Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

e tam po prostu w dzien w ktorym zdecydowalismy sie rozwiazac klan ludzie z klanu zrobili mete na esl i pojechali fokuzowi. zreszta nie dziwie sie bo to on zaczal nas jechac (mimo ze jest adminem esl). tak czy siak klan byl calkiem spoko dalismy rade rebelii swego czasu :P

ok zmieniam siga ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Iwo, chodzi o to, że masz wpisane MHZ zamiast GH ;)

Chyba, że nie chce ci się ruszać podpisu, a nie taktować wyżej.

E, mam ważniejszą sprawę do zakomunikowania:

http://www.cs.pwii.pl/phpbb/viewtopic.php?...lista+admin%F3w

Szukajcie, no, no, co tam pisze ciekawego ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na jakich serwerach gracie? Czy jak coś ktoś by mógł swój serverbrowser.vdf podrzucic?

Moje problemy znikneły po zmniejszeniu fsb do 250... przy fsb 270 ponad 4h w prime stabilny a w 3d po15 minutach wywalało..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hyhyh :)

Poca - tak, kiedyś miałem, chyba 7dniowego.

Orgiusz - nie jestem zwolennikiem banów, wole kiki ;) Jak już ban to na godzinę cy cuś :)

Heat - heh, karierowicz jezdem ;)

mj18 - no z ust mi wyjąłeś ;)

Ostatnio gram cały czas z mikrofonem, staram się kierować akcją itp, jak widać H@ to docenił i przyznał @. Fajna sprawa hyhyhy :) Mój 1szy @!

Orgiuszku, na ICP są inne zasady, z tym jest ciężko, właśnie przez to (zanim je poznałem) dostałem banana. Właściwie wpierw trzeba by iść poczytać na forum o zasadach i strefach, bo inaczej nie pograsz - dlatego je nie będa każdego banował od razu, bo to jest bez sensu.

Nie wolno raszować stronie broniącej, strona broniąca ma swoją strefę gdzie może chodzić (to wszystko przez ileś tam sekund, ale rasze pernamentne nawet po upływie czasu są zabronione). Nie wolno stronie atakującej za bardzo się rozdzielać, np jak koles z bombą poleci sam w innym kierunk to może zostać ukarany - chodzi o zasady TP.

Wiem, że to dziwnie brzmi, ale ja się przyzwyczaiłem i jest na prawdę fajnie, ffa już mnie wkórzało (tu strzelanina o zdobycie bs' a tu z tylca jeden wpada i nas 3 zabija, dla mnie mało realistyczne, terro wystraszone siedziałoby w budynku, no, aczkolwiek w Iraku raszowali na naszych hehe). Także po przyswojeniu zasad gram tylko tam i jest całkiem przyjemnie :)

Zapraszam, ale musicie grać mniej więcej jak pisałem, bo nie chcę, by ktoś moich kolegów powywalał !

Pozdro !

Ps. sor za brak tłumaczenia, chestem chory + praca, po prostu mi się nie chciało :( 30 jak wyjdzie mapa to będe dla Was tłumaczył, bo znów nic nie skumacie ;) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy chyba nie bedzie prawdziwego TP na otwartym serwerze. Jak powie sie IDZIEMY NA A i caly team leci na pale bez bomby (musial usnac ;] ) to sora. I oczywiscie caly bs jest obstawiony :? Pozatym jeden zawsze moze troche odciagnac uwage przeciwnika rzucajac granaty. Dobra koniec jeczenia ide polamic ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wolno raszować stronie broniącej, strona broniąca ma swoją strefę gdzie może chodzić (to wszystko przez ileś tam sekund, ale rasze pernamentne nawet po upływie czasu są zabronione).

Ech przecie to jest bez sensu, rozumiem kickować tych co robia bezsensowne rasze np: na spawna przeciwnika zamist pilnować BSów, ale rasz od tyłu Tero atakujacego BS powinien być dozwolony. Najbardziej takie coś mnie wnerwia na Dust2 gdzie CT nie moze isc na galerie przez środkowe drzwi i na Aztecu jak Tero se kampi most-spawn i nie mozna sie przejsc do nich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na icp admin wiciu kiknoł i zbanował 10 graczy bo coś mu sie pomyliło.

Po prostu super. a mnie kknoł za to ze miałem zraszować a sie cofnełem i dostałem heda... Ale i tak wole icp niz jakies ffa gdzie po 30sekundach wszyscy z wrogiego teamu sa na twoim respie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram sobie tutaj. Dość czesto pod normalnym nickiem, a jak nie to szukajcie kolesia ze statami 30:2 ;]

Nazwa: #Only-Dust2 LFserwis.pl | Aconite Bot #PL #TR=100

IP: 194.146.252.14:27015

Oczywiście tick 100 to tak naprawde 66 ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie o to chodzi HUD - na FFA są takie sytuacje, że na D2 jako terro nie ruszysz się, po 10 sekundach ct uzbrojeni na maxa biegna z bs'a B z drzwi z galeri i z awp walą przez drzwi :) Albo Italka, gdzie terro siedzi na respie i sra bo ct lecą z górki na nich hehe ;)

Są serwy takie i takie, kiedyś wolałem ffa bo sam lubię z tylca zachodzić, no ale jak zmienię team to mnie zachodzą i to już mi się nie podoba, szczególnie, że jestem snajperem :) Heh :)

Fakt, Wiciek zbanował kilku z M-Klanu wczoraj, ale sprawa już rozwiązana, odbanowani są.

