Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Ale czy nie uwazacie ze fps w tej grze to jest paranoja? Przeciez jak ta gra wychodzila najlepsza karta na rynku byl radeon 9800xt, a wsrod procow krolowal barton 2500+ i sorry, ale od tego czasu grafa w tej grze za bardzo sie nie zmienila a co jakies pol roku trzeba coraz lepszego sprzetu zeby utrzymac staly fps. W czasie gdy w to gralem karte zmienialem 3 razy, proca 2 i za kazdym razem mialem problemy z fps...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Od jakichś dwóch miesięcy nie mogę zalogować się na konto steam - wpisuje na 100% poprawne hasło a i tak się nie loguje :/ Gdy wziąłem przypomnienie hasła, to wyskoczyło pytanie pomocnicze na które tymbardziej nie pamiętam odpowiedzi po tylu latach :/ I teraz pytanie - można im napisać po polsku jak wygląda problem? Czy muszę pisać wszystko po angielsku? Wiem że musze załączyć zdjęcia pudełka z grą i widocznym cd-keyem, ale głównie chodzi mi o to, czy mogę do nich napisać po polsku i przedstawić jaśniej sytuacje?... Help.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpal to na zestawie jaki miales przy kupnie HL2. [;

Mission impossible ;). Skąd ja wytrzasnę barthona 3200 i r9800pro :P. Nie mam nawet opcji skąd załatwić :( , a z ciekawości bym tego dokonał.

@przedmówca

Napisz po angielsku lepiej.

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Napisałem prośbę o zwrócenie hasła do steam, ale nie mam pojęcia pod jaki adres to wysłać... na stronie głównej nie mogę się połapać, linki na googlach są nieaktualne... Wie ktoś może gdzie mam się kierować, by to wysłać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda nie source, ale jakby się komuś nudziło, to proponuje uważniej przyjżeć się ramóce stacji EuroSport 2. Ostatnio lecą tam jakieś zawody w Counter-Strike, pooglądać zawsze można, mimo że komentarz pozostawia wiele do życzenia. Widząc wczoraj relację z zawodów w CS'a na EuroSporcie nie mogłem uwieżyć. Zajżałem do programu tv, gdzie było:

"20:00 Stockholm Magnetik Chicago Chimera Championship Gaming Series w Los Angeles ćwierćfinał

21:30 Birmingham Salvo Singapore Sword Championship Gaming Series w Los Angeles ćwierćfinał"

E- sport to może i jest, ale żeby na EuroSporcie pokazywać... Mimo mojego uwielbienia do tej gry, to nie jestem pewien czy to mądre.

// dopiero kilka piw skłoniło mnie do naspisania posta ;>

Edytowane przez narcyz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drunk_ZoZol - wyslij na pierwszy lepszy mail jaki znajdziesz na stronie steam , przepros i napisz ze nie mogles znalezc innego adresu , obawiam sie jednak ze za odzyskanie beda chcieli jakies dolarki ;//

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej mam do was male pytanie... wrocilem sobie po dlugim weekendzie i odpalam cs:s - loguje sie na konto ale nie widzi mi serwerow - ma ktos na to jakies lekarstwo (firewall wylaczylem i tez nic nie dalo - w akademiku gdzie jestem adminem tez wylaczylem glownego)

moj system to Vista biznes sp1 (ale juz kupilem xp HE - za duzo niekompatybilnosci)

bylbym wdzieczny za sugestie co moze byc powodem - moze jakis update czy cos...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIe widze serwerów - jakichkolwiek - a wykasowanie obu plikow z tym rozszezeniem niestety nie pomoglo... - systuacja wyglada tak ze nie pobiera mi poprostu listy serwerow ale na IP z lista serwerów pinguje bez problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe :D. Mnie ciekawi jeszcze jedna sprawa. Mianowicie w CSS mam jeden serwer (stoi w WDC chyba) i mam na nim ping ~5. Natomiast na serwerach w CS 1.6 (które też stoją w WDC) mam ~50... Ciekawe ;). Ale i tak częściej gram w CSS :P

PS. Proof (żeby nie było, że kłamię co do pingu :P )

Screen 1: Dołączona grafika

Screen 2: Dołączona grafika

Pozdro ;)

PS2.

Tyle fps @ 1024x768, All High, AAx6, AFx16 + Full HDR ;)

Edytowane przez bociczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi