ojejku Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) Panowie ja p.. już pomijając fakt co oni zrobili z tym cs'em (valve) to wchodze sobie dzisiaj na serwer po 2 miesiącach przerwy gry albo dłuzej, wczoraj 10 minut graliśmy z qmplem tylko. Wchodzimy dzisiaj na 193.110.122.210:27015 czyli znaną Wam Neostrade... na ostatnich dwóch miejscach jesteśmy ;) jednak te 2 (albo więcej) miesiące przerwy robią wszystko... nagle dostaje wiadomość "Kicked and Banned" o co k.. chodzi. Dobrze, że qmpel był to napisał mi, że zajebisty ELO admin zbanował mnie za AIMBOT'A hahahaha no śmiech na sali ja pi... :[. Ja dziękuję, jak tu grać w cs.. jak nawet w Polsce takie serwery są :[. Dżyzas. Chyba rękę miał w spodniach i poczuł nią, że aimbota używam. Sorry ale musiałem to napisać :P Bo aż mnie nosi ;) a strony/forum ich serwera nie znam (Counter-Strike: Source nostrada tp/ ..). Edytowane 15 Listopada 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Standard. Jakby sie tym przejmowac to musialbym grac ostro na gazie zeby szlo gorzej niz niektorym co maja wladze :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Slow co ma oznaczać ten screen ? :lol: [; Jakos mnie naszlo zeby dorzucic do posta ;) Robie czasem 'fotki' w CSie - szkoda, ze mi przepadla kolekcja, bo mialem kilka naprawde fajnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Słodsze niz najlepsiejsi przyjaciele? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) Taka mala ciekawostka, zwloki w kazdym cliencie ukladaja się inaczej (po ludzku - na ekranie u kazdego co innego - potwierdzone naukowo ;)), więc inni pewnie nie skumali co miales na mysli piszac to zdanie na czacie :) Dlatego tez ragdolle są jednymi z elementow które mozna bezkarnie modyfikować w CS:S by uzyskać bardziej efektowne zejścia ^^ (defaultowy ragdoll jest slabiutki, w DoD:S jest o wiele lepszy). Edytowane 15 Listopada 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 OMG. Wracam do gry po kilku miesiecznej przerwie i zastaje nowy system kupywania broni... Nie podoba mi sie to ze odrazu mamy ammo. Niby nic takiego ale mnie to irytuje. Do tego, nie mam czym strzelac! O ile kiedy moj team wygrywa to mozna kupic kalacha czy m4, ale jak juz idzie gorzej to niestety ale biegam ze standardowym pistolem jak mnie nie stac na cos lepszego... zawsze kiedy mialem mniej kasy to deagla sie bralo a teraz? Kosztuje prawie tyle co m4 wiec ja dziekuje. Aaa, no i nie ma to jak info (po wcisnieciu 'b'), ze google termo-wizyjne sa w super niskiej cenie. Chyba sie skusze :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Przynajmniej autoszmatka jest tania, a co ona potrafi pokazałem dziś kilku szwabom, wraz Narcyzem i Organiuszem:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Pwnowal szkopow hurtowo. :lol: I to nie byle jakich tylko na ich wlasnym serwie z super lagami pokazal jak strzelac i biec jednoczesnie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Jego całe pwnowanie nie przebiło jednej mojej akcji, buehehehehehe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Tydzien pwnowania Grobla by jej nie przebilo. ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Co Ty tam w kacie robiles? Modliles sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 AeFKowałem, a po wróceniu do gry to już zapomniałem że jestem w T :lol: I dopiero jak przebiegłem koło grobla, to mi się zacząłem zastanwiać czy przypadkiem nie powinienem do niego strzelać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Na jakim servie gracie? BTW - nie wiecie czasem, czy 'dynamiczne ceny' tycza sie tez CS 1.6? Edytowane 16 Listopada 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 BTW - nie wiecie czasem, czy 'dynamiczne ceny' tycza sie tez CS 1.6? Nie Ja gram prawie wyłącznie na pukawka.pl 81.219.18.11:27016 (2 dni temu przywrocono ceny domyślne i jest git) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Na szczęście jest sporo serków , na których panują normalne ceny. To co robią z tą grą to nieporozumienie,przecież tyle rzeczy można(trzeba!) poprawić... Ja bywam raczej na serkach TP bo nie lubię jak CT mnie biorą od tyłu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Bawia mnie nazwy serwerów takie jak TP ;] Rzeczywiście, wielki tam team play. Powinno być TNWNWD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Rozwiń skrót Witoldzie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Terro Nie Wjedzie Nam W D.upe. i vice versa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 No bo rzeczywiście jest to chyba jedyna różnica. Chociaż na tych TePe częściej trafiają się admini powyżej 15 roku życia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Na ICP TP gra sie całkiem nieźle :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 A ja mam 1 problemik. Od 2 dni nie działają mi custom sounds, które są na serwerkach... Jak dołaczę do gry to się ściągają, ale podczas gry ni uja nie działa. Obojętnie czy są na serwie enabled czy disabled :mur: Dzieje się tak na wszystkich serwerach... Może się coś popsuło w configu :? Jakieś pomysły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Zrob backup gcf'ow i configa, uninstall steama z kasowanie folderu z program files i zainstaluj na nowo. Custom sounds od dawna mam wylaczone wiec nie wiem jaka komenda moze blokowac ich dzialanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) cl_restrict_server_commands ustaw na 0 Więcej tutaj Pzdr : > Edytowane 18 Listopada 2006 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) Wróciłem dzisiaj do cs:s'a, więc nasuwa się pytanie - zauważyłem, że 'wszystkowidzące oczko' coś się chrzani - jest jakaś alternatywa tego programu? Chodzi o program, nie o stronę www. Druga sprawa - szukajka steamowa daje mi ok 250-300 serwerów z wyłączonymi wszystkimi filtrami. Cuś mało? Edytowane 18 Listopada 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 cl_restrict_server_commands ustaw na 0 Więcej tutaj Pzdr : > Dzięki bardzo B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blah Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) Druga sprawa - szukajka steamowa daje mi ok 250-300 serwerów z wyłączonymi wszystkimi filtrami. Cuś mało? no troche malawo. U mnie wywala jakies 3000(z wlaczonym filtrem serverow aby pokazywal servery z max 100 pingiem) Edytowane 19 Listopada 2006 przez Blah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) Dzięki bardzo B-)Prosze bardzo B-) [; Edytowane 18 Listopada 2006 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 zauważyłem, że 'wszystkowidzące oczko' coś się chrzani - jest jakaś alternatywa tego programu? Chodzi o program, nie o stronę www. Kquery4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Niestety, cały czas wali błędami [ w końcu to wersja Alpha ] no ustawienia filtrów są mocno skopane. Istnieje coś jeszcze innego ? A co z tym? Druga sprawa - szukajka steamowa daje mi ok 250-300 serwerów z wyłączonymi wszystkimi filtrami. Cuś mało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1983 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Witam jestem nowy w cs'a i mam taki dziwny problem jak podczas gry wpisuje komende stats pojawiaja sie statystyki i z tym wiaze sie pytanie gdzie moge zmienic swoja narodowosc nigdy jej nie ustawialem a w statystychach jest przy moim nicku flaga holandii - da sie to jakos zmienic zeby byla polska flaga ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 kurna zagrałem dzisiaj w CSS (zawsze gralem w 1.6) i normalnie faktycznie jaja se robią 4k za digla tyle samo kosztuje M4 co AWP ale te promocje są świetne heheh jak bedzie promocja na AK / M4 to odrazu kupuje cały kontener :))))))))) szkoda że ammo samo kupuje i irytuje mnie że ekwipunek jest po "6" a moe "8' :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...