poca Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Chcieliśmy Was po prostu zachęcić do przyłączenia się do nowej ligi ESL. http://www.esl-europe.net/pl/css/news/18857/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Panowie czy tez macie ostatnio problemy ze steam-em ?? Bo np wczoraj mialem na kuzni veryfication steam ticket error :( (czy cos podobnego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja mam oll good - jak zawsze [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 http://www.esl-europe.net/eu/css/1on1/ladder/match/3008148 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 http://www.esl-europe.net/eu/css/1on1/ladder/match/3008148widzieć ;d nowy czita: world v1.0 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 wiecie ze jutro sie serw konczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Wiemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 wiecie ze jutro sie serw konczy?stawiasz kolejnego miecha :mrgreen: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 http://www.esl-europe.net/pl/css/player/1555356/ Wpiszcie mi sie w księge gości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 http://www.esl-europe.net/pl/css/player/1555356/ Wpiszcie mi sie w księge gości :)po so ? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 zeby byc el0 ? <: do mojej tez mozecie nie obraze sie http://www.esl-europe.net/pl/css/player/guestbook/1471582/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 http://www.esl-europe.net/pl/css/1on1/mr15.../match/3024974/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zarzyc Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Mam problem gdy podłanczam sie do serwera to jestem na nim i mnie wywala. Tagze gdy wchodze na inne serwery to wyskakuje mi okienko STEAM validation rejected. Równiez zastanawiam sie co to znaczynp: jestem na respie. MUSZE PODKRESLIC ZE JESTEM POCZATKUJACYM GRACZEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 http://www.esl-europe.net/pl/css/1on1/mr15.../match/3024974/też uważam, że masz fajny komputer :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMDe Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Mam problem. Zrobilem reinstalke windy formatujac tylko partycje systemowa. Na drugiej partycji zostawilem wszystko gdzie znajdowal sie folder Steam. Po formacie zainstalowalem tylko steama w to samo miejsce oczekujac ze bede mial wszystkie pliki gry itd. odrazu. Lecz po zalogowaniu sie na konto mam wszystkie gry (glownie chodzi mi o CS:S) "not instaled" :blink: . No i nie mam plytek z hl2 wiec raczej nie bede sciagac kilka gb... Help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zobacz co masz w katalogu SteamApps Jezeli wyczyscilo ci pliki .gcf to nic nie zrobisz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Niejaki klan NSN (sami 13latkowie :D) na swojej stronie (http://www.nie-stwierdzono-nazwy.prv.pl/) podał, ze grali spara z moim klanem, wynik 36:0 dla nich i do tego comment: "Przy wyniku 36:0 przeciwnicy opuscili serwer;/". W rzeczywistości zaden spar z nimi nie mial miejsca ... Olałbym tą sprawę, ale oni grają w ESL i pewnie sporo osób wchodzi na tą ich stronę, i ludzie patrzą na ten wynik co przynosi hańbę mojemu klanowi ... Co mogę zrobić w tej sprawie?? :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Bez screenow to moga sobie glowka w :mur: Mail do ESL ze skarga. Pomowienia itp ciach!ly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 ?? Przejmujesz się zwykłym pcw? RaRosa można spotkać na ircu i gatherach. Zajrzyj czasami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 START :) :D Severus Forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Moj komentarz: Litosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) imo militia bedzie w stylu port'a, czyli pochodzic, pozwiedzac. edit: wlasnie grauem esl z NsN ;| niejaki Nie stwierdzono Nazwy... powiem slowiami dziecka boarda - ZAL ... ;] wynik 22-8, ale nie o tym chce pisac ;x zadnego war mode, za tk odrazu autokill, żenada... a po grze otrzymalem jakze milą wiadomosc - "twoja stara to dziecko" nie polecam gry z dziecmi, a tym co juz grali, serdzecznie wspolczuje ;] Edytowane 14 Stycznia 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 To jest stary Team Grom chyba :] Na czele z Pr0 Szczyperem o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 NieStwierdonoMozgu? Czemu traciliscie czas na anihilacje n00bow? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 myslalem, ze jak im sie duspko skopie to umilkną...mylilem sie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 ahahha my w srode z nimi gramy <: panowie do 1 czy do 0 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Do zera, chyba ze sami sie pozabijacie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 do 8 jak będziecie sie lać na ts'ie tak jak my xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryjush Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) po formacie mojego kompa zadowolony z zawrotnej predkosci jego dzialania zabralem sie do intslacji hl2. wszystko poszlo dobrze az do momentu updatingu cs:s i hl2. hl2 uaktualnil sie w 10min ale cs:s juz 2h i jest od parunastu minut caly czas 88% przy predkosci 10kb/s (co dziwne w hl2 dpchodzilo do 50kb/s). nie wim co sie stalo czy to moja wina czy servera?? cczy ktos moglby mi cos doradzic/pomoc/pocieszyc?? sorki ze nowy temat ale zalezy mi na czasie :)) Edytowane 15 Stycznia 2006 przez maryjush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Pociesze Cie :arrow: Zwykle zostawiamy pliki *.gcf na innym dysku/partycji :wink: Restart steama, przygladanie sie wykresowi na monitorze, sluchanie mp3... Taaak fajnie sie update'uje steama :lol2: Nie zakladaj nowych tematow. To sie moze zle skonczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...