lol: :lol: Na poprzedniej stronie i na poprzedniejszej, a na najbardziej poprzedniej tez masz IP serwerow na ktorych "grywamy" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 ja garam na gry.wp.pl [; bo mi sie tam podoba :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Na tych od czasu do czasu lamie. Szczekam, sikam i zamiatam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ja również pykam na wp, czasem pifpaf [ wiekszość grających tam nie ma powyżej 15 roku życia :lol: ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Na tych od czasu do czasu lamie. Szczekam, sikam i zamiatam ;] THX, ostatno robiłem formata i straciłem całą liste. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 ale przeciez zeby sie polaczyc do serwa potrzebujesz ip a nie nazwe :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 moze jemu wystarczy nazwa XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Wystarczy :P jest cos takiego jak lista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Na tych od czasu do czasu lamie. Szczekam, sikam i zamiatam ;] 1704617[/snapback] Hehe, Severus FreeStyle Arena (100 tickrate) @ tvknet.pl :: status: locked heh [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Bywa. Btw Poca czesto nadlatuja stada burakow? Bo ostatnio imo to tragedia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 jak juz nie ma faktycznie gdzie grac to all seeing eye rządzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 faaaak juz dzis chcialem napisac posta "a ja nie mam zadnych problemow ze steamem" a tu nagle pstryk nie mam favourites nic a nic yebane valve argh :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 faaaak juz dzis chcialem napisac posta "a ja nie mam zadnych problemow ze steamem" a tu nagle pstryk nie mam favourites nic a nic yebane valve argh :[ 1705590[/snapback] Sprawdź w grze :) Ja też miałem w samym steamie zonka, ale w grze działały... Swoją drogą kto tanio sprzeda zwykłe konto z sourcem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Sprawdź w grze :) Ja też miałem w samym steamie zonka, ale w grze działały... Swoją drogą kto tanio sprzeda zwykłe konto z sourcem? :D 1705598[/snapback] mój znajomy sprzeda konto za 38zł - CS:S | HL2 | HL2 : Deathmatch | HL2 : Lost Coast !w dzien premiery masz juz "opłacone" | Codename Gordon moge was zgadac na GG ... gość 100% pewniak - konta 1 klasa ... transakcje mozecie dokonac przez allegro (on sam na allegro sprzedał bardzo duzo kont - same pozytywy ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 mój znajomy sprzeda konto za 38zł - CS:S | HL2 | HL2 : Deathmatch | HL2 : Lost Coast !w dzien premiery masz juz "opłacone" | Codename Gordon moge was zgadac na GG ... gość 100% pewniak - konta 1 klasa ... transakcje mozecie dokonac przez allegro (on sam na allegro sprzedał bardzo duzo kont - same pozytywy ) 1705692[/snapback] Hehe, dzięki, takie konto mam za 25zł ;) Tanio miałem na myśli 15-20zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 mój znajomy sprzeda konto za 38zł - CS:S | HL2 | HL2 : Deathmatch | HL2 : Lost Coast !w dzien premiery masz juz "opłacone" | Codename Gordon moge was zgadac na GG ... gość 100% pewniak - konta 1 klasa ... transakcje mozecie dokonac przez allegro (on sam na allegro sprzedał bardzo duzo kont - same pozytywy ) 1705692[/snapback] Jakby miał silver ewentualnie gold :P to pisz do mnie na PM :D pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) HIS niestety sie z toba nie zgodze moga grac wszedzie na kazdym serwie :) We wszystko w co chca :) Nie maja takiego poj.... Steam-a jak my teraz :( Nie zebym popieral takie cos ale trafia mnie jak my na legalach mamy takie problemy a oni nie P.S Mak przeciez Bania ma spory wybor :D Edytowane 17 Października 2005 przez Quarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Albo Nasti... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 HIS niestety sie z toba nie zgodze moga grac wszedzie na kazdym serwie :) We wszystko w co chca :) Nie maja takiego poj.... Steam-a jak my teraz :( Nie zebym popieral takie cos ale trafia mnie jak my na legalach mamy takie problemy a oni nie P.S Mak przeciez Bania ma spory wybor :D 1705763[/snapback] ja czytałem ze non-steam juz sie nie sprawdza i piraci musza szukac scrackowanych serwerów :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) HIS caly czas sie sprawdza :D No moze nie tacy calkiem piraci bo maja dowolne legalne konto i maja full wypas (wiem bo znam goscia co caly czas tak jedzie) U niego gralem w DoD:S HIS nie wierz we wszystko co czytasz Na chwile obecna moga i koniec dyskusji :D Edytowane 18 Października 2005 przez Quarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Chłopaki ratujcie!!!. Cos mnie jeblo w glowe zeby rozdzialke dac na 16:9 i na moim lcdeku jest napisane out of range :/. Za cholere nie wiem jak wrocic do 1280x1024 . W jakim pliku jest rozdziałka ?? A moze jakas komenda z konsoli aby to zmienic na 1280x1024 . Please help :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Chłopaki ratujcie!!!. Cos mnie jeblo w glowe zeby rozdzialke dac na 16:9 i na moim lcdeku jest napisane out of range :/. Za cholere nie wiem jak wrocic do 1280x1024 . W jakim pliku jest rozdziałka ?? A moze jakas komenda z konsoli aby to zmienic na 1280x1024 . Please help :). 1706603[/snapback] config.cfg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Kliknij prawym na ikone CS:S w Steamie, wybierz Properties/General-> Set launch options i tam wpisz: "-w 1280 -h 1024". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Fenkju wery macz!!! Juz myslalem ze dzis nie pozabijam :). Tymczasem fire in da holl!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Jakich używacie sterowników po GF 6600 lub lub karty podobne :> Podajcie linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Tajniki treningu Severusa ;]]]] http://dl1.rapidshare.de/files/6413475/94536187/SESEX.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Hahahaha... Poca leszczu widac, ze sie nudzi :P Toz to wulgarne wrecz jest :P A skoro powyzej 18, to czemu podales linka malolacie?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 To już wiadomo dlaczego tacy dobrzy jesteście :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Zeby tylko to, sa jescze akcje na tapczanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sobolobos Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Siemka, na allegro pojawiły się takie cuda: _1_ _2_ _3_ wiecie może o co chodzi? kupiłbym - ale jak znam życie pewnie jakaś aktualizacja steama zrujnuje ten chytry plan... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...