poca Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 zagramy jutro bukkake warriors vs reszta ? [; Przyjmujemy wyzwanie ;] Nasz mix team gotowy do niszczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 no...to grobel szykuj pauę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 a nie przeszkadza to ze nas jest tylko dwóch? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Dobra, może 3. Może zmienie wczorajszą decyzje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 me2 -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 k, ale wiecie co robimy na zjazdach klanowych :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Wiemy. Gracie w Cs'a. To o ktorej meczyk? :D Wygląda na to, że będzie 4 vs. 4 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) o. admyn by sie przydał, może jakies hasuo? ;] kazda godzina <18 edytnałem godzine, bo lekka zmiana planow rodzinnych. mysle, ze najbezpiecznej bedzie cos w porach pozno wieczorowych. Edytowane 26 Grudnia 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 ale jak gramy <: kto na kogo jakies cos skladnego VT or TS bedzie wlaczone w to...info info pliiz bo ja azwsze chetny do spwnowania n00bsow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Standardowo dziś było, jak wpadłem na serwa to wszyscy wyszli.. Śmierdze czy co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Nie śmierdzisz :) Na tym serwerze poprostu grane są 3-4 mapy: d1, d2, aztec i prodek, a Ty wszedłeś w trakcie tej ostatniej, więc taka kolej rzeczy że wszyscy wyszli. Pzed chwila było tak samo, zaczął się train i wszyscy znikają :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) To na Trejnie już nie gracie ? Nie umiecie czy co ? To moja ulubiona mapa, zresztą wszędzie rządzę ;) Ja mam wrażenie, że się wstydzicie albo coś, bo już od pół roku jak do was wchodze to uciekacie z serwa - na różnych serwach tak było, może boicie się high skillowca aka Pr0(siak) czy co ? Dziś na ICP jeszcze będe ;) Edytowane 26 Grudnia 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 widze, ze po raz kolejny elo organizacja ;] grobla pauy nie ma :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 gotowy do gry ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Gramy cos czy nie ? Mam prawie 40 C goraczki wiec moze w koncu bede dobrze grac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Tia ja tez jestem chetny do gry [; Ale jak widać "tweakoffcy" nawalili jak zawsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 gotowych do starcia zapraszam na serwer :> raus raus raus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 ta, a po jednej mapce sie wykruszyłes nei wiadomo gdzei ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Szybko uciekliscie :] ale fajnie sie grało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Grobel miałeś być za 10min:> Jak skończysz oglądać film o Jezusie, to się odezwij. Można coś zagrać jeszcze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 kufa, to ja mialem ogladac film o Jezusie. fajnie sie grauo, ale admina brakowauo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) starszej sie zachcialo ogladac zdjeć na kompie i musialem ją puscić :( ale za to looknełem sobie treka w tv :mrgreen: proponuje umowic sie na jutro na godzinke 21-22 Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Sranie. Zagrajcie sobie jakiegoś mixa... Sami wiecie że takie umawianie jest do d00py. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 tylko tak jakby admina nam braknie ... :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 tylko tak jakby admina nam braknie ... :<mam nadzieje ze pan heat zrozumial aluzje :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Może jednak na ICP wpadniecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 za duzo bydla ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 ktos gotowy na gre o 21-22? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 jam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Jam niby też, ale serwer <not responding>. Czy to przypadkiem nie dziś skończył się "okres wynajmu"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...