Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

http://steampowered.com/stats/csmarket/ - myslałem ze po cenie 25k za degla cieżko bedzie o coś "lepszego" (obczajcie cene gogli :lol:). Znacie w ogole jakieś serwy z DWP ? Ja całkiem zapomniałem ze coś takiego jeszcze jest. Fajnie było by pograć z nocną wizja za taką cene ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy bedzie mozna uzywac pada od XO w CSS?

n1 :lol2: :lol2:

Proszę bardzo (nie testowałem):

http://support.steampowered.com/cgi-bin/st...amp;p_topview=1

Powodzenia, mam nadzieję że spotkamy się na jakimś serwerze :)

Edytowane przez alCatraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Prośba do kogos kto może się spotkał z czymś takim jak kradzież konta steam :(. Właśnie ktoś mi łupnoł moje kochane konto i co teraz można zrobic?? Pozostaje mi tylko iść do media i kupic nową gierkę , albo na allegro konto czy jest jakiś sposób na to aby odzyskać konteczko ?? Wiedziałem , że coś się dziś wydarzy , bo mi kur... czarny kot przebiegł dziś drogę menda jedna :(.

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam cdkeya , bo kupilem konto na allegro tzn koleś mi kupił :(. Natomiast dostałem emaila od steam z :

1.enter the following code into the 'Verification Code' field of the 'Forgotten Password' dialog- wpisuje co trzeba.

2.Please also enter the *answer* to the following question into the 'Secret Answer' field of the same dialog:

ÂżDĂłnde naciste?

No i właśnie jakiś palant cos takiego tam wpisał :(. Kontaktu z nim nie ma aby się dowiedzieć co miał na myśli .

Juz myślałem , że odzyskam i cos połupię a tu takie cos no co za pech:(.

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Prośba do kogos kto może się spotkał z czymś takim jak kradzież konta steam :(. Właśnie ktoś mi łupnoł moje kochane konto i co teraz można zrobic?? Pozostaje mi tylko iść do media i kupic nową gierkę , albo na allegro konto czy jest jakiś sposób na to aby odzyskać konteczko ?? Wiedziałem , że coś się dziś wydarzy , bo mi kur... czarny kot przebiegł dziś drogę menda jedna :(.

jak masz cd-key z hl to mozesz odzyskac konto

Nie mam cdkeya , bo kupilem konto na allegro tzn koleś mi kupił :(. Natomiast dostałem emaila od steam z :

1.enter the following code into the 'Verification Code' field of the 'Forgotten Password' dialog- wpisuje co trzeba.

2.Please also enter the *answer* to the following question into the 'Secret Answer' field of the same dialog:

ÂżDĂłnde naciste?

No i właśnie jakiś palant cos takiego tam wpisał :(. Kontaktu z nim nie ma aby się dowiedzieć co miał na myśli .

Juz myślałem , że odzyskam i cos połupię a tu takie cos no co za pech:(.

Gregor1230 odzyskales konto?

I tu rodzi sie moje pytanie, czy oplaca sie dac 50%mniej za konto steam z allegor? bezpieczne to? Przykladowo, dostane takie konto, zmienie haslo, pytanie i maila czy po tym wszystkim ktos, kto posiada cdkey, na ktory zrobione bylo konto moze je przejac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj chyba nie chodzi o to ze to konto z allegro, jakies sposoby tam maja zeby je krasc i nie ma nic do rzeczy gdzie to kupiles.

Ja tez mam z allegro jakis czas, zmienilem hasla i maila i nie wiem dlaczego ktos mialby mi je ukrasc. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gregor1230 odzyskales konto?

I tu rodzi sie moje pytanie, czy oplaca sie dac 50%mniej za konto steam z allegor? bezpieczne to? Przykladowo, dostane takie konto, zmienie haslo, pytanie i maila czy po tym wszystkim ktos, kto posiada cdkey, na ktory zrobione bylo konto moze je przejac?

Tak :] W takim wypadku wysyła się fotkę paczki z grą do Valve, z info że konto zostało skradzione. I koleś po około 2 tygodniach dostaje od Valve nowe hasło i masz po koncie :mur: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak :] W takim wypadku wysyła się fotkę paczki z grą do Valve, z info że konto zostało skradzione. I koleś po około 2 tygodniach dostaje od Valve nowe hasło i masz po koncie :mur: :wink:

A jak ktos na allegro ma do sprzedania np 5x cs:s? to mam rozumiec ze to walek? [przy czym ma np 100 pozytywnych komentarzy]

ps-jest jakis serwer ppc na ktorym mozna Was spotkac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na satelicie Hotbird 1,2,3,4 - na kanale 282. o nazwie Arirang za pół godziny będzie dalsza część relacji na żywo z zawodów WEG 2006

World eSport Games 2006 Masters

gra się w CS

teraz zawodnicy mają 40 minutową przerwę

jak dla mnie takie 5 na 5 nie jest emocjonujące...

jeden z zawodników rzucił na siebie granata (!)

:wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi