iwo_kupa Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 co prawda to prawda xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 dokladnie ;d ! rogerowi tez juz mowilem !111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Nie graj w to! Przegrałem w to przeszło rok życia ;] ty rok a ja cztery [; (dolicz wczesniejsze cs'y [; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 To co zamawiac serwer ? :-P Bedzie tak jak kiedys :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Tak 2 godziny tepienia n00bow po pracy dziennie wplywa kojaco na nerwy [; A co do serwerkow - ciezko o w miare pusty ( do 5 graczy ) tp. Ogolnie nic nie zmienilo sie w temacie - kuznia, fragownia, moze komisariat jako jeden z mlodszych serwerkow. A ja gram na ffa - klanu sp, straszne loty, u qoneeka i czasem na gamesnet@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ustawiamy sie jakos? Mam juz grafe, teraz tylko formacik i mozemy znów połupać n00bów jak za dawnych lat :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ja chętnie polamie z Wami;] Wczoraj pograłem troche z hudem, ale mi wstyd było za mój poziom gry troszkę ;] Jak? Gdzie? Kiedy? No i po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 No ja w sumie tez bym sobie pogral, dawno nie pykalem, dzisiaj steama z updateowalem. leborg, jaka grafe masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Narazie 62oo TC :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ja chętnie polamie z Wami;] Wczoraj pograłem troche z hudem, ale mi wstyd było za mój poziom gry troszkę ;] Jak? Gdzie? Kiedy? No i po co? No nie gadaj nie było tak źle.. ;] Normalnie icp tp zawsze po 22 ;] po gre ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 kurcze, wywalilem cs'a ? ojejq ;f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Z hudem chyba już grałem raz ;) Jakto nie ma serverów? Dużo stoi pustych polskich serverów Cs ale nie wiem czy lagi będą może. Ja jak czasem skill załape to 4 heady w rundzie lecą :P Grać to tak koło 19-20 najlepiej ;) Narcyz każdy z nas kiedyś ciągle pytał o co kaman, ja jeszcze dość niedawno dużo pytalem ale teraz też jak czegoś nie wiem to pytam poprostu :D Na jakich myszkach pykacie? Ja na Logitech Media Play Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Wbije tez na icp... hmmm po roku przerwy :> Haha Pozdro Severus & tweak.pl & giign i inni :P Stare czasy, ale lag ten sam ;P yea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Niedziela ok.19-20 do 23-24 ? Server się zarzuci IP tutaj na pusty jakiś (poszukam) a jak nie to jakiś zajęty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Moze sobota? W niedziele mi pasuje ale w sobote to tak lajtowo by bylo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) @lechu1777,znam śmietanke polskiej sceny CS:S'a więc spoko spoko. Grałem w czołowych Polskich klanach jak chociażby GIGN, czy Tweak.pl, a znam nawet takich gości jak Poca z SeS. Więc nie mów mi tu o tym, że ja czegoś nie wiem, albo muszę pytać. I widziałem gościa, który wygląda, jak neo z TP, ale miał brzydkie czerone dresiki i Bania powiedział że to wcale nie neo. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Sorry, nie mogłem się powstrzymać :lol: [; ;] Wiem jak się w to gra, tylko z praktyką gorzej bo nie grałem ponad pół roku. Edytowane 16 Czerwca 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 CO do myszki...kupiona za 20zl optyczna oczywiscie jakies 2 lata temu. Dobrze leży w ręce, chociasz wolał bym juz cos nowszego miec. Widziałem że jesty promocja na gamesnet.pl żę slot za 4.5żł na 3 miesiące chyba ;], można by było popykać na własnym serwerku wtedy. ot/ wiecie że teraz jest wow darmowy na 10 dni na wow-europe.com ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 jaaa narcyz, znasz poke ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Gra ktos jescze w cs'a 1.6??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Masz temat o 1.6 na tym forum. Tam pytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Jak się długo nie gra to każdy coś zapomni itd, nie ma cudów ;) Ja moge grać i teraz :D CS 1.6 to chyba sami pr0 zostali. Ja tam narcyz wole grac dobrze a nie znać śmietanki Cs'owskiej :) Ale powtórze że serverów pełno stoi pustych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) raczej nie grasz dobrze, jak nie jestes obyty ze sceną cssource;] bo na ffa skilla mozna zdobyc do pewnego momentu tylko ;P ps; mozesz grac 'nieźle' ;]] Edytowane 17 Czerwca 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nie znam każdej mapy na pamięć - ze 3-4 to tak nawet dobrze. Różnie gram, jak mam dobry dzien to sie gra ;) Jakby co to wchodzic na 217.8.180.91:27016 ja tam niedlugo bede - 10min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 ZACZEJ CIĘŻKO BY MI BYŁO POSPRAWDZAĆ NA 159 STRONACH TO CO CHCE WIĘC SIĘ ZAPYTAM czy jest jakiś sposób na obejście tego Steama żeby grać online ??? bo jak chce się połączyć z serverem to wysyakuje coś z kontem steam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 ZACZEJ CIĘŻKO BY MI BYŁO POSPRAWDZAĆ NA 159 STRONACH TO CO CHCE WIĘC SIĘ ZAPYTAM czy jest jakiś sposób na obejście tego Steama żeby grać online ??? bo jak chce się połączyć z serverem to wysyakuje coś z kontem steam :( Kup oryginał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Jest możliwość gry na serverach NON-STEAM ale ja nie polecam, KUP ORGINAŁ ! CS jest za świetną grą żeby grać w nią na piracie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zwlaszcza, ze mozna od pewnych osob kupic konto steam po 25 zl lub mniej, wiec nie wiem nad czym sie zastanawiac. Ktos na tweaku sprzedaje przeciez ;) To jak gra ktos dzisiaj ok. 18-20? Bo zaraz spadam i o tej godzinie bede wolny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ja pewnie będe grał to zajrze tutaj. Daj IP gdzie siedzisz i nick wieczorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 I widziałem gościa, który wygląda, jak neo z TP, ale miał brzydkie czerone dresiki i Bania powiedział że to wcale nie neo. Boże, plebie xD Miałem zwidy wtedy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zwlaszcza, ze mozna od pewnych osob kupic konto steam po 25 zl lub mniej, wiec nie wiem nad czym sie zastanawiac. Ktos na tweaku sprzedaje przeciez ;) To jak gra ktos dzisiaj ok. 18-20? Bo zaraz spadam i o tej godzinie bede wolny. A te konta sa ok, nie banuja po jakims czasie ? Bo widzialem niektore os. sprzedaja spora ilosc tych kont, wiec troche sie boje kupowac z niepewnego zrodla. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...