Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Nic Wam nie wysle anie nie dam na serwer. Zapomnijcie ;]

Jest wszystko na serwerze, wystarczy regularnie grac zeby byc na bierzaco. Wlasnie sciagam (podobno) fajna mapke. Nazywa sie de_courthouse

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale wielki problem. ściągnąłbym sobie z serwera ale powtarzam, że nie idzie! dochodzi do końca i zaczyna pobierać mapke/dźwięk od początku. a jak już pobiera z serwera to z transferem ~3kb/s. :blink:

może ktoś inny był by w stanie te wszystkie mapki i dźwięki mi udostępnić albo chociaż podesłać na maila? :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiecie kiedy będzie ten update z Trainem i tą nową mapką?? Bo wczoraj miałem napisane że wczoraj, ale jakoś go nie zauważyłem :/

EDIT

Hehehe, wykrakałem, właśnie mi się updatuje :)

A oto changelog:

[-] February 24, 2005 (current release)

Changes/Additions

--------------------------------------------------------------------------------

New hostage resuce map cs_compound

Added Source version of de_train

Upgraded version of the CT player model

Location names are shown in radio/team chat, and under the radar

Server tickrate can be specified with -tickrate

Added radio command aliases

Added mp_humanteam cvar [any | ct | t] (forces human players onto specified team – useful for humans vs bots)

Added new “match” mode for bot_quota -- If bot_quota_mode = “match”, bot count = (human count) * bot_quota

Bots no longer automatically follow humans (bot_auto_follow now defaults to 0)

Bots are balanced before humans with mp_autoteambalance

Bots can open simple +use doors

Bots change their names to match the prefix when bot_prefix changes

Several improvements to bot behavior when paths become blocked -- solves problems specific to cs_havana

Bots won’t throw grenades if something is blocking their throw

Bots are better at only breaking objects that are in their way

Fixed bug where a bot occasionally “dithered” rapidly between two or more targets without firing

bot_kick and bot_kill console commands use the bot's base name without the bot_prefix

de_piranesi - bots avoid the breakable crates better.

A bomb exploding just as the round restarts no longer kills players at the start of the next round

Grenades being thrown when the player dies no longer disappear

Increased mp_limitteams bounds to 0-30, where 0 will disable this functionality

Players’ arms and hands can be hit by bullets now

Target ID font is proportional, and it doesn't become resize incorrectly after a resolution change

Overviews don't show player locations when mp_fadetoblack is on

Players with spaces in their names can be selected in the spectator GUI

Observers can change their name at round restart

Throwing a grenade right at round restart no longer results in holding a “ghost” grenade viewmodel at respawn

Zdaje się ze jestt nowy Skin Ludzikow :D Dołączona grafika

Ale niewiem moze  cos mi Od****  Ale takis jakis Ct inny  :blink:

1296690[/snapback]

Masz rację :) Ale nie do końca:

Upgraded version of the CT player model

Został tylko podrasowany :)

Edytowane przez mak777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zatem tak :

Gralem na serwerze niemieckim - nowa mapka jest odpicowana do bolu - jak dla mnei to najlepsza mapa w tej chwili dostepna.

Swiat zywcem przeniesiony z hl2. Grajac mialem wrazenie ze gram w hl2 a nie w css. Ciagle rozgladalem sie szukajac tych smiesznych komandosow w maskach ala malpka. Cudowna mapa /pierwsze wrazenia/.

I teraz czara goryczy :sad: nie wiem czemu ale jak zmienilo mapke na de_train wyrzucilo mnie do menu z informacja "Your map de_train is differ than this on server" - :blink: przeciez update pobrany :blink: .Jak zupdatujecie serwer - prosze wrzuccie ta mapke na ftp i podlinkujcie bo chyba nie tylko ja taki problem bede mial.

edit:

A i cos smiesznego :

poprawili skiny u ct - teraz jak ktos ma czit bazujacy na wykrywaniu skinow /widzeniu przez sciany itp/ to niech zapomni i szuka czegos innego :lol: YUUPPIIIEEE - teraz bedzie kilka dni wymuszonej CZYSTEJ gry - bo cos ten vacus 2 nie nadchodzi. Jak ktorys frycek zaczal plakac ze poprawili skiny to bach mu bana :lol: :lol: :lol:

ale jak znam zycie to zaraz cos wymysla omijajacego problem

a z drugiej strony wzrosnie w zadziwiajacym tempie ilos graczy preferujacych tylko i wylacznie ct - skiny terro sa chyba bez zmian

Edytowane przez KNOW_HOW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I teraz czara goryczy :sad: nie wiem czemu ale jak zmienilo mapke na de_train wyrzucilo mnie do menu z informacja "Your map de_train is differ than this on server" -  :blink: przeciez update pobrany :blink: .Jak zupdatujecie serwer - prosze wrzuccie ta mapke na ftp i podlinkujcie bo chyba nie tylko ja taki problem bede mial.

