Heat Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 OMG [; Ale ze mnie debil :lol: To ja CS-a przeinstalowalem bo myslalem , ze mam jakies Arty bo te reflekty tak nienaturalnie wygladaly :lol: A tak w ogole to sflashowalem sobie BIOS i teraz nawet na defaulcie nie mam stabinosci :lol: Cos mi sie wydaje , ze te moje patrioty oraz MSI to niezly syf :mur: 4 razy mi przelecial memtest bez bledow a CS-a w menu wykrzacza z błedem "Pamiec nie moze byc READ" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 @ makatiel - star wars :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 no cosz moge tylko rzec :DDD OEMDŻI ahahahah wiadomo ocb dla niektorych xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 http://img391.imageshack.us/my.php?image=csoffice00107as.jpg lol, patrzcie na jego dłonie o.O Niezły wałek, jakiś mod ala star wars wgrałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 No ja wczoraj powalczylem ( najpierw sterowniki... no reaction...uninstall i dziala) a dzisiaj jak sie przyjzalem to tez mam jakies takie inniejsze refleksy. makatiel pobaw sie sterami i moze bedzie dobrze. Ja wczoraj wystartowalemo do kompletnego braku tekstur ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnej49 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Panowie pisze do was z prośbą aby ktoś mi pomógł zainstalować CS:S. Widze że bardzo orientujecie sie w tej grze.Jestem typowym lamerem.Kupiłem orginała.Zainstalowałem go i myślałem że wszystko gra jednak patrze i okazuje sie że gra i dodatki doniej są nagrane w 96% więc czegoś nie nagrałem. BŁAGAM WAS JAK TU SIEDZE ABYŚCIE MI POMOGLI ZROBIĆ TĄ GIERE BO WIEM ŻE JEST WYPAS.Mój kontakt gg: 8536761 lub skype - Login :barnej1000.Z góry dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Niewiem czy dobrze Cie zrozumiałem, ale masz poprostu 96% CS:S'a, a w takim wypadku to wystarczy tylko, że uruchomisz Steam'a i samo zacznie się wszystko update'ować. Pjavascript przecież masz oryginał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makatiel Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 (edytowane) Troszke powalczylem i po dlugich przygodach: Udalo mi sie uzyskac: Rozwiazanie: mat_specular 1 mat_bumpmap 1 Podsumowanie: Tylko czy oplaca sie tracic 89 fps'ow dla swiecacej podlogi i chropowatych powierzchni?? {Model detail: high, Texture detail: High, Shader detail: High, Water detail: Reflect world, Shadow detail: High, Antialiasing: None, Filtering mode: Trilinear 1024x768} Majac dziadka 9800pro wybieram jednak fpsy:) Bo w ogniu walki potrafia one drastycznie spasc, a wtedy liczy sie plynnosc. Edytowane 24 Grudnia 2005 przez makatiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnej49 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ej narcys czy mógłbyś mnie jutro pokierować przez gg w instalacji cs:s od nowa.Moje gg:8536761 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 hahah on zawsze pomaga i prowadzi do ogromnej erupcji xDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Czy team-pentagram ma jakiegos publica pod CSSa ?? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 no cosz moge tylko rzec :DDD OEMDŻI ahahahah wiadomo ocb dla niektorych xDIwo czyzby cos do mnie mowisz? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) Ej narcys czy mógłbyś mnie jutro pokierować przez gg w instalacji cs:s od nowa.Moje gg:8536761Nie, nie mógłbym ponieważ możesz wszystko znaleźć w internecie. A ja sie boje do Ciebie odezwać na gg, bo nie chce żebyś mnie schakował przypadkiem, może jesteś jakimś haxorem który nie umie napisać "narcyz" :> @Iwko STFU! ;] Edytowane 25 Grudnia 2005 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Czy team-pentagram ma jakiegos publica pod CSSa ?? [; TP prowadzi jedynie serwer do CW w CS:S. Więcej jest zamknięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 OT :) Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!! :) :banana: :gitarzysta: B) Życzę Wam żeby każda kula znalazła swoją głowę, żeby każdy granat dawał pełno szczątków, żeby każdy hacker potrafił shackować kompa Narcyza, ups, zapędziłem się ;) Żeby każdy aimbot i wallhack dawał 100% efekty ;) Żebyście nigdy nie psioczyli na lagi, żeby Wasze łącza miały po 100mbitów i opóźnienia jak na Lanie (max ping 10 ;) ). Żeby Gabe dawał nam wraz z kolejnymi odsłonami CSa coraz większe możliwości :) Żeby KZI żył długo i zawsze znalazł te 5min na przetłumaczenie nam listów od Gabe'a i spółki (aka Gabe&zawór ;) ). Soo, pl4Y #4RD and G0 pR0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnej49 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Człowieku ty myślisz że ja jestem jakimś hackerem.hehehehe. Człowieku jak ja moge być hackerem jak gry nie potrafie uruchomić.To ja myślałem że mam dauna a tu sie okazuje że zonk. No ni.Naszczęście znalazłem 2 typa w moim mieście co mi zrobią dzisiaj.Aha dzieki za te teksty o hackerach NARCYS.HEHEH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Beton :-| Tobie też wszystkiego najlepszego M@k'u :P Święta, więc serwer świeci pustkami :( Przestańcie się obżerać i może byśmy coś zagrali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Iwo czyzby cos do mnie mowisz? :> Nie Nie to wogole o co innego chodzi ;) (...) @Iwko STFU! ;] Po nazwisku to po .... ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Oemdzi... Wzdychasz do mnie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 światecznie Wam dupska zloiłem i poszeduem. :] tylko jakis rusek mnie swiatecznie powyzywał :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 ifo ? nie ifo grau pod swoim nickiem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Śmierdzuchy następnym razem mówcie, że serwer będzie zamknięty:> Chciałęm pograć, a tu jakiś spar :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) Zajme sie tym bo chyba komus sie popi@#$lo w glowce... Edytowane 25 Grudnia 2005 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) ahahah fajnie sie gralo XD P.S. JA z tym nic wspolnego nie mam p0ca mnie namowil !! Edytowane 25 Grudnia 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 To wszystko wina Arniego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Dajcie mi ip tego waszego servera to wejde moze kiedys jak zobacze ze ktos gra :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zajżyj na pierwszą stronę tego topicu:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 zagramy jutro bukkake warriors vs reszta ? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...