Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Dlugo i permbanow oszustom juz duzo rozdalem, taka forma tepienia na poczatek wystarcza...

1290455[/snapback]

No więc dzisiaj zostały przeprowadzone działania dywersyjne... :) Pod tymi dwoma nickami krył się jeden z adminów i jeden z członków naszego klanu :) Sprawdzali reakcji ludzi z serwera na kogoś kto gra z czitami :) Powiem szczerze że odrazu 2osoby napisały do mnie na gg i Ty tutaj :) Czyli jednak potraficie rozpoznać :) Jak narazie tylko oni używali czitów i to w celach edukacyjnych :) No cóż, trzeba czekać na VAC2 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:-PNie bierzcie do siebie tego co się dziś wieczorem wydarzyło.To była w tajemnicy zorganizowana akcja w wiadomym celu. A więc reakcja graczy była prawidłowa. Przyznaję, że to ja przeprowadzałem akcję "podaruj dzieciom aimbota i wallhacka" pod zmienionymi nickiem. W dość krótkim czasie pojawił się admin w postaci m@ka, więc gracze potrafią zareagować na to co się dzieje. Niestety CS:S nie jest prawidłowo zabezpieczony przed cziterami oraz wątpie aby VAC2 to zmienił <_< Dlatego, że po dzisiejszym dniu wiem iż istnieją aplikacje, które działają w tle i wcale nie trzeba nic wrzucać do folderu gdzie znajduje się CS.Inna sprawa że, bardzo łatwo wykryć osobę, która czituje.Wystarczy jeden jej błąd. Xpektor może potwierdzić. Widział na spectcie.Tak więc z tego co wiem oprócz nas "testerów" na Tweaku nie było cziterów do tej pory.Znamy sprawę oszukiwania "od kuchni" teraz..i szczerze mówiąc to jest zabawne...ale do pewnego momentu.I nie przynosi satysfakcji. I strzeżcie się cziterzy bo w tej chwili wiemy na czym polega czit oraz jak zachowuje się osoba, która go wykorzystuje.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

] Inna sprawa że, bardzo łatwo wykryć osobę, która czituje.Wystarczy jeden jej błąd...

Znamy sprawę oszukiwania "od kuchni" teraz...

I strzeżcie się cziterzy bo w tej chwili wiemy na czym polega czit oraz jak zachowuje się osoba, która go wykorzystuje.

1290552[/snapback]

nie mow hop... Edytowane przez harlus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamietasz VorTeX miałeś mi na gg wysłać linka :P

szczerze mówiąć nie myslałem że masz jakiegoś czita, bo pewnie za dobrze się znamy ;), i cieszyło mnie ze tak dobrze grasz :D

raz mnie zdziwiłą akcja na italy, gdzie wychodzilem zza rogu i odrazu dostałem hs'a jednym strzałem, potem zaczął skarżyć się Jin i mówił coś o specie

była gdzieś godzina 20-21.30

gralem gdzieś do 22.30 i nie poznałem kogoś kto miał czity

póżniej nie wiem co się działo

ps1. kto miał jeszcze czity, coś mi śmierdział wynik bani na awp map, gdzie miał 19/2 bodajże, ale mogę się mylić, a mu poprostudobrze szło :P

ps2. mielibyście niezły przypał jakbyści dostali banana od valve na rok :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to właśnie jest najbardziej wkurzające, bo jak ktoś dobrze gra... to juz jest uważany albo podejrzewany o czitowanie...no ale cóż.Znamy sie tyle ile się znamy juz na tym serwerze i mam nadzieję że nikt nie korzysta z takiej kupy jaką są czity.Inna sprawa że staje się to nudne po paru meczach ... co za przyjemnosc wiedziec kto gdzie jest itd. itp.

Tak jak mówię..wczoraj się przekonałem, pograliśmy,sprawdziliśmy pośmialiśmy sie fajnie było i koniec.Czity są dla 12 letnich dzieci, które prócz punktacji nie czerpią żadnej przyjemności z grania.Proste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie te czity to jednak takie doskoałe nie są ;)

Najwieksze miałm zdziwko jak mnie na awp_map kosili, jednak i tak dawałem rady, co nie chłopaki :> Psychicznie to wykancza. Tak sie zemnie ponapieprzali ja nie moge, aż mi głupio za siebie :P

I jeszcze tłumaczyłem im co to wallhack <lol>, a to oni.

I jeszcze w italy jak mowił fasly, napieprzałem sie ze koleś mówi na Vortexa cziter, a on miał racje <lol>

W sumie spoko żart, ale troszke teraz nie jestem już pewny co do ludzi. Wiem ze to tylko testowo, ale pokazuje jak słabe zabezpieczenia są w CS:S. Widać ze każdy moze miec czity. Szczerze mnie to przeraża.

Dzienx chłopaki za uswiadomienie. 1st raz widziałem aimbota w akcji :D

Jednak prosze nie róbcie tego na mnie wiecej!!! Sikorki mają słaba psyche ;)

Co do mapcyca znaczy mapcykla troszke bym go zmodyfikował to znaczy:

miedzy każdą mapke dać awp_map_css ;) Fajnie by było co nie:>

Pozdr00 dla wszystkich normalnych, cziterów i niecziterów, a w szczególności do bezwzględnego m@k`a ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ps1. kto miał  jeszcze czity, coś mi śmierdział wynik bani na awp map, gdzie miał 19/2 bodajże, ale mogę się mylić, a mu poprostudobrze szło :P

1291279[/snapback]

Nie, nie, nie wtedy jeszcze nie mialem :wink:

Zaopatrzyłem się w nie dopiero poźnym wieczorem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki ja zupelnie po za tematem ;)

Bania czy mozna sie z toba zkontaktowac jakos na GG albo email

(mam sprawke odnosnie konta na steam-ie bo zdaje sie ze ty miales jakies problemy i chcialem sie poradzic)

jak bys mogl to moj GG 105119

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam mały problem z grafiką w Soure, chodzi o "trawe", czy u was wygląda podobnie? Jakoś dziwnie "błyszczy"...  :blink:

Jak możecie looknąć w linczek to będzie miło - link: 1292555[/snapback]

To chyba standart na ge forcach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki ja zupelnie po za tematem ;)

Bania czy mozna sie z toba zkontaktowac jakos na GG albo email

(mam sprawke odnosnie konta na steam-ie bo zdaje sie ze ty miales jakies problemy i chcialem sie poradzic)

jak bys mogl to moj GG 105119

1291733[/snapback]

To jest wina sterow - tez tak mialem (juz nie pamietam na jakich) -> teraz urzywam 66.93 i jest ok :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No kurcze teraz wszyscy specty oglądają uważnie i pewno będę musiał wykasować wallhacka... :/

Eh, a już myślałem, że nikt nie zauważy... :(

Czyli koniec dobrego grania w CS:S... :wink:

A co do mapcyklu ja taki proponuję:

cs_italy

cs_militia_ad2m

de_aztec

awp_map_css_v2

de_dust

de_inferno

de_train

de_prodigy

de_cbble

awp_map_css_v2

cs_office

de_dust2

de_go_nuke_b6

cs_havana

de_tides

awp_map_css_v2

de_chateau

de_piranesi

No i jakiegoś assaulta wrzucić!! :D

Roundtime zmienić na 20 min (i roundlimit 30 -> na awp szybko by zleciało), możliwość votemap po 180 sek, no i votekick by się przydał...

PS. A aim_, albo fy_ to żadnych map ni ma na serwie?! No przecież fy_iceworld to podstawa... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak znajdziesz kiciul fy_iceworlda dzialajacego na serwerach linuxowych to Ci stopy umyje ;]

Assaulta juz wrzucam. A jeszcze jedno. Mamy zajefajna mape :D

Mozna ja niszczyc, wszystko sie wali, takie tam ;] Nazywa sie Foulty Towers.

Map cycka zmienie.

Czy przywrocic dzwieki, przynajmniej nie ktore z Q3?

tzn tylko zostawic te multi kill, holly shit. A wywalic headshot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze nie wrzucajcie mulitkill i headshot - to te dwa rodzaje powoduja najwiecej halasu - expl. headshot headshot multikill - i jzu nie slychac jak ktos biegnie.

Reszta nei przeszkadza - typu : rampage czy godlike

Gram na sluch i naprawde wiekszosc dzwiekow mi przeszkadza - jak jzu maja byc to wyselekcjonujmy te najmniej uciazliwe.

Na jednym z serwerow niemieckich jest mozliwosc wpisywania w say komend generujacych dzwieki w grze. Typu wauwau - sllyszymy szczekanie psa ; donuts - glosny krzyk donuts / jajeczka - jaja/ ; crap itp.

Edytowane przez KNOW_HOW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niet. Przeciez i tak Ci sie wszystko zassa z serwera w czasie gry.

Dobra. Severus ma dzisiaj ciekawy meczyk o 19 ;]

SeS vs. PRGK-S

5on5

http://www.clanbase.com/rating.php?lid=1821 ...

Any comment?

Edytowane przez Poca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 3 rozegrane 3 wygrane - porownujac przykladowo do meczy mohaa - 3W pod rzad to czesty standard / majac na wzgledzie ze jedynie 3 rozegrano ciekawe jakby to wygladalo na 50 ;) - to rownie dobrze moze byc latwy przeciwnik albo i ciekawy - po tym sparze bedziecie miec swoje zdanie na temat stanu obecnego laddera css w cb

edit:

dla przykladu

http://www.clanbase.com/rating.php?lid=626

Edytowane przez KNOW_HOW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, tylko nie te dzwieki!!! Nie poto kupilem słuchawki zeby nikogo nie słyszec!!! ;) Z leksza są wkurzające i HS leca za czesto gdy są te hetszooot...

Psuje to klimacik CS:Sa i nadaje mu charakter rzeźi ala UT czy Q3 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niet. Przeciez i tak Ci sie wszystko zassa z serwera w czasie gry.

1293589[/snapback]

no i tutaj jest problem :) mam łącze 128 kb/s i wszystko strasznie wolno idzie. w dodatku jak pobierałem dźwięki to dochodziło do końca, wracało się i pobierało od początku. albo chociaż podeślij na maila - kukifas@o2.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi