KZI Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Może po prostu zmień sterowniki ? Ewentualnie może masz ustawione za duże odświerzanie na tą rozdzielczość i monitor nie wydala ? Poca - ja nic nie rozumiem co Ty piszesz z tymi tikratami i srate i coś tam ;) Kurde, ja prosty chłop jestem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Szukam Kranu...;] Czekam na pro oferty xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Jako że zapomniałem jak się włada mocą poszukuję Mistrza Yody coby mi przypomniał jak się podnosiło te X-wingi ;) Tfu, chyba nie ta bajka :P A tak poważnie zaczołem pomału pracę nad skillem, kto ze mną ostatnio grał ten wie że do tego co prezentowałem rok temu to mi brakuje bardzo dużo... No niestety, brak praktyki=czasu dał się we znaki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja mam lacze 330/128 i strasznie duze pingi .... poprosze o porady jak ustawic cmdrate itd ... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 [off] nie wiem gdzie bylo pytac, ale tutaj wszyscy raczej steama posiadają, i DoD:S w ten weekend zasysają, moze pogramy cos razem, bo ja lekko nie ograniam ? ;] [/off] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Proponuje na festungu ;) 156.17.41.139:27017 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Mi sie nie chce zasysac DoD:S żeby przez 2 dni pograć. Szkoda limitu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 ja zassałem i naprawde polecam... strasznie fajna gierka, chyba sobe kupe :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Moze napiszcie nowy temacik o DoD:S? I skonczycie offa tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 jest temat o dodzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Jin* Prosze. Mowie o nowym temacie dotyczacej wersji Source. Chyba ze chcesz polaczyc CS 1.5, 1.6 & Source w jeden watek :blurp: KONIEC OT O DOD:S Na razie kasuje. Pozniej bede procentowac. Taaa jestem dzisiaj zly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Panowie Help me ,uruchamiam dzisiaj steamka i w my games nie mam countera nie chce sie mi przeinstalowywac poradzcie coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZuMoWiNa Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Błagam o pomoc, wylatuje z kazdego serwa za ping kiedy nie robie nic lub poruszam sie za pomoca pada wszystko jest ok ping w granicach 30 ms ale jak tylko nacisne jakikolwiek guzik na klawce ping szaleje wzrasta nawet do 500 ms a wtedy nie da sie grac myslałem ze to wina starej zdechłej klawki ale kupiłem nową w miare konkretna ijest to samo. Czy jest na to jakies wyjasnienie prosze o pomoc. W razie potrzeby podaję konfig kompa:Athlon 2600 xp Barton(2,2 ghz), MSI K7N2, 768 DDR, Gigabyte GF 6600 GT 128 :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Moze jeszcze podalbys providera i jaka masz opcje wykupiona? Rate, cl_updaterate, ect :arrow: Post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 A ja z innej beczki czy kos wie kiedy Valve zmierza poprawic tego buga z fav.serw. Ostatnim razem jak tak samo zrobili to poprawili to w ciagu tygodnia a tu du.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 http://cssource.pl/board/viewtopic.php?p=2073#2073 Quarek: jak chcesz miec fav.serv w grze to musisz w grze ustawic inaczej filtr serverow zaznacz servery tylko securite(z vackiem) i uruchom gre ponownie. Sry ale inaczej ci tego wytlumaczyyc nieumiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) hej! może ktoś wie czemu mi to wyskakuje przy uruchomieniu? Edytowane 13 Lutego 2006 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 hej! może ktoś wie czemu mi to wyskakuje przy uruchomieniu? A gdzie kupiłeś grę?:) Bo wiesz że tu pisanie o piratach jest zabronione? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zagram coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) A gdzie kupiłeś grę?:) Bo wiesz że tu pisanie o piratach jest zabronione? :) w sklepie? to orginał?? wylaczylem działało i ponowne wklaczenie i kaszanaka a gdzie tu jest napisane ze to pirat ? Edytowane 13 Lutego 2006 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Czy to ważne, czy pirat czy nie ? Ma problem to kto potrafi - powinien mu pomóc! Zabronione jest ofen gadanie o piratach, ale koleś nie pisze "mam srata od pirata i pirata mi nie srata", tylko pyta dlaczego ma dziwny komunikat. Proste, nie ? Eh, lameria, kiedy wam skopać 4ry litery na ceesie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Czy to ważne, czy pirat czy nie ? Ma problem to kto potrafi - powinien mu pomóc! Zabronione jest ofen gadanie o piratach, ale koleś nie pisze "mam srata od pirata i pirata mi nie srata", tylko pyta dlaczego ma dziwny komunikat. Proste, nie ? Eh, lameria, kiedy wam skopać 4ry litery na ceesie ? heh, w sumie masz racje, pomogło by przeinstalowanie Win ale to juz przegięcie :) ps ja w css malo gram, sporadycznie, rzadki jestem, ale chyba Twoj nick widziałem na serwach jak brat grał (bkm albo cos) tak mi sie wydaje :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Mnie to nie dziwi, całą Polskę już mam na kolanach :) :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 OT Skromnoscia to nie grzeszysz :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 3eba się cenić w życiu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 THX mj18 pomoglo zawsze to cos :) tyle ze musialem wyl calego stema i dopiero zadzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Czy to ważne, czy pirat czy nie ? Ma problem to kto potrafi - powinien mu pomóc! Zabronione jest ofen gadanie o piratach, ale koleś nie pisze "mam srata od pirata i pirata mi nie srata", tylko pyta dlaczego ma dziwny komunikat. Proste, nie ? Eh, lameria, kiedy wam skopać 4ry litery na ceesie ? Tylko że taki komunikat o błędzie protokołu wyskakiwał właśnie na piratach... Więc pierwsze skojarzenie to to że to pirat... Już kiedyś za pomoc w tym temacie gościowi który miał taki problem i pirata dostałem bonusa od moderów więc dziękuję, postoję.... A jak Ci regulamin Tweaka nie pasuje to po co się wypowiadasz tu? Jest wyraźna wzmianka o rozmowach na takie tematy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Edit: zmiana posta. Życia za krótkie na kłótnie. Nie wiemy, co będzie jutro. Pozdrawiam, do zobaczenia na serwie, Mak, przyjacielu ;) Edytowane 14 Lutego 2006 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Oj, znów duma została urażona ? Nerwowa ta druga połowa rocznika 8x. Gdzie napisałem, że mi się regulamin nie podoba ? Pokaż mi palcem. Przywaliłeś się do mnie już chyba 3-4 raz, na dodatek całkowicie bezsensu, a znamy się już kupę czasu. Kumplom czegoś takiego się nie robi. W takim razie prosze do mnie więcej nic nie pisać i żegnam oschle. Edit: zmiana posta. Życia za krótkie na kłótnie. Nie wiemy, co będzie jutro. Pozdrawiam, do zobaczenia na serwie, Mak, przyjacielu ;) Niezła zmiana ;P Moja duma nie została urażona, nigdy nie była ;) Ja nie z tych których to tak łatwo urazić ;) Poprostu z Twojej wypowiedzi wynikało że bez różnicy czy to pirat czy nie czyli zarazem łamiesz regulamin tweaka :) Żeby nie było: Czy to ważne, czy pirat czy nie ? Ja już kiedyś doświadczyłem tego i nawet miałem modera w temacie o CSie i straciłem przez pomoc właśnie takiej osobie z identycznym problemem :) Dlatego mnie to tak ruszyło :) No offence man ;) P.S. Naucz mnie znowu grać, bo ni umim już :( EDIT Tryb VIP w CSie powraca :D Vip Mod Edytowane 14 Lutego 2006 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 ja troche powalczyłem ale nadal nic, przeinstalowanie sterowników do grafy i nf4 nic nie daje. wywalenie katalogu steam (a mam juz sciagnietego HL2 -> kilka GB! :/ ) , odinstalowanie steama i ponowna instalacja daja cos takiego: gra jest orginalna pudełkowa (pudełka leżą u kolegi, dostałem ja od niego na zasadzie "jak odzyskasz mi konto ktore mi ukradli to jest Twoje dopoki nie bedzie mi potrzebne bo ja mam juz drugie za grosze od kolegi kupione, a nie wiem jak sam mam odzyskac konto" :) a ze lubie sobie w Hl2 pyknąć i czasami w CSS z bratem ostatnio 1:1 pykałem to wziałem :) dla szczerze zainteresowanych orginalnością konta moge dac namiary na kolesia z CSS od ktorego je mam (HQ klan) moze to być wina sprzetu? RAMów albo czegoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...