Jin* Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ale czy nie uwazacie ze fps w tej grze to jest paranoja? Przeciez jak ta gra wychodzila najlepsza karta na rynku byl radeon 9800xt, a wsrod procow krolowal barton 2500+ i sorry, ale od tego czasu grafa w tej grze za bardzo sie nie zmienila a co jakies pol roku trzeba coraz lepszego sprzetu zeby utrzymac staly fps. W czasie gdy w to gralem karte zmienialem 3 razy, proca 2 i za kazdym razem mialem problemy z fps... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Non steamowcy nie narzekaja - bez latek ta gra pogina jak szalona. Ot taki gift od Valve :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Hmm nie bałdzo od samego początku takie Chateau chodziło nie najlepiej , a teraz za to lata jak trzeba dzięki silniejszemu sprzętowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Hmm nie bałdzo od samego początku takie Chateau chodziło nie najlepiej , a teraz za to lata jak trzeba dzięki silniejszemu sprzętowi. Odpal to na zestawie jaki miales przy kupnie HL2. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam. Od jakichś dwóch miesięcy nie mogę zalogować się na konto steam - wpisuje na 100% poprawne hasło a i tak się nie loguje :/ Gdy wziąłem przypomnienie hasła, to wyskoczyło pytanie pomocnicze na które tymbardziej nie pamiętam odpowiedzi po tylu latach :/ I teraz pytanie - można im napisać po polsku jak wygląda problem? Czy muszę pisać wszystko po angielsku? Wiem że musze załączyć zdjęcia pudełka z grą i widocznym cd-keyem, ale głównie chodzi mi o to, czy mogę do nich napisać po polsku i przedstawić jaśniej sytuacje?... Help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Odpal to na zestawie jaki miales przy kupnie HL2. [;Mission impossible ;). Skąd ja wytrzasnę barthona 3200 i r9800pro :P. Nie mam nawet opcji skąd załatwić :( , a z ciekawości bym tego dokonał. @przedmówca Napisz po angielsku lepiej. Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Witam. Napisałem prośbę o zwrócenie hasła do steam, ale nie mam pojęcia pod jaki adres to wysłać... na stronie głównej nie mogę się połapać, linki na googlach są nieaktualne... Wie ktoś może gdzie mam się kierować, by to wysłać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) Co prawda nie source, ale jakby się komuś nudziło, to proponuje uważniej przyjżeć się ramóce stacji EuroSport 2. Ostatnio lecą tam jakieś zawody w Counter-Strike, pooglądać zawsze można, mimo że komentarz pozostawia wiele do życzenia. Widząc wczoraj relację z zawodów w CS'a na EuroSporcie nie mogłem uwieżyć. Zajżałem do programu tv, gdzie było: "20:00 Stockholm Magnetik Chicago Chimera Championship Gaming Series w Los Angeles ćwierćfinał 21:30 Birmingham Salvo Singapore Sword Championship Gaming Series w Los Angeles ćwierćfinał" E- sport to może i jest, ale żeby na EuroSporcie pokazywać... Mimo mojego uwielbienia do tej gry, to nie jestem pewien czy to mądre. // dopiero kilka piw skłoniło mnie do naspisania posta ;> Edytowane 1 Maja 2008 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Jak można pokazywać szachy czy brydża i organizować zawody to czemu nie esport ;). Kasiora z tego na banq jest więc o to w tym wszystkim chyba chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Ta główna wygrana wynosząca 500.000 $ dla teamu syci :) Ale komentarz denny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#matthew Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Drunk_ZoZol - wyslij na pierwszy lepszy mail jaki znajdziesz na stronie steam , przepros i napisz ze nie mogles znalezc innego adresu , obawiam sie jednak ze za odzyskanie beda chcieli jakies dolarki ;// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 kase chcą tylko za wysłanie ponownie cd-keya, a na stronie nie widzę w ogóle żadnego adresu e-mail.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 A tu jest napisane jak odzyskać konto (ja, tego nie czytałem tak tylko znalazłem): http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=12977 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 No tamto jest nieaktualne już niestety, a na stronie steam trudno sie połapać :/ :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 hej mam do was male pytanie... wrocilem sobie po dlugim weekendzie i odpalam cs:s - loguje sie na konto ale nie widzi mi serwerow - ma ktos na to jakies lekarstwo (firewall wylaczylem i tez nic nie dalo - w akademiku gdzie jestem adminem tez wylaczylem glownego) moj system to Vista biznes sp1 (ale juz kupilem xp HE - za duzo niekompatybilnosci) bylbym wdzieczny za sugestie co moze byc powodem - moze jakis update czy cos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 otóż był apdejt i mi się pokasowały serwery z ulubionych, a Tobie nie wykrywa wcale ? - jeśli tak to wywal z folderu Steam pliki z rozszerzeniem .blob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 NIe widze serwerów - jakichkolwiek - a wykasowanie obu plikow z tym rozszezeniem niestety nie pomoglo... - systuacja wyglada tak ze nie pobiera mi poprostu listy serwerow ale na IP z lista serwerów pinguje bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 to moze glupio zabrzmiec, ale sprawdz czy nie sa wlaczone zadne filtry w liscie serverow ;] jesli nie to moze sprobuj wywalic pliki MasterServers.vdf, serverbrowser.vdf z Steam\config Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 (edytowane) problem rozwiazal sie dzisiaj sam (chyba kolejny update):) Edytowane 10 Maja 2008 przez nosweratu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Kurcze a mi już 3 dzień nie chce steam działać. Najpierw nie mógł się uaktualnić, a jak już się odpalił to nie może pobrać do końca CSS. Co tu robić? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) juz nic :plum: ta gra ssie :mrgreen: Edytowane 27 Maja 2008 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Mam mały problem od dłuższego czasu nie widzę mapy w lewym górnym rogu, wiecie jak przywrócić jej wyświetlanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 r_drawradar 1 hud_drawradar 1 któreś z tych o ile pamiętam ;). Jak będzie jakieś granie w CSS, to ja się piszę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Może w wakacje coś większego się uda...?;> Ale ekipie musiałyby się chyba popsuć wpierw xboxy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) Hehe :D. Mnie ciekawi jeszcze jedna sprawa. Mianowicie w CSS mam jeden serwer (stoi w WDC chyba) i mam na nim ping ~5. Natomiast na serwerach w CS 1.6 (które też stoją w WDC) mam ~50... Ciekawe ;). Ale i tak częściej gram w CSS :P PS. Proof (żeby nie było, że kłamię co do pingu :P ) Screen 1: Screen 2: Pozdro ;) PS2. Tyle fps @ 1024x768, All High, AAx6, AFx16 + Full HDR ;) Edytowane 1 Czerwca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ktos jeszcze w ta gre gra ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Nikt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) Dlatego ten temat ma 200 stron bo ludzie którzy nie grają się wypowiadają :D @down (nastepna strona) nie... Edytowane 1 Czerwca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Dlatego ten temat ma 200 stron bo ludzie którzy nie grają się wypowiadają :D Cos jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 bociczek ustaw odpowiedni rejty pod swoje łącze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...