kminek14 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 HUD ja niemam nonsteam , a stream-steam 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 WOW, mamy Ci zazdrościć? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Hmmm a co to jest te stream-steam 2?? A masz orginalne konto lub orginalną gre half-life 2? O stream steamie nie słyszałem sorry... Co do telekomuny to w moim regionie (Suwałki0 neostrada lubi lagować co 2tyg-4tyg po 2-3dni a więc u nich nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Mam cos podobnego. Co pare tygodni neo lubi wejsc w okres ktory nazywam "non-stop-rozlaczam-sie". Czyli polaczenie jest przez 3 min przez kolejne 3 nie ma i tak w kolko. Ale po paru telefonach na 8001020102 jest lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Huh http://steampowered.com/Steam/Marketing/No...img/de_nuke.jpg -_- Czyli mam rozumiec z tego news'a , ze moja grafa nie pokaze HDRoof ? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Eee, nie? Dlaczego? Nic nie pisze tam o Twojej karcie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Nie jest napisane. ;] Nowe modele, łaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Ja miałem konto Steam ale mi nie działało... Serwery wyszukiwało o jak chciałem się podłączyć to ni dałem rady... Sprawdziłem u kuzyna i działało a umnie nie może dlatego że mam radiówke?? POMOCY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Raczej nie jest to wina radiowki. Mi sie zdarzalo grac w 1.6 (oryginal) na radiowce i wbrem pozorom ok 22 sie nawet dalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Dostałem info od Gejba. Tylko ja heh, tak mnie lubi ;) Last week we talked about some of the new content coming to Counter-Strike: Source, namely two new maps along with an expanded selection of player models. The first piece we release will be the map de_nuke, shown in the screenshot below. Also visible in the shot are the new Guerilla and GIGN player models. Before the map is released we'll be adding High Dynamic Range lighting, so de_nuke will provide the first opportunity (for people who have capable hardware) to see HDR in Counter-Strike: Source. The map should be ready to go in a few weeks, and the new player models will show up shortly after Nuke is made available. Dokładne tłumaczenie: Jakiś tydzień temu wyciekły razem z alkoholem buuu informacje, że niby tworzymy dee_nukee i cos jeszcze, nie pamiętam. Faktycznie, ale poprawiamy, nie robimy, poprawiamy po sprzątaczkach (patrz poprzednie tłumaczenie). Jednak damy normalne bronie, nie miotły i wiaderka (zamiast kasków). Na razie ogłąszamy nabór kandydatek na stanowisko Broni (skakanie po piwo, lody na zamówienie, taniec na rurze). Zdjęcia wysyłać na dres gejba@vale.odtylca.kom. Transwerstyci i nieletni mile widziani. Będą nowe skiny ! Na razie mamy skina goryla'a i ludzi z dawnego klanu GIGN, teraz Tw.pl. Obawiamy się jednak, czy gracze w teamie T. będą mogli brać udział w rozgrywce, czy wszyscy staną oczarowani pięknem facjat graczy z GIGN. Na nukju będzie zaimplementowany (ale trudne słowo) HDR, czyli Hu.. w du.. Ratlerkom. Oprócz walenia w oczy nic innego nie będzie dawał. Mapa będzie gotowa za kilka tygodni, może miesięcy jeżeli za mocno zapijemy. Wiecie, że kaczka ma mózg 100razy mniejszy niż człowiek ? Pijemy za waszego nowego prezydenta :) Ps. Jak nam się z mapą nie zdąży, to podami, że ukradli nam kod gry i tyle. Kocham Gejba Nowela z "Zawora". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 jak zwykle pr0_tłumaczenie by KZI ^^ czekamy na nuke i nowe modele (o dziwo na screenie mi się podobają ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 A da ktoś normalne tłumaczenie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 ale w tym tlumaczeniu sa zawarte wszystkie fakty hihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 W poprzednim tygodniu pisaliśmy o nowych dodatkach do CSS - o dwu nowych mapach i o dodaniu możliwośći wyboru "skinów" (postaci). Pierwsza będzie mapa de_nuke, jej zdjęcia możesz zobaczyć tu http://steampowered.com/Steam/Marketing/No...img/de_nuke.jpg (dzięki HEAT). Na screenie widzisz model GIGN dla CT oraz Guerilla dla Terro. Zanim wypuścimy mapkę, dodamy do niej efekt HighDynamicRange (oświetlenie itp.) Dzięki temu Nuke będzi e1szą mapą w której zobaczymy efekty HDR w CSS (jeżeli nasze karty spełnia wymagania). Mapke wypuścimy do kilku tygodni, modele graczy (skiny) zaraz po Nuku :) Luźno troszkę, ale po naszemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Żeby tylko na tym nuke jako tako FPS trzymało... A teraz znajdźcie 3 szczegóły, którymi różnią sie te dwa obrazki: [1] [2] :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 na nowym njuku są postacie, komin i jeszcze jeden komin :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Ten Nuke z 1.6 (prawie jak de_nuke) PRAWIE ROBI WIELKĄ RÓŻNICE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 imo next compound sie szykuje o.0 na szczescie nie widze na tym skrinie tyle [ciach!]l ile jest na inferno... model sa ciekawe, tylko ten T jakis tlusty sie wydaje ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 T musi miec wiecej tluszczu bo jak inaczej wytrzyma na zimnym office? Poczekamy zobaczymy...zainwestujemy w kompy i bedzie klawo, nie?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Na office T siedzą w domku :) Chyba mają ogrzewanie ;) LOL roku: dostałem bana na serwie ICP, napisali skargę na mnie, że przeklinam itp - wiedziałem, aby nie grać za dobrze.... Najzabawniejsze jest to, że ktoś myśli, że dając takiego bana zawalił innemu życie :) LOL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 To powiecie mi co może być przyczyną, że mi Steam nie działa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Mysle ze to przez plamy na sloncu :D P.s. A tak powaznie to moze cos wiecej o twoim problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 No sprawdzałem moim super plamo mieżącym zegarkiem, czy to przez plamy na słoncu , ale to nie to... A dokładnie hmmm.... Powiem tak: Kiedy wszystko zainstalowałem i ściągłem włączyłem CS`a... Potem dałem szukanie serwerów, ale nie znalazł więc zrobiłem formata... Po formacie znowu ściągłem i zainstalowałem wszystko i znalazł serwerki lecz nie chciał sie połączyć (zatrzymał się w połowie podłanczania i był BRAK ODPOWIEDZI...) Wtedy sprawdziłem go u Kuzyna co ma NEOSTRADE i chodził bez problemów!! CO ROBIĆ!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Zaloz neostrade -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Nie mam zasięgu... :( ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Jak łączysz się z netem ? Sieć osiedlowa ? Może admin poblokował porty albo coś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 a ja wrzuce swoje 3 grosze do tych skinow: Terro shit - Rambo xD a CT fajny <: ale mial byc chyba SAS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro25 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) hej zna ktos kody do counter-stike do wersji gry internetowej np do condiotion zero lub do innej prosze o pomoc!! i rzeby była za darma ani za żadnego sms-a!! Edytowane 5 Listopada 2005 przez maro25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Tu sie rozmawia o oryginalnej wersji gry, wiec nie znajdziesz odpowiedzi. Zreszta trudno Cie zrozumiec, czy prosisz o cd-key czy o cheaty, na jedno wychodzi- lamiesz regulamin!. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) hej zna ktos kody do counter-stike do wersji gry internetowej np do condiotion zero lub do innej prosze o pomoc!! i rzeby była za darma ani za żadnego sms-a!! 1739211[/snapback] GRRRRR..... CHEATER, CHEATER, CHEATER, CHEATER,... ZOBACZ NA MOJE PRYWATNE ZDJĘCIE PASUJE DO CIEBIE :mur: :mur: skąd się biorom tacy ludzie?? A Admin powiedział, że mam wszystkie porty odblokowane, mam zwzka radiówke CO ZROBIĆ?? Edytowane 5 Listopada 2005 przez RONIN3579 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...