Jin* Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 :lol2: Wiecie co było jedynym plusem DWP ? Ze skasowali ammo ;]. I za 2,5 k miało sie ak47 plus full ammo. cos ci sie pomieszalo bo tak bylo od poczatku css Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 cos ci sie pomieszalo bo tak bylo od poczatku cssA to dosyć ciekawe. Przecież na początku musiałeś primary ammo i sec ammo kupować z buy menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ano [; Jin* sprawdz sobie def bind na , i . [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 css nie mam od wrzesnia zeszlego roku, ale no kurde, serio jestem przekonany ze w css'ie sie nei kupowalo ammo :] Zreszta nie wazne, widocznie sie myle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Jakby zlikwidowali automatyczne awp - wtedy by sie dopiero dzialo, dla niektorych gra stracila by sens.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Jakby zlikwidowali automatyczne awp - wtedy by sie dopiero dzialo, dla niektorych gra stracila by sens..Mówisz o autokampie/autoszmacie ? Coraz mniej jest osób które używają to coś... Pewnie nie jest to już trendy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Mówisz o autokampie/autoszmacie ? Coraz mniej jest osób które używają to coś... Pewnie nie jest to już trendy :D Chodzi mi o trick pozwalajacy ominiecie przeladowania w awp. Autoszmata to osobny rozdzial, na ogol biora ja poczatkujacy, ktorych dosc latwo wyeliminowac. Natomiast pr0 w polaczeniu z automtyczynym awp potrafi skutecznie pozbawic mnie przyjemnosci gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 aaa, chodzi Ci o szybkie przerzucenie broni :) Zwykły skrypt/bind dla osób które patrzą tylko na staty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 btw. dla mnie ta szybka zmiana awp/knife albo awp/pistol działała za czasów CSa 1.5 potem w nowszych się to niwelowało (i tak trzeba czekać po zmianie broni, więc? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 btw. dla mnie ta szybka zmiana awp/knife albo awp/pistol działała za czasów CSa 1.5 potem w nowszych się to niwelowało (i tak trzeba czekać po zmianie broni, więc? ) oj pamietam jak zaczynalem przygode z CSem, byla to jakas beta 0,7 z tego co pamietam, jednak dosc szybko wyleczylem sie z AWP. Bardzo polubilem natomiast 5.40 Dual Elites, 228 Compact oraz Leone 12 Gauge Super i tak mam do dzisiaj :) Co do triku, wystarczy porownac czas oczekiwania na 'przeladowanie' a zaskryptowana zmiane awp -> knife/pistol ->awp. Robi sie z tego automatyczna armata! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 A co tu skryptować? Masz wyrobiony odruch i koniec. Poza tym zabronione jest takie coś na turniejach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Tylko jest różnica między odruchem a kolesiem co bez tego skryptu nie potrafi nic z AWP zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 A co tu skryptować? Masz wyrobiony odruch i koniec. Poza tym zabronione jest takie coś na turniejach.Zabroniony jest odruch? Ciekawe, bo ja potrafię zmienić AWP/nóż szybciej niż skrypt :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zabroniony jest odruch? Ciekawe, bo ja potrafię zmienić AWP/nóż szybciej niż skrypt :| w0w czekaj, ratio 1.9 mam na wylaczonym monitorze jedzac ramen... ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zabroniony jest odruch? Ciekawe, bo ja potrafię zmienić AWP/nóż szybciej niż skrypt :| Tak, a gg wlaczasz szybciej niz sie komputer wlaczy... Zabronione są skrypty. O odruchu nic nie mówiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Tak, a gg wlaczasz szybciej niz sie komputer wlaczy... Zabronione są skrypty. O odruchu nic nie mówiłem. To moze kiedys mialem jakis zryty skrypt bo na serio wolniej zmienial [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Yeah, mam nowe gpu i wracam do gry ;] [beton]Tylko teraz dziwnie mi się celuje myszką :lol: [/beton] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mam do was takie pytanie, czy gra ruszy na laptopie: C2D T5500,1024Mb Ram,Intel GMA950 (HP Pavilion dv6000) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 ruszy, zastanawiam sie czy nie bedziesz musial przyciac troche detali zeby bylo grywalnie na tym GMA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Teraz takie pytanie gdzie kupię najtaniej Steam Key'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Szukaj na Allegro. Co do grafiki,no to możesz zawsze zmienić renderowanie na DX8. Powinno chodzić w miarę płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Teraz takie pytanie gdzie kupię najtaniej Steam Key'a :)pukawka.pl - 45zl , chyba najtaniej. Jak chcesz to mogę kupić bo mam tam konto i serwer (Ty zrobisz przelew) - kontakt PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 45zł za samego CS:S? Kiedyś dałem 20zł za konto CS:S + DoD:S. Lepiej poczekaj i upoluj jakąś okazję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 45zł za samego CS:S? Kiedyś dałem 20zł za konto CS:S + DoD:S. Lepiej poczekaj i upoluj jakąś okazję ;)za konto, które sprzedający Ci może w każdej chwili zakosić, jeżeli ma pudełko z grą ;) Ja kiedyś wyrwałem na forum (tutaj) HL2 + CSS za 30zł nawet fajna okazja. btw. widzę, że potaniał CSS na pukawce - już 39zł ;) (ale jest chwilowo niedostępny :/ ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) 45zł za samego CS:S? Kiedyś dałem 20zł za konto CS:S + DoD:S. Lepiej poczekaj i upoluj jakąś okazję ;)Tylko pochodzenie takiego konta za te 20zł jest wątpliwe ... zazwyczaj pozyskane nielegalnie, kupowane za kradzione karty kredytowe itp itd. Odradzam czegoś takiego. Takie konto można bardzo łatwo ponownie stracić. Steam Key owszem, to co innego! Radze zapoznać sie z tym tematem http://forums.steampowered.com/forums/show...ad.php?t=470962 Edytowane 23 Czerwca 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Ktoś się zlituje i podpowie jak odpalić kantera w rozdzielczości 1280x720? Albo cokolwiek innego pod 16:10? Bo granie w 1650 na moim kompie trochę się mija z sensem :lol: Pokombinowałem set launch option troszkę i udało mi się wymusić wszystko, oprócz 1280x720 ;] A na rozdzielczościach powyżej 1024 gra mi się jakoś dziwnie :> Edytowane 27 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ktoś się zlituje i podpowie jak odpalić kantera w rozdzielczości 1280x720? Albo cokolwiek innego pod 16:10? Bo granie w 1650 na moim kompie trochę się mija z sensem :lol: Pokombinowałem set launch option troszkę i udało mi się wymusić wszystko, oprócz 1280x720 ;] A na rozdzielczościach powyżej 1024 gra mi się jakoś dziwnie :> W Video Options masz możliwość Widescreen (16:9, 16:10) i Normal, tam pokombinuj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Serio myślisz, że po kilku latach gry nie potrafiłbym wejść w menu i zmienić rozdzielczości? xD Mam do wyboru 1440 i 1650 tylko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ja jakoś mam... Chociaż mam monitor zwykły LCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 bociczek weź sobie w opcjach obraz rozjaśnij...o wiele lepiej sie gra na większości map :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...