Osobiście poruszyłem temat banów, chcę, aby było ich mniej. Ktoś dostał wczoraj bana za stanie na respie odszedł od kompa chyba), to przecież bezsensu, kick rozwiązuje sprawę, można też kolesia na speca przenieść.... Slay też jest...

Zobaczymy, na razie mam jedno poparcie, ale też od chłopaka, co go przyjęli razem ze mną, heh, z jednego klanu jesteśmy ;) Gram teraz jako P4F - play for fun :)

Orgiusz - tak, racja.

Komar - można raszować jak chcesz po podłożeniu bomby, ale całe ct ma lecieć rozbroić bumbkę jak najszybciej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami też grywam na tym serwerze pod nickiem . (kropek). No i włąsnie nie lubie dlatego FFA, owszem w wygrywajacym teamie to fajnie w w przegrywajacym to niestety nie...

Poca na jakich fejkach grasz [;? bo nie widziałem Cie pod orginalnym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tak źle brzmi, ale gra się bardzo fajnie ;) Lepsze to, niż bieganie bez ładu i składu, gra gdzie każdy gra sam i nawet nie spojrzy jak do człowieka strzelają itp. Co tu gadać, trzeba zagrać i sprawdzić, jednamu spasi, drugiemu nie. Ja ze swojej strony zapraszam ;) Przecież was nie wywalę (na wstępie) hyhyhy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio serwer TP ICP jest moim ulubionym, FFA odechciewa mi sie grac, ledwo z BS wychodze a tu juz zgraja leci a na koncu planszy stoi 3 z AWP i nawet przecisnac sie nie da. Dlatego wole pograc sobie TP, jakas zorganizowana akcje zrobic, wiekszy fun jak sie wygra runde, przynajmniej dla mnie :) Do zobaczenia na serwerku ( jedyny i sluszny nick Menciu^poligon)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Ja ze swojej strony zapraszam ;) Przecież was nie wywalę (na wstępie) hyhyhy ;)

To ty tam jestes adminem <: ?

Ostatnio serwer TP ICP jest moim ulubionym, FFA odechciewa mi sie grac, ledwo z BS wychodze a tu juz zgraja leci a na koncu planszy stoi 3 z AWP i nawet przecisnac sie nie da. Dlatego wole pograc sobie TP, jakas zorganizowana akcje zrobic, wiekszy fun jak sie wygra runde, przynajmniej dla mnie :) Do zobaczenia na serwerku ( jedyny i sluszny nick Menciu^poligon)

Gra na publicznym serwerze to bedzie zawsze gra FFA, i czego bys nie zrobil nie zmienisz tego. Fakt, to ze np: cale terro leci na jednego BS to w jakims stopniu jest TP, ale na publica wchodzi sie zeby pograc sobie FFA, byc statsiarzem i jednoczesnie kampere ;) - taka jest mysl przewodnia tych serwerow <:

Wiec te wszystkie RULEZY na ICP sa dla mnie beznadziejne, jak chcesz grac TP to albo idzesz na IRCa i organizujesz mixa tzw albo (najpelsze wyjscie) zakladasz swoj klan lub przylaczasz sie do kogos.

Pozrdo [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra na publicznym serwerze to bedzie zawsze gra FFA, i czego bys nie zrobil nie zmienisz tego. Fakt, to ze np: cale terro leci na jednego BS to w jakims stopniu jest TP, ale na publica wchodzi sie zeby pograc sobie FFA, byc statsiarzem i jednoczesnie kampere ;) - taka jest mysl przewodnia tych serwerow <:

Wiec te wszystkie RULEZY na ICP sa dla mnie beznadziejne, jak chcesz grac TP to albo idzesz na IRCa i organizujesz mixa tzw albo (najpelsze wyjscie) zakladasz swoj klan lub przylaczasz sie do kogos.

Pozrdo [;

W sumie masz racje, jesli chce pograc prawdziwy TP, to gram ze swoim klanem.

Ale ludzie z klanu nie zawsze sa dostepni, nie zawsze znajduje sie sparingpartnera, wiec gdzies trzeba cwiczyc zachowania na planszy przy grze TP. I wlasnie po to sa serwery typu ICP, gdzie kilka zasad mniej wiecej oddaje TP. Jak chce miec FFA, ide sobie na BrzydkaKiziaMizia, gdzie panuje pelna samowolka i pelno statsiarzy. A ja ostatnio wole miec nizsze staty(choc nigdy nie bylo super wysokie ;-), ale zeby druzyna wygrywala czy oslaniac camrada z teamu. B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi