bociczek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 I tak rzadko gram w CSS, częściej w 1.6 ;). Ale dzięki za podpowiedź ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 z ciekawości porównałem szybkość działania gry w wersji aktualnej i nieaktualizowanej, zdziwiłem się bardziej niż na początku przewidywałem: :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 No bo miała być przesiadka na nowy silnik i obsługa wielowątkowości, a co się dzieje to każdy wie i widzi sam ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Grupl, a nie mozesz recznie wpisac rozdzielczość w cfg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zna ktos jakies kody do tej gry bo boty mnie bija? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 uh, dowcip ostry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Grupl, a nie mozesz recznie wpisac rozdzielczość w cfg?Przy zmianie w cfg (albo dopisaniu parametru przy uruchamianiu) zamiast 720p, mam 800x600 :lol2: Zresztą już odpuściłem, i tak jestem w stanie spoczynku jak reszta ludu z naszego klanu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 nie ma to jak miec szczescie w posiadaniu identycznych fpsow i ms :D kiedys 20 fps i ms teraz 200 fps i ms.... musze czekac do nocy i sprawdzic czy wystepuje to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 http://www.dziennik.pl/hitech/article22934...ter_Strike.html tak BTW ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 tylko że oni nie grają w css :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 No jakby niebyło cs 1.6 to epoka kamienia łupanego w porównaniu do css , ale złoto mają i to się liczy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 No jakby niebyło cs 1.6 to epoka kamienia łupanego w porównaniu do css , ale złoto mają i to się liczy :). kamien lupany? widziales kiedys impreze css gdzie nagrody sa rzedu 40tys euro za 1sze miejsce? w cs1.6 odbywa sie takich kilka rocznie, wiec css jest tu raczej z tej ery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A co ma wspólnego grafika,fizyka i gameplay z wygranymi pieniężnymi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A co ma wspólnego grafika,fizyka i gameplay z wygranymi pieniężnymi ??Akurat ta z 1.6 jest o niebo lepsza... Sam chyba wiesz jak latają granaty w Source :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Gameplay? porownaj sobie liczbe aktywnych graczy, tych codziennych i tych ktorzy z tego "zyja", wiec wniosek jest jasny, z ktorej gry ludzie czerpia wiecej korzysci i ktora bardziej ich wciaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 o co jest nie tak z granatami w Source? ja zawsze mam problem z trafieniem czymkolwiek jak gram gdzies w 1.6 lub starsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Siema znacie może adres skąd sciągnąc łatke do steam że pokazuje mój status nie tylko online lub play cs ale także że gram w gry poza steam np. cod4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Raczej nie ma czegoś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 (edytowane) Gameplay? porownaj sobie liczbe aktywnych graczy, tych codziennych i tych ktorzy z tego "zyja", wiec wniosek jest jasny, z ktorej gry ludzie czerpia wiecej korzysci i ktora bardziej ich wciagaWeź pod uwagę wymagania css i wysnuj wnioski o liczbie aktywnych graczy. Ludzie nie ma nawet porównania 1.6 z CSS tak jak mówiłem kamień łupany i normalna gra na czasie ;). Co do granatów w CSS to wyglądają normalnie, lecą jak trzeba czego o 1.6 nie można powiedziec i przypomina się sensible soccer z C64 gdy piłka podlatuje do góry i robi się ogromna. Załóżcie może lepiej musztardówki :P. Ludzie żyją z tego 1.6 , ale nie ch wejdą do nas na serwer i zaczną grać z nami to zobaczymy czy z tego pożyją , boją się source jak ognia!! Edytowane 2 Września 2008 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Raczej nie ma czegoś takiego. Jest takie coś na 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Na 100% to takiego czegoś nie ma. Możesz sobie najwyżej dodać tytuł do "my games list" : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 aaa zgadza się właśnie nie wiedziałem jak to właczyc to myślałem że to łataka... bo widziałem jak koleś tak miał że gra w gre spoza steam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karaś1990 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Hej. Mam dziwny problem z csem. Otóż niby mam koło200fpsów ale czuję dyskomfort grania, obraz haczy jakby, gracze mi przeskakują jakby był lag a mam ping koło 30 i nie tracę żadnych pakietów(neo 1 mb). Nowe stery. Nie wiem przez co to może być:(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 A spróbuj ograniczyć FPS do np 100 komendą z konsoli. Coś tam max_fps czy jakoś tak. Znajdziesz na pewno bo gry na Source mają najlepszą konsole ze wszystkich gier imo ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 fps_max 0 jak juz Tyle ze obawiam sie ze jest to kwestia sterownikow skoro twierdzisz ze 'haczy jakby' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ustaw dobre odświeżanie w grze w danej rozdziałce. Możesz to zrobić wpisując w opcjach uruchamiania w steam. PPM na CSS -> Właściwości -> Opcje uruchamiania -> -freq xx ( xx to wartość ) fps_max :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Hej. Mam dziwny problem z csem. Otóż niby mam koło200fpsów ale czuję dyskomfort grania, obraz haczy jakby, gracze mi przeskakują jakby był lag a mam ping koło 30 i nie tracę żadnych pakietów(neo 1 mb). Nowe stery. Nie wiem przez co to może być:(. Odpal grę po czym spróbuj wywalić proces hl2.exe z drugiego rdzenia (menadżer zadań -> procesy -> ppm hl2.exe -> ustaw koaligację). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 btw, moze spece od sourca beda wiedziec :] Da sie w trybie okienkowym wymusic vsync'a i zmienic brightnes? Vsync niby wlaczony ale obraz sie rozjezdza i fps lock nie dziala, a brightness jest w opcjach w ogole nie dostepne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodpod Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 btw, moze spece od sourca beda wiedziec :] Da sie w trybie okienkowym wymusic vsync'a i zmienic brightnes? Vsync niby wlaczony ale obraz sie rozjezdza i fps lock nie dziala, a brightness jest w opcjach w ogole nie dostepne. bo wtedy gra jest czescia pulpitu. czyli musisz calemu pulpitowi jasnosc zwiekszyc. co do vsyc to nie ma po co tego wlaczac. tylko sie rozjezdza obraz i fps dropy bedziesz miec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 lol, vsync sluzy wlasnie temu zeby obraz sie nie rozjezdzal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...