KNOW_HOW Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) fajny mecz dzisiaj byl - barsa strzelila komplecik bramek - wszystkie 3 :lol: edit23.02.3005: konwersja mapy train - i juz mi sie bardziej mapka po 2 screenach podoba Edytowane 24 Lutego 2005 przez KNOW_HOW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 No Bez kitu Wszytko Jasne To mi Sie Podoba :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Nic Wam nie wysle anie nie dam na serwer. Zapomnijcie ;] Jest wszystko na serwerze, wystarczy regularnie grac zeby byc na bierzaco. Wlasnie sciagam (podobno) fajna mapke. Nazywa sie de_courthouse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 ale wielki problem. ściągnąłbym sobie z serwera ale powtarzam, że nie idzie! dochodzi do końca i zaczyna pobierać mapke/dźwięk od początku. a jak już pobiera z serwera to z transferem ~3kb/s. :blink: może ktoś inny był by w stanie te wszystkie mapki i dźwięki mi udostępnić albo chociaż podesłać na maila? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 (edytowane) Zdaje się ze jestt nowy Skin Ludzikow :D Ale niewiem moze cos mi Od**** Ale takis jakis Ct inny :blink: Edytowane 25 Lutego 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 (edytowane) Nie wiecie kiedy będzie ten update z Trainem i tą nową mapką?? Bo wczoraj miałem napisane że wczoraj, ale jakoś go nie zauważyłem :/ EDIT Hehehe, wykrakałem, właśnie mi się updatuje :) A oto changelog: [-] February 24, 2005 (current release) Changes/Additions -------------------------------------------------------------------------------- New hostage resuce map cs_compound Added Source version of de_train Upgraded version of the CT player model Location names are shown in radio/team chat, and under the radar Server tickrate can be specified with -tickrate Added radio command aliases Added mp_humanteam cvar [any | ct | t] (forces human players onto specified team – useful for humans vs bots) Added new “match” mode for bot_quota -- If bot_quota_mode = “match”, bot count = (human count) * bot_quota Bots no longer automatically follow humans (bot_auto_follow now defaults to 0) Bots are balanced before humans with mp_autoteambalance Bots can open simple +use doors Bots change their names to match the prefix when bot_prefix changes Several improvements to bot behavior when paths become blocked -- solves problems specific to cs_havana Bots won’t throw grenades if something is blocking their throw Bots are better at only breaking objects that are in their way Fixed bug where a bot occasionally “dithered” rapidly between two or more targets without firing bot_kick and bot_kill console commands use the bot's base name without the bot_prefix de_piranesi - bots avoid the breakable crates better. A bomb exploding just as the round restarts no longer kills players at the start of the next round Grenades being thrown when the player dies no longer disappear Increased mp_limitteams bounds to 0-30, where 0 will disable this functionality Players’ arms and hands can be hit by bullets now Target ID font is proportional, and it doesn't become resize incorrectly after a resolution change Overviews don't show player locations when mp_fadetoblack is on Players with spaces in their names can be selected in the spectator GUI Observers can change their name at round restart Throwing a grenade right at round restart no longer results in holding a “ghost” grenade viewmodel at respawn Zdaje się ze jestt nowy Skin Ludzikow :D Ale niewiem moze cos mi Od**** Ale takis jakis Ct inny :blink: 1296690[/snapback] Masz rację :) Ale nie do końca: Upgraded version of the CT player model Został tylko podrasowany :) Edytowane 25 Lutego 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 (edytowane) Zatem tak : Gralem na serwerze niemieckim - nowa mapka jest odpicowana do bolu - jak dla mnei to najlepsza mapa w tej chwili dostepna. Swiat zywcem przeniesiony z hl2. Grajac mialem wrazenie ze gram w hl2 a nie w css. Ciagle rozgladalem sie szukajac tych smiesznych komandosow w maskach ala malpka. Cudowna mapa /pierwsze wrazenia/. I teraz czara goryczy :sad: nie wiem czemu ale jak zmienilo mapke na de_train wyrzucilo mnie do menu z informacja "Your map de_train is differ than this on server" - :blink: przeciez update pobrany :blink: .Jak zupdatujecie serwer - prosze wrzuccie ta mapke na ftp i podlinkujcie bo chyba nie tylko ja taki problem bede mial. edit: A i cos smiesznego : poprawili skiny u ct - teraz jak ktos ma czit bazujacy na wykrywaniu skinow /widzeniu przez sciany itp/ to niech zapomni i szuka czegos innego :lol: YUUPPIIIEEE - teraz bedzie kilka dni wymuszonej CZYSTEJ gry - bo cos ten vacus 2 nie nadchodzi. Jak ktorys frycek zaczal plakac ze poprawili skiny to bach mu bana :lol: :lol: :lol: ale jak znam zycie to zaraz cos wymysla omijajacego problem a z drugiej strony wzrosnie w zadziwiajacym tempie ilos graczy preferujacych tylko i wylacznie ct - skiny terro sa chyba bez zmian Edytowane 25 Lutego 2005 przez KNOW_HOW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 I teraz czara goryczy :sad: nie wiem czemu ale jak zmienilo mapke na de_train wyrzucilo mnie do menu z informacja "Your map de_train is differ than this on server" - :blink: przeciez update pobrany :blink: .Jak zupdatujecie serwer - prosze wrzuccie ta mapke na ftp i podlinkujcie bo chyba nie tylko ja taki problem bede mial. Wywal starego traina (tego nie oficjalnego) i wszystko będzie śmigać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Ile zajmuje ten cały map pack? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Ile zajmuje ten cały map pack? 1296910[/snapback] Jaki mappack? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 No te wszystkie dodatkowe mapy na których gracie, co tsza sciagac nie wiadomo ile czasu z servera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 I teraz czara goryczy :sad: nie wiem czemu ale jak zmienilo mapke na de_train wyrzucilo mnie do menu z informacja "Your map de_train is differ than this on server" - :blink: przeciez update pobrany :blink: .Jak zupdatujecie serwer - prosze wrzuccie ta mapke na ftp i podlinkujcie bo chyba nie tylko ja taki problem bede mial. 1296720[/snapback] Nie musisz jej usuwać... wystarczy, że zmienisz jej nazwe na de_train_css (tej starej/nieoficjalnej oczywiście). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Nie no big lol :] - ten update tak upraszcza tp ze szkoda gadac - Ci co grali wiedza o czym mowie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 To jest chyba najwolniej sciagajacy sie Update w histori Steam... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Poca już mnie uświadomił, że nie podeśle mi tych nieoficjalnych mapek, co teraz gracie na nich :( a może ktoś z was byłby w stanie zarzucić te mapki i dźwięki na jakiś serwer i podać linka? a może chociaż ktoś podesłałby mi to wszystkie pliki na maila? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 No ja własnie chciałem dac na ftp ale nawet nikt nie raczył mi powiedziec ile to wszystko zajmuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Wszysycy tak macie ze usunelo wam favoritsy, a zmiany w cfg po wylaczeniu wracaja do poprzedniego stanu? Co jest? Jakies pliki sa tylko do odczyty czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Ja niewiem Uptade SToi w miejscu bylo 96% i jest nadal moze od 15 min :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Mam to samo zniknely wszystkie serwery favor. chociaz w pliku serverbrowser.vdf sa nadal tak ze nie wiem co jest grane ?? A co do zmian cfg to sam ustawilem sobie plik tylko do odczytu bo mi zawsze mat_dxlevel uciekal ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 ja sie meczylem od rana z tym updatem.... dopiero niedawno sie dociagnelo... nowy train grywalny nawet (gralem jakies 5 min :wink:) compound tylko zlookalem jak wyglada(pieeeknie imo), ale komunikacja nick @ lokalizacja na mapie jest prze... do tp :twisted: nowy model ct tez zasluguje na uznanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Mam to samo zniknely wszystkie serwery favor. chociaz w pliku serverbrowser.vdf sa nadal tak ze nie wiem co jest grane ?? A co do zmian cfg to sam ustawilem sobie plik tylko do odczytu bo mi zawsze mat_dxlevel uciekal ?? 1297357[/snapback] Favoritesy są, tyle że przez steama a nie przez grę ;) (prawy na ikonce steama w trayu, servers, potem favorites i voila :D) No TP zostało bardzo uproszczone :) A co do mapek, przejżyj temat ;) A szczególnie moje posty w tym temacie, leżą mapki na moim ftpie, wystarczy poszukać linki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 To z tymi fafor. to przegieli czyli co teraz ma z gry wychodzic by wgrac ulubiony serwer ??? Toz to glupota !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Mam update :) ale jak sie próboje połaczyc z serwkiem tweaka to wyskakuje [TEMP] server is out of date :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 dzisiaj po formacie dopiero jestem, steam się updatuje, potrwa to pewnie jeszcze z 0,5 h zopaczymy co pokaże tym razem valve slim: może serwer nie zupdatowany ??? ma ktoś jeszcze takie problemy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 tak z ciekawosci chcialem wejsc na tweaka i to samo zobaczylem. moze nikt nic nie wie na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 no chyba serwer niejest zupdateowany :-| bo na inne moge normalnie wejsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Ok panowie a jak dodac mat_dxlevel do cofig zeby nie znikal za kazdym razem ??? Jedyne co wymyslilem to wpisalem go do .cfg i zmienilem na "tylko do odzczytu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 se juz zassalem wszystkie updaty :/ "server is too busy " wrrrrr.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon1964 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Faktycznie też mi znikły serwy z katalogu favor a sam uptade trwał koszmarnie długo (chyba wiele osób na niego czekało :) Co do samych mapek to trudno je oceniać na "gorąco" trzeba trochę na nich pograć. Na pierwszy rzut oka de train dość przyjemne a co do drugiej mapy to chyba jednak jest zbyt obszerna (dużo strzałów na bardzo duże dystanse i ogólny chaos ale to zapewne przez nieznajomość mapki). Tak naprawdę to wszystkie błędy wyjdą dopiero w praniu. Ja się i tak cieszę bo nowe mapki napewno wniosą trochę świerzości do Sourca. ----===GKS===---- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taipan Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Czy ktos oprocz mnie doznal fatalnego spadku FPS po updacie ? Nie wiem czemu ale teraz jest o polowe mniej :mur: Przeinstalowalem source'a i zero efektu. Myslalem ze to wina tych szczegolowych modeli, ale na lanie grajac samemu tez mam mniej fps - ciagle spada do 20-25 i nie da sie grac. Wymuszalem juz dxlevel 70 i dalej to samo, gram na najnizszych detalach 800x600 i przed updatem nie spadalo mi ponizej 50, z reguly bylo 70-100 a teraz..... Skandal na miare FOZZ :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...