Lanc Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 @KAMILcom Zawsze można kupować poprzez O > 1,2,3,4,5 ;] Zamiast B 6 1,2,3,4,5 ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 4 szlify cfg i moze byc pod lewym palcem u malej nogi...eeee chyba czas na stand-by mode :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 mam nadzieje ze wyjdzie mod w którym bedziemy mogli kupować bronie na zapas / teraz nawet by sie to przydało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 W tym Steamie to już muszą wszystko przetłumaczyć... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 nie masz ognia krzyzowego :blink: ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Edytowane 26 Listopada 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Pytanko... Dodali jakieś mapy, modele, bajery po wakacjach? Oprócz oczywiście cen, kucania i radaru ktory witał nas już w lato ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Nei? Z wyjatkiem popieprzonych cen i chyba HDR na ktorejs mapie niczym nie blysneli. Chociaz przydalaby sie jakas dobra mapka de_ :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Ja od tej zmiany gram tylko na serwach z dynamicpricing 0 ,bo mnie normalnie ku.. bierze jak widze ile kosztuje desert albo kevlar+helm.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Desert za 4k - mini awp Kevlar + helmet to już ponad 2.5k chyba :E M4 i AK już ponad 5k :mur: Od paru dni gram only na komisriacie i Prawie jak serwer [d2 only] ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Cio to dynamic prizez? :cool: Wiekszosc normalnych ma to wylaczone ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 nie wiem jak w steam ale ostatnio na jakimś polskim serwie widziałem deserta za 12k !!?!?!?!?! za 6k to sie czasami skusiłem żeby <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> coś ciekawego do AWP jak nie miałem co z kasą robić :) ale za 12k to chyba wole USP albo duale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Dynamic Pricing: Glock Fun :lol: Edytowane 29 Listopada 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blah Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Dynamic Pricing: Glock Fun :lol: Niezly ten filmik :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Dynamic Pricing: Glock Fun :lol: :lol: :lol: :lol: Valve roxi... A serwy z dynamic prices posysają... :mur: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Serio znudzila wam sie ta gra?;] Bo we friendsach to mam od czasu do czasu Organiusza, nieraz myknie mi Emyyl i w sumie tyle.... W dodatku ostatnio umarł mój ukochany serwer Enigmy i jest mi smutno [; Edytowane 2 Grudnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Ja zaczynam grę od nowa:) Dosyć często pykam. Nick we friendsach : Nimrod. [ z kropka na koncu ] Edytowane 2 Grudnia 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 W dodatku ostatnio umarł mój ukochany serwer Enigmy i jest mi smutno [;Nie tylko Twój, buehehe ;) Jedyny serwer na którym zawsze jechaliśmy wszystkich bez problemu [; Zawsze jak pytałem czy mnie przyjmą do klanu (rotfl!), to nei chcieli :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ja zaczynam grę od nowa:) Dosyć często pykam. Nick we friendsach : Nimrod. [ z kropka na koncu ]A u mnie steam nie chce dodawać przez nicka friendsów :[ Teraz cię chciałem dodać to napisało, że nie ma takiego kogoś :mur: :mur: Możesz podać maila ze Steama ? Bo tak dodaje ;) Może być na PM ;] narcyz i grobel tez by mogli podać na PM ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Nie chce mi się ostatnio steam załadować. Pisze, że się podłącza do konta i nic więcej. Echo poprostu :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Reinstall steama , tylko gcfy przekopiuj sobie zeby nie sciagalo od nowa tzn cały katalog steamapps. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 A nie lepiej zacząć od wykasowania clientregistry.blob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 A u mnie steam nie chce dodawać przez nicka friendsów :[ Teraz cię chciałem dodać to napisało, że nie ma takiego kogoś :mur: :mur: Możesz podać maila ze Steama ? Bo tak dodaje ;) Może być na PM ;] narcyz i grobel tez by mogli podać na PM ;]Bo zle podał nazwe. Trzeba podac nazwe konta, a nie nicka..... Moje i narcyza juz były, dla przypomnienia ja to Grobel1987, kfiatek to michal_sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jakby co to moja nazwa - kwazy1jim. Nie komentujcie nicku, taki kupilem na allegro :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 No ja mam homotomo. Podskoczysz? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 W takim razie podam i swój - michael_owen Kiedy i gdzie najczęściej gracie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) Przy moim się chowacie - zdenek1995 :lol: również z allegro. BTW Edytowane 4 Grudnia 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 To jeszcze pochwalcie się kto ma we friendsach 0o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Wiem ze nie patrzycie na ceny w DWP bo nie gracie na servwach z dwp (jak ja) ale oblokajcie przyszła cene desert'a :lol: http://www.steampowered.com/stats/csmarket/. Ciekaw jestem jak to sie da kupic :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blah Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 te patalachy z valve chyba nawet nie wiedza jaki absurd wprowadzili.... wyglada na to ze sie tym nie interesuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...