poca Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Pokaralismy z Bania i juz nie chca grac na dust2 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Pokaralismy z Bania i juz nie chca grac na dust2 [;Raczej Bania pokarał..;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Player tez was jechal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ktoś chęty do gry? Może na tym serwie co poca podał wcześniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Narazie idzie mecz więc servery chyba wszystkich gier opustoszały :-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Gra ktoś ? 194.63.133.11:27015 After: Mógł ktoś wejść, mi się wymiatało, dowód: http://img208.imageshack.us/img208/3291/nocomment2cz.jpg Edytowane 25 Czerwca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 @lechu1777 przestań w końcu chwalic się tymi statami bo zapewniam cie nie masz czym :lol: BTW: [; ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 RogerWhite nie zal ci straty czasu na zabawe na niemieckich serwerach? :lol: 2 screen - chwalisz sie dmg, hs, czy pimp ridem? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Tyle że to byl PL Server :P komisariat o ile mnie pamięć nie myli ;] PIMP ridem [; ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ja też umiem: Orgiusz dzięki za -% ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ale tylko ja umiem dobijac niemcow z glocka, prawda Bania? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ale tylko ja umiem dobijac niemcow z glockaNiemcy są najlepsi do klanówek, zazwyczaj w połowie rozdają bany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ta gralem z nimi kiedys klanowke to znali tylko takie slowa : LOL NOOB GO GO... Ale ogólnie tylko 1 z 4 cos reprezentową sobą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ja grałem z 50 klanówek z niemcami od low poprzed med na high kończąc... Zasadniczo to med sa low, a high są med :rolleyes: No i oczywiście każdy polak to skill-faker :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Albo low to high. Mozna sie zgubic. Ale niestety irc jest zdominowany przez germanow. // Spokojnie Sarkazz ;] Nie jestem dzieckiem ffa. Edytowane 25 Czerwca 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Jak dla mnie wybicie całego teamu nie jest codziennością... Pozatym w Cs gram dla przyjemności tylko i wyłączenie, nie resetuje CS jak mam staTS 0/1 ;) A Wy tak gracie że omg, dam IP i nikt nie wejdzie, a takto by grali i grali. Jest wieczór i nikt IP nie włożył ;( Ja chce pograć z PurePc bo będzie beka :) Edytowane 25 Czerwca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Jak dla mnie wybicie całego teamu nie jest codziennością...Cięzko jest cały team wybić ;D Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Nie kazdego bawi durne ffa :x Edytowane 25 Czerwca 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 To zacznij podawac normalne Ip...Bo ten ostatni "serwer" byl swietny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Nie kazdego bawi durne ffa :xNa FFA wieje często głupotą, za dużo stresu... Mixy sa chyba optymalne jak ktoś się nie chce w klanówki bawić B) No i mixy dają okazję zagrania z czołówką polski :wink: Ale niestety irc jest zdominowany przez germanow.Wiesz czym się różnią polacy od niemców? Niemcy - server on Polacy - server off Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Albo gathery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Kto wibija cały team? 7 to nie cały team było ich 8, to zrobiłem na icp[tp], btw też nie jestem dzieckiem ff ;], ja zaczynałem gre w csa na lanach w kawiarence... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Jak nie grasz mixów/gatherów/klanówek to jesteś dzieckiem FFA :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Rzadko ale gram. jak pisałem wczesniej przygode z csem w kawiarence gdzie nin stop gralismy 4na4, a ile nocek zaliczyłem to historia. Pierwszy raz w csa zaczałem grac w 2000, ale stima kupiłem w 2003 jeszcze bez source a potem cały czas przerwy przerwy, do czasu emporio po tym znowu pół roku przerwy i stim org wszedł wreszcie. moja csowa historia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Hmm... Ja grałem 1.6 rok na lanie, rok na necie, potem cs:s tylko klanowo. Byliśmy w stanie nazwiązać wyrównaną walkę z delta/piro więc chyba bardzo tragicznym klanem nie byliśmy... No ale klan się rozpadł, dzisiaj nikt z nas nie gra już w source bo wszystkim się znudziło B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Jaki to klan? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Jaki to klan?Authority... Z mixów/gatherów możesz iNsa kojarzyć. On taki wszędobylski był swego czasu :lol2: Teraz się to rozpadło... Evil (nie mylić z 3V!lem - a z tym tez grałem ;P) gra teraz w pimp. Reszta olała <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Nie znam Nie graliscie nic ESL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Nie znam Nie graliscie nic ESL? Bez serwera, składu, chęci to raczej lipa z ESL. My raczej graliśmy 4fun bo nikt z nas nie lubił ffa. No więc sobie graliśmy pół roku spary z piro/delta/aie i masą innych klanów... najczęściej niemieckich bo "server on" mieli :lol2: :lol2: :lol2: Rotfl iNs jest 12 w 1on1 ESL a nie grał pół roku :lol2: Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 iNs to lamus o duzych ustach. eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...