KZI Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Po 1sze - Jak to gramy w turnieju a ja nic o tym nie wiem ? To kto gra ? Po 2gie - Iwo, jak to odchodzisz ? Troszkę się zdenerwowałem ! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Po 1sze - Jak to gramy w turnieju a ja nic o tym nie wiem ? To kto gra ? Po 2gie - Iwo, jak to odchodzisz ? Troszkę się zdenerwowałem ! :mur: 1729732[/snapback] Nie bede tu taj o tym pisal bo to nie ta pora i nie to miejsce. A z odejsciem to jzu trąbie i trąbie ;) E.O.T. @ wiecej na gg [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Co z turniejem, dlaczego ja nic o tym nie wiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Co z turniejem, dlaczego ja nic o tym nie wiem ? 1730018[/snapback] bo onanizacja naszego klanu jest po prostu genialna ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Kto tam gra ? Zresztą, widać, że pamiętaliście o mnie i że wam na mnie zależało. Mam w [gluteus maximus] takie coś. Edytowane 31 Października 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Kto tam gra ? Zresztą, widać, że pamiętaliście o mnie i że wam na mnie zależało. Mam w [gluteus maximus] takie coś. 1730182[/snapback] nie martw sie :( , ja też nic nie wiem o zadnym durnieju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Wtrące się bo już nie moge czytać co Wy tu wypisujecie. Przecież macie do jasnej cholery forum, przecież iwo wszystko tam notuje (o turnieju LF też jest)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Otoz to, Poca ma racje. Ale tam pewnie trudniej wejsc... A moze i niektorzy to zarejstrowani nie sa:> Obejrzalem Black Hawk Down na ssacym polsacie i jakos nabralem ochoty, zeby sobie wlczyc CS'a, heh ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Wtrące się bo już nie moge czytać co Wy tu wypisujecie. Przecież macie do jasnej cholery forum, przecież iwo wszystko tam notuje (o turnieju LF też jest)... 1730266[/snapback] masz swoje super elo forum. kufa zmiany dnsow, czyszczenie ciasteczek, zmiany przegladarek nic nie dały...forum wisi tak juz od bardzo dawna, a linki podawane do nowych tematow w ogole nie dzialają 3L0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Poprostu nie jestes dodany do wybrancow @ bo masz nicka z doopy [; A co do kalnu - "nieogarniacie" XD i dlatego to nei ma sensa :D P.S. Wyreslili nas z turnieju ;) Nie martwcie ise o to ze bedziecie musieli grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Dobra, ja podziękuję za takie granie i uprzejmości. Zawieszam granie na czas nieokreślony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oats Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 To nie wina FIREWALLA. Przy próbkie logowania wyskakuje mi coś takiego "Login to steam failed. Either the specified account does not exist, or the passward was wrong........itd":( Wydaje mi się że ktoś mi że panowie z Value coś pomieszali lub co gorsza ktoś zakosił mi konto;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Jaka masz wersje gry jak pudełkową to mysle ze nie bedzie problemu ... Edytowane 1 Listopada 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 No ja dzisiaj skończyłem gre w CS:Sa na jakiś czas z powodu braku grafiki/dysku/zasilacza. Jak już to będę miał to będe z wami grał [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Roger czemu myslisz ze nie bedzie mial problemu ??? Moze zresetowac konto ale to chyba musi wyslac do stanow podelko z kodem i 10$ :( Chyba ze jest jakis inny sposob niz taki jak podaje Valve czyli ten co napisalem ??? Dzisiaj zalaczylo mi sie jakias weryfikacja gier ze steam-a Validating... cos tam Co to jest bo pierwszy raz widze ?? Edytowane 1 Listopada 2005 przez Quarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Roger czemu myslisz ze nie bedzie mial problemu ??? Moze zresetowac konto ale to chyba musi wyslac do stanow podelko z kodem i 10$ :( Chyba ze jest jakis inny sposob niz taki jak podaje Valve czyli ten co napisalem ??? Dzisiaj zalaczylo mi sie jakias weryfikacja gier ze steam-a Validating... cos tam Co to jest bo pierwszy raz widze ?? 1731470[/snapback] Jest, Polski dystrybutor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Ukradli Ci konto steam ?? Mozesz je odzyskac Z tego co wiem placi sie 10 $ za zresetowanie cd-keya :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Hmm Roger w tym linku (poczytalem:) ) bylo ze zresetowanie klucza do HL2 jest bezplatne ? EDIT cos jednak jest na stronie Tylko czy musial bym wysylac Cd-keya do stanow czy mogl bym to zrobic jakims formulazem tak jak odzyskanie hasla do konta ?? bo tego nie trybie Mak juz widze przejecie polskiego dystrybutora (chyba ze sie myle) Bania fakt mozna miec nowe ale juz zarejestrowane ale ja bym chcial polaczyc z innym kontem od HL1 i CZ :) chyba ze masz takie nie zarejestrowane :)) Edytowane 1 Listopada 2005 przez Quarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 n/c ... za 10$ to masz nowe konto a nie jakies zabawy z valve... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 n/c ... za 10$ to masz nowe konto a nie jakies zabawy z valve... 1732036[/snapback] Dokładnie, kupel jakieś 2-3 tyg. temu kupił na aukcji konto CS:S za 25zł. Wolę dać zarobić jakiemuś naszemu niż jakiemuś "farmerowi" zza oceanu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Hmm czy ktos ostatnio mial klopoty z cs'em? Haczenie? Lossy i choke poza norma (czyli wiecej niz 1/min), zwieszki wywalanie do windy? Bo mam dziwne wrazenie ze cos u mnie jest nie teges... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 haczenie...wlasnie mialem z tym do czynienia. Loss, choke po 0, a tnie jakbym demko nagrywał na starym kompie. taki lekki offtop, szczegolnie dla kupczaka ;] http://allegro.pl/show_item.php?item=70214034 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 @Orgiusz hmmm... niech zgadne... masz neostrade? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Heh od wczoraj znajomi z neo mają małe problemy ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Standardowy rzut miesem Dobra, a co powiecie na doczyty map, dzwiekow, animacji na poziomie Durona 800+128mb Ram??? Wszystko w jednym??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) W tym miejscu bylo pare cieplych slow dotyczacych naszego ulubionego providera... rece opadaja... Edytowane 3 Listopada 2005 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Heat tez jestem lekko zdenerwowany ale nie przeginaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Wszyscy kochamy telekomunę :wub: :wub: :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 @Heat Popros o restart portu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 U mnie jest inaczej. Ja niemam pingów na serverach za to moj brat ma ale on gra w inna gre na zagranicznych (pingi około 300ms) Tele Komuna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...