WormBoy Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Nikt nie lubi ginąć od awp, którego czasem nawet nie widać :) Uważam ,że powinno być ograniczenie na ilość sztuk awp w teamie ale to tylko moje zdanie. Dobrego wymiatacza jest bardzo ciężko ubić co jest dla sporego grona graczy irytujące... Osobiście grać awp nie umiem,lamię tą bronią straszliwie :-P ale szanuję graczy ,którzy są w niej dobrzy. Jedynie nie trawię respowych kamperów :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Dlatego 1 avp na team jest i tylko druzyna przegrywająca bierze jak chce ;) . Dla mnie piękna sprawa. No chyba , że jest specjalna mapka avp india czy cos takiego to kazdy strzela z avp ;). Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Co wy gadacie :blink: AWP jest normalna bronią więc nie powinno być limitowane, to tak jak bym wam mówił żebyście nie używali ak lub m4 bo nie lubię od niego ginąć :mur: Nauczyć się dobrze grać AWP jest dużo trudniej niż ak czy m4 więc dajcie sobie spokój <_< Jak gracie jakiś mecz to przeciwnej drużynie też mówicie żeby nie grali AWP bo to lamerskie i ogólnie bee :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) To wejdz na serwer i zobaczysz ;) jak zacznę biegac z avp . Jesli juz to zawsze mozna grac ze scoutem. Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Sam jestem sniperem wiec mi to wisi czy ktos biega z awp czy nie :) Dla mnie lepiej bo w 80 % to są malo wprawni sniperzy wiec ich zabicie to nie problem :) I mniej denerwuje się od śmierci z awp niż jakiegoś fartownego spreya z ak przez pół mapy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Wigilijne granie w CS'a mi zupełnie nie wychodziło, ale rozbrajający był moment jak trzech gości na raz śpiewało tą samą kolęde. I po co mówić, że FFA jest beznadziejne- przecież momentami lepsze od bash'a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Hmmmm gdzie grałeś bo ja cały czas kolędy spiewałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Chickens farm...^^ Oczywiscie ułomnemu adminowi niezbyt podobał sie pomysl spiewania...:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Bo nie umial dac mute'a? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Nie. Bo był ułomny ;) Nie chciał powiedzieć ile ma lat i czy wyczerpał mu się już limit ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Od limitow to sie odczep [; sniadanie mistrzow zastapione zahradne ovocie mix... dobrze ze zimne bo cieple musi byc dopiero obrzydliwe [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Polecam Wam przeprowadzenie pewnego testu: wejść na ten serwer gdzie gra heat i siedzieć cicho. Ciekawe czy się w ogóle kapnie, że gra ze znajomkami, bueheheh. Takie 20-25 min czekania i 2 reconnecty to gwarantowane zanim on się zorientuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) Komu się chciało tyle grać?! Edytowane 25 Grudnia 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Debilizm Kliknij na iconke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 narcyz napisał(a): Polecam Wam przeprowadzenie pewnego testu: wejść na ten serwer gdzie gra heat i siedzieć cicho. Ciekawe czy się w ogóle kapnie, że gra ze znajomkami, bueheheh. Takie 20-25 min czekania i 2 reconnecty to gwarantowane zanim on się zorientuje ;] Stfu atmosfera swiat itp wiec mam prawo nie zauwazyc grajacej ze mna kielbasy ;] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 @andrek Może po prostu nie wyłączał gry i przechodził na specta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Lanc napisał(a): @andrek Może po prostu nie wyłączał gry i przechodził na specta ;) Nie, wchodziłem na ten serwer ok. 4 razy w dosyć dużych odstępach czasu a on cały czas grał. Orgiusz dobrze to opisał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Panowie gramy gdzieś, coś? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja gram na ICP TP jak ktoś chce dostać baty niech wchodzi :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Mógłby mi ktoś podać adres IP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 127.0.0.1 ? Powiedz chociaż do czego Ty chcesz ten adres ajpi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ip serwera twe...tfu PPC. Ni ma ;] kfiatek to wczoraj bylo sie lekko zmeczonym zeby nie rzec niedo.... a dzisiaj trzeba kumac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Kumam kumam [; A zmęczony? No coś Ty, ja po powrocie grałem w CS'a z groblem ok 3.30, więc jak tu można było się zmęczyć :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 gracie jeszcze w to?:> jakos mnie naszlo i sciagam sobie csa ze steama:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ciężko to nazwać grą, ale odpowiedź jest twierdząca ;> Chociaż... Zarządzam przerwe do niedzieli i zakazuje grać, bo się będe uczył! [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 to dobrze moze zdaze go sciagnac do niedzieli [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Miałem nie grać w CS'a, a zagrałem tylko, że.... wersja mobilna [; Jest nóż, usp, można kupić mp5, akcolta (ukłony dla l33cha), ak47 i awp ;] Ciekaw jestem tylko ile fpsów, hehe ;] Trzeba by nabyć pełną wersję, a nie demo bo może być lepsza zabawa [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 zapodajcie ip jakis serwerow fajnych ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 No...ciekawe... Chcialem wkleic zalacznik z tego to dalo mi empty post [; No cholera a po edycji wszystko bangla... Arrrgggghhh!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...