narcyz Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 A czy masz przekierowane porty? Skoro bez routera nie występuje Ci ten problem, to może być taka przyczyna właśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) nie trzeba miec portow przekierowanych mam jakis szitowaty router sagema z tpsy i wszystko ok. co do pytania. ten blad jest zawsze? za kazdym razem? Edytowane 31 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Panowie moze ktos wie jak sobie poradzic z bledem Engine error Failed To Lock Index Buffer In CMesmDX8::Lock Index Buffer Wywala mi jak wyjde na pulpit i wracam do gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Mam Chello i jak łącze się przez ich modem (Motorola SB5100E) to jest wszystko ok, jednak łącze mam jeszcze z 2 osobami i tu się zaczyna problem - dziele łącze przez Dlink DI-524. Podczas połączenia wyskakuje komunikat o problemach z łączem lub ze steam-em. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie i wie w czy mjest problem? przypomnialo mi sie masz w tym routerku na kompie firewalla? sprawdz go nie pamietam ktorych portow uzywa steam poszukaj na forum steampowered.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Kto jest za jakimś tłikowym mixem ? :) Wieeedzialem ze sie zgodzicie xD A ja mam pingi 400 - 900 :blink: Internet z kablowki :mur: Co moge zrobic? Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Lukass Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Siemka jestem tu nowy i mam 2 pytanka (dla większości noobowskie :P ) 1. Jak w CS:S zmienić liczbę fps ?? 2. Wie ktoś może czemu czasem jak zaczynam grać w CS:S to mi sie komp resetuje ?? (tlyko w tej grze tak mam :/ ) I jak temu zaradzić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 co do zmiany fps... to trzeba zmniejszyc detale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 A ja mam pingi 400 - 900 :blink: Internet z kablowki :mur: Co moge zrobic?Zmienic providera/czekac az polepszy jakosc uslugi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Hmm tyle że dzieje się tak od kilku dni, wczesniej wszystko bylo pieknie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 No i? Podlaczyli za duzo osob i lacza nie wytrzymuja. Pewnie laga masz jeszcze tylko w godzinach popoludniowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Teraz mam duze pingi @ 500 na zagranicznych prywatnych serwerach (nie tylko w godzinach popoludniowych), na polskich normalnie ~ 20-40. Co to moze byc? Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Dziwne porty? 1337 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Dziwne porty? 1337 :lol: Wiedzialem ze ktos sie czepi xD Dalem edita :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 w maju physX ma byc :D http://dzikie.net/index.php?news=3997 czy valve wypusci patcha do source zeby wspieral to :DA po co ma to wspierac jak fizyka tam jest taka ze proc spokojnie daje sobie rade :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Może twój proc sobie radzi z tą grą...mój prosi o wiecej Mhz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 tu nie jest kwestia procka. tylko kwestia rozwiniecia mozliwosci source. havoc juz troche ssie wiec mogli by go zastapic physixem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 hi co tam gracie gdzies na FF@ chetnie wejde poszczelam se z wami [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 no wlasnie pleby gdzie gracie?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 no wlasnie pleby gdzie gracie?:> Najczesciej ICP SOurce, czasem BKM, Rzeznia, Reaktywacja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 a ja mam od około 2 miechow loss skaczacy do 15 i lagi kilkunasto sekundowe, pozdro ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 A ja parę dni temu spotkałem się z czymś ciekawym w CS'ie. Otóż grałem sobie na serverze niejakiego klanu SAS-chyba szwedzkiego.Na serwerku był także Peter-Killer z tego klanu.Miał tam admina i mógł robić co mu się żywnie podoba.On był w CT.I kto z terro go zabił,miał kicka.Mnie wyrzucił chyba z 5 razy,wywalał prawie każdego i wszyscy wracali po niecałej minucie.Jak się go zapytałem,czemu nas wywala,odpowiedział,że dla zabawy.Potem włączył sobie latanie a innych graczy teleportował po całej mapie. Gościu sprawiał wrażenie jakiegoś niewyżytego bachora,który dowartościowywał się przez neta. Fajne rzeczy w tym CS'ie,no nie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 melonino Co w tym dziwnego? Zaraz polowa wypowiadajacych sie w temacie napisze o kickach/banach za to ze grali lepiej niz admin. :| Po kicku wchodze aby skomentowac zachowanie n00bmina i mam kolo kanta lewego poslada serw. Malo jest na ASE? Ostatnio mialem dyskusje Autoszmata trudniej zabic niz AWM. Grajac tym shitem ( AS ) autentycznie nie moglem nikogo zabic. :rolleyes: BTW. Mignal komus nick Sposzona Sarenka? Cholernie zluzowany ziom. 2 vs 2 gra sie z nim zajebiscie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ostatnio mialem dyskusje Autoszmata trudniej zabic niz AWM. Grajac tym shitem ( AS ) autentycznie nie moglem nikogo zabic. :rolleyes: Hehehe, bo do tego trzeba lat praktyki w UT :mrgreen: Słowym...nigdy nikt mi raczej w tym nie dorówna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) melonino Co w tym dziwnego? Zaraz polowa wypowiadajacych sie w temacie napisze o kickach/banach za to ze grali lepiej niz admin. :| Po kicku wchodze aby skomentowac zachowanie n00bmina i mam kolo kanta lewego poslada serw. Malo jest na ASE? Ostatnio mialem dyskusje Autoszmata trudniej zabic niz AWM. Grajac tym shitem ( AS ) autentycznie nie moglem nikogo zabic. :rolleyes: BTW. Mignal komus nick Sposzona Sarenka? Cholernie zluzowany ziom. 2 vs 2 gra sie z nim zajebiscie ;] Dla mnie to jest dziwne bo gram w CS'a pare dni B) W enemy territory,call of duty czy operation flashpoint z takim czymś to się nie spotkałem. Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez melonino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zapewne grales na powaznych serwerach z adminami nie z [gluteus maximus] wyjetymi. :rolleyes: Dochodzi czasem do tego ze przy cholernym TP daje slaya za rasz a sam leci na spawn przeciwnika. :| Skasowac serwer i grac normalnie i bezstresowo na Kuzniach, Mrocznych, ect ;] Czy mi sie wydaje czy poprawili mute'a w player liscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Widać że gracie na jakiś lamerskich serverach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 MJ kiedy zagramy xD ESL my nigga ;P trzymajcie i badzcie SOOOO PROOO na serwerach ! http://h1jacker.interp.test.patrz.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Musze sklad skompletowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosc54 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam Posiadamy łącze 2mb/2mb, postawiliśmy server dedykowany i mamy problem z loss nie wiemy czy to wina łącza czy tez może konfiguracji. Sprzęt: AMD 2Ghz, 1Gb Ram, łącze Dialog 2mb/2mb, Router Cisco_1601, karta sieciowa 3Com lom Gb 3c940 System operacyjny: Windows_XP IP servera: 62.87.169.13:27015 Jezeli to zle miejsce prosze Moderatora o usuniecie posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 "Sp3cem" nie jestem... ale moze pobawcie sie rate'ami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...