xpektor Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 KZI, bedzie KIZ, bedzie KZI :D:D Wkońcu... i Dziobak :D. Coraz lepiej :D Te skoki w sumie troszke niuzyteczne, ale niektore sie przydadzą czasem.... I`m joker... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Mozna gdzies wskoczyc i z tamtad kampic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Nie Uzyteczne Powiadasz Dzisiaj Micro Na poczatku Rundy Szybciutku Wksoczyl ma na Gore Chateau i Z 5 Typow Zabil Nikt nie Widziale z kad co jak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 No ja go wypatrzylem tam na gorze polamanych schodow /gdyby nie lezace ciala tez wbieglbym nawet nie patrzac/ niestety z marnym defektem. Szykuje mi sie zmiana procka i plyty calosc zamknie sie w 1 000 zl /ma sie zamkanc/. Mozecie mi cos doradzic pod AMDka -zupelnie sie na tym nie znam, jak czytam posty na tweaku maniakow krecenia to nie wiem gdzie poczatek a gdzie koniec postu. Zeby nie bylo ze OT to pytam co sie najlepiej nadaje pod cssa? :P /sprytny jestem/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 No sprytny sprytny... :P Ja bym jednak na Twoim miejscu poszukal wlasnie w innych dzialach, ewentualnie tam popytal (w ostatecznosci :P ). Bo tu sie zrobi spory OT na temat sprzetu wtedy. Bo sie zacznie chociazby od blachego czy s. 939 czy s. A. Czy AGP czy pci- e, itd... itd... Zeby nie bylo OT, to odpowiadam Ci jaki najlepiej sprzet do CS:S- dobry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 No ja go wypatrzylem tam na gorze polamanych schodow /gdyby nie lezace ciala tez wbieglbym nawet nie patrzac/ niestety z marnym defektem. Szykuje mi sie zmiana procka i plyty calosc zamknie sie w 1 000 zl /ma sie zamkanc/. Mozecie mi cos doradzic pod AMDka -zupelnie sie na tym nie znam, jak czytam posty na tweaku maniakow krecenia to nie wiem gdzie poczatek a gdzie koniec postu. Zeby nie bylo ze OT to pytam co sie najlepiej nadaje pod cssa? :P /sprytny jestem/ 1306982[/snapback] Karta graficzna + procesor (lub ewentualnie jakis mobile 2000+) + plytka Abit/DFI/EPoX (zaleznie od wlasnych preferencji :)) + 1024MB RAM (ewentualnie 512MB) Daje to sprzecik na ktorym bedzie sie komfortowo gralo i nie trzeba wydawac na niego fortuny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 trochę brakuje 'Votemap'. można by to jakoś przywrócić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 do kazdego kto gra na serwie http://hl2-forum.info/index.php?showtopic=196 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makatiel Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Filmik fajny, jednak nie kreci mnie spedzanie wielu godzin samemu na jakiejs mapce w kolko probojac sie uczyc tych trikow po to zeby pozniej w czasie prawdziwego grania umiec plynnie to zrobic. No ale ja jestem statsiarz i amator wiec co ja moge wiedziec:PPP ale przed update na sterach beta 71.81 miałem 160 fps, a wczoraj instalnełem XG 75.90 i zrobiłem stress test i patrze 130 fps 1306688[/snapback] Na jakich ustawieniach tyle fps? Szykuje mi sie zmiana procka i plyty calosc zamknie sie w 1 000 zl /ma sie zamkanc/. Mozecie mi cos doradzic pod AMDka 1306982[/snapback] Ja za 1040pln mam a64 3000+ i MSI K8N neo2 platinum (sadze ze mozna nawet taniej znalezc ten zestaw)- mialem juz kupionego stosunkowo nie dawno radka9800se@pro, wiec chcialem zostac przy AGP. Sadze ze byl to w miare rozsadny wybor jak na ograniczone fundusze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Oczywiście wszystko na min, DX 7.0, w sterownikach na max wydajność, karta troszke podkręcona i procek też. Przed update robiłem małe teściki i na procu 166*11 miałem 120fps, a po podkręceniu proca na 215*11 (default Vcore 1,65) miałem 160fps, czyli wzrost fps bardzo duży. Silnik Source na DX 7.0 zachowuje się tak samo jak 3dm01, ale po co to mówie jak napewno każdy to wie :wink:. Tylko nie wiem gdzie znikło moje 30fps to updacie. :mur: Co do problemu Boxtera, to takiego nie mam. Na każdych sterownikach CS:S chodził mi bez żadnych błędów w grafice. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Obejzalem filmik i urzekla mnie jedna miescowka ale za juha nie moge tam wskoczyc . Chodzi mi o ten trzeci skok na Office Hard , jest zaraz po tej rundzie Nightmare... Jakies pomysly jak tam wskoczyc bo juz bez kitu mnie rece bola 3 godziny i nic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) Wiem wiem gdzie tam jak terro Zaczyna i sie biegnie prosto Wiem gdzie to yTesh tam nie moge wskoczyc Raz Widziałem jak kolo bym na Tweaku i tam wskoczyl ALe to bylło przed Moim Obezjezniem Filmu wskoczyl tam na Drzewo A z dzrzewa to jush Dalej Jest prosto tak mi Sie wydaje :D Edytowane 3 Marca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 HeatFighter: przeczytalem twojego posta, wlaczylem film, wlaczylem cssa i wskoczylem tam za pierwszym razem. Pewnie nie uzywasz crouch jumpa, czyli skok+kucniecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam ! Kiepska sprawa Panowie ! Ściąganie css od Valve stanęło na 50kilku % i koniec..... Z powodu..... zablokowania mi telefonu i netu przez Netię za nieopłacone rachunki :( Także, do "zagrania" za kilka miesięcy, ponieważ 900zł to ja za szybko bez roboty nie spłącę :( Będe czytał i czasem pisał od teściów (jak teraz), a kiedyś znów wrócę zrobić podejście nr 2 :) Stay tuned ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Crouch jumpa uzywam tylko moze zle ? Biore kufa rozbieg jak po pifko celuje dokladnie jak ten kolo z filmu w ostanim momencie jump (a'la Neo :lol:) no i jak jestem na wysokosci murku to crouch ? LOL normlanie instrukcja lopatologiczna strasznie :D Co mam na raz wcisnac Crouch + Jump ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 uuu to kiepska sprawa KZI... ileś Ty tego nie płacił? No Panowie, mieliśmy robić zrzutkę na HL2 dla KZI, a teraz trzeba sie składać na jego rachunki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 KZI daj numer konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Co mam na raz wcisnac Crouch + Jump ? 1308722[/snapback] Dokladnie tak, a najlepiej zrobic binda na crouch jumpa. A bind na cruch jumpa wyglada tak ( :wink: ): alias +cjump "+jump; wait; +duck" alias -cjump "-jump; wait; -duck" bind "SPACE" "+cjump" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Dzięki chłopaki, ale lepiej dajcie na biedne dzieci :) Ja jakoś sobie poradzę (ehe....) i zamierzam Was odwiedzać tak często, jak tylko będzie to możliwe ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 KZI k***a nie wk*****j mnie! Tak sie cieszyłem! :( Kurde nooo walone rachunki... Szkoda :( Szkoda :( Ok składamy sie:> Pozdrow pieska i żonke!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 kuzwa... eeeh.... KZI zycze jaknajszybszego rozwiazania kwestii Netii. jak tylko sie pojawisz na serwie to bedzie 24h sesja CS'a :D na ten czas bywaj zdrow razem z zona i siersciuchem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Ludzie, ten początek roku to w ilości "jaj" prześciegnie wszystko :) Mam neta w domu i ssie dalej css :) Jest 59% :) Wpisałem jako użytkownika dane szwagierki i działa na raz u mnie i u niej ;) No ja nie mam pytań :) Dzięki za pozdrowienia. Ps. Mam jeszcze prąd niezapłącony także wiecie :) Przerobi się rower i pedałujemy :) Dobra, koniec ot, jutro wieczorem zaproponuje temat związany z ceesem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 btw przed sekunda odbyl sie mecz SeS^B vs. S.P.A.T ktory skonczyl sie wynikiem 25:23 dla nas ;] 1303584[/snapback] A my wygralismy z nimi 33:15 :P Czy aby napewno ten sam S.P.A.T ?? hehe KZI geniuszu ciekawe jak dlugo tak pociagniesz z tym netem, bo mozesz jeszcze szwagierce problemow narobic. No ale pozdrawiam Cie i wpadnij zagrac wreszcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 A my wygralismy z nimi 33:15 :P Czy aby napewno ten sam S.P.A.T ?? hehe KZI geniuszu ciekawe jak dlugo tak pociagniesz z tym netem, bo mozesz jeszcze szwagierce problemow narobic. No ale pozdrawiam Cie i wpadnij zagrac wreszcie ;) 1309143[/snapback] nie chce mi sie komentować bo może nie powinienem ale gratuluje wygranej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Kaziu tak trzymaj - Twoja determinacja w dazeniu do dolaczenia do naszej cssowej gromadki napawa mnie optymizmem. Powiem szczerze ze jak przeczytalem posta o netii i tym 900zl debecie to mi rece opadly. Przewidywalem twoj powrot najwczesniej za pol roku :). Ucieszyla mnie wiadomosc o pomysle zwiazanym z kontem szwagierki. Zastosowales najstarszy sposob na brak funduszy - Sponsoring :lol:. Dzialaj dzialaj teraz ze steamowym cssem - sciagaj szybciutko do dzisiejszego wieczoru. I pamietaj ! - nie otwieraj drzwi obcym - jak wejdzie komornik po te 900 zl to zabierze sprzeciora do zabawy a wtedy to i za rok sie nie zobaczymy . :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 co ludzie zrobią dla cs'a :grin: nie będą mieli telefonu, ale w sourca musza grać :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 nie chce mi sie komentować bo może nie powinienem ale gratuluje wygranej ;) 1309207[/snapback] Poruszylo mnie to ;] Ale dodam ze gral SeS^B ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Poca coz za ironia... :razz: Wiem, ze gral sklad B. Napisalem to tylko tak w celach informacyjnych, bo sie troche zdziwilem po naszym meczu, ze Wy z nimi wygraliscie takim wynikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Dobra jak ktos nie mógł przez ostatnią godzinę wpaść to już może wpadać. Rozgrywany (raczej nie) był spar z klanem MCH (dzieci) nie wiem jaki był powód ale przegrywając zaczęli do siebiie strzelać i pokolei zaczęli opuszczać serw, Na przyszłość nie polecam tego klanu jako sparing-partnera innym. Pierwszy nieudany spar :|, no drugi ale tamten z powodu pingow się nie odbył, oby było takih jak najmniej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Może Sensor by się zebrał i zawalczył troszkę... Co na to reszta chłopaków ? Slim, zbieraj pakę ! 81% mam !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...