mj18 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 No cena przystępna. Tyle że i tak wieszkosc bedzie grala na steamdown. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 No no, wczoraj wkoncu pobiegalem troche za KZI, trzeba przyznac ze niezle sobie radzi, czasem tylko troche kampi, no ale takie specyfiki map :-P . Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Hhehe chyba wczoraj dostałeś kicka na nuke na serwie ICP ? Ja ciachałem Cię nożem a Ty mnie załatwiłeś pisto (ten sam team, przed resem) i admin Ci kicka dał ;) Ja nie kampie, tylko snajpie ;) Hhehe, no jak mam grać np. na Office, taka specyfika mapy (terro, rasze niedozwolone) - jak sam napisałeś ;) DOSTAŁEM MAILA OD GEJBA ! 1. The releases we have coming over the next few weeks are piling up, which means that over the next month we're going to be very busy but the communty is going to get a lot of new content. In between trying to get all of the work done for the Day of Defeat: Source and Counter-Strike: Source releases we have planned, around Valve we've been playing a lot of Darwinia. We play virtually every game that comes out, and it's rare for everyone to be universally excited about one in the way that have with Darwinia. We're looking forward to putting it in front of people December 15th on Steam. 2. We've spent some time on getting some new products into the Valve Store. Specifically, we made a T-Shirt that you can wear if you ever feel like you need to control a mechanical dog, along with a limited edition lithograph of the Citadel from Half-Life 2. Some of the new items are in very limited quantities, and are likley to sell out quickly. 3. And while not Steam related, Half-Life 2 for the XBOX is out in stores now. If you'd like to see what Half-Life 2 looks like in your living room, or you haven't played Half-Life 2 on the PC yet, head down to your local retailer and check it out. DOKŁADNE TŁUMACZENIE (co do joty): 1. Nieuchronnie zbliża się kolejny update, nad którym pracowaliśmy od kilku tygodni, także wprowadzone nowe błędy tym razem na pewno uniemożliwią wam rozgrywkę. Przez to, że chcemy wam dużo dać od siebie, staniemy się autobusami (we're going to be very BUSy ). Chcemy już udostępnić te niedorobione i zabugowane mapy do CSS i DOD'a, ponieważ jeden z pracowników przyniósł do biura DarWINA no i popijawa trwa już od, eeee, ostatniej popijawy. Polecamy DarWINA wszystkim, lepsze od WOW (Wywrotowa Od Wacława, pędzi na strychu razem z Rysiem z Kranu). Dzieci, umyjcie rączki! Dodamy DarWina do naszego Srima, abyście mogli wszyscy poczuć jego moc. 2. Ostatnio posiedzieliśmy troszkę w naszym klepiku, eee sklepiku. Troszkę zakurzony jest, pająki za kanapą mają po sześć kilo, a dostawca pizzy jak wlazł w pajęczyne tydzień temu tak do tej pory nie wyszedł. Dodaliśmy do sprzedaży moje stare koszulki, jedną z Cytadeli (izba wytrzeźwień) a drugą obsikał mi pies. Są to okazy szczególne (dobrze upocone pod pachami, warto!), także szybko się rozejdą (w szwach). 3. Wypuściliśmy HL2 na x-klocka. Tyle, nie chcę urazić posiadaczy kuńsol :) POZDRO ! Ps: sor za brak poprzedniego info, ale Gejb Nowela prosił o niepublikowanie eee no dobra, byłem w robocie kilka dni i mi się zwyczajnie nie chciło ;) Ps2: Dziś i jutro zamierzam zrulezować ICP, także zapraszam pooglądać ze specta mistrza ;) 62.21.96.9:27013 Edytowane 19 Listopada 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Hehe, Genialne :D KZI gdzie taki dobry towar sprzedają? Skąd takie fazy? :D Edytowane 19 Listopada 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Przyjmij się do solid security, tam jest codziennie pranie mózgu :) Nowe zdjęcie widzę ;) Jakiś Ty milutki :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Jaki tam milutki... Bzzzyyyydal ;] Moim zdaniem KZI marnuje się w agencji ochrony, on jest stworzony aby nawiązać ścisła współpracę z Valve ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Przyjmij się do solid security, tam jest codziennie pranie mózgu :) Nowe zdjęcie widzę ;) Jakiś Ty milutki :) :) :wub: :ploom: Jaki tam milutki... Bzzzyyyydal ;] Moim zdaniem KZI marnuje się w agencji ochrony, on jest stworzony aby nawiązać ścisła współpracę z Valve ;] Nom, hehe, jako tłumacz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Nom, hehe, jako tłumacz ;) Ha tlumacz on by im sie tam wkradl w łaski za pomoca vodziczki i doiero bysmy mieli CS:S i CT latajace z motlami a T z odkurzaczem XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Hhee - miotła to broń biała, a odkurzacz to już sprzęt zmechanizowany :) Moze coś zagracie na ICP później ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 z innej beki, widzial kto demo team pentagram z gcw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 z cbble ? Ja widzielm <: a co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 widziałżem, no i cóż z tego faktu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Oni grali na 1.6 czy już grają na Source ? Może macie jakieś linki do fajnych demek/filmików z walk np klanów na CS:S ? Ktoś zagra z was dziś na ICP ? Będę tam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 1.6 Zaraz Ci Poca wyskoczy z tym swoim ssącym filmikiem o SeS ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Idę grać na ICP'ka, dołączajcie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 FILMY <: Prosze bardzo [; JD Source KODIAK Source - 500 mb ale warto, od strony technicznej nie wieldzme lepszego filmu [; ENJOY ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 @narcyz TP gra już też w Source, może nie 'oficjalnie' ale grają [; @KZI Polecam JD Source - fajny filmik, z niezłymi fragami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 No wlasnie, chodzilo mi o wcg source! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Widziałem na source.pl na mircu luqa i jeszcze kogoś. Pewnie powoli zaczynają grać :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 @narcyz TP gra już też w Source, może nie 'oficjalnie' ale grają [;Hmm... Dobrze wiedzieć, chyba będe musiał wrócić do gry, żeby im skopać d...pska ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Dzięki za linki! Ja na ICP widziałem Pentagram Qtaz - gra taki ktoś ? Wszedł, zabił 10 jednym strzałem z AWP i wyszedł, nie wiem czy sam, czy mu pomogli...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Taz gra a Qtaz to raczej jakiś zabawniś ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexsus.[PL] Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Witam wszystkich Mam problem z CS:S a mianowicie: Po fatalnym updacie steama 24.9 gra wogule mi sie nieodpala !! Standardowa procedura przy włączaniu = Steam.exe ENTER My Games Source Launch i jest preparing to .... czarny ekran i gra myka do pulpitu i się automatycznie zamyka. Próbowałem wszystkiego DX, stery do grafy, muzyki, MB i nic, szukałem na różnych forach ale nic spotkałem kilka osób z tym samym problemem co ja ale nikt nic niewie. Jeśli ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem proszę o odpowiedz!! Zaznaczam że mam oryginała DVD i jestem w 95% pewny że konto niezostało skradzione. Pozdrawiam alexsus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 You want to get pr0?? Buy my CFG :D :D :lol2: :lol2: :mur: :mur: Check this out :lol: :lol: :lol: Only 4 pr0 g4/\/\3R2 P.S. Offkoz robie sobie jaja, żeby żaden pro user się nie nacioł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Pfff... Chyba zaczne robić interes na konfigu, bindach i screenach do CS:S, buehehehehe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Hhehe chyba wczoraj dostałeś kicka na nuke na serwie ICP ? Ja ciachałem Cię nożem a Ty mnie załatwiłeś pisto (ten sam team, przed resem) i admin Ci kicka dał ;) Ja nie kampie, tylko snajpie ;) Hhehe, no jak mam grać np. na Office, taka specyfika mapy (terro, rasze niedozwolone) - jak sam napisałeś ;) :) Jako ze staram sie ogarniac ta gra ( z roznym skutkiem) to nie jestem taki, zeby swoich z noza atakowac. Kilka rund biegalem za Toba w jednym team'ie, a pozniej przeskoczyles do T no i juz jakby trudniej sie gralo ;). W CS:S gram pod innym nickiem ( Menciu^poligon ), takze do zobaczenia na polu walki :-P . ICP jest niezlym serwerkiem, polecam wszystkim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 To było przed restartem, nawet przed rozpoczęciem gry - nas dwu było w ct a terro puste, dlatego wsadziłem Ci kosę (chyba lepiej niż jakbym coś innego Ci wsadził) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 mak777 a co masz w tym configu dla "pro" graczy? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 To było przed restartem, nawet przed rozpoczęciem gry - nas dwu było w ct a terro puste, dlatego wsadziłem Ci kosę (chyba lepiej niż jakbym coś innego Ci wsadził) ;)Ano chyba zeby ;) ale juz nie pamietam dokladnie ;) Wlasnie, a co macie w tym konfigu dla pRo graczy, ja tez chce, ja tez ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 mak777 a co masz w tym configu dla "pro" graczy? :Dchyba nie skapowałeś... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...