harlus Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 hehehe kzi jak tylko sciagniesz, zrob sobie kopie na cd, zeby pozniej nie cierpiec znowu... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 (edytowane) Ludzi chyba juz zaczyna jeb.. w głowe: Allegro :mur: Edytowane 4 Marca 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Nieźle nieźle :D :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 allego...just allegro. :? kiedy wychodzi VAC? bo sam zostalem posadzony o cziterstwo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Przyznaj Się :> kupiłeś Jush na Allegro Zestaw Agenta :lol: :lol: :lol: ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 vac2 bedzie w przyszlym tygodniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 To jakaś nowa prenumerata ? Boxster - fajnie, że linka podałeś, szkoda, że od razu się nie ściąga ;) Ps. 95% i czekamy do 23 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) Może Sensor by się zebrał i zawalczył troszkę... Co na to reszta chłopaków ? Slim, zbieraj pakę ! 81% mam !!! :) 1310725[/snapback] Siema KZI! moze wreszcie z nami zagrasz :D Staram sie załatwic jakis serwer żeby można było pocwiczyc Ostatnio nawet mrbabcie i prababa widziałem na serwku tylko żeby czescie przychodzili :) Tak fajnie sie niedawno grało na compound całe terro to Sensory :D Ale żeby tak zawsze było :cry: Co do tej oferty z allegro to ludzi na naszym serwku pojeżewałbym o Flash Hacka :wink: (joke) Edytowane 5 Marca 2005 przez sLiM JiM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) Nie no LOL ludzie czity na Allegro sprzedaja (coś dla mnie ;) ) KZI, mam nadzieje, że już dziś zagrasz z nami :-P Edytowane 5 Marca 2005 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 no to VACek się zbliża, w następnym tygodniu ma podobno być, ciekawe jakie czystki pojawią się u nas ;] więcej info : http://counter-strike.pl/front/front.php 1 temat oraz http://www.counter-hack.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Siema KZI! moze wreszcie z nami zagrasz :D Staram sie załatwic jakis serwer żeby można było pocwiczyc Ostatnio nawet mrbabcie i prababa widziałem na serwku tylko żeby czescie przychodzili :) Tak fajnie sie niedawno grało na compound całe terro to Sensory :D Ale żeby tak zawsze było :cry: Co do tej oferty z allegro to ludzi na naszym serwku pojeżewałbym o Flash Hacka :wink: (joke) 1311034[/snapback] A ja cie bede podejzewal o nie umiejetne rzucanie flashem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 no czasami mi sie zdarza nietrafic :oops: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 I fajnie - ale szczerze to nie spodziewajmy sie cudow po vacusiu2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Cudow to moze i nie, ale napewno wiele zmieni. Wiadomo co mam na mysli. Zawsze sie znajdzie jakis sposob pewnie na niego, ale przeciez nie na darmo (tak ?? :) ) sa te updaty... Jakbyscie mogli panowie z SeS to poinformujcie o wyniku Waszego dzisiejszego spara SeS A vs. SeS B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Nie pytaj ;] To chyba ^B najlepszy screen ;] Innych nie pokaze ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 hahaha ukazuje całą prawdę zespół ^B roxuje, zwłaszcza ja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) czyzby ^B dostalo lanie?! :> bo cos mi tu smierdzi z tymi wynikami... ;) Edytowane 5 Marca 2005 przez harlus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 wystarczy pomyśleć trochę, przyjżyć się szczegółom, mieć 2 z matmy no i grać w cs'a trochę ;]i wszystko jest jasne ps. serw pęka w szwach, czyżby powracał do świetnoście sprzed kilku miesięcy, czy też ludzie chcą się nagrać przed vackiem buahahaha lol 18/18 sam nie mogę wejść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) grałem troche na serwku cały pełny fajnie sie grało... No własnie grało dzis dowiedziałem sie od kumpla że moja siec plajtuje (juz przy obecnym pingu nieda sie grac) wiec to chyba koniec mojej przygody z Cs-em :cry: :cry: Może kiedyś wróce... Dzieki wam wszystkim za gre! Edytowane 5 Marca 2005 przez sLiM JiM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Ehhh co by ten skald B zrobil bez Bani ;) Jutro podobno mamy grac jakiegos spara z Wami, ciekawe co to bedzie... Mam nadzieje, ze nie zagracie za dobrze ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Jim to przejdz na innego Providera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) Jim nie masz telefony z tepsy albo netii ? Rób coś, walcz jak ja ! Masz grać i koniec, poza tym masz szefować w Sensorach, nie ? ps dociągnąłem całe HL2, CSS i HL2 Deatchmatch ;) Edytowane 6 Marca 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Postaram sie neo+ załatwic i zagrac z wami a co do szefowania w Sensorach to dzisiaj zostałem zbesztany przez mrbabcie i prababa którzy raczyli odwiedzic serwer po 4 miesiacach przerwy za to że miałem przy nicku ^CL i zaczeli mi wmawiac ze to nie ja ze stylerem stworzyłem sensor ale cóż... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 A teraz "troche" inny screen ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Juz mniej zaskakujacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Mam Pytanko Czemu na Serku nie ma Tides ??? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Eeee. Jest (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 jesli jest tidles to ja chyba jestem slepy...ciagle dusty,chateau, prodek, compound,aztec,office ale ni wafla tidlesa i nuke'a. btw o ktorej robicie spar z PaD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Spara gramy o 19 z tego co mi wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Ale spokojnie. Serwer Tweaka nie bedzie zajety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...