yuucOm Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ja tam mam inny sposób, cały folder Steam wrzucam na DVD/inny dysk jak mi potrzeba i potem nawet po formacie jak odpalę Steam.exe to wszystko jest tak jak powinno być i moge od razu grać ;)To masz farta bo u mnie cały Steam zajmuje tylko 12 GB ;]. gcfy to chyba lepszy sposób chociaż i same one u mnie zajmuja 7.88 GB ;0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No właśnie... Jest coś co można pokasować z folderu Valve? Gram tylko w CS:S, nawet HL2 nie jest ściągnięty do końca. "Lekko" przydużo zajmuje ten folder cały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 5.20 - counter + cale smieci - mapy, spraye, kilka modeli i moze podstawowe dzieki z mani... 4.30 to tylko gcfy :| Mapy - te najpopularniejsze na ffa - 500mb :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witam ! Pamiętacie mój problem z wyłączaniem sie CS'a ? Otóż problem nie tkwił w OC kompa, nie w cfg lecz w update STEAM którego mój Windows nie polubił...dzisiaj jakiś update się ściągnął i wyłączanie gry jak ręką odjął... :) To tak dla wyjaśnienia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 a o płytach DVD double layer słyszeli? :P poza tym jak któs ma dysk jakiś przenośny to można kopiować cały Steam śmiało i odpalać na innej maszynie, ewentualnie trzeba przeinstalować samego Steam jak nie będzie chciał chodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowalQ Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 mozecie mi jasnie wytlumaczyc z tymi Gcfami.proszilbym bardzo dokladnie bo nie rozumiem. dzeiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 mozecie mi jasnie wytlumaczyc z tymi Gcfami.proszilbym bardzo dokladnie bo nie rozumiem. dzeikiKopiujesz pliki o tym rozszerzeniu na płytkę lub inną partycję. Po reinstalu systemu ( czy innym działaniu kasującym steama) wklejasz je, po zainstalowaniu steama, do odpowiednich folderów. Steam potem dociągnie tylko resztę brakujących plików co trwa chwilę. Nie będzie ściągał całej gry od nowa,co np. u mnie (2 Mbit) równa się całej nocy ściągania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 a nie latwiej zainstalowac steama na innej partycji niz c? ja nigdy nie mialem problemu po reinstalce, po prostu odpalam exe, cos niby dociagnie i dziala po pol minucie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 dobrze mówisz ^ a co do kopiowania folderu Steam to chodziło mi o to wtedy, gdy np. idziemy grać na inny komp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 a nie latwiej zainstalowac steama na innej partycji niz c? ja nigdy nie mialem problemu po reinstalce, po prostu odpalam exe, cos niby dociagnie i dziala po pol minucie.Instaluję steama na innej partycji niż C ale czasami trzeba przenieść dane na inny dysk itp...Ostatnio np. kumpel kupił CSS i dałem mu swoją płytkę aby nie musiał wszystkiego zasysać. Zawsze lepiej mieć jakiś backup na sporą ilość danych. Podstawowe pliki CSS( a przynajmniej większość) wchodzą na dvd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Co to ma być za promod. Ktoś coś o tym wie więcej ? http://www.cspromod.com/?page=forum&ac...wTopic&id=5 Edytowane 5 Września 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Wywala mnie z niektórych serwerów ze względu na zbyt niskie command rate. To pytam gdzie i na jaką wartość powinienem to ustawić? Moge dać trzydniowy kod do css. Jeżeli ktoś chce to pisać na PW. Edytowane 13 Września 2007 przez markee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 ja gram zazwyczaj na serwerach @ tickrate100 i mam ustawione: rate 25000 cl_cmdrate 100 cl_updaterate 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 ja gram zazwyczaj na serwerach @ tickrate100 i mam ustawione: rate 25000 cl_cmdrate 100 cl_updaterate 100 Mógłbyś jeszcze napisać gdzie to ustawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Mógłbyś jeszcze napisać gdzie to ustawić?W konsoli trzeba to ustawić. Jak nie masz włączonej konsoli to wchodzisz do CSA -> Options -> Keyboard -> advanced i tak zaznaczasz Enable Developer Console. Potem naciskasz tylde (~) i wpisujesz te komendy ;). Btw jest nowy steam z crapem community i nawet fajnym wyglądem. Problem ze mi sie wiesza, store nie działa i jak sie "gasi" okno to ono znika powoli (coś jak fade z visty) ;0. Chce więcej takich pomysłów Valve (Dynamic Weapon Pricing xD). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Od jakiegoś czasu nie odpalałem steama więc dziś zaskoczył mnie ten steam community. Jak odpalić friendsy w grze?;> http://board.counter-strike.pl/viewtopic.p...sc&start=15 Chyba nie muszę pisać że oczywiście nie działają...:lol: Edytowane 15 Września 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 of kors ze nie dzialaja... u mnie np [; A 5 serwerow i wchodzenie na spect - wstydz sie n00bie. Dzisiejsze motto brzmialo " Dokarm dzisiaj trolla zebys jutro mial przerwe w postaci ladowania bezstresowych headow" Powered by PilsnerUrquell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 W sumie wchodziłem tylko po to żeby sprawdzić czy udało mi się w końcu uruchomić friendsy...;> FFA już mnie nie kręci...:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Czy nie wiecie przypadkiem czegoś takiego jak obsługa cs source dla 2 rdzeni ?? Czy jest wogóle w planach przez valve, bo po przesiadce z sd 3700 na x2 mam znacznie mniejszy fps :( i strasznie mnie to denerwuje ;/. Różnica 300mhz objawia się tym , że jak przy zadymie na długiej na d2 miałem 63 fpsy i w zwyż tak teraz mam około 40 grrrrrrr :(. Edytowane 18 Września 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Omg nawet nie wiedziałem że to cudo 2 rdzeni nie ciągnie... :/ Skoro twój ma 2,7GHz a mój 3,0 to różnica może być? Jutro gierka powinna przyjść to zobaczę... ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Na full detalach z aax16 i afx16 będziesz miał w 1280x1024 w stresstescie jakies 230 fps(wiem bo mam pod ręką e4300@3,2ghz) u mnie mam 201, na sandiego miałem około 225fps i poprostu jeden rdzen lepiej chodzi w csie niz dwa tymsamym mogliby coś zmajstrować , bo przy ostrej zadymie jest nieciekawie ;/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpara25 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Source ma obslugiwac 2 jaja jak wyjdzie hl2 ep2 i ten caly czarnyt box... portal i team fortress2? ... W tym roku jeszcze ma to byc... zobaczymy xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Jak te torby z valve coś wymyślą..... Przyjaciele mi dalej nie banglają :( Zresztą do steam community też nie mogę się zalogować bo każe mi ściągnąć steama :lol: Edytowane 20 Września 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Masz avasta? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Nei, mam Kasperka z którym to wszystko sie gryzie (tzn tyle wywnioskowałem z forum steama)! Oczywiście fachowcy radzą : "Try uninstall Kaspersky, you will see difference..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Czemu wy noda nie uzywacie ?? ;). @szpara 25 Ale już jest tf2 i dalej 1 cpu tylko obciąża ;/. Edytowane 20 Września 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Raz na miesiac odpalam AVS. Reszta zajmuje sie firewall na routerze... Chociaz moznaby zainteresowac sie 3 letnia licencja na 2 piece... EOT? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Gregor1230 - ogarnales juz problem z fps? U mnie na 2,2GHz X2 mam max 40fps... Do tego ladne buraki zamiast tekstur ;< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Nie ogarnełem :(. Gram już tak jakoś sięprzyzwyczaiłem . Trzeba poczekać na obsługę 2 jajek wtedy będzie całkiem coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#matthew Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Panowie gramy jeszcze ;D bo ja nowy i nie ogarniam czy jeszcze trwaja jakies rozgrywki ;) a tu 195 stron wiec troche czytania :mur: jakby ktos chcial pograc to pisac :D btw. moze jakis spar mix ;) uzytkownicy do ct a moderatorzy i admini do terro xd bedzie mozna sie wyzyc ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...