Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

hehe nie dopatrzyłem sie :P Widziałem ze masz jakieś aukcje na allegro więc nie patrzyłem na nick :P

Apdejt:

Kominiara ja moge ci dać swojego cfg ale nie za 1zł :P Za długo nad nim siedziałem żeby za 1zł sprzedawać :P

Edytowane przez mj18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe nie dopatrzyłem sie :P Widziałem ze masz jakieś aukcje na allegro więc nie patrzyłem na nick :P

Apdejt:

Kominiara ja moge ci dać swojego cfg ale nie za 1zł :P Za długo nad nim siedziałem żeby za 1zł sprzedawać :P

A za ile ? za darmo to moge wziac i popatrzec co tam masz ciekawego :P

A tak przy okazji, dziwi mnie glupota tych, co to sobie kupili ten cfg za 1 pln, wystarczy pol godziny w sieci i mamy wszystko jak na dloni :)

Do zobaczenia na serwerkach :)

Edytowane przez Kominiara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich

Mam problem z CS:S a mianowicie:

Po fatalnym updacie steama 24.9 gra wogule mi sie nieodpala !!

Standardowa procedura przy włączaniu = Steam.exe ENTER My Games Source Launch i jest preparing to .... czarny ekran i gra myka do pulpitu i się automatycznie zamyka. Próbowałem wszystkiego DX, stery do grafy, muzyki, MB i nic, szukałem na różnych forach ale nic spotkałem kilka osób z tym samym problemem co ja ale nikt nic niewie.

Jeśli ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem proszę o odpowiedz!! Zaznaczam że mam oryginała DVD i jestem w 95% pewny że konto niezostało skradzione.

Pozdrawiam alexsus

słyszał ktos o tym? niedostałem najmniejszej odpowiedzi .. czy ktoś uprzejmy (z angielskim) mógłby zajzeć na forum steam'a i poszukać ..

Pozdrawiam alexsus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze że Narcyz nam to uświadomił. Hmmm za pozytywa to i może dałbym cfg za darmo :P

Tia, a potem jest pełno takich z "200stoma pozytywami" którzy nagle wystawiają tony sprzętu w super cenach... I jest tylko płacz i zgrzytanie zębów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio gram w 1.1 z botami bo mi 1.6 nie trybi, i jest ogólnie fajnie(w awp celownik bez przybliżania [;). Są jakies nowe mapki do source? bo niedługo bede miał grafe to z wami pogram [;.

Screen z assulta.

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też przesiadłem sie spowrotem na 1.6 i od wczoraj ładne fragi ;) Tutaj .rar do pobrania Podboty na hardzie chyba wszyscy znają ;) Na screenach widać jak sobie przypominam w grze o co chodzi ;) :D Narazie najpopularniejsze mapki...

BTW: wróćmy spowrotem do CS:S ;) zna ktoś odpowiedz na moje pytanie:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka mam takie pytanko?? jak mozna zminić ip sieciowe w source dedicated server bo jak biore zeby mi postawiło serwer to od razu wyswietla mi sie ip sieciowe. A ja chce aminić ip sieciowe na ip zewnętrzne i przekierować odpowiedni port. Prosze o szybką odpowiedź!! Dziex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No karte juz mam taką jak w sygnaturce i mam problem. Bo kilku minutach grania zaczynają występować arfetakty jakies skaczące paski itp.. Narazie nie testowałem na innych grach ale w cssie sie to jewali. Raz mnie nawet z gry wyrzyciło.

Sterowniki 81.95 whql.

Czego to jest raczej wina?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzuciles sie na steampowered? Moze tam rozwiazali w 100% problem. Na razie moge poradzic 2 rzeczy

1) Starsze stery

2) Miernik ;] Te 5.14 jakos mnie zastanawiaja ;]

PS.

Czy wyzywanie wszystkich lepiej grajacych od czitow i ladacznic to normalne zachowanie zakompleksionych nastolatkow?‼

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS.