Wywal starego traina (tego nie oficjalnego) i wszystko będzie śmigać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I teraz czara goryczy :sad: nie wiem czemu ale jak zmienilo mapke na de_train wyrzucilo mnie do menu z informacja "Your map de_train is differ than this on server" -  :blink: przeciez update pobrany :blink: .Jak zupdatujecie serwer - prosze wrzuccie ta mapke na ftp i podlinkujcie bo chyba nie tylko ja taki problem bede mial.

1296720[/snapback]

Nie musisz jej usuwać... wystarczy, że zmienisz jej nazwe na de_train_css (tej starej/nieoficjalnej oczywiście).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poca już mnie uświadomił, że nie podeśle mi tych nieoficjalnych mapek, co teraz gracie na nich :( a może ktoś z was byłby w stanie zarzucić te mapki i dźwięki na jakiś serwer i podać linka? a może chociaż ktoś podesłałby mi to wszystkie pliki na maila?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam to samo zniknely wszystkie serwery favor. chociaz w pliku serverbrowser.vdf sa nadal tak ze nie wiem co jest grane ??

A co do zmian cfg to sam ustawilem sobie plik tylko do odczytu bo mi zawsze mat_dxlevel uciekal ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie meczylem od rana z tym updatem.... dopiero niedawno sie dociagnelo... nowy train grywalny nawet (gralem jakies 5 min :wink:) compound tylko zlookalem jak wyglada(pieeeknie imo), ale komunikacja nick @ lokalizacja na mapie jest prze... do tp :twisted: nowy model ct tez zasluguje na uznanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam to samo zniknely wszystkie serwery  favor. chociaz w pliku serverbrowser.vdf sa nadal tak ze nie wiem co jest grane ??

A co do zmian cfg to sam ustawilem sobie plik tylko do odczytu bo mi zawsze  mat_dxlevel uciekal ??

1297357[/snapback]

Favoritesy są, tyle że przez steama a nie przez grę ;) (prawy na ikonce steama w trayu, servers, potem favorites i voila :D)

No TP zostało bardzo uproszczone :) A co do mapek, przejżyj temat ;) A szczególnie moje posty w tym temacie, leżą mapki na moim ftpie, wystarczy poszukać linki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj po formacie dopiero jestem, steam się updatuje, potrwa to pewnie jeszcze z 0,5 h

zopaczymy co pokaże tym razem valve

slim: może serwer nie zupdatowany ??? ma ktoś jeszcze takie problemy ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie też mi znikły serwy z katalogu favor a sam uptade trwał koszmarnie długo (chyba wiele osób na niego czekało :) Co do samych mapek to trudno je oceniać na "gorąco" trzeba trochę na nich pograć. Na pierwszy rzut oka de train dość przyjemne a co do drugiej mapy to chyba jednak jest zbyt obszerna (dużo strzałów na bardzo duże dystanse i ogólny chaos ale to zapewne przez nieznajomość mapki). Tak naprawdę to wszystkie błędy wyjdą dopiero w praniu. Ja się i tak cieszę bo nowe mapki napewno wniosą trochę świerzości do Sourca.

----===GKS===----

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos oprocz mnie doznal fatalnego spadku FPS po updacie ?

Nie wiem czemu ale teraz jest o polowe mniej :mur:

Przeinstalowalem source'a i zero efektu.

Myslalem ze to wina tych szczegolowych modeli, ale na lanie grajac samemu tez mam mniej fps - ciagle spada do 20-25 i nie da sie grac. Wymuszalem juz dxlevel 70 i dalej to samo, gram na najnizszych detalach 800x600 i przed updatem nie spadalo mi ponizej 50, z reguly bylo 70-100 a teraz.....

Skandal na miare FOZZ :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi