Gość Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 heat... karal? Hmm to musialbyc interesujacy widok ^_^Przed chwilą karał...ziomków ze swojego teamu [; Ale i tak nei mial szas z dzieckiem ffa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 :mur: Nie wzialem poprawki na nubki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 heat... karal? Hmm to musialbyc interesujacy widok ^_^ You're talking to me ? :ph34r: ^_^ Omg teraz skonczylem grac , serwer wciaga gorzej niz niemiecki office po godzinach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Up. Tak tylko chciałem przypomnieć, że o 22 gramy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 no jestem to gramy czy nei? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Przecież masz mnie we friendsach (michal_sa). Jest dżin i grupel, no i oczywiście mój skil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 http://steampowered.com/stats/csmarket/ - myslałem ze po cenie 25k za degla cieżko bedzie o coś "lepszego" (obczajcie cene gogli :lol:). Znacie w ogole jakieś serwy z DWP ? Ja całkiem zapomniałem ze coś takiego jeszcze jest. Fajnie było by pograć z nocną wizja za taką cene ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 lol mac10 w cenie glocka :lol: Gramy cos ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Gramy cos dzisiaj?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Taaa... tak jak wczoraj? Miało być o 22 poza tym można by zagrać mniej niż 9 vs 9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 To jestescie chetni do mnie postrzelac? I moze dzisiaj bez gungame turbo? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Kiedy bedzie mozna uzywac pada od XO w CSS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) Kiedy bedzie mozna uzywac pada od XO w CSS? n1 :lol2: :lol2: Proszę bardzo (nie testowałem): http://support.steampowered.com/cgi-bin/st...amp;p_topview=1 Powodzenia, mam nadzieję że spotkamy się na jakimś serwerze :) Edytowane 16 Stycznia 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) Witam. Prośba do kogos kto może się spotkał z czymś takim jak kradzież konta steam :(. Właśnie ktoś mi łupnoł moje kochane konto i co teraz można zrobic?? Pozostaje mi tylko iść do media i kupic nową gierkę , albo na allegro konto czy jest jakiś sposób na to aby odzyskać konteczko ?? Wiedziałem , że coś się dziś wydarzy , bo mi kur... czarny kot przebiegł dziś drogę menda jedna :(. Edytowane 16 Stycznia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 jak masz cd-key z hl to mozesz odzyskac konto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) Nie mam cdkeya , bo kupilem konto na allegro tzn koleś mi kupił :(. Natomiast dostałem emaila od steam z : 1.enter the following code into the 'Verification Code' field of the 'Forgotten Password' dialog- wpisuje co trzeba. 2.Please also enter the *answer* to the following question into the 'Secret Answer' field of the same dialog: ÂżDĂłnde naciste? No i właśnie jakiś palant cos takiego tam wpisał :(. Kontaktu z nim nie ma aby się dowiedzieć co miał na myśli . Juz myślałem , że odzyskam i cos połupię a tu takie cos no co za pech:(. Edytowane 16 Stycznia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 n1 :lol2: :lol2: Proszę bardzo (nie testowałem): http://support.steampowered.com/cgi-bin/st...amp;p_topview=1 Powodzenia, mam nadzieję że spotkamy się na jakimś serwerze :) No to teraz Was rozkur... na serwerze :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 znajdzie sie dzis ktos do kogo by mozna bylo postrzelac? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ale gdzie i o ktorej ? ;] Ja moge tak okolo 21-22 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam. Prośba do kogos kto może się spotkał z czymś takim jak kradzież konta steam :(. Właśnie ktoś mi łupnoł moje kochane konto i co teraz można zrobic?? Pozostaje mi tylko iść do media i kupic nową gierkę , albo na allegro konto czy jest jakiś sposób na to aby odzyskać konteczko ?? Wiedziałem , że coś się dziś wydarzy , bo mi kur... czarny kot przebiegł dziś drogę menda jedna :(. jak masz cd-key z hl to mozesz odzyskac konto Nie mam cdkeya , bo kupilem konto na allegro tzn koleś mi kupił :(. Natomiast dostałem emaila od steam z : 1.enter the following code into the 'Verification Code' field of the 'Forgotten Password' dialog- wpisuje co trzeba. 2.Please also enter the *answer* to the following question into the 'Secret Answer' field of the same dialog: ÂżDĂłnde naciste? No i właśnie jakiś palant cos takiego tam wpisał :(. Kontaktu z nim nie ma aby się dowiedzieć co miał na myśli . Juz myślałem , że odzyskam i cos połupię a tu takie cos no co za pech:(. Gregor1230 odzyskales konto? I tu rodzi sie moje pytanie, czy oplaca sie dac 50%mniej za konto steam z allegor? bezpieczne to? Przykladowo, dostane takie konto, zmienie haslo, pytanie i maila czy po tym wszystkim ktos, kto posiada cdkey, na ktory zrobione bylo konto moze je przejac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Tutaj chyba nie chodzi o to ze to konto z allegro, jakies sposoby tam maja zeby je krasc i nie ma nic do rzeczy gdzie to kupiles. Ja tez mam z allegro jakis czas, zmienilem hasla i maila i nie wiem dlaczego ktos mialby mi je ukrasc. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Gregor1230 odzyskales konto? I tu rodzi sie moje pytanie, czy oplaca sie dac 50%mniej za konto steam z allegor? bezpieczne to? Przykladowo, dostane takie konto, zmienie haslo, pytanie i maila czy po tym wszystkim ktos, kto posiada cdkey, na ktory zrobione bylo konto moze je przejac? Tak :] W takim wypadku wysyła się fotkę paczki z grą do Valve, z info że konto zostało skradzione. I koleś po około 2 tygodniach dostaje od Valve nowe hasło i masz po koncie :mur: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Tak :] W takim wypadku wysyła się fotkę paczki z grą do Valve, z info że konto zostało skradzione. I koleś po około 2 tygodniach dostaje od Valve nowe hasło i masz po koncie :mur: :wink:A jak ktos na allegro ma do sprzedania np 5x cs:s? to mam rozumiec ze to walek? [przy czym ma np 100 pozytywnych komentarzy] ps-jest jakis serwer ppc na ktorym mozna Was spotkac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 ps-jest jakis serwer ppc na ktorym mozna Was spotkac?PPC nie ma swojego serwera. Spotkać można wszędzie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Gdzie tam konto szlak trafiło :(. Teraz tylko ze sklepu wchodzi w grę. Chwilowo jadę na pożyczonym od fumfla koncie, bo nie gra jakoś w css. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Spotkać można wszędzie [;a najczesciej..? bo gdzie nie wbije to boty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Najczesciej na GunGame , jak zobaczysz kogos co ma bukkake w nicku tzn , ze nacryz tez tam jest :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Co się śmiejesz, nei lubię grać sam ;] A jak jest Grześ na serwerze, to przynajmniej on jeden rozumie moje żarty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 na satelicie Hotbird 1,2,3,4 - na kanale 282. o nazwie Arirang za pół godziny będzie dalsza część relacji na żywo z zawodów WEG 2006 World eSport Games 2006 Masters gra się w CS teraz zawodnicy mają 40 minutową przerwę jak dla mnie takie 5 na 5 nie jest emocjonujące... jeden z zawodników rzucił na siebie granata (!) :wall: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 drogi granat to nie chcial go nikomu oddawac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...