Czy wyzywanie wszystkich lepiej grajacych od czitow i ladacznic to normalne zachowanie zakompleksionych nastolatkow?‼

TAK ;D Ja przynajmniej tak robie ]:->

UPDATE:

Jest ktos na forum grajacy w CS:S i majacy Neo+ 512 ??? Bo mam problem odnosnie tego, mam ogromne pingi(200-150) i lossy (50-30) na niemieckich serwach i na niektorych polskich. Na samym poczatku mysalem ze jest to wina TePSy no ale zdaje sie ze nie!! , dzwonilem do tych capow i kolezka powiedizal "ze nic u nich nie jest tylko ze moze to byc wina tych z drugiej strony" pffff . Lekko mnie to irytuje bo cinzko grac co kolwiek (nie mowe tu o FFA). Zmienial rate'y i tez ass wiec nie mam pojecia co to ma byc.

Ma ktos cos podobnego ??

Edytowane przez iwo_kupa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Przejde od razu do konkretow bo mam very big problem!

Mianowice zakupilem na aukcji z allegro konto steam!!! Sciaglem HL2 HL2: Detchmatch i CS: Source!!! Wszystko legalnie ze steama!! I pisze tak HL2-100% itp. itd.!!! Probuje wlaczyc hl2 badz jaka kolwiek inna gre wyskakuje mi mi blad z windowsa! Aplikacja hl2.exe wystapil blad i zostanie ona zamknieta!! Bardzo Was prosze o pomoc błagam Was! Moja konfiguracja komputerowa!

Nivida GeForce 4 Ti 4200

Celeron 2,0Ghz

256 RAM

Direct 8!

Ostatnio zrobilem formata i nie znalazlem orginalych sterow wiec zainstalowalem jakies z plyty "play"

Prosze o jak najszybsza odpowiedz!!

Łączenie postów

PROSZE BARDZO PILNE I ZALERZY MI NA BARDZOI SZYBKIEJ ODP.!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie żadnych lagów nie było ale komp nadal sie restartuje.. Sciągam 3dmarka zobacze jakie temperatury to ma bo cos mi sie nie podoba z tymi resami.

Z tym problemem aplikacji hl2.exe to juz wczesniej miałem i nie wiem jak to rozwiązać. raz było raz nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem te kłopote na celeronie 2.4@2.7 4200Ti 512ramu teraz na nowym kompie nie mam tych problemów. Wcześniej gra raz wstawała raz nie> Nie setem w stanie Ci pomóc.

U mnie to chyba zasilacz za sałaby to teraz strasznie sie grzeje. To nie sa takie restary tylko obraz łapie freeza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TAK ;D Ja przynajmniej tak robie ]:->

UPDATE:

Jest ktos na forum grajacy w CS:S i majacy Neo+ 512 ??? Bo mam problem odnosnie tego, mam ogromne pingi(200-150) i lossy (50-30) na niemieckich serwach i na niektorych polskich. Na samym poczatku mysalem ze jest to wina TePSy no ale zdaje sie ze nie!! , dzwonilem do tych capow i kolezka powiedizal "ze nic u nich nie jest tylko ze moze to byc wina tych z drugiej strony" pffff . Lekko mnie to irytuje bo cinzko grac co kolwiek (nie mowe tu o FFA). Zmienial rate'y i tez ass wiec nie mam pojecia co to ma byc.

Ma ktos cos podobnego ??

u were pwnt by tpsa n00b ! :lol:

A tak na powaznie to mialem tak i ogolnie wieksza liczba uzytkownikow neo jakis miech temu...

Ale u mnie juz jest OK . Zadzwon na infolinie , zglos usterke , zmienia ci port i bedziesz mial dobrze na jakis czas ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iwo nie daj sie cieciom z tepsy

tez tak mam szczegolnie w godzinach 17-22 (loss do 50 ping do 200) i mam neo512 to na 100% nie moja wina bo duzo osob ma tak ostatnio a najwiecej z woj. dolnoslaskiego. spamuj im 800102102 i koniecznie mow ze masz dwa kompy w domu dwa czyste nowe systemy wszystko zgodnie z intrukcja zainstalowane itd i na obu kompach ten sam problem wiec to nie moze byc wina sprzetu itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

!exec

20/10/05wygasa 20/01/06	3 Punkty 	Inne (Obrazliwe logo) ( Match )20/10/05wygasa 20/01/06	3 Punkty 	Inne (Brak kultury) ( Match )19/10/05wygasa 19/01/06	3 Punkty 	Inne (Kolejny pokaz braku kultury) ( Match )18/10/05wygasa 18/01/06	3 Punkty 	Inne (Całkowity brak kultury)

Fajny masz klan ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi