Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sLiM JiM

Może Sensor by się zebrał i zawalczył troszkę... Co na to reszta chłopaków ? Slim, zbieraj pakę !

81% mam !!! :)

1310725[/snapback]

Siema KZI! moze wreszcie z nami zagrasz :D

Staram sie załatwic jakis serwer żeby można było pocwiczyc

Ostatnio nawet mrbabcie i prababa widziałem na serwku tylko żeby czescie przychodzili :) Tak fajnie sie niedawno grało na compound całe terro to Sensory :D Ale żeby tak zawsze było :cry:

Co do tej oferty z allegro to ludzi na naszym serwku pojeżewałbym o Flash Hacka :wink: (joke)

Edytowane przez sLiM JiM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema KZI! moze wreszcie z nami zagrasz :D

Staram sie załatwic jakis serwer żeby można było pocwiczyc

Ostatnio nawet mrbabcie i prababa widziałem na serwku tylko żeby czescie przychodzili :) Tak fajnie sie niedawno grało na compound całe terro to Sensory :D  Ale żeby tak zawsze było :cry:

Co do tej oferty z allegro to ludzi na naszym serwku pojeżewałbym o Flash Hacka :wink: (joke)

1311034[/snapback]

A ja cie bede podejzewal o nie umiejetne rzucanie flashem ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cudow to moze i nie, ale napewno wiele zmieni. Wiadomo co mam na mysli. Zawsze sie znajdzie jakis sposob pewnie na niego, ale przeciez nie na darmo (tak ?? :) ) sa te updaty...

Jakbyscie mogli panowie z SeS to poinformujcie o wyniku Waszego dzisiejszego spara SeS A vs. SeS B.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wystarczy pomyśleć trochę, przyjżyć się szczegółom, mieć 2 z matmy no i grać w cs'a trochę ;]i wszystko jest jasne

ps. serw pęka w szwach, czyżby powracał do świetnoście sprzed kilku miesięcy, czy też ludzie chcą się nagrać przed vackiem buahahaha

lol 18/18 sam nie mogę wejść

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sLiM JiM

grałem troche na serwku cały pełny fajnie sie grało...

No własnie grało dzis dowiedziałem sie od kumpla że moja siec plajtuje (juz przy obecnym pingu nieda sie grac) wiec to chyba koniec mojej przygody z Cs-em :cry: :cry: Może kiedyś wróce...

Dzieki wam wszystkim za gre!

Edytowane przez sLiM JiM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jim nie masz telefony z tepsy albo netii ? Rób coś, walcz jak ja !

Masz grać i koniec, poza tym masz szefować w Sensorach, nie ?

ps dociągnąłem całe HL2, CSS i HL2 Deatchmatch ;)

Edytowane przez KZI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sLiM JiM

Postaram sie neo+ załatwic i zagrac z wami

a co do szefowania w Sensorach to dzisiaj zostałem zbesztany przez mrbabcie i prababa którzy raczyli odwiedzic serwer po 4 miesiacach przerwy za to że miałem przy nicku ^CL i zaczeli mi wmawiac ze to nie ja ze stylerem stworzyłem sensor ale cóż... :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi