Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

nie trzeba miec portow przekierowanych

mam jakis szitowaty router sagema z tpsy i wszystko ok.

co do pytania. ten blad jest zawsze? za kazdym razem?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Chello i jak łącze się przez ich modem (Motorola SB5100E) to jest wszystko ok, jednak łącze mam jeszcze z 2 osobami i tu się zaczyna problem - dziele łącze przez Dlink DI-524. Podczas połączenia wyskakuje komunikat o problemach z łączem lub ze steam-em. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie i wie w czy mjest problem?

przypomnialo mi sie masz w tym routerku na kompie firewalla? sprawdz go nie pamietam ktorych portow uzywa steam poszukaj na forum steampowered.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja parę dni temu spotkałem się z czymś ciekawym w CS'ie.

Otóż grałem sobie na serverze niejakiego klanu SAS-chyba szwedzkiego.Na serwerku był także Peter-Killer z tego klanu.Miał tam admina i mógł robić co mu się żywnie podoba.On był w CT.I kto z terro go zabił,miał kicka.Mnie wyrzucił chyba z 5 razy,wywalał prawie każdego i wszyscy wracali po niecałej minucie.Jak się go zapytałem,czemu nas wywala,odpowiedział,że dla zabawy.Potem włączył sobie latanie a innych graczy teleportował po całej mapie.

Gościu sprawiał wrażenie jakiegoś niewyżytego bachora,który dowartościowywał się przez neta.

Fajne rzeczy w tym CS'ie,no nie? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

melonino

Co w tym dziwnego? Zaraz polowa wypowiadajacych sie w temacie napisze o kickach/banach za to ze grali lepiej niz admin. :|

Po kicku wchodze aby skomentowac zachowanie n00bmina i mam kolo kanta lewego poslada serw. Malo jest na ASE?

Ostatnio mialem dyskusje Autoszmata trudniej zabic niz AWM. Grajac tym shitem ( AS ) autentycznie nie moglem nikogo zabic. :rolleyes:

BTW. Mignal komus nick Sposzona Sarenka? Cholernie zluzowany ziom. 2 vs 2 gra sie z nim zajebiscie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio mialem dyskusje Autoszmata trudniej zabic niz AWM. Grajac tym shitem ( AS ) autentycznie nie moglem nikogo zabic. :rolleyes:

Hehehe, bo do tego trzeba lat praktyki w UT :mrgreen: Słowym...nigdy nikt mi raczej w tym nie dorówna ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

melonino

Co w tym dziwnego? Zaraz polowa wypowiadajacych sie w temacie napisze o kickach/banach za to ze grali lepiej niz admin. :|

Po kicku wchodze aby skomentowac zachowanie n00bmina i mam kolo kanta lewego poslada serw. Malo jest na ASE?

BTW. Mignal komus nick Sposzona Sarenka? Cholernie zluzowany ziom. 2 vs 2 gra sie z nim zajebiscie ;]

Dla mnie to jest dziwne bo gram w CS'a pare dni B)

W enemy territory,call of duty czy operation flashpoint z takim czymś to się nie spotkałem.

Edytowane przez melonino

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne grales na powaznych serwerach z adminami nie z [gluteus maximus] wyjetymi. :rolleyes: Dochodzi czasem do tego ze przy cholernym TP daje slaya za rasz a sam leci na spawn przeciwnika. :| Skasowac serwer i grac normalnie i bezstresowo na Kuzniach, Mrocznych, ect ;]

Czy mi sie wydaje czy poprawili mute'a w player liscie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Posiadamy łącze 2mb/2mb, postawiliśmy server dedykowany i mamy problem z loss nie wiemy czy to wina łącza czy tez może konfiguracji.

Sprzęt:

AMD 2Ghz, 1Gb Ram, łącze Dialog 2mb/2mb, Router Cisco_1601, karta sieciowa 3Com lom Gb 3c940

System operacyjny: Windows_XP

IP servera: 62.87.169.13:27015

Jezeli to zle miejsce prosze Moderatora o usuniecie posta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi