Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Serwer tweak.pl

212.203.134.102:27042

pass: tweak.pl

10slotów na GamesNET wykupione na okres 1(słownie: jednego :P ) miesiąca.

Pod spodem możecie składać podziękowania dla sponsora, którym jest Heat ;]

Albo lepiej nic do niego nie piszcie, bo się chłopak zawstydzi lub co gorsza rozmyśli ;]

Pewnie jakies klopoty ;] albo Arnold cos grzebie ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam oryginał Countera kupiłem jakis czas temu zmieniłem płyte główna i karte graficzną po zainstalowaniu i próbie połączenia z serwerem wyswietla mi się: this steam account has been used to log in from another computer i prosi o ponowne wpisanie hasła wpisuje i nic .Czy ktoś sie podszył pod moje konto ??????? I jak moge zmienic to, które mam ,zmieniałem hasło i to samo pomocyyy :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wszystkich :) O ktorej godzinie gracie???, bo wszedlem na serwe i nikogo nie bylo ;( Chetnie pogram tylko na wstepie zaznaczam ze nigdy nie gralem w CSS, - (tylko z botami) , mam pytanie:

-na poczatku mam tylko pistolet i noz, skad wziazc inne giwery-jak zabilem BOTA ktory mial inna bron to wtedy mialem ale inaczej jak sie zdobywa-czy leza gdzies tak jak w Q3Arena???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wszystkich :) O ktorej godzinie gracie???, bo wszedlem na serwe i nikogo nie bylo ;( Chetnie pogram tylko na wstepie zaznaczam ze nigdy nie gralem w CSS, - (tylko z botami) , mam pytanie:

-na poczatku mam tylko pistolet i noz, skad wziazc inne giwery-jak zabilem BOTA ktory mial inna bron to wtedy mialem ale inaczej jak sie zdobywa-czy leza gdzies tak jak w Q3Arena???

:mur: :lol: :D zawsze na starcie robisz zakupy wciskasz B albo domyslne bronie F1 F2 zakupy takie jak w poprzedniej rundzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam pytanie jak wlaze na serv PIFPAF to po chwilu loadu wyskakuj emi cos takiego

Disconnect":Error verifying STEAM USER ID ticket

ale to tylko na tym servie i na Ciemna strona grrr

trzeba isc do sklepu i kupic orginalna gre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, nie wiedziałem w którym topicu to napisać więc pisze tutaj.

Mam oryginalnego HL2 i CS:S, po instalacji założyłem konto steam, następnie zrobiłem wszystkie potrzebne updejty i kiedy chce wejść w gre wyskakuje mi okno: Preparing to launch: counter strike source... i po chwili gra powinna się załadować ale nic się nie dzieje, znika okno i za każdym razem kiedy chce wejść w gre to samo się dzieje :mur:

Mój sprzęt:

P4 3.0 Ghz

ATI Radeon 9200 128MB

256 RAM

Win XP

Zrobiłem aktualizacje sterowników do karty graficznej oraz windowsa, nie wiem w czym tkwi problem, może ktoś miał pdobny problem, Błagam o pomoc !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sobolobos

@ Darth MaulPL

to ja nie wiedziałem, że na tak wypasionych sprzętach ta gra "pójdzie" :blink:

@ Morderc4

wyłącz wszystkie programy działające w tle i poczekaj z 2 minetki po uruchomieniu giercy - może czasu cza...

a teraz mój problem....

korzystam z neostrady 6M - i od paru dni mam loss >20-30 na wszystkich serwach, zmieniam raty (cl_cmd..., upd..., itd) i nic to nie daje.... :mur:

Ma ktoś na to jakieś lekarstwo?? (wiem, że neo jest do ypud ale jestem na nie skazany...)

wyjątkiem jest serw Kuźna TP i FFA tam zawsze jest ok - 0 lossa, choke max 5

korzystając z okazji

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gracie w to jeszcze ;] To co zrobiło Valve po ostatnich updejtach to kosmos :/ Nie dość, że spi*** shader'y i wszystko świeci sie jak psu jajca :o Dramat np taki aztec no nie da się grać. Trzeba wyłączyć mat_specular :/ Poprzez co traci grafika... I jeszcze ten ragdoll po umierającym fragu jakby w stanie nieważkości był. Dla mnie to już skandal co Valve wyrabia z tą grą. A jak sobie przypomnę 1.5 toż to profanacja!.

pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Po pierwsze to zycze wszystkim zdrowia szczescia i pomyslnosci do nowego roku!:)

Nie wiem czy pamieta ktos jak tu plakalem wam ze mam pingi ponad 1000 na laczu 1mbit adsl,nareszcie mi zainstalowali kablowke 1mbit i DZIALA mam pingi rzedu 20-50 po europie,takze strasznie bym chcial z wami pograc:) jestem total noob ale mam nadzieje ze mnie przyjmiecie w szeregi i nie bedziecie mnie za bardzo obrzucac miesem:)

Szczesliwego!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi