narcyz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ale pamietajac pustki z poprzedniego... :? Mozna powazniej sie zastanowic nad skladka. I wyborem adminow ;] Tylko, że poprzedni serwer to należał do klanu Tweak.pl i jakoś nieszczególnie komuś się chciało grać ffa w czasie kiedy istniał ten klan. Poza tym Orgiusz, to już masz moderatora na tweaku, więc na serwerze admina przejmuje ja :P Hehe... A tak całkiem na poważnie, to można by pomyśleć kto by zamówił serwer. Ustalić konkretnie ile slotów, gdzie i na jaki czas. A potem wpłacać jakieś pieniążki do właściciela (osoby zamawiającej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Nie pieprzmy się ze składkami bo [ciach!] z tego wyjdzie :/ Heat napisał że sam kupi. Innej opcji nie widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Taa juz to widze , sciaganie wierzytelnosci od dluznikow :lol: Jak bede kupowal to sam , na te 80zl miesiecznie moge sobie pozwolic , pytanie tylko , czy nie wypiepsze kasy w bloto i serwer przez caly dzien bedzie stal pusty... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dlatego nie kupuj od razu na 30 lat. Jeden miesiąć. Święta się zbliżają. Dużo wolnego czasu. Więc będziemy grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ok, taki pomysł mi się podoba jeszcze bardziej. Pamiętaj, że ilość dni na jaką zamówisz serwer jest równoznaczna z ilością dni mówienia do Ciebie "tato" ;] Wykupienie na miesiąc to chyba nie głupi pomysł, teraz wszyscy będą mieli więcej czasu (?), a po nowym roku będzie można pomyśleć o dłuższym terminie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Dobra smierdziuchy , wlasnie przelalem kase ;] Macie prezent na gwiazdke od wujka Heat'a ;] Teraz sie musze nauczyc obslugiwac admina :lol: Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 nie chce nic mowic ale moze to byc niewypal ... chos fajnie by sie gralo jak kiedys.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 E tam przynajmniej bede mial gdzie pograc 1vs1 ze szwagrem jak tweakowa ekipa da ciala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Wuju jak juz zakupiles to bedziemy grac ^^ == Chetnie wezme admina ;) Edytowane 8 Grudnia 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dziękuje tato ;] Jak będziesz miał ip i hasło, to podaj aby można było wpaść i zobaczyć, nawet na dziewiczym serwerze;] Tja, teraz wszyscy rzucamy sie na Heata, komu da admina, no komu, wielki wyścig się zaczał... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ej kur.. :] Ktos ma zielone pojecie o tym jak to skonfigurowac ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Problemem jest to, że Ty nie wiesz co chcesz konfigurować ;] Dojdziesz do wszystkeigo metodą prób i błędów, tylko żebśmy jeszcze zagrali do końca roku:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zacznij najlepiej od tego jak banowac :banana: :cry: Chce malo popularnego serwerka :cry: Przed chwila wrocilem z kuzni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Graj na ICP do jasnej przyciasnej ! Jak dobrze pójdzie, to Żonka będzie dziś oglądała "Prawdziwe historie", to ja może wtedy pyknę na ICPku. Jak pójdzie źle i ja też będe oglądał (hahaha lol), to jutro gram na 100% ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dobra , stwierdzilem , ze zanim dojde co i jak minie okres posiadania serwera , wiec Arnie sie tym zajmuje ;] Moze dzisiaj jeszcze pogramy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Tja, gdybym Ci nie podsunął pomysłu z pomocą Arniego, to byś czekał w nieskończoność aż Poca Ci łaskawie pomoże ;] Może pogramy? Hmmm.... bardziej bym wolał wersje: napewno dziś zagramy:> Ostatnio mam strasznie duży loss i choke momentami. Może być jakaś inna przyczyna niż problemy po stronie TePeSA? Ehhh... o ile człowiek by się mniej stresował grając z wyłączonym net_graphem;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Graj na ICP do jasnej przyciasnej ! Jak dobrze pójdzie, to Żonka będzie dziś oglądała "Prawdziwe historie", to ja może wtedy pyknę na ICPku. Jak pójdzie źle i ja też będe oglądał (hahaha lol), to jutro gram na 100% ;) KaZelocIe ja uwielbiam grac w malych teamach (5 graczy to dla mnie maksymalna ilosc), a na ICP jak widze 17/18 to zastanawiam sie czy nie poczytac jakejs fajnej ksiazki :P Heat badz twardy! zajrzyj do manuala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Tia , ja tam w tych configach tylko manuale widze a nie kumam gdzie co zmienic :lol: PS: Arnie podobno jest juz w polowie... ;] Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dochodzi, tak? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 na twarz komus <: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Serwer tweak.pl 212.203.134.102:27042 pass: tweak.pl 10slotów na GamesNET wykupione na okres 1(słownie: jednego :P ) miesiąca. Pod spodem możecie składać podziękowania dla sponsora, którym jest Heat ;] Albo lepiej nic do niego nie piszcie, bo się chłopak zawstydzi lub co gorsza rozmyśli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dobra panowie to o ktorej gramy??Ja jutro mam wolne wiec moge grac cala noc :) A co do admina to proponuje jednego dac tej osobie, ktora wpadla na ten genialny pomysl z serwerem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Tylko że go nie miał Arnie ;] Ciagle miałem ciemność ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Wielkie dzięki za serwerek [;. Ja juz wbijam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 puki co jest dwoch adminow zgadnijcie kto :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Proponuje większą ilość adminów - na ICPku jest 15stu, także cały czas ktoś pilnuje :) Przecież znacie się, to chyba nie będzie problemów, nie ? Edit: literówka... Edytowane 8 Grudnia 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 puki co jest dwoch adminow zgadnijcie kto :>Nie chce mi sie zgadywać. Mi tam coś Hit mówił o planach na trzeciego :P Zgadnij kto:> Buehehe... ważne, że jest gdzie grać. A w gronie znajomych to ten admin potrzebny wyłącznie do zmiany mapy przecież;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Przed chwilka wrocilem z nuke'a :twisted: Calkiem calkiem. Tylko trzeba jutro sie zmowic na wczesniejsza godzine (bo potem trzeba chyba isc sie ochlac... czy odwrotnie? :twisted2: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Nom serverek daje rady, mały ping, fajna atmosfera czyli wszystko co do szczęścia potrzebne :-P Heat wielkie dzięki :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 No własnie przed chwilą padł jak gralem ja iwo i nkwd(chyba). Fajna atmosfera siedzieliśmy w samochodziku przed chilą i ogólnie ok [;. Admów dużo nie potrzeba mi sie wydaje bo każdy wie kto gra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...