Gość Pioorek Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Ja po dlugiej przerwie sobie na chwile to coś włączyłem, ale szybko zwątpiłem kiedy zostałem wyzwany od szmat, lam i innych bo zablokowałem kolesia w tunelu :lol:. No ale był to admin, więc dostałem bana za odpyskowanie. Chce ktoś kupic konto? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 dsotales bana na 1 serwie. ja chetnie kupie konto skoro nie chcesz grac na pozostalych 9999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 A ja tam sobie gram dalej nie ma lepszej gry ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 A ja tam sobie gram dalej nie ma lepszej gry ;).popieram ;] ps-mial wyjsc jakis pro-mod, ktos cos wie w tym temacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 ta, mial wyjsc, jakies 2 lata temu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 A ja tam sobie gram dalej nie ma lepszej gry ;). Jest ET. Jest szybsza i raczej trzeba szybciej wszystko rozkminiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jest ET. Jest szybsza i raczej trzeba szybciej wszystko rozkminiac.eee? et moze bardziej dynamiczne (chocby przez fakt respow co pare sek) ale jednek css potrafi bardziej podniesc tetno(kosa, kosa ;)), a tego akurat mi brak w ET no chyba ze sie engiem rozbraja dyna ;) ale co kto lubi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 No nie wiem te pojedynki face to face w ET. A nie jak w CS 5 min kampienia za skrzynka przejscie za kolejna skrzynke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jak poliżesz troszkę prawdziwego CS a nie z opowieści kolegów lub serwerów FFA to daj znać, a wcześniej nie pisz takich farmazonów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Kampienie w csie a to dopiero . Tak robią zazwyczaj ci którzy zaczynją przygodę z csem i kupują autokampę poczym nawet nie wiedzą skąd dostają heada i klną ;P. Edytowane 3 Czerwca 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Klna jak lapia heady stojac w miejscu i strzelajac we wszystkie strony ^_^ MP5 uber alles [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 No tja. Nabrałem ochoty na CSS, oczywiście hasło do Steam nie działa, więc zachciało mi się go przypomnieć, a wraz z mailem dostałem super tajemnicze pytanie: What did customer support last reset your passphrase to? Będę z Wami za ~ 2tyg jak mi haslo zresetują ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Oho, zaczyna się. Po to wywalał CS:S'a, żeby teraz z powrotem zaczynać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ta gra jest glupia i brzydka... Chce ktos statsowe konto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) za darmo? :] Edytowane 3 Czerwca 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Za darmo to mozna wiesz co :P Szkoda ze coraz bardziej raza w oczy drobne szczegoly wieku source'a :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Za darmo to mozna wiesz co :P Szkoda ze coraz bardziej raza w oczy drobne szczegoly wieku source'a :| lol :D bez przesady, to gra multiplayer a nie podziwianie widoczków, z reszta gra prezentuje sie dobrze Edytowane 4 Czerwca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Fakt ale ostatnio zwrocilem uwage na lufe awm ktora trzymal koles... Widok prawie wybil mi oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Nie szczegóły wieku source , bo ten source Cię jeszcze zadziwi :P. Zrobili takie modele zresztą jak Ci się nie podobają to na fps banana masz ładniejsze bronie dla chcącego nic trudnego ;). Na chwilę obecnną wedłóg mojej opini najlepszy silnik . Edytowane 5 Czerwca 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ja ostatnio rzadziej z braku czasu ale ciągle pykam i się nie nudzi. Graficznie mi jeszcze też nie zbrzydło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ja w sumie jedynie w to na PC gram :lol: Ale nikt ze mna grac nie chce :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Za darmo to mozna wiesz co :P Szkoda ze coraz bardziej raza w oczy drobne szczegoly wieku source'a :| to co maja powiedziec fani cs'a 1.6 :P mnie graficznie cs:s zadowala.nigdy nie bylem fajnem fajerwerkow, a on jest poprostu ladny. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wrecz piekny [; Max silnika :huh: Gregor1230 Nie chodzi o to ze na fpsbanana jest masa modeli. Kiedy ostatnio byl powazniejszy update steam'a? Zaworek skupil sie na Episode 5 czy cos? Phantom Menace czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ostatni poważny (albo niepoważny) up był z DWP :lol:. Ostatnio jak grałem to serwów z DWP prawie nie ma wiec widać ze był to dobry pomysł.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Czuje w powietrzu wielki powrót....:mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 To zamiast wąchać coś, to może zbierz jakąś ekipę do gry... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Trzezwa ekipe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Gramy na 62.69.200.15:27015 Wbijać kto może [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ta... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Musimy sobie taga wymyslec :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...