Jin* Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 bo niestandardowych map nie ciagnie sie z serwera :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Chyba ze czlowiekowi sie nudzi & ma tyle czasu zeby czytac ksiazke przy download [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Arnie Co do procka to jeszcze bym sie zgodzil ale... za malo ramu & szybciutkie dyski. 1mbit uploadu... Hmm. 4kb/s przy ciagnieciu niestandardowych map z serwa moze odstraszyc ;] do mapek uzywa sie sv_downloadurl i podpinasz pod jakis zewnetrzy ftp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oFi Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 JA wam powiem tak : Mam ati 9550, procka 2,8 athlona na taktowaniu 1,8 i 1 GB ramu i gram na high detalach i mam 60 fps (zależy jeszcze jaka mapa), na rozdzialce 1024. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 JA wam powiem tak : Mam ati 9550, procka 2,8 athlona na taktowaniu 1,8 i 1 GB ramu i gram na high detalach i mam 60 fps (zależy jeszcze jaka mapa), na rozdzialce 1024. Ty ale wiesz że świstak siedzi bo łyżka była nieletnia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Tia jasne ;] ja gram PRAWIE na maxymalnych detalach i czesto mi do 40 fps spada, wlasnie probuje ustawic zeby miec maxymalna plynnosc. Ej, w ogole nagle mi sie w prawym dolnym rogu pokazala liczba fpsow, ping itp ;/ nic nie ustawiealem, samo mi sie to pokazalo. Jak to wylaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Ktos ma jakieś informacje jak tam Poca z iwo na LANie w Raszynie? Już dostali po doopach, czy grają do jutra?;] PS. Ach, te moje rymy ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 @oFi Fascynujace. Fajnie, super. Tylko kogo obchodzi jak to Ci chodzi. omg @mak777 ... Stac Cie na wiecej. @Pioorek Wysil sie :arrow: net_graph 0/1/2/3. @narcyz ... Teraz mnie zaciekawiles :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0v4l Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 panowie tylko bez besztow hehehe, szybkie pytanie , czy mozna usunac hl2 i miec tylko css ? bo mi juz to zajmuje 5.6 gb i ciagle ma 70% update'u i niebawem mi dysku zbraknie :P w hl2 singla nie gram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Jasne ze mozna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0v4l Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 pokierujcie mnie jak mozecie , ja tyklko w q3 i q4 przeszkolony od a do z ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Uruchamiasz steam'a, games :arrow: prawy przycisk na half-life 2 & Delete local content Wiele gb nie zyskasz ale zawsze cos :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Kjurcze, ktory plik albo wpis trzeba skasowac, zeby zresetowac zupelnie ustawienia gry (audio, video itp) - kasowanie konfiga nic nie daje :-) Albo jestem baranek ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosc54 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Bardzo gorąco zapraszam wszystkich maniaków CS'S do odwiedzania naszego publicznego serva: 62.87.169.13:27015 [PL] =VIRTUAL POLAND= CS:S Jeżeli to nie jest odpowiednie miejsce prosze Moderatora o przeniesienie posta lub usunięcie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oFi Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Ej, w ogole nagle mi sie w prawym dolnym rogu pokazala liczba fpsow, ping itp ;/ nic nie ustawiealem, samo mi sie to pokazalo. Jak to wylaczyc? net_graph 0 lub net0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Ktos ma jakieś informacje jak tam Poca z iwo na LANie w Raszynie? Już dostali po doopach, czy grają do jutra?;] PS. Ach, te moje rymy ;| Lan sie nie odbyl... Byly wielkie opoznienia. Tutaj macie oswiadczenie wlasciciela cafe http://75.pl/p/ Szkoda, ale szykujemy sie na kolejny w Rybniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 W Rybniku ? ^^ To jakies 15min jazdy samochodem ode mnie... Z mila checia podjade i wyplace Ci plaskacza za te wszystkie 'pleby' na gg :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 raszyn jest 15 minut odemnie [; i mi sie nie chcialo ruszyc [gluteus maximus] zeby pocahontasowi do siebie wyplacic :D tak pocus bylem w domu juz w niedziele [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 W niedziele nas już nie było :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zicooo Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Witam , Ati sie kłania moze ktos mnie jeszcxze pamieta ;d Pradawny klankik SensoR ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Witam , Ati sie kłania moze ktos mnie jeszcxze pamieta ;d Pradawny klankik SensoR ? :D Pamintam, ale co Twój post ma do CSa? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zicooo Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Nic , kompletnie nic ale co zeby sie przywitac miałem zakładac nowy temat ? :P bez przesady ja skromny jestem ;) A teraz gdy moja karciocha poszła z dymem musze czymś sie zając :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Kto jest za jakimś tłikowym mixem ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Nic , kompletnie nic ale co zeby sie przywitac miałem zakładac nowy temat ? :P bez przesady ja skromny jestem ;) A teraz gdy moja karciocha poszła z dymem musze czymś sie zając :D A dlaczego pod nowym nickiem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zicooo Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) Pff nie nowy tylko 2. Gram pod ati i pod zico ;p EDIT : Tzn narazie nie gram ;d Edytowane 28 Marca 2006 przez Zicooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastarq Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 witam. sciagnalem CS:S ... wlaczyl mi sie wszystko ok, ale po paru min blad :/ zobaczylem ze sciaga jeszcze aktualizacje wiec ok. po sciagnieciu ich gra nie chodzi ... wlacza sie okienko "preparing to launch Counter-Strike:Source ... " po nim klepsydra itp. i dalej nic ... :\ nawet nie ma procesu otwartego ... czy moglby mi ktos pomoc to jakos zrobic? 26h sciagalem CS:S z neta przez steama :/ a teraz grac nie moge ... z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 @nastarq Podaj wiecej informacji :arrow: konfig(cpu,ram,mobo,grafika, zasilacz, czy cos podkrecales), system, wersja sterownikow, skan av. Czy 3dmarki przechodzi, nie ma zwiech w innych grach... Z fusow nic nie wywrozymy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 w maju physX ma byc :D http://dzikie.net/index.php?news=3997 czy valve wypusci patcha do source zeby wspieral to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zicooo Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 W maju ma wyjsc physX to fakt ale nvidia gadała ze ma cos takiego montowac w swoich układach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Mam Chello i jak łącze się przez ich modem (Motorola SB5100E) to jest wszystko ok, jednak łącze mam jeszcze z 2 osobami i tu się zaczyna problem - dziele łącze przez Dlink DI-524. Podczas połączenia wyskakuje komunikat o problemach z łączem lub ze steam-em. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie i wie w czy mjest problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...