Orgiusz Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Hit wez poprawke na nasz wiek [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Hit wez poprawke na nasz wiek [; Ja sie nie chce czepiac, ale czy to nie przypadkiem pioorek iles stron temu widzial cos innego niz czern na calkiem czarnym screenie?:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Heh wlasnie to bylo dziwne, jak robilem skrina to bylo widac cos innego ze chyba slepy by to zauwazyl, a gdy zobaczylem skrina to normalnie wszystko bylo... w kazdym razie chodzilo o to, ze w ciemnosciach sciany sa np. rozowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Heh wlasnie to bylo dziwne, jak robilem skrina to bylo widac cos innego ze chyba slepy by to zauwazyl, a gdy zobaczylem skrina to normalnie wszystko bylo... w kazdym razie chodzilo o to, ze w ciemnosciach sciany sa np. rozowe. A moj avatar jaki ma kolor? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Czarny B-) Edytowane 20 Lipca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 U mnie też tak jest że dużo rzeczy się robi fioletowych, robi się tak jak zminimalizuje Cs'a i zmaxymalizuje. A u Ciebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Złapaliście wspólny język? ;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Jak będe miał czas to zrobie screen żeby było coś widac ;) Czyt. będe grał koło 22 i specjalnie pominimalizuje aż do skutku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 @lechu, zbyt odkrywczy to Ty nie jesteś. Bo chyba każdy wie, że brak tekstur, a raczej fioletowe tekstury to efekt combosa altu z tabem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Pisalem wczesniej, ze mam taki efekt jakbym zminimalizowal gre. ALE TEGO NIE ROBIE. Rozowe sa tylko niektore rzeczy, nie wszystko jak w wypadku tego komba. Poca, bardzo smieszne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Ja natomiast niekiedy widze niebieskie i czerwone napisy, znacie rozwiazanie tego problemu? Kaj gramy, kiedy i po so? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Dzisiaj koło 22? No ja akurat o tym alt+tab nie wiedziałem, ale czasem używam też innego guziczka do minimalizowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 21:50 Cowboy Bebop Szalony Piotruś Bede po 22.....i znajde was ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 A tym jakże tajemniczym guziczkiem jest windows, między altem a ctrl. Wow, jestem z ciebie dumny, że znasz inny przycisk do minimalizowania. W sumie to ja mogę już teraz grać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 jakos sie tak nie udzielalem w tym watku - pooki co konkretne pytanie - KAJ GRaCIE ?? ps: ja czasem am wszystko na bialo - .... ale to cyba flesze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) @Spylon Akurat nie zgadłeś mądrusiu @ChomiK Nie no może masz jakiś bug :P @all No właśnie ja grac ide teraz ;) WBIJKA NA 193.110.122.210:27015 Chyba pełno ludzi, to ktoś IP niech rzuci. Ale coś laguje forum, nie dało się wejsc :| Edytowane 20 Lipca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 213.199.194.27:27015 moze tutaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Widzę Orgiusza na Kuźni TP- wbijać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 IP na przyszłość dawaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Jak cos Trron 62.69.200.15:27015 Grrr albo i nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Kurka ale krótko byliście :| Ja skończyłem właśnie. Ale zawsze coś :P Edit teraz / wbijajcie na neo tp jak możecie grać 193.110.122.210:27015 193.110.122.210:27015 193.110.122.210:27015 EDiT znowu :P Ide pykać na neo tp Edytowane 22 Lipca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) mam problem.. od dluzszego czasu zreszta, objawiajacy sie tylko w css. byc moze ktos z Was sie kiedys spotkal z czyms takim i bedzie wiedzial jak to 'naprawic'. otoz grajac w css co jakis czas dostaje ogromnego, conajmniej kilkunastosekundowego laga, po czym ping wraca do normy (~30) az do czasu kolejnej zacinki (roznie bywa, czasem co 2 minuty, czasem co 20..). na wykresie wyglada to tak: krotko mowiac nie da sie z tym spokojnie pograc. teraz info, ktore moga sie przydac i uprzedza pare pytan: - lacze DSL 2Mbit - zadna aplikacja wykorzystujaca net nie dziala w tle podczas grania w css - inne gry online chodza bez problemu... - proby ustawiania rate'ow wg roznych wytycznych nic nie pomogly jesli macie jakies pomysly jak doprowadzic to do normalnego stanu to piszcie - ja juz sie powoli poddaje :P Edytowane 25 Lipca 2006 przez tomos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 @tomos ja mam bardzo podobnie, 2 moich znajomych również. Każdy z nas ma innego net od różnych providrów i u każdego problem występuje. Mi czasami takie coś sie dzieje co 10 sekund, a czasami co 2 godziny. Ściśle nieokreślone. Ping wskakuje na takie wysokie wartości, niezależnie od ustawień ratów itd... Nic nie pomaga... W innych grach online takich problemów nie mam. Ofc brak wirusów/spywarów itd. Także milo by było jak by ktoś znalazł rozwiązanie tego problemu ;] Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 A sam masz do DSL ? Może na gre nie wystarcza już łącza jak ktoś siedzi ? Ja mam SDi (ehh) i mam lag jeżeli jest duża akcja (nie chodzi o fps), ping rośnie, 900ms i autokick :| A może spyware jaki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 A sam masz do DSL ? Może na gre nie wystarcza już łącza jak ktoś siedzi ? Ja mam SDi (ehh) i mam lag jeżeli jest duża akcja (nie chodzi o fps), ping rośnie, 900ms i autokick :| A może spyware jaki?lacze mam dzielone, ale nawet jak jestem sam w necie to sa takie lagi. nie ma znaczenia czy proboje grac w srodku dnia czy nocy :P spywaru zadnego nie mam, nawet na swiezym systemie sprawa wyglada tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Z tego co mi wiadomo tak się nie dzieje tylko na Neo... Każda inna sieć obojętnie czy lan czy nie ma takie skoki pinga :/ (a mi dzisiaj nie skakało przez 3 godziny ;D) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Lanc kompletna głupota. Mam SDI i nie ma czegoś takiego. Kumpel ma LAN osiedlowy, mniam ping od ~10-30, 0loss i choke. Może to upały i rutery się grzeja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja mam pingi 40-50 ;] Na PL serwach czasami mniej. Ale to nie znaczy, że ping nie może skoczyć z miejsca na 1k na pare sekund :mur: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 No to jest najgorsze bo te pare sekund wystarczy na kicka z serwera 'because ping limit' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 No to jest najgorsze bo te pare sekund wystarczy na kicka z serwera 'because ping limit'A jeszcze gorsze jest to, że kicka dostajesz jakieś 30 sekund po tym jak ping spadnie do normalnej wartości... Mnie to zawsze wnerwia na maxa :mur: Gram gram, ping podskoczy na pare sekund, spadnie, gram i nagle mnie wywala za ping (a na scorelist i na net_graphie mam pinga 50...) Dobra kończę ot :P Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...