Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

OGŁOSZENIA PARAFIALNE!

W połowie meczu SeS vs PaD wynik wygląda następująco: 18:6 mapa aztec, 9:3 i 9:3 dla SeS w t i ct

rozpoczyna się gra na cbble

ps. wyniki mogą być nie do końca poprawne, podawane są przez Ts'a ;)

i mamy nadzieje że SeS będzie tak do końca trzymał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze o przejrzenie logow z dnia dzisiejszego godz 20.05-20.15

Zabija mnie ktos z mojej druzyny, daje mu slay po czym na poczatku nastepnej on znowu mnie zabija.

A tym kims jest: [F.a.F.]Ins.tant

Jesli nie umiesz grac - to nie graj i nie psuj zabawy innym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze o przejrzenie logow z dnia dzisiejszego godz 20.05-20.15

Zabija mnie ktos z mojej druzyny, daje mu slay po czym na poczatku nastepnej on znowu mnie zabija.

A tym kims jest: [F.a.F.]Ins.tant

Jesli nie umiesz grac - to nie graj i nie psuj zabawy innym.

1313861[/snapback]

Nie trzeba przeglądać logów, mogę potwierdzić, że tak było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do Adminów !!!

Czemu na Serku nie Ma Tides <_< <_<

Przed Chwila GRjac na Serverku Poprosiłem Ludzi

Zeby Votneli na Tides

Bo grac caly czas ta same mapy to Lipa jest to tutaj Cytuje :

"Nie Będziemy Spełniac Zachcianek Don Rogerra "

Tides to jes Oficialna mapa Valve i nie Rozumiem Dlaczego nie ma jej na Serku w MC tylko w VOtach

?? :mur: :mur:

=================================================================

A propo To na Serku Robi Się ze tak powiem NIe miła Atmosfera :angry: :angry:

Chamstwo i PRostatctwo :angry: :angry:

TK obrazanie itd... :blink: :angry: :blink: Makatiel Dzisiaj tesh tego Doznal od Pana Instanta koles jest ze tak powiem

Nieprzyjemny jak Postrzelisz go lub Zabiejsz w Akcjii to Cie Zabija pff

Niewiem ALe Na Serku Ktos musi Zrobic porządek Bo sie narobil SyF

Edytowane przez RogerWhite

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie trzeba przeglądać logów, mogę potwierdzić, że tak było.

1313871[/snapback]

Wszystko sprawdzimy. Jak dobrze pojdzie to juz jutro od rana zrobie z tym porzadek.

Osobiscie Pan Instant tez mi podpal. Strzelajac mi w plecy co runde.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Roger cytujac te slowa trzeba bylo napisac, ze ja to napisalem. Nie widze w tym nic obrazliwego, ze wzgledu na Twoja lekka zmiane nicka. A to ze to napisalem to chyba sie nie dziwisz, bo Ty wrecz robiles flood'a! Co chwila tylko prosba o vote, a to sie naprawde meczace staje. To ze ja tak napisalem, to nie oznacza, ze tylko ja tak mysle moj drogi.

Co do niemilej atmosfery, to wydaje mi sie ze to bylo juz nieraz poruszane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mechl!k ze wkroczyłeś do akcji ;) I dobrze!

Co do stylu pisma rogera, też mnie letko denerwował, ale bałem sie cokolwiek mowiec bo znow by sie zaczęło że bluzgam na niego...

Co do mampyclu, nie lepiej przerzucić na sam koniec cheateu, piranesi i havane:> Większość ludzi nie lubi tam grać, a jeśli bedzie wiekszość chciała to zavotują. Bo z tego co zauwazyłem gdy gramy na któreś z tych map przeważnie ją zmieniamy.

Style-R wypowiadałeś sie ale o naszym obecnym a nie byłm członku załogi!

Dzisiaj sie pieknie grało. Normalnie cudo, choć pingi malutkie ni były. Kocham aztec, cbble jako CT :D Coś cudownego :D Dzieki wszystkim za gre!!!

Pozdrawiam!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Coś Cudownego :D

mhhh Fajnie Polowe T wykosic z awp :]

my tam odchodzilismy od zmysłow jak kolejny T padal na ziemie :D

a jak PTB przerzucilo cie do t to nie Ja chce do ct :P

fajnie Fajnie :P

havany to Fajne by bylo Gdyby jej nie bylo :D

Chateau co w niej złego :>

na Schody mozna nawed wejsc ;)

A piranesi to moja kochana mapa :D I love This map :D co w niej złego ??:]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://hl2-forum.info/index.php?showtopic=...st=0entry1776

Czujecie rytm :]

==================

A teraz cos na temat OT w temacie. Starajcie sie nie robic off'ow tutaj. Jak chcecie sobie pogadac to albo gg/icq albo privy.

Albo rozmiawiajcie na forum serwera .

Mechl!k ma wielka ochote ten temat zamknac i prosil mnie zeby te wasze OT odbily sie na zabawie na serwerze ;] Moge byc nie mily jezeli ktos ciagle post fuckeruje ...

Pozdrawiam.

Edytowane przez Poca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem co wam się nie podoba w tych 3 mapkach, piranesi jest zajedwabista, cheatuch ostatnio też polubiłem, a do havany idzie sie przyzwyczaić, ale jest troche powalona z tymi przejściami i można ją usunąć 4ever

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam pytanko :

Uzywam binda na crouch jump'y

wszystko pieknie dziala w grze,ale zaraz po wyjscu z cs'a

w pliku cfg nie ma tego binda .

Wie moze ktos jak temu zaradzic zebym raz zapisal i nie musial za kazdym razem zapisywac ??

Z groy THX :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Carlos^

zapisz sobie ten skryp w pliku autoexec.cfg i wrzuc tam, gdzie masz config.cfg - katalog "cfg".

swoja droga ten skryp jest niedozwolony w wielu ligach, m.in. w CB. ;)

Edytowane przez harlus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich! Właśnie dociąga mi się Source ze steama,

wcześniej grałem w 1.6 ,ale chce oblookac Source`a i qmpel(KZI) powiedział ,ze

tu sa fajni ludzie (chyba o Was chodzi <lol>).

Pozdro 4 all !!

Edytowane przez pisakPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed dwoma godzinami zachwalałem serwe koledze z wyższego postu ... no i już plama na serwerze.. Wszedłem, mapa Italy. Same nowe xywy, jakieś kpiny robią, bzdury o cheatach mówią, myślę sobie - ok, nowi jacyś, wyrobią sie. Ale nie, to nie nowi, tylko pod innymi xywami "starzy" się zabawiają, jak stwierdził jeden "jaja sobie robimy". Jaja jajami, ale po bzdurnym kawałku na koniec kolega z xywą S.W.A.T (brat Micro)zabił mnie celowo i bezczelnie (mam screeny) przy okazji raniąc innych. Przed kilem napisał "..sorry za to co się będzie działo teraz". Wybaczcie, ale ja nie brałem udziału w jakiś "jajach" i takie akcje mnie osobiście nie odpowiadają. Zdenerwowany w/w zdarzeniami nie miałem już ochoty na dalszą grę, także przemęczyłem kolejną mapę (dust) i wyszedłem. Dokonując zsumowania - wczorajsza gra była świetna, dzisiejsza to klapa na całej linii. Zobaczymy, co będzie jutro - jeżeli podobnie, to pożałuję, że grę załatwiałem.

Ps. Ufam, że są jeszcze normalni, ewentualnie to był jednorazowy wybryk młodzieńczej chuci.

Ps2 Admini, ten post to na temat serwera, także na temat.

Edytowane przez KZI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed dwoma godzinami zachwalałem serwe koledze z wyższego postu ... no i już plama na serwerze.. Wszedłem, mapa Italy. Same nowe xywy, jakieś kpiny robią, bzdury o cheatach mówią, myślę sobie - ok, nowi jacyś, wyrobią sie. Ale nie, to nie nowi, tylko pod innymi xywami "starzy" się zabawiają, jak stwierdził jeden "jaja sobie robimy". Jaja jajami, ale po bzdurnym kawałku na koniec kolega z xywą S.W.A.T (brat Micro)zabił mnie celowo i bezczelnie (mam screeny) przy okazji raniąc innych. Przed kilem napisał "..sorry za to co się będzie działo teraz". Wybaczcie, ale ja nie brałem udziału w jakiś "jajach" i takie akcje mnie osobiście nie odpowiadają. Zdenerwowany w/w zdarzeniami nie miałem już ochoty na dalszą grę, także przemęczyłem kolejną mapę (dust) i wyszedłem. Dokonując zsumowania - wczorajsza gra była świetna, dzisiejsza to klapa na całej linii. Zobaczymy, co będzie jutro - jeżeli podobnie, to pożałuję, że grę załatwiałem.

Ps. Ufam, że są jeszcze normalni, ewentualnie to był jednorazowy wybryk młodzieńczej chuci.

Ps2 Admini, ten post to na temat serwera, także na temat.

1316133[/snapback]

Zapisuj SteamID takich klientów i logi lub screeny na potwierdzenie, ja umożliwie im robienie jaj przez długi czas, ale zdala od naszego serwera :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam screeny i SteamID. Poczekamy na razie, co ma wisieć, nie utonie ;)

Czy nie możnaby wyłączyć tego przeżucania pomiędzy drużynami ? Niby równa szanse, ale ja potem strzelam do swoich, ponieważ mylą mi się skiny, pozatym jedną rundę gram przeciwko 4 a następną przeciwko 5ciu przeciwnikom, i wyliczaj tu sobie ;(

Edytowane przez KZI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Denerwuje fakt, iż gracz będący w zlym (lub za dobrym )humorze

potrafi "robić se jaja" kosztem innych.

PS. Mam osiemdziesiąt parę procent CSS. Juz niedlugo zobaczymy się na waszym serwie!

Tymczasem pozdrawiam wszystkich forumowiczów i z niecierpliwością czekam na Source`a.

See You!

Edytowane przez pisakPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elemel nieee :( Wpadnij teraz na serwka ;)

KZI tez miałem nicka zmienionego na italy ;) Nikomu krzywdy nie robiłem jednak, gdy zabił Cie SWAT pogonił sobie za nim z glockiem <lol> a był w moim timie <lol>

Krzysiu zauważyłem na własnej skórze że Ci sie timy i skórki mieszają ;) Późno było więc NO-Problem. Tak i tak lamiłem wczoraj na wszystkich mapkach, po awp_map :( To przez zmiane pogody - skupić sie nie mogłem... Ma tak ktoś jeszcze:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ci sie teamy moga miaszac :/ jak cie przerzuca to dostajesz info takie "PTBx: you are now a TERRORIST" tam jest chat

hmm chyba trzeba bardziej surowe zasady wprowadzic :/

dobra od tej pory uwazajcie gdzie strzelacie. atomatyczny 15 minutowy ban za 3 nieprzebaczone tk, i automatycny slap -5hp za TA.

i nie ma ze ten mi stanol na lini ognia i przypadkowo trafilem ja NIGDY nie strzelam gdy jest prawdopodobne ze trafie swojego. ja nie strzelam do swojich to i wy mozecie. owszem zdazaja sie wypadki gdy ktos mi sie wpakuje w momencie strzalu.

a i jeszcze jak sie trafi taki "jajcarz" ktory robi tk dawajcie slaya takiemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra od tej pory uwazajcie gdzie strzelacie. atomatyczny 15 minutowy ban za 3 nieprzebaczone tk, i automatycny slap -5hp za TA.

1316915[/snapback]

bana dal bym na dluzej, bo jak ktos ma zamiar dalej mordowac swoich to za 15 minut chetnie wroci, by sie "pobawic".

co do slapa, to moim zdaniem bez sensu biorac pod uwage, ze wiele osob sie poprostu wciska na sila w srodek walki...

podobnie jak ten madafaka ptbx, ktory niszczy cala radosc z gry przerzucajac co chwile do innego teamu - zdarza sie, ze na jednej mapie zmienia sie team kilka razy. :/

Edytowane przez harlus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie nie mozna sie przywiazac do jednej druzyny

grasz w ct zabijasz T a za kilka rund walczysz u ich boku troche bezsens

A co do wyrownywania teamow to zbyt wiele nie daje :P

Trzeba zrobic manifestacje :D

(Joke ;))

Edit :Ale swoja Droga to Gracze powinni miec wpływ na to co sie znajduje na serku pluginy itd.

Tak ja powiedzial Harlus to zabija radosc z gry :mellow: :mellow:

Edytowane przez RogerWhite

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ZA usunieciem PTBx. Psychicznie siadam gdy mnie z ct do t wrzuci na AZTEC ;) Czasem chce zagrac np. z Elemelem, jednak zawsze po kilku minutach nas rozdziela :( To niesprawiedliwe :P

Po drugie, co da przerzucenie MNIE do innego timu? NIC.

Jeżeli widac ze sytuacja jest nirówna (10:2) to wiadomo ze jakis spoko gracz przejdzie, z własnej woli, bo dla niego nie ma róznicy gdzie wygrywa :P

USUNĄĆ PTBx!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oka - pare slow wyjasnienia co do tej "afery" z moim bratem - tak jak wynikalo z nicka to byl moj brat, ale tez nie rozumiem Cie KZI (nie mow ze po jednym TK w twoja strone przestalo Ci sie chciec grac :>)

Tez nie pochwalam takiego zachowania no ale bez przesady...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi