Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

ckm jest i jest często wykorzystywany u bogatego Arniego, d2 - tunel - kilka fragów do przodu :P

a co do broni to auto lamą można nazwać dziką jaskółkę (bez obrazy :) ) wszyscy mówią żeby ją zostawił ale chłopak się jej nie pozbędzie, najbardziej mnie podnieca jak go zajdę z boku i zasadzę hs'a a on nie wie nawet skąd :P, mógłby przynajmniej używać armaty cs'owej (awm :P ) albo dzentelmeńskiej wiatróweczki, prosto z militaria.pl :P

co do broni do moc- ak, celność - m4 (chyba wszyscy to wiedzieli)

preferuje oczywiście m4, z tłumikem na odległość jest chyba lepsza w celności niż bez ale słabsza moc , wydaje mi się tak pewnie po odgłosie, ale kto wie...

zajebistom bronią by był deagle z conajmniej 15-20 nabojami i lepszą celnością (wie ktoś jaka jest różnica między desertem a magnumem ?? i dlaczego nie ma go w cs np zamiast jakiegoś innego pistola ?? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pierwotnie "kamper" oznaczalo goscia, ktory wciskal sie gdzies w ciemny kat (zazwyczaj blizej swojego respa, bo tam trudniej zginac) i czekal, az przypadkiem ktos przebiegnie obok, zeby pozniej powalic go paniczna seria w plecy, po czym znowu schowac sie w "norze" w oczekiwaniu na kolejna ofiare - bron dowolna, nie tylko snajpy.

niestety nasza scena jest jaka jest i wiele slow nabiera nowych znaczen, np. ct schowany gdzies w okolicach bs'a, po wybiciu nieswiadomego terrorysty od razu jest wyzywany od smierdzacych kamperow, a jesli jeszcze uda mu sie samemu powalic kilku terrorystow (wsadzajac np. 2-3 heady) to czesto awansuje do rangi czitera. boje sie myslec czego dowiaduje sie o swojej rodzinie jesli jeszcze zrobil to przy pomocy np. awm.

takie sceny maja najczesciej miejsce na serverach publicznych, gdzie jak wiadomo wiekszosc "pr0" graczy to "zbuntowane nastolatki"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roger w pierwszej chwili myslałem ze na serio ten granatnik

Jednostki SAS (Special Air Service) Maja na wyposazeniu M16 z Zamontowanym pod lufa Granatnikiem

Moim zdaniem w cs'ie powinno byc takie cus np.Bedac w Ct majac m4 z granatnikiem nie muisz jush miec granatów

wogle Faza by bylo bo mys pierdyknol Granata tam gdzie chcesz np w leb dla typa :wink: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie FastlY czuję się urażony Twoją wypowiedzią dotyczącą mojej skromnej osoby. Chciałbym zauważyc, ze od pewnego czasu większość czasu spędzam, trzymając w ręku AWM, a nie jak powiedziałeś autolame.

Zważając na fakt, że zbyt często z Tobą nie gram na serwerze, mogę to niedomówienie Ci wybaczyć, jednakże proszę, aby takie wypowiedzi nie były juz więcej do mnie kierowane.

Z poważaniem dziki sikorek

______

American Army powiadacie:> fajne to to?

ps. Popłakalem sie... byndom do mnie strylać z katiuszy :(

Edytowane przez xpektor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj grałem no i widzę postępy ;) ale wczoraj na d2 jak ja byłem w terro to ty lamkę miałeś cały czas przed tunelem na małym bs, choć admini chcieli "zablokować" to, to nie mogli

no ale wprawdzie każda broń jest dozwolona i nie powinienem nic mówić ale nadużywałeś jej.

ps1. dzisiaj też się przyczepię za grę na d2 i kampę na swoim respie z awm, jak mi wiadomo założeniem t na mapach de_ jest podłożenie bomby, a u was na respie chyba takiego nie

dobra czepiam się a sam też nie zawsze gram jak należy

ps2. sory jak cię uraziłem, peace.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(wie  ktoś jaka jest różnica między desertem a magnumem ?? i dlaczego nie ma go  w cs np zamiast jakiegoś innego pistola ?? )

1276972[/snapback]

najprostsza roznica bebenek w magnum - kurek spustowy przy naciaganiu powoduje obrot bebenka a co za tym komory z nabojem. Nacisk spustu wyzwala kurek ktory uderzajac w splonke powoduje wystrzal. Gazy wylotowe wyrzucaja pocisk.

W desert eagle - UWAGA informacja dla laikow :lol: nie ma bebenka. Nie trzeba odwlekac kurka - mechanizm przeladowywania wykorzystuje energie powstala przy wystrzale /automat/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko koleś, widziałeś ze ten txt to żart był ;) Nie mam czym sie przjmować, jak tym ze ktoś mi napisze ze auotlamie ;) Mój istny problem życiowy :D

Od której jutro rano gramy:> Od 9 do 0:00 :> Co wy na to?

----

Elemel ale co to daje?

Edytowane przez xpektor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybkosc kolejnego strzalu. Wypbrazmy sobie teraz Harrego Callahan'a (cykl Brudny Harry)z desertem zamiast magnum - film bylby o polowe krotszy. Zamiast w jemu specyficzny slamazarny sposob, kiedy to po strzale powoli odowdzi kurek i z lodowatym spojrzeniem naprowadza muszke na typa oddajac strzal. Teraz wyciaga deserta /wersja wojskowa oksydowana - nie te gejowski niklowane/ i oddaje 8 celnych strzalow w czasie jednego strzalu z magnum.

Jak cie to Sikorek interesuje to jutro rano jak wstane ze swieza glowa to opisze mechanizm dzialania automatu i polautomatu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do AWP, to ma duże oddziaływanie psychiczne na przeciwnika ;) Wróg szarżuje, pada strzał, ktoś pada i reszta jest załamana i myśli tylko gdzie się schować ;) Najlepiej jeden za drugim :)

Fastly, co tam, nie radzicie sobie z Xpektorkiem ;) Niech wali co ma ;)

Iks nie martw się, Elemelek jest w Sensorach, to przecież nie dostaniesz z katiuszy od swojego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do AWP, to ma duże oddziaływanie psychiczne na przeciwnika ;) Wróg szarżuje, pada strzał, ktoś pada i reszta jest załamana i myśli tylko gdzie się schować ;) Najlepiej jeden za drugim :)

1277578[/snapback]

znam to z 1,6 może w source też tak jest :) np. idzie grupka terro galerią na d2, słyszą strzał z awm, jeden terro pada i cała ekipa biegnie już na b. a wystarczyło by szybko wybiec i koleś z awm nie miałby szans :P Edytowane przez kukifas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fastly, co tam, nie radzicie sobie z Xpektorkiem ;) Niech wali co ma ;)

Iks nie martw się, Elemelek jest w Sensorach, to przecież nie dostaniesz z katiuszy od swojego ;)

1277578[/snapback]

A ja sie z tym nie zgadzam do konca - fakt male poruszenie panuje,ale nie paraliz.

Wystrarczy miec jeden granat dymny ustawia sie nuz w lapke i biegnie przez dym ( z zuconego granata) pod koniec wyskakuje sie z dymu i strzela do typa - najczesciej gosc ( marny snajper patrzy ciagle przez szkielko) nawet nie wie skad pada strzal

2 metoda - zwabic go do oddania strzalu a potem po strzale wyskakuje sie zza ukrycia i wali w niego - zanim przeladuje jest po nim .

Ja znam tylko 3 dobrych snajperow - normalnie strzelaja z pistoletow - dopiero kiedy widza przeciwnika bedacego dalej( wieksza odleglosc) przelaczaja na AWP i strzelaja - potrafia terz strzelkac bez lunetki na mniejsze odleglosci ( znacznie przyspiesza oddanie strzalu ) .

Mam pytanie - czy mozna w Source ustawic serwer ale w taki sposob :

Ustawiam np. 7 botow w terror i sam wchodze ze skladem do anty - czy mozna trenowac ekipa z botami ?

Pozdrawiam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do znaczenia slowek, kto wie co znaczy, ten wie co znaczy, a dla mastah pr0 l33t pleya's w wieku 12-14 lat to juz chyba nie ma ratunku...

Ostatnie sie dowiedzialem, ze lol oznacza ze ktos cie zabil, a skill to celnosc O_o .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AWP jest super bronia, strzelanie z niego wymaga jakis minimalnych umiejetnosci, a te auto g*wno które w CS:S stało sie skuteczna bronia, jest uzywane głównie przez dzieciaki co grac nie umieja i satsiarzy... Ale jak lubiecie wasza sprawa.

Edytowane przez Atak#komarA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubie tylko na duscie w Ct na innych mapach Jakos Auto_kampy jak dla mnie nie są jush takie dobre niewiem czemu :P

zaraz mi tu czolgi wprowadza do css :mur: starszyj grenadir Roger bieri KATIUSZA na ciel naprowadi !!!!!  :lol:

edit:

a co do mocy Fastly - ja obstawiam defendera /galila

1277290[/snapback]

No nie Bez jaj kto tu mówi o BM-13 (Katiszusza) Ale m4+Granatnik to moglo by byc Bardzo dobre rozwiazanie

Niewiem czemu tak sie uarłem tego m16+Granatnik ....

Chyba wiem czemu Ostatnio Obezjzalem Delta Force Helikopter w ogniu :D

I jakos mi to do łba przyszlo zeby takie cos bylo w cs'ie B) B)

Edytowane przez RogerWhite

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sie z tym nie zgadzam do konca - fakt male poruszenie panuje,ale nie paraliz.

Wystrarczy miec jeden granat dymny ustawia sie nuz w lapke i biegnie przez dym ( z zuconego granata)  pod koniec wyskakuje sie z dymu i strzela do typa - najczesciej gosc ( marny snajper patrzy ciagle przez szkielko) nawet nie wie skad pada strzal

2 metoda - zwabic  go do oddania strzalu a potem po strzale wyskakuje sie zza ukrycia i wali  w niego - zanim przeladuje jest po nim .

Ja znam tylko 3 dobrych snajperow - normalnie  strzelaja z pistoletow - dopiero kiedy widza przeciwnika bedacego dalej( wieksza odleglosc) przelaczaja na AWP i strzelaja - potrafia terz strzelkac bez lunetki na mniejsze odleglosci  ( znacznie przyspiesza oddanie strzalu )  .

Pozdrawiam .

1277607[/snapback]

zapraszam na tweaka - mi tam jest obojetne czy duza odleglosc czy mala :blink: efekt ten sam - cel lezy bez ruchu /prosta zasada nie panikowac/

edit:

AWP jest super bronia, strzelanie z niego wymaga jakis minimalnych umiejetnosci, a te auto g*wno które w CS:S stało sie skuteczna bronia, jest uzywane głównie przez dzieciaki co grac nie umieja i satsiarzy... Ale jak lubiecie wasza sprawa.

to g** jak piszesz komar jest rownie skuteczne :-P Pod warunkiem ze celujesz w glowy nadbiegajacej gromadki - pamietam jak sie wszyscy zloscili gdy Sikor bral to na dust2 / swiadczy to o skutecznosci/ pozniejsze blokady tych broni

Edytowane przez KNOW_HOW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to g** jak piszesz komar jest rownie skuteczne :-P  Pod warunkiem ze celujesz w glowy nadbiegajacej gromadki - pamietam jak sie wszyscy zloscili gdy Sikor bral to na dust2 / swiadczy to o skutecznosci/ pozniejsze blokady tych broni

1277721[/snapback]

No skuteczne jest w miare i dlatego czesto ludzie którzy nie umieja grac go uzywaja... jesli snajperka to tylko AWP. A kampic nie lubie wole bezposrednie starcia... M4a1 vs. AK47 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do paniki to czasem zabawnie jest, gorzej jeżeli jakis bardziej zaawansowany snajper jest przeciwko mnie, a moi kumple padają jak muchy. Czesto wiedząc ze snajper na 99% tam siedzi, idą tą samą drogą <lol> Denerwujace z leksza...

Ciekawe równiez sa pojedynki iedzy dwoma snajperami... co 0,5s sie wychyla zza czegoś i patrzy sie czy tamten sie wychylił i tak do skutku :D

Wlasnie mysle nad urządzeniem mechanicznym uspraniającym strzelania z AWP bez zooma. Chyba to dzis zrobie ;)

...a ROTFL znaczy potrójne zabicie poprzez srzał w noge.

ps. Wiem że słabo gram, jednak wole polamić z gówienkiem i doprowadzic do tego że TEAM wygra, niż udawać bohatera z M4 (a nie umie).

Edytowane przez xpektor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde mam problem z cs:s niewiem co zrobić zeby dzałał :(

wpisuje hasło i nic :(

potem pisze coś takiego "user id steam ticket "

:(

plz help me

moje gg:2208714

niechce grać z botami

i niechce grać na jedynym servie gdzie moge wejść z ping 300 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_sap :arrow: Niestety, jeśli masz pirata, nikt Ci tutaj nie pomoże...

A jeżeli miałeś orginał i wyskakuje Ci takie okienko to prawdopodbnie Valve zablokowało Twoje konto, biorąc Cię za pirata :wink: (mak777 był w takiej sytuacji)

EDIT : nadi :arrow: Ciebie też się to tyczy

Edytowane przez Bania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodze się z Xpektorem. Kup orginał !!!!

Co do broni to jeszcze nie dawno grałem tylko kalachem i desertem, ale ze względu, że ostatnio gram słabo ak-47, gdyż wale tylko full auto i zapomaniałem jak sie strzela seriami i brak mi szczęścią poprostu bo tylko tak to można wytłumaczytć, to zaczełem grać m4 oczywiśćie bez tłumnika, gdyż tam jest inny rozrzut broni i wystarczy tylko full auto w nogi celować i po kolesiu, albo na dalekie odległości 2 razy po 2 strzały i ten sam efekt. Zaczełem też grać często awp i scoutem - ta bron jest genialna, wystarczy tylko celować w głowe i awp sie chowa. Co do autokamp to broń taka jak inne bronie. Raczej nie powinno grać się na ffa, bo psuje gre, ale na sparach broń jest b. dobra i skuteczna. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi