narcyz Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Naprawdę nie musiałeś tego pokazywać Grzesiu... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Naprawdę nie musiałeś tego pokazywać Grzesiu... :lol:Dlaczego? Przeciesz i tak wszyscy wiedza ze nie umiesz grac :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ostatnimi czasy mam dosc denerwujacy problem z CSSem. Gram raz czy dwa razy na miesiac, na serwerach Deathmatch wiec nie wiem czy to kwestia jakiegos update'u czy wymiany dyskow na 2,5''.. Objawia sie to krotkim przycieciem w chwili gdy pojawia sie 'nowy' dzwiek. np. wybuch, komentarz, wystrzal z nowej broni. Stad moje przypuszczenie, ze moze to miec zwiazek z dyskami, jednak w grze Fear nie uswiadczam takich nieprzyjemnosci.. Jakies pomysly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 A masz powyłączane wszystkie niepotrzebne programy z systraya?. Ja miałem naodpalanego [ciach!]a i mi tak przycinał CS:s własnie w momentach jak pojawia sie dzwiek, oprocz tego gra chodziła skokowo. PLynnie ale skokowo, po zostawieniu w systrayu tylko tlenu, antyvira i razer configa wszystko wrociło do normy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Nic ponad norme IMHO. Najbardziej widoczne przy office - szarpniecie w momencie zaladowania tluczonego szkla i dalej juz normalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Nic ponad norme IMHO. Najbardziej widoczne przy office - szarpniecie w momencie zaladowania tluczonego szkla i dalej juz normalnie...Hehe .... double the RAM - double the FUN ;) Poca jak będziecie grać w najbliższym czasie to daj znać na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Może i nie jestem za długo na forum i w ogóle, ale faktycznie jakbyście się umawiali na jakieś spotkanie to jestem chętny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Miazga82 Yeah [; Tylko na starym sprzecie byly jeszcze mniejsze szarpania ^_^ Ale trzeba bedzie sprawdzic... Jak odzyskam hajs od kumpla <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Hehe .... double the RAM - double the FUN ;) Poca jak będziecie grać w najbliższym czasie to daj znać na gg Bulszyt ;> Nie ma absolutnej roznicy miedzy 1024 a 2048mb w sursie.... Kiedy karamy dalej?:> Moze heat sie poswieci i kupi jakis serwer? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Nie ma absolutnej roznicy miedzy 1024 a 2048mb w sursie.... No błagam Cię... zawsze jest różnica, choćby w doczytywaniu map czy innych bajerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 A wiela teraz za slut'a (:lol:) sie placi ? ;] BTW : kiedy cos gracie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 No błagam Cię... zawsze jest różnica, choćby w doczytywaniu map czy innych bajerów.Lol :blink: Mialem 1gb, teraz mam 2gb i gdybym odczul jakas roznice to na pewno bym o tym wspomnial? A wiela teraz za slut'a (:lol:) sie placi ? ;] BTW : kiedy cos gracie ? Za sluta sie teraz placi 6ziko o ile jest to serwer niepubliczny na tajemne hasło. Gramy wieczorem? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Czemu nie... Tylko można by się umówić na konkretną godzinę, bo muszę wiedzieć ile wcześniej zacżąć pić żeby |<4r/-\Ć :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Nic Ci betonie nie pomoże ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 A masz powyłączane wszystkie niepotrzebne programy z systraya?. Ja miałem naodpalanego [ciach!]a i mi tak przycinał CS:s własnie w momentach jak pojawia sie dzwiek, oprocz tego gra chodziła skokowo. PLynnie ale skokowo, po zostawieniu w systrayu tylko tlenu, antyvira i razer configa wszystko wrociło do normy ;) Nieporzebnych programow w ogole nie mam zainstalowanych ;) W trayu Logitech SetPoint, Creative Volume Panel, CDEject, Deamon Tools i tyle, jednak nawet jak wszystko wylacze dalej jest to samo :/ Jedno wiem na pewno wczesniej tego nie mialem. Jeszcze pokombunuje dzisiaj ze sterownikami, ustawieniami itp. ale obawiam sie, ze to wina dyskow.. oby nie bo alternatywy nie ma.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Nic Ci betonie nie pomoże ;]Dziś będe grał na normalnym necie, a nie na neo, do tego założę słuchawki i włącze monitor! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Łeee czemu mi nikt nie powiedział, że gramy :sad: Gracie coś dziś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) bo muszę wiedzieć ile wcześniej zacżąć pić żeby |<4r/-\Ć :>Dokładnie, tak sie najlepiej gra ;) Nic Ci betonie nie pomoże ;]Pocuś nie znasz sie! Tatra Mocne dodaje skilla ;) Edytowane 11 Czerwca 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Tatra daje skilla ale jest jeden podstawowy minus takich sesji css+c2h5oh :arrow: Admini ff@ z malych debili zmieniaja sie w ogromnych idiotow. To o ktorej? Bo przydaloby sie jeszcze h34tf!gt3r4 sciagnac... Czy ma nocki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ja jestem juz gotowy, dlugo bedzie trzeba czekac, czy musze sie zadawalac sam na sam z narcyzem? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 To o ktorej dzis bede mogl was pokarac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Właśnie straciłeś taką okazję, graliśmy ~1,5h ;> Ktoś mi powie czy na Herfliku to my dostaliśmy permy? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Hmm z tego co pamietam to grobel za pytanie do admina czy obciaga Twoja betoniarke dostal permanenta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 O której godzinie można was tam zastać na tym "tronie"? Wczoraj około 20 godziny wpadałem co chwila i pusto było to poszedłem na poligon.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Mnie na tronie najczesciej mozna zastac kolo 7-8rano. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 leborg ... apo5 Wczoraj najpierw nas zbanowali na herfliku a pozniej oni pwnowali na nietoperku. Generalnie to nie wiem gdzie i o ktorej dzis zawitamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Kurcze...no ale to może dajcie znać tutaj na jakim serwerze pykamy, ołki? Albo niech poca założy serwer. Ostatnio się chwalił że ma upload 768kB/s więc chyba nas pomieści ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Leborg a zrób tak na 1gb ramu ;) : wcisnij alt + tab i wejdz spowrotem do csa i ja zrobie to samo na 2gb ;) zobaczymy kto będzie pierwszy, pozatym mapy na 2gb i na raid0 laduja sie z 5 sekund te zwykle te z hdr chyba 2 sekundy wiecej ;). Teraz mam inny problem mianowicie zainstalowalem sobie vieśniaka 64 bit i z 220 fps w stress tescie (xp) mi sie zrobilo 130 (vieśniak). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 62.69.200.15:27015 - wbijac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Nie chodzi o to ze na fpsbanana jest masa modeli. Kiedy ostatnio byl powazniejszy update steam'a? Zaworek skupil sie na Episode 5 czy cos? Phantom Menace czy jak?No to mamy update, mysleli mysleli i wymyslili, pure servers - byle jaki custom model broni czy sound i nie wbije sie na taki serwer (a praktycznie nie mam zadnego innego modelu czy soundu w CSS i DODS jak custom), normalnie cziterstwo zlikwiduja ze hoho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...