WormBoy Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Moze podac mi ktos ip tego serwera do css bo jakos nigdzie nie moge tego znalezc. :sad: Znacie jakies dobre serwery do css?? Ja moge polecic: http://css.compower.pl/ fajny polski sewer ale tylko na mapie de_dust2. 80.86.187.168:27015 a to jest niemiecki serwer tez tylko de_dust2,nie ma za duzo Pro graczy bo ja takim nie jestem a mam na nim 20 miejsce :P Jakiego serwera? Jak chodzi ci o forumowy to nie ma takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 http://www.klikplej.pl/?page=film&id=1560 :lol2: :lol2: :plum: :ploom: Nie wiedziałem gdzie to dać tu czy w Topicu śmiechu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 http://www.klikplej.pl/?page=film&id=1560 :lol2: :lol2: :plum: :ploom: Nie wiedziałem gdzie to dać tu czy w Topicu śmiechu :lol: :lol: imo chyba do 1.6 a nie do Sourca ten mowie powinienes dać ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 a na jakich serwerach gra teraz elita purepc? tylko dajcie ip, nie nazwy... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 a na jakich serwerach gra teraz elita purepc? tylko dajcie ip, nie nazwy... :P Prawdopodobnie na zadnych ;]. Juz chyba nikt z ppc nie gra w css'a. W sumie nie dziwie sie. Ileż można wałkować to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Ja nie gram bo mam obrazliwego nicka. Tak samo zreszta jak narcyz i Orgiusz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 A ja gram choc ostatnio trochę rzadziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Ja nie gram bo mam obrazliwego nicka. Tak samo zreszta jak narcyz i Orgiusz :(Z toba to nigdzie sie wejsc nie da bo od razu ban, spadaj na lana boty denerwowac :] Sorry za ot Pozdrawiam a jak ktos chce pograc to wbijac tu 193.42.218.21:27015 :] Edytowane 16 Maja 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Ja już przestałem w ogóle grać, za dużo czasu ta gierka zjada, chce ktoś kupić konto? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 No niestety za dicka bananem nie dostalem <_< tylko za brak k :cry: narcyz musial nakierowac admina do czytania od konca kreatywna bestia... Jak gramy na wszystkich serwerach z wyjatkiem estonskich. Te sa za wolne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 JA gram od samego poczatku jak powstal source :) a przedtem od wersji 1.0 :D teraz obecnie nie gralem od stycznia ( sprzedalem kompa ) ale lada tydzien lub 2 bedzie komp i bedzie source reaktywacja :D najlepszy serwer to : u wujka i maszyny :D RZADZIIIII ale na chickens farmie, reaktywacji source, wsiekle psy lub komisariat zdaza mi sie pograc :) pozdrawiam css'owcow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Ja też cały czas gram choć rzadko na publikach ;] Jak coś to najczęściej INEA TP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Gra się dopiero zaczyna :) ,a le to już nie o taka se gra tylko całkiem na poważnie może ktoś się z nami zmierzy ?? ;). http://thc.szczecin.pl Dołączcie do turnieju na pifpafie jesli ktos ma jakis klan. Brakuje troszku drużyn :(. Edytowane 17 Maja 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Pogadaj z enigma i L@$T'em :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 enigma się uczy na nowo grać. jednak 8 miesięcy odpoczynku robi swoje (ale chociaz mature zdalem :P)... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Gra się dopiero zaczyna :) ,a le to już nie o taka se gra tylko całkiem na poważnie może ktoś się z nami zmierzy ?? ;). http://thc.szczecin.pl Dołączcie do turnieju na pifpafie jesli ktos ma jakis klan. Brakuje troszku drużyn :(. Pod jakim nickiem jestes w thc? Grasz na sl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 [THC] Gregor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 @ enigma_pl Chyba Cię na widziałem na inea, coś mi się tak zdaje :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 [THC] Gregor ;) Wspaniale że zapisujecie nawet wyniki sparów na stronie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Wspaniale że zapisujecie nawet wyniki sparów na stronie :lol:Trzeba sie przeciez czyms dowartosciowac ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Wczoraj sobie grałem i było ok. Dzisiaj steam się zaczął aktualizować(tylko co ja mu zrobiłem?:) ) i wyskoczył błąd po tym jak nabiło 99% Mam sterki, .NET 1.1 Win XP Home Byłem na stronce majkrołsoftu i coś tam było, ale jednego z kluczy które tam były pokazane w ogóle nie miałem. Edytowane 31 Maja 2007 przez Xavi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zainstaluj sobie Framework 2.0. Powinno pomóc. Jak nie zawsze jest steam support ;) : http://support.steampowered.com/cgi-bin/st...nduser/home.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Nie pomogło A w steam supportcie jest mowa o jakimś Hot Fixie który wksazuje na witryne microsoftu. Lecz nie mogę nigdzie znaleźć do pobrania go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Star Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 mam nastepujacy problem otoz jak tylko dzisiaj uruchomilem kompa, steam zaczal sie updateowac,doszlo do 100 % i nagle "Steam -Updating-0% complete Cannot contact the steam network,please try later" jakies pomysly ? BTW net chodzi bez zadnych zarzutow,wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Nie pomogło A w steam supportcie jest mowa o jakimś Hot Fixie który wksazuje na witryne microsoftu. Lecz nie mogę nigdzie znaleźć do pobrania go. Hmm, to napisz posta na forum Steama; np tutaj: 2631644[/snapback] mam nastepujacy problem otoz jak tylko dzisiaj uruchomilem kompa, steam zaczal sie updateowac,doszlo do 100 % i nagle "Steam -Updating-0% complete Cannot contact the steam network,please try later" jakies pomysly ? BTW net chodzi bez zadnych zarzutow,wszystko ok Mógł paść serwer steama i sie z nim nie można połączyć. Poczekaj troche a problem powinien minąć (ten napis 'mowi' wszystko: Cannot contact the steam network,please try later Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Star Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 wszedle mdo zapory systemu-wyjatki i dodalem Steama do wyjatkow,uruchomilem go no i update 10 % ,łaczenie sie z kontem,wpisanie danych i wyskoczylo info ze błąd polaczenia z kontem steam,przyczyna to albo internet (raczej wykluczam) albo server steama,po wiecej informacji ... wiec sobie poczekam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Wspaniale że zapisujecie nawet wyniki sparów na stronie :lol: wroc do przeszlosci: hl2-f.i., Severus itd B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Jak odinstalować Steama? W panelu sterowania go nie mam bo miałem system reinstalowany ale bez kasacji plików. Nie mogę się doszukać deinstalatora steama. Zreinstalowałem steama i jest ok. Edytowane 31 Maja 2007 przez Xavi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 W ogole gracie w to jeszcze? Bo we friendsach to widze albo Organiusza albo narcyza i nic.... Przejadlo sie chyba ludziom...;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Ja przestałem grac po zebraniu 3 tyg temu :) I już chyba do css'a nie wrócę. Zabiera za dużo czasu i uzależnia :-| Zresztą 1200h przegranych w jedną grę to przegięcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...