Jin* Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 213.17.223.231:27035 [PL][GUNGAME TURBO MOD]cdpteam.pl@Vectra 88.156.65.15:27015 [PL][WARCRAFT 0.60]cdpteam.pl@Vectra nie ma to jak dobry mod :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) pogralem sobie na poligonie jakims ;p w sumie to myslalem ze bedzie gorzej :D 24:22 staty po jednej mapie ;) Edytowane 6 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Jin* napisał(a): 213.17.223.231:27035 [PL][GUNGAME TURBO MOD]cdpteam.pl@Vectra 88.156.65.15:27015 [PL][WARCRAFT 0.60]cdpteam.pl@Vectra nie ma to jak dobry mod :] Bardzo fajne serwy, szczególnie GunGame, miła atmosfera. Jestem tam adminem. Również jestem admem na serwie JFF STAR WARS textures - 82.139.8.29:27015 ale musze przekonać HA żeby wywalił te tekstury bo są do bani. A co wy byście chcieli mieć na serwie, jak co to jesteśmy otwarci na propozycje. Może uda nam się stworzyć bardzo fajny serwer a więc piszcie co byście chcieli na nim widzieć. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zero dzieci neostrady, zero adminow z [gluteus maximus] z kompleksem ma wyzsze ratio wiec pewnie jest czitem, pakiet map aim_ag_texture i moze sv_cheats 1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Akurat adminów mamy porządnych, nie żadne dzieci neo. Tylko nie przeklinajcie na serwie bo jak zobacze to od razu jest kick, nie ostrzegam bo co jakiś czas się pojawia komunikat, że nie wolno przeklinać. A jeśli jest ktoś podejrzany o czity to jest nagrywane demo dawane na boarda a podejrzany dostaje bana czasowego do wyjaśnienia sprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 pykniemy cos dzis?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Pykniemy wieczorem jak wróce z biblioteki ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 kiedy wracasz?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Gramy czy nie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Arnie napisał(a): kiedy wracasz?:>Nie poszedłem [; Gramy coś? tylko trzeba by Grobla zawołać jeszcze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ale gracie miffaki na jakims ffa? Moze postawie serwer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Najlepiej to nam od razu wykup serwer ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 zapodajcie jakies ip i gramy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ale jaja na tych serwach 1 raz takie mody widzę . Jeszcze nie bardzo wiem jak co sie urzywa ale na początku myślałem , że jak koles latał to jakis czit hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 to jak gramy czy nie?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 na iceworlddzie grales? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 "Gram" na tym drugim serwerze co podał Jin*, próbuje zrozumieć zasady [; Więc wbijaj Arnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 siemano postanowiłem sobie znowu pograc w csa i odrazu na poczatku napotykam na problem :/ konto org oczywiscie i gdy sciagam css, w pewnym momencie transfer staje i nie idzie dalej :/ kiedys jak grałem tez miałem ten problem, jak tak dalej pojdzie to moze na gwiazdke 2007 sciagne go :/ pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 82.139.8.29:27015 Ten serwer jest przemega!! Zapraszam, tam najczesciej mozna spotkac mnie [nieraz nawet z narcyzem] ;> Jeszcze troche tam pogram i bede pierwszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 A moze ustawimy sie na tym 62.69.200.15:27015 serwerze?? 32 sloty i prawie caly czas stoi pusty. Moznaby zaczac tam grac to moze jakiegos admina by sie dostalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Mi tam pasuje, bo i tak gram codziennie ;p Ale narcyzowi sie umarło ostatnio, a organiusz chyba strzelil na mnie focha ze mu neozdrady nie przyspieszyli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 ja rowniez sie podłacze tylko najpierw musze załatwic sprawe z zassaniem css'a choc powoli i to koncze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Serw podany przez Rob@ka ma troche inna konfiguracje z tego co pamietam. I mam nadzieje ze ekipa od arabKa mnie jeszcze kojazy xD W sumie z tego serwa sa wszyscy ze starej grupy adminow Strasznych Lotow a tam sie bardzo dlugasno gralo [; I Edos na widok nicka coffee addited nie dostaje drgawek [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ja sobie dzisiaj rano popykalem na tym serwie co podal grobel ;] Niezla rzeznia... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Sama nazwa mnie odrzuca [; Idzcie grac w Q4... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Proponuje zagrac jutro o 22 (wczesniej jestem w robocie) na tym 62.69.200.15:27015 serwerze. Co wy na to ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Orgiusz napisał(a): Sama nazwa mnie odrzuca [; Idzcie grac w Q4... [;Ic stond. Wypas serwer, mozna sie pobawic po calym dniu ;p Rob@k napisał(a): Proponuje zagrac jutro o 22 (wczesniej jestem w robocie) na tym 62.69.200.15:27015 serwerze. Co wy na to ;>Dziasiajet gramy leszcze barowe ;] Kto nie gra ten buc ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 no wlasnie wypas serwer ;) heat dzis karal lepiej niz ja, ale jestm juz na 59 miejscu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 heat... karal? Hmm to musialbyc interesujacy widok ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 zanim heat przyszedl ja karalem ale teraz rano nubki graja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...