Lanc Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 No kur....... :mur: A sobie dzisiaj chciałem zrobić sesyjkę w cs'ka ;] :/ @WormBoy Przypadkiem to nie ty ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Widocznie jestem wybrańcem bo mi wszystko oprocz friendsów działa...od 20minut? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Właśnie nie wiedzieć czemu jednym działa innym nie <_< Tylko czemu mi nie ?! :mur: :angry: Ja to zawsze mam pecha :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 @WormBoy Przypadkiem to nie ty ? :] Owszem. Czasem polamię tam trochę... Ty masz te arabskie(?) literki w nicku ? Jak to robicie? :lol: Już mi też działa ale ulubione serki muszę odzyskać bo wcięło:mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) Ty masz te arabskie(?) literki w nicku ? Jak to robicie? icon_lol.gif strat --> programy --> akcesoria --> narzędzia systemowe --> tablica znaków :) Edytowane 15 Grudnia 2006 przez 3qu!l!br!um Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Panom z valve to sie należy akumulator na jajca za takie numery, ja tu se chce pograc a tu niespodzianka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ja własnie gram...:P Szkoda że sam, bo nikomu ze znajomych steam nei działa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 z cs.pl ,,Nie wpadajcie w panikę po nieudolnych próbach połączenia się ze Steam'em. Problem nie leży po Waszej stronie, lecz zupełnie w innym miejscu, bo aż w Stanach Zjednoczonych. W Seattle bowiem panują bardzo złe warunki atmosferyczne, w związku z czym Valve ma poważne problemy ze swoimi serwerami. Należy cierpliwie czekać na więcej informacji, które umieszczone będą na oficjalnej stronie - SteamPowered." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Panom z valve to sie należy akumulator na jajca za takie numery, ja tu se chce pograc a tu niespodzianka...Maja sobie wlasna elektrownie postawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ja własnie gram...:P Szkoda że sam, bo nikomu ze znajomych steam nei działa :lol: cziter. Steam is having trouble connecting to the Steam servers :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Nie ale mają mi zapewnić ciągły dostęp do pieprzonego steama bo za to płace, nie dość że wypuszczają takie updaty to jeszcze takie jajca.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ktos chetny na kilka rundek?? :D Mi dziala praktycznie caly dzien tylko raz przy apdejcie HL2:Deatchmach steam sie zawiesil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) Ja też gram, ale pusto wszędzie Luki2 daj namiary BTW my chyba razem kiedyś pykaliśmy na aztecu o 2-3 w nocy? :D Edytowane 15 Grudnia 2006 przez WormBoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) Ja też gram, ale pusto wszędzie Luki2 daj namiary BTW my chyba razem kiedyś pykaliśmy na aztecu o 2-3 w nocy? :D Mialem zamiar na PifPaf, bo tam duzo osob gra(az 4 :lol:), ale z tego serwa roznego rodzaju [ciach!]ly sciagaja sie ok. 20 minut na laczu 512kb/s Edytowane 15 Grudnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Mialem zamiar na PifPaf, bo tam duzo osob gra(az 4 :lol:), ale z tego serwa roznego rodzaju [ciach!]ly sciagaja sie ok. 20 minut na laczu 512kb/scl_downloadfilters none ? a ja sie nadal nie moge polaczyc <yes> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Nie ale mają mi zapewnić ciągły dostęp do pieprzonego steama bo za to płace, nie dość że wypuszczają takie updaty to jeszcze takie jajca....Nie wiem za co im tam płacisz :lol: ;] Bo ja to tylko raz zapłaciłem przy kupnia konta ;D :-P Przynajmniej dzisiaj był światowy dzień bez css'a :lol: [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 U mnie jak się rozłączyłem i połączyłem znowu to żadnych serwów nie widziało.Ale po ponownej próbie jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 www.xfire.com CS:S jest odkąd pamiętam jest zawsze na 2 miejscu. Około 6-8 milionów minut ;] Zawsze brakuje mu do wowa jakieś 3-4 miliony, za to jest przed 3 grą o 2 miliony minut, a dzisiaj takie coś :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Teoretycznie steam juz działa, tylko co z tego? Ze wszystkich serwerów " w ulubionych" działają tylko 3 i oczywiscie są cały czas full....friendy nadal leża wiec trudno ogarnac kto i gdzie gra. Ciekawy jestem kiedy sytuacja ulegnie jakiejs znaczącej poprawie bo dzień bez ludzi z 3nigmy to dzień stracony.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 VAC nie dziala, przez co pierwszy raz od bodajze 2 lat zobaczylem znow speedhacka, wallhacka i aimbota - w jednym.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Nareszcie css stęskniłem się już okrutnie :) VAC nie dziala, przez co pierwszy raz od bodajze 2 lat zobaczylem znow speedhacka, wallhacka i aimbota - w jednym..Grałem 15 min na jakimś servie z wyszukiwarki admin rozdał z 5 banów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 5 banow to ja widze gdy na trzezwo odwiedzam niemieckie serwery <_< Wiec nie wiem co do tego ma padniecie VAC'a. Jak to ktos napisal ladnie - na VACa lapia sie najwieksi debile [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 VAC nie dziala, przez co pierwszy raz od bodajze 2 lat zobaczylem znow speedhacka, wallhacka i aimbota - w jednym..2 albo 3 dni temu na "Prawie jak serwer" ktoś o nicku Scooby miał fajnego multihacka. Przez dłuższy czas serwer stał bo wszyscy do specta wyszli , a kolesia nie można było wywalić.Admina zabrakło.. Speed,WH , no recoil, fajnie wygląda seria w punkt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 @WormBoy Przecież na Prawie jak jest takie coś jak votekick i voteban... Jak nie ma admina to działa, jak jest to jest wyłączone... No chyba, że się Mani wysypał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 @WormBoy Przecież na Prawie jak jest takie coś jak votekick i voteban... Jak nie ma admina to działa, jak jest to jest wyłączone... No chyba, że się Mani wysypał ;) To był Prawie jak lub Only Dust2 , może źle pamiętałem. Vote nie działało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Bo mani padło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Na jakich gracie serwerach ??Chodzi mi głównie o polskie ,bo niemoge za bardzo znaleźć ,a wole pograć z rodakami... :wink: Grałem na pukawce ,ale nie mogę gdzieś wejść na ten serwer zdaje mi się ,że go już niema. :mad: :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Na jakich gracie serwerach ??Chodzi mi głównie o polskie ,bo niemoge za bardzo znaleźć ,a wole pograć z rodakami... :wink: Grałem na pukawce ,ale nie mogę gdzieś wejść na ten serwer zdaje mi się ,że go już niema. :mad: :mad: Na tych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Tu masz spis większości. -- rotfl, ten mój refleks. miałeś iść spać ;> Edytowane 18 Grudnia 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Na jakich gracie serwerach ??Chodzi mi głównie o polskie ,bo niemoge za bardzo znaleźć ,a wole pograć z rodakami... :wink: Grałem na pukawce ,ale nie mogę gdzieś wejść na ten serwer zdaje mi się ,że go już niema. :mad: :mad: 81.219.18.21:27015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...