Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Ale pamietajac pustki z poprzedniego... :?

Mozna powazniej sie zastanowic nad skladka.

I wyborem adminow ;]

Tylko, że poprzedni serwer to należał do klanu Tweak.pl i jakoś nieszczególnie komuś się chciało grać ffa w czasie kiedy istniał ten klan.

Poza tym Orgiusz, to już masz moderatora na tweaku, więc na serwerze admina przejmuje ja :P Hehe...

A tak całkiem na poważnie, to można by pomyśleć kto by zamówił serwer. Ustalić konkretnie ile slotów, gdzie i na jaki czas. A potem wpłacać jakieś pieniążki do właściciela (osoby zamawiającej).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, taki pomysł mi się podoba jeszcze bardziej.

Pamiętaj, że ilość dni na jaką zamówisz serwer jest równoznaczna z ilością dni mówienia do Ciebie "tato" ;]

Wykupienie na miesiąc to chyba nie głupi pomysł, teraz wszyscy będą mieli więcej czasu (?), a po nowym roku będzie można pomyśleć o dłuższym terminie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje tato ;]

Jak będziesz miał ip i hasło, to podaj aby można było wpaść i zobaczyć, nawet na dziewiczym serwerze;]

Tja, teraz wszyscy rzucamy sie na Heata, komu da admina, no komu, wielki wyścig się zaczał... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Graj na ICP do jasnej przyciasnej !

Jak dobrze pójdzie, to Żonka będzie dziś oglądała "Prawdziwe historie", to ja może wtedy pyknę na ICPku.

Jak pójdzie źle i ja też będe oglądał (hahaha lol), to jutro gram na 100% ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tja, gdybym Ci nie podsunął pomysłu z pomocą Arniego, to byś czekał w nieskończoność aż Poca Ci łaskawie pomoże ;]

Może pogramy? Hmmm.... bardziej bym wolał wersje: napewno dziś zagramy:>

Ostatnio mam strasznie duży loss i choke momentami. Może być jakaś inna przyczyna niż problemy po stronie TePeSA? Ehhh... o ile człowiek by się mniej stresował grając z wyłączonym net_graphem;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Graj na ICP do jasnej przyciasnej !

Jak dobrze pójdzie, to Żonka będzie dziś oglądała "Prawdziwe historie", to ja może wtedy pyknę na ICPku.

Jak pójdzie źle i ja też będe oglądał (hahaha lol), to jutro gram na 100% ;)

KaZelocIe ja uwielbiam grac w malych teamach (5 graczy to dla mnie maksymalna ilosc), a na ICP jak widze 17/18 to zastanawiam sie czy nie poczytac jakejs fajnej ksiazki :P

Heat badz twardy! zajrzyj do manuala ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serwer tweak.pl

212.203.134.102:27042

pass: tweak.pl

10slotów na GamesNET wykupione na okres 1(słownie: jednego :P ) miesiąca.

Pod spodem możecie składać podziękowania dla sponsora, którym jest Heat ;]

Albo lepiej nic do niego nie piszcie, bo się chłopak zawstydzi lub co gorsza rozmyśli ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje większą ilość adminów - na ICPku jest 15stu, także cały czas ktoś pilnuje :)

Przecież znacie się, to chyba nie będzie problemów, nie ?

Edit: literówka...

Edytowane przez KZI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

puki co jest dwoch adminow zgadnijcie kto :>

Nie chce mi sie zgadywać. Mi tam coś Hit mówił o planach na trzeciego :P Zgadnij kto:>

Buehehe... ważne, że jest gdzie grać. A w gronie znajomych to ten admin potrzebny wyłącznie do zmiany mapy przecież;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie przed chwilą padł jak gralem ja iwo i nkwd(chyba). Fajna atmosfera siedzieliśmy w samochodziku przed chilą i ogólnie ok [;. Admów dużo nie potrzeba mi sie wydaje bo każdy wie kto gra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi