Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm a co to jest te stream-steam 2?? A masz orginalne konto lub orginalną gre half-life 2? O stream steamie nie słyszałem sorry...

Co do telekomuny to w moim regionie (Suwałki0 neostrada lubi lagować co 2tyg-4tyg po 2-3dni a więc u nich nigdy nic nie wiadomo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem info od Gejba. Tylko ja heh, tak mnie lubi ;)

Last week we talked about some of the new content coming to Counter-Strike: Source, namely two new maps along with an expanded selection of player models. The first piece we release will be the map de_nuke, shown in the screenshot below. Also visible in the shot are the new Guerilla and GIGN player models. Before the map is released we'll be adding High Dynamic Range lighting, so de_nuke will provide the first opportunity (for people who have capable hardware) to see HDR in Counter-Strike: Source. The map should be ready to go in a few weeks, and the new player models will show up shortly after Nuke is made available.

Dokładne tłumaczenie:

Jakiś tydzień temu wyciekły razem z alkoholem buuu informacje, że niby tworzymy dee_nukee i cos jeszcze, nie pamiętam. Faktycznie, ale poprawiamy, nie robimy, poprawiamy po sprzątaczkach (patrz poprzednie tłumaczenie). Jednak damy normalne bronie, nie miotły i wiaderka (zamiast kasków). Na razie ogłąszamy nabór kandydatek na stanowisko Broni (skakanie po piwo, lody na zamówienie, taniec na rurze). Zdjęcia wysyłać na dres gejba@vale.odtylca.kom. Transwerstyci i nieletni mile widziani.

Będą nowe skiny ! Na razie mamy skina goryla'a i ludzi z dawnego klanu GIGN, teraz Tw.pl. Obawiamy się jednak, czy gracze w teamie T. będą mogli brać udział w rozgrywce, czy wszyscy staną oczarowani pięknem facjat graczy z GIGN.

Na nukju będzie zaimplementowany (ale trudne słowo) HDR, czyli Hu.. w du.. Ratlerkom. Oprócz walenia w oczy nic innego nie będzie dawał.

Mapa będzie gotowa za kilka tygodni, może miesięcy jeżeli za mocno zapijemy. Wiecie, że kaczka ma mózg 100razy mniejszy niż człowiek ? Pijemy za waszego nowego prezydenta :)

Ps. Jak nam się z mapą nie zdąży, to podami, że ukradli nam kod gry i tyle.

Kocham Gejba Nowela z "Zawora".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W poprzednim tygodniu pisaliśmy o nowych dodatkach do CSS - o dwu nowych mapach i o dodaniu możliwośći wyboru "skinów" (postaci).

Pierwsza będzie mapa de_nuke, jej zdjęcia możesz zobaczyć tu http://steampowered.com/Steam/Marketing/No...img/de_nuke.jpg

(dzięki HEAT). Na screenie widzisz model GIGN dla CT oraz Guerilla dla Terro. Zanim wypuścimy mapkę, dodamy do niej efekt HighDynamicRange (oświetlenie itp.) Dzięki temu Nuke będzi e1szą mapą w której zobaczymy efekty HDR w CSS (jeżeli nasze karty spełnia wymagania). Mapke wypuścimy do kilku tygodni, modele graczy (skiny) zaraz po Nuku :)

Luźno troszkę, ale po naszemu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na office T siedzą w domku :) Chyba mają ogrzewanie ;)

LOL roku: dostałem bana na serwie ICP, napisali skargę na mnie, że przeklinam itp - wiedziałem, aby nie grać za dobrze....

Najzabawniejsze jest to, że ktoś myśli, że dając takiego bana zawalił innemu życie :) LOL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No sprawdzałem moim super plamo mieżącym zegarkiem, czy to przez plamy na słoncu , ale to nie to...

A dokładnie hmmm....

Powiem tak: Kiedy wszystko zainstalowałem i ściągłem włączyłem CS`a...

Potem dałem szukanie serwerów, ale nie znalazł więc zrobiłem formata...

Po formacie znowu ściągłem i zainstalowałem wszystko i znalazł serwerki lecz nie chciał sie połączyć (zatrzymał się w połowie podłanczania i był BRAK ODPOWIEDZI...)

Wtedy sprawdziłem go u Kuzyna co ma NEOSTRADE i chodził bez problemów!!

CO ROBIĆ!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej zna ktos kody do counter-stike do wersji gry internetowej np do condiotion zero lub do innej prosze o pomoc!!

i rzeby była za darma ani za żadnego sms-a!!

Edytowane przez maro25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej zna ktos kody do counter-stike do wersji gry internetowej np do condiotion zero lub do innej prosze o pomoc!!

i rzeby była za darma ani za żadnego sms-a!!

1739211[/snapback]

GRRRRR.....

CHEATER, CHEATER, CHEATER, CHEATER,...

ZOBACZ NA MOJE PRYWATNE ZDJĘCIE PASUJE DO CIEBIE :mur: :mur: skąd się biorom tacy ludzie??

A Admin powiedział, że mam wszystkie porty odblokowane, mam zwzka radiówke CO ZROBIĆ??

Edytowane przez RONIN3579

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi