tomos Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 mnie z reguly za to nie kickuje, ale co z tego skoro przyjemnosc z gry jest prawie zerowa, bo polowe czasu stoje na lagu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Dobra kończę ot Czy ten temat nie dotyczy Counter-Strika:Source'a ? Mi się zdawało, że tak. Denerwuje też mnie to że ping 999 mam pod tabem a w netgraph 50 i dostaje kicka :| Lecz u mnie to nie wiem skąd się bierze lag, czasem sobie gram a tu ping 900 <o co kaman?> i nikt nie gada przez telefon, nic nie korzysta z neta procz CS. I na dodatek teraz znowu telepieski mówią, że nie da się u mnie założyć neo+... Szału dostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) hej mam problem.. steam nie odpala mi ani cssa ani hl2 .. nowy sys, install hl2, updejty - wszystko 100% . odpalam np cssa , mam komunikat 'preparing to launch' , pojawia sie fragment okna tytulowego css na jakas sek moze dwie na moim desktopie, zaraz potem znika i .... NIC. to samo z hl2 .. najlepsze jest to ze jakis miech temu wszystko smigalo az milo... PS: znalazlem problem - to przez wymuszenie innej niz defaultowa czestotliwosci odswierzania !! swoaja droga dziwna przypadlosc !!! Edytowane 29 Lipca 2006 przez ChomiK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Witam. Coś tu cicho. Pytanie mam, czy można gdzieś w necie obejrzeć jakieś mecze online?? na żywo nie filmy *avi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Szukajka serwów > Wybierasz Spectate... I masz Source TV. Tylko żadko widać kogoś na tych serwach ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ja pierXXX za każdym razem, gdy łączę się z serwem Kuźnia IP 62.87.128.94:27015 sypie mi się błąd aplikacji hl2.exe. Wtf? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Moglibyście pomóc mi przy tworzeniu bindów na kupowanie? Wiem, że to jest takie coś: bind "3" "buy m4a1/ak47; buy primammo; buy vesthelm; buy defuser" Ale ja chce, żeby to była trójka ta po prawej stronie, na numerycznej, a nie nad literą W. Te bindy wpisywać w CS'ie w konsoli czy może w jakimś pliku? Kilka bindów wpisałem w konsoli ale właśnie nie są na numerycznej :-| Jak te bindy skasować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Jak chcesz skasowac wpisz w konsoli unbind x W miejsce x wstawiasz przycisk który chcesz unbindowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Przy nowej rundzie jako ct/terro wcisnij B i F1... To wlasnie jest to co wymieniles (autobuy) :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 z tego co wiem to chyba nie trzeba wciskac B, wystarczy f1 :) f2 automatycznie kupuje to co kupiles w poprzedniej rundzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 A jak zrobić bind który kupi AK/Colt z ammo ? I gdzie go się wpisuje? Nigdy się w to nie bawiłem... KURKA zrobili coś z moim SDI, gram na 20000/80/100 i nie mam lagów. Ping ~40ms i śmigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Starszy coś powiedział, żeby sprawdzili i chyba WKOŃCU sprawdzili i naprawili. Teraz to już jest gooooood. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 I tak jesteś cienki :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Jestem jaki jestem i już taki pozostane, proste, a więc schowaj komentarze swe żałosne... Co z tym bindem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Cicho bo pasa zdejme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Strach sie bać ... [; :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Co z tym bindem? Chapaj tutoriala ;> Zapisujesz to w config.cfg albo autexec.cfg (jeśli stworzysz), które znajdują się w ..\Steam\SteamApps\username\counter-strike source\cstrike\cfg PS. Gugle to zaiste bardzo ciężkie narzędzie :| PSS. Po co komu bindy, każdy freeztime od 2 sekund w górę jest ok żeby zrobić całe zakupy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 DO tej pory kupowałem naciskając co chwile "B", ale to już mnie denerwuje ;) THX Narcyz na tutoriala. TYlko szkoda, że on jest po angolu, ja umiem dość mało :| Poszukam może na boardzie, albo jak ktoś ma to zarzućić link PL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Eee.... ja nie wiem czy dobrze pamiętam ale w source chyba na w/s/a/d sa standardowo bindy i chyba nawet w menu buy można je sobie dowolnie ustawiać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Na WSAD rzeczywiście są bindy- prosto, w tył, prawo, lewo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Na WSAD rzeczywiście są bindy- prosto, w tył, prawo, lewo :lol:Brzydko napisales do progejmera. Zaraz wyciagnie stado swoich myszek i nas pojedzie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Na WSAD rzeczywiście są bindy- prosto, w tył, prawo, lewo :lol:Ojej, to jakoś przez rok na standardowym configu kupowałem za pomocą D AK/M4 a za pomocą chyba S AWM. Kurcze, niesamowite... i wyobraź sobie że jak naciskałem B a potem D albo S to nie szedłem do tyłu albo w prawo. Ojejku, znowu mam racje. Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 WSAD a SDFG to lekka roznica, prawda? Wiec racji nie miales. update Pozatym widze podstawowe zestawy na screenie. A mozna tak ladnie zmodyfikowac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Narcyz popisał się błyskotliwością :D Chyba dam se spokój z tym :P F2 mi wystarczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ojejku, znowu mam racje.Ojejku, nei masz racji, bo pisałeś chwilę wcześniej o ustawieniach standardowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Pozatym widze podstawowe zestawy na screenie. A mozna tak ladnie zmodyfikowac :twisted:Nie mój screen, nie gram w cs:s Ojejku, nei masz racji, bo pisałeś chwilę wcześniej o ustawieniach standardowych.To są standardowe ustawienia w menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 My o tej samej grze rozmawiamy? WSAD domyślnie jest ustawiony na: ""+forward" ; "+back" ; "+moveleft" ; "+moveright"". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 My o tej samej grze rozmawiamy? WSAD domyślnie jest ustawiony na: ""+forward" ; "+back" ; "+moveleft" ; "+moveright"".OMG :mur: W menu buy działa to troszeczkę inaczej. I pomimo tego że nie jest to pełnoprawny bind w stricte technicznym tego słowa znaczeniu, to ma identyczne działanie i nie trzeba nic w configu zmieniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Tyle ze wydaje mi sie ze update ktory wprowadzal nie ma roku ale to tylko moje subiektywne odczucie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 OMG :mur: W menu buy działa to troszeczkę inaczej. I pomimo tego że nie jest to pełnoprawny bind w stricte technicznym tego słowa znaczeniu, to ma identyczne działanie i nie trzeba nic w configu zmieniać.Cóż, gdybyś pisał zrozumiale dla każdego od swojego pierwszego posta, być może nie wynikłyby takie nieścisłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Proponuje zakonczyc ten offtop z progejmowatym Sarkazzem bo one gral w to rok temu i pamietam lepiej. Panowie, wiem ze narcyz jest codziennie przygotowany do gry ^^, a jak z wami? Moze sie ustawimy tu i tam i pogramy. Lechu 1337 z poszczela nam hedy z akcolta, Pioorek porobi nam paski na monitorze a ja sobie poszmace? Co wy na to?;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...