Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulacje ;)

Slim Jim :>

Coraz bardziej mi sie podoba ten cs_comund (jakoś tak ;))

Spoko sie gra terro. Na jednym serwi jak tam grałem, to przyczaiłem sie przy hostedzach. Dwa razy udało mi sie tak wygrać. BYłem sam a ich z 8 <lol>

I dlatego... chce spowrotem twikowskiego serwa!!! Ludzie działajcie coś, bo sie mi nudzi bez serwka :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Zdaje Się Ze CMX'a nie ma to nie ma komu o[ciach!]lić gameservers.net ;)

co do Uptadta to teraz dopiero zauważłem ze nie mozna miec serverów ulubioncyh w grze .T o ze sie skasowały to nie był dla mnie problem zeby dodac jescze raz mam tylko 2 więc co mi tak ale . Po wysjciu z gry zeby sie kasowaly to jakas paranoja !! :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blad z modelem c4 jest przez to ze serw sie nie zupdateowal. a compound jest do doopy gralem na jakims serweze terro robi rasza przeskakujac przez murek(po przyczepach) na resp ct runda wygrana w 30 senkund :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Zdaje Się Ze CMX'a nie ma to nie ma komu o[ciach!]lić gameservers.net ;)

co do Uptadta to teraz dopiero zauważłem ze nie mozna miec serverów ulubioncyh w grze .T o ze sie skasowały to nie był dla mnie problem zeby dodac jescze raz mam tylko 2 więc co mi tak ale . Po wysjciu z gry zeby sie kasowaly to jakas paranoja !! :mur:

1299112[/snapback]

CMX już dawno napisał do nich :) Czekamy poprostu na odzew z ich strony-czytaj na updatea ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie zauwazylem spadku FPSow. Moze to dlatego ze w momencie apdejta przerzucilem sie na 1280x1024 (LCD :))

Przed apdejtem i na 1024x768 mialem 101 fps w timedemo, teraz na 1280x1024 mam 66 fpsow. Mysle ze to normalny spadek - grafa ma do "przerobienia" okolo 60% pixelkow wiecej. Czyli nie jest zle :) Ale jakis GF6600/6800 by sie przydal :D Napewno bardziej komfortowo by sie gralo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GRATULACJE DLA SES !!!!!!! BRAWO !

Cougar, na GF4 masz 100fps w 1024 wow, detale na minimum chyba ? Kurde, nie spodziewałbym się, że aż tyle da się wyciągnąć ;) Nie mam HL więc nie sprawdzę u siebie. Kurde, ale tęsknię do grania z Wami.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cougar, na GF4 masz 100fps w 1024 wow, detale na minimum chyba ? Kurde, nie spodziewałbym się, że aż tyle da się wyciągnąć ;) Nie mam HL więc nie sprawdzę u siebie. Kurde, ale tęsknię do grania z Wami.....

Textury i geometric na high, filtrowanie na trilinear, vsyns disabled, reszta na minimum. Teraz shpilam przy 1280x1024 i moj GF4 daje rady :D Szczerze mowiac nie spodziewalem sie tego, myslalem ze bede musial zmienic grafe do tej rozdzialki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam powodów, aby nie wierzyć (heheh) ale u mnie na GF4 nie dało się grać z podniesionymi detalami. Grałem 800na600 wsio na low i na Azteku lekko cięło.

Edytowane przez KZI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:> jak to sie mowi: rotfl :P

100fps masz chyba jak sobie napiszesz... na GF4 ;) Kumpel tez ma i jakoś nie jest taki szcześliwy...

Ludzie ludzie tesknie za wami. Od czasu do czasu spotkam kogoś na jakimś serwku, jednak to ni ma TWEAK!!! Działajcie coś, sikork teśkni ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakoś w to nie chce mi się wierzyć :) nie wiem dlaczego...

Nie mam powodów, aby nie wierzyć (heheh) ale u mnie na GF4 nie dało się grać z podniesionymi detalami. Grałem 800na600 wsio na low i na Azteku lekko cięło.

to sobie wyobraż teraz swojego gf na 1024/768 i 100 fpsów

i jak? ciężko prawda? :lol:

:> jak to sie mowi: rotfl :P

100fps masz chyba jak sobie napiszesz... na GF4 ;) Kumpel tez ma i jakoś nie jest taki szcześliwy...

Moj GF4 poczul sie niedowartosciowany waszymi wypowiedziami :D

Oto screeny na poparcie mych slow:

1024x768 => 108.24 fps (przed update bylo okolo 101 fps)

1280x1024 => 66.38 fps

I na deser: :D

fux ale jednak - jupik to ja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe stery może dają kopa, ale są jeszcze zabugowane i w CS pojawi się kilka "baboli", m.in. dziwna trawa. Jesdyne w 100% stabilne to 66.93 i inne oficjalne.

Co do nowych modeli CT to fajnie im odpadają głowy, widze że gra staje się bardzo "gore", link: Screen :blink: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nio tylko jakie błedy ?? Mi nie choidz o łby CT :] tylko o tym kominie co to za bład moze go ktos opisze i zapoda screena

A co do tej mapy to fajnie sie siedzi w szopie wczroaj wszedłem na pifpaf i była ta mapa :D i grałem w terro wbiłem do szpy z hostami y jak kots otowrzy drzwi To PAC :lol: Potem Paru typów wbiło ze mna Faza była a na koniec kupilsmy se machinówki i kazdy rzucił smoga w szopie Czarno i siedza i wala z krowy :D Fajna Taktyka :P

no i ta otwarte przestrzenie Raj dla Saperów :] (Snajperów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było juz o tym.

loss - pakiety które nie dotarły.

choke - pakiety które dotarły w złej kolejnosci.

Troche zabugowany jest ten nowy trejn, znalazłem nie logiczny brak tyextury drzwi przy respie tero, i czasem nie da sie wejsc na wagon po drabinie. :)

Edytowane przez Atak#komarA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi