Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pioorek

Ja po dlugiej przerwie sobie na chwile to coś włączyłem, ale szybko zwątpiłem kiedy zostałem wyzwany od szmat, lam i innych bo zablokowałem kolesia w tunelu :lol:. No ale był to admin, więc dostałem bana za odpyskowanie. Chce ktoś kupic konto? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ET. Jest szybsza i raczej trzeba szybciej wszystko rozkminiac.

eee? et moze bardziej dynamiczne (chocby przez fakt respow co pare sek) ale jednek css potrafi bardziej podniesc tetno(kosa, kosa ;)), a tego akurat mi brak w ET no chyba ze sie engiem rozbraja dyna ;) ale co kto lubi :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tja. Nabrałem ochoty na CSS, oczywiście hasło do Steam nie działa, więc zachciało mi się go przypomnieć, a wraz z mailem dostałem super tajemnicze pytanie:

What did customer support last reset your passphrase to?

Będę z Wami za ~ 2tyg jak mi haslo zresetują ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za darmo to mozna wiesz co :P

Szkoda ze coraz bardziej raza w oczy drobne szczegoly wieku source'a :|

lol :D bez przesady, to gra multiplayer a nie podziwianie widoczków, z reszta gra prezentuje sie dobrze Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie szczegóły wieku source , bo ten source Cię jeszcze zadziwi :P. Zrobili takie modele zresztą jak Ci się nie podobają to na fps banana masz ładniejsze bronie dla chcącego nic trudnego ;). Na chwilę obecnną wedłóg mojej opini najlepszy silnik .

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za darmo to mozna wiesz co :P

Szkoda ze coraz bardziej raza w oczy drobne szczegoly wieku source'a :|

to co maja powiedziec fani cs'a 1.6 :P

mnie graficznie cs:s zadowala.nigdy nie bylem fajnem fajerwerkow, a on jest poprostu ladny. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi