RogerWhite Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Na Serku Znajduje Się Następujący MC : cs_italy de_dust de_aztec de_cbble cs_office de_chateau de_dust2 de_piranesi cs_havana de_prodigy cs_compound de_train Ja tu nie Widze Tides :mellow: :mellow: Dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Jeszcze raz zobacze taki syf na ostatniej stronie to nie będe taki miły... Nie porozmawiają co niektorzy już na Tweaku... Rozumiemy sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 OGŁOSZENIA PARAFIALNE! W połowie meczu SeS vs PaD wynik wygląda następująco: 18:6 mapa aztec, 9:3 i 9:3 dla SeS w t i ct rozpoczyna się gra na cbble ps. wyniki mogą być nie do końca poprawne, podawane są przez Ts'a ;) i mamy nadzieje że SeS będzie tak do końca trzymał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makatiel Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Prosze o przejrzenie logow z dnia dzisiejszego godz 20.05-20.15 Zabija mnie ktos z mojej druzyny, daje mu slay po czym na poczatku nastepnej on znowu mnie zabija. A tym kims jest: [F.a.F.]Ins.tant Jesli nie umiesz grac - to nie graj i nie psuj zabawy innym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabab Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Prosze o przejrzenie logow z dnia dzisiejszego godz 20.05-20.15 Zabija mnie ktos z mojej druzyny, daje mu slay po czym na poczatku nastepnej on znowu mnie zabija. A tym kims jest: [F.a.F.]Ins.tant Jesli nie umiesz grac - to nie graj i nie psuj zabawy innym. 1313861[/snapback] Nie trzeba przeglądać logów, mogę potwierdzić, że tak było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 (edytowane) Do Adminów !!! Czemu na Serku nie Ma Tides <_< <_< Przed Chwila GRjac na Serverku Poprosiłem Ludzi Zeby Votneli na Tides Bo grac caly czas ta same mapy to Lipa jest to tutaj Cytuje : "Nie Będziemy Spełniac Zachcianek Don Rogerra " Tides to jes Oficialna mapa Valve i nie Rozumiem Dlaczego nie ma jej na Serku w MC tylko w VOtach ?? :mur: :mur: ================================================================= A propo To na Serku Robi Się ze tak powiem NIe miła Atmosfera :angry: :angry: Chamstwo i PRostatctwo :angry: :angry: TK obrazanie itd... :blink: :angry: :blink: Makatiel Dzisiaj tesh tego Doznal od Pana Instanta koles jest ze tak powiem Nieprzyjemny jak Postrzelisz go lub Zabiejsz w Akcjii to Cie Zabija pff Niewiem ALe Na Serku Ktos musi Zrobic porządek Bo sie narobil SyF Edytowane 6 Marca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Nie trzeba przeglądać logów, mogę potwierdzić, że tak było. 1313871[/snapback] Wszystko sprawdzimy. Jak dobrze pojdzie to juz jutro od rana zrobie z tym porzadek. Osobiscie Pan Instant tez mi podpal. Strzelajac mi w plecy co runde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 @Roger cytujac te slowa trzeba bylo napisac, ze ja to napisalem. Nie widze w tym nic obrazliwego, ze wzgledu na Twoja lekka zmiane nicka. A to ze to napisalem to chyba sie nie dziwisz, bo Ty wrecz robiles flood'a! Co chwila tylko prosba o vote, a to sie naprawde meczace staje. To ze ja tak napisalem, to nie oznacza, ze tylko ja tak mysle moj drogi. Co do niemilej atmosfery, to wydaje mi sie ze to bylo juz nieraz poruszane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Style-R Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 (edytowane) eeeee no [motyla noga] tak nie moze byc [ bluzgu bluzgu ] :D nie mozna sie wypowiedziec o naszym bylym czlonku zalogi :mur: <_< Edytowane 6 Marca 2005 przez Style-R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 mechl!k ze wkroczyłeś do akcji ;) I dobrze! Co do stylu pisma rogera, też mnie letko denerwował, ale bałem sie cokolwiek mowiec bo znow by sie zaczęło że bluzgam na niego... Co do mampyclu, nie lepiej przerzucić na sam koniec cheateu, piranesi i havane:> Większość ludzi nie lubi tam grać, a jeśli bedzie wiekszość chciała to zavotują. Bo z tego co zauwazyłem gdy gramy na któreś z tych map przeważnie ją zmieniamy. Style-R wypowiadałeś sie ale o naszym obecnym a nie byłm członku załogi! Dzisiaj sie pieknie grało. Normalnie cudo, choć pingi malutkie ni były. Kocham aztec, cbble jako CT :D Coś cudownego :D Dzieki wszystkim za gre!!! Pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Tak Coś Cudownego :D mhhh Fajnie Polowe T wykosic z awp :] my tam odchodzilismy od zmysłow jak kolejny T padal na ziemie :D a jak PTB przerzucilo cie do t to nie Ja chce do ct :P fajnie Fajnie :P havany to Fajne by bylo Gdyby jej nie bylo :D Chateau co w niej złego :> na Schody mozna nawed wejsc ;) A piranesi to moja kochana mapa :D I love This map :D co w niej złego ??:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Faktycznie, grało się świetnie ! Fajucho, że mogłem znów do Was dołączyć ;) To co panowie z Sensor ? Lejemy SeS'ów w jakimś sparze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) http://hl2-forum.info/index.php?showtopic=...st=0entry1776 Czujecie rytm :] ================== A teraz cos na temat OT w temacie. Starajcie sie nie robic off'ow tutaj. Jak chcecie sobie pogadac to albo gg/icq albo privy. Albo rozmiawiajcie na forum serwera . Mechl!k ma wielka ochote ten temat zamknac i prosil mnie zeby te wasze OT odbily sie na zabawie na serwerze ;] Moge byc nie mily jezeli ktos ciagle post fuckeruje ... Pozdrawiam. Edytowane 7 Marca 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Fajne mapki. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 nie wiem co wam się nie podoba w tych 3 mapkach, piranesi jest zajedwabista, cheatuch ostatnio też polubiłem, a do havany idzie sie przyzwyczaić, ale jest troche powalona z tymi przejściami i można ją usunąć 4ever Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos^ Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Witam mam pytanko : Uzywam binda na crouch jump'y wszystko pieknie dziala w grze,ale zaraz po wyjscu z cs'a w pliku cfg nie ma tego binda . Wie moze ktos jak temu zaradzic zebym raz zapisal i nie musial za kazdym razem zapisywac ?? Z groy THX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) @Carlos^ zapisz sobie ten skryp w pliku autoexec.cfg i wrzuc tam, gdzie masz config.cfg - katalog "cfg". swoja droga ten skryp jest niedozwolony w wielu ligach, m.in. w CB. ;) Edytowane 7 Marca 2005 przez harlus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisakPL Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) Witam wszystkich! Właśnie dociąga mi się Source ze steama, wcześniej grałem w 1.6 ,ale chce oblookac Source`a i qmpel(KZI) powiedział ,ze tu sa fajni ludzie (chyba o Was chodzi <lol>). Pozdro 4 all !! Edytowane 7 Marca 2005 przez pisakPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) Przed dwoma godzinami zachwalałem serwe koledze z wyższego postu ... no i już plama na serwerze.. Wszedłem, mapa Italy. Same nowe xywy, jakieś kpiny robią, bzdury o cheatach mówią, myślę sobie - ok, nowi jacyś, wyrobią sie. Ale nie, to nie nowi, tylko pod innymi xywami "starzy" się zabawiają, jak stwierdził jeden "jaja sobie robimy". Jaja jajami, ale po bzdurnym kawałku na koniec kolega z xywą S.W.A.T (brat Micro)zabił mnie celowo i bezczelnie (mam screeny) przy okazji raniąc innych. Przed kilem napisał "..sorry za to co się będzie działo teraz". Wybaczcie, ale ja nie brałem udziału w jakiś "jajach" i takie akcje mnie osobiście nie odpowiadają. Zdenerwowany w/w zdarzeniami nie miałem już ochoty na dalszą grę, także przemęczyłem kolejną mapę (dust) i wyszedłem. Dokonując zsumowania - wczorajsza gra była świetna, dzisiejsza to klapa na całej linii. Zobaczymy, co będzie jutro - jeżeli podobnie, to pożałuję, że grę załatwiałem. Ps. Ufam, że są jeszcze normalni, ewentualnie to był jednorazowy wybryk młodzieńczej chuci. Ps2 Admini, ten post to na temat serwera, także na temat. Edytowane 7 Marca 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Przed dwoma godzinami zachwalałem serwe koledze z wyższego postu ... no i już plama na serwerze.. Wszedłem, mapa Italy. Same nowe xywy, jakieś kpiny robią, bzdury o cheatach mówią, myślę sobie - ok, nowi jacyś, wyrobią sie. Ale nie, to nie nowi, tylko pod innymi xywami "starzy" się zabawiają, jak stwierdził jeden "jaja sobie robimy". Jaja jajami, ale po bzdurnym kawałku na koniec kolega z xywą S.W.A.T (brat Micro)zabił mnie celowo i bezczelnie (mam screeny) przy okazji raniąc innych. Przed kilem napisał "..sorry za to co się będzie działo teraz". Wybaczcie, ale ja nie brałem udziału w jakiś "jajach" i takie akcje mnie osobiście nie odpowiadają. Zdenerwowany w/w zdarzeniami nie miałem już ochoty na dalszą grę, także przemęczyłem kolejną mapę (dust) i wyszedłem. Dokonując zsumowania - wczorajsza gra była świetna, dzisiejsza to klapa na całej linii. Zobaczymy, co będzie jutro - jeżeli podobnie, to pożałuję, że grę załatwiałem. Ps. Ufam, że są jeszcze normalni, ewentualnie to był jednorazowy wybryk młodzieńczej chuci. Ps2 Admini, ten post to na temat serwera, także na temat. 1316133[/snapback] Zapisuj SteamID takich klientów i logi lub screeny na potwierdzenie, ja umożliwie im robienie jaj przez długi czas, ale zdala od naszego serwera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) Mam screeny i SteamID. Poczekamy na razie, co ma wisieć, nie utonie ;) Czy nie możnaby wyłączyć tego przeżucania pomiędzy drużynami ? Niby równa szanse, ale ja potem strzelam do swoich, ponieważ mylą mi się skiny, pozatym jedną rundę gram przeciwko 4 a następną przeciwko 5ciu przeciwnikom, i wyliczaj tu sobie ;( Edytowane 7 Marca 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisakPL Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) Denerwuje fakt, iż gracz będący w zlym (lub za dobrym )humorze potrafi "robić se jaja" kosztem innych. PS. Mam osiemdziesiąt parę procent CSS. Juz niedlugo zobaczymy się na waszym serwie! Tymczasem pozdrawiam wszystkich forumowiczów i z niecierpliwością czekam na Source`a. See You! Edytowane 7 Marca 2005 przez pisakPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Pozdrawiam wszystkich - ponownie zobaczymy sie chyba dopiero w weekend <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Elemel nieee :( Wpadnij teraz na serwka ;) KZI tez miałem nicka zmienionego na italy ;) Nikomu krzywdy nie robiłem jednak, gdy zabił Cie SWAT pogonił sobie za nim z glockiem <lol> a był w moim timie <lol> Krzysiu zauważyłem na własnej skórze że Ci sie timy i skórki mieszają ;) Późno było więc NO-Problem. Tak i tak lamiłem wczoraj na wszystkich mapkach, po awp_map :( To przez zmiane pogody - skupić sie nie mogłem... Ma tak ktoś jeszcze:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisakPL Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Niejestem pewien czy ktoś coś zrozumiał.... Teoria ze zmęczeniem i nocą- lipna, ale cóż.... PS. Steam sie wiucha... ledwo, ledwo idzie... bede gral wieczorem! Greetz 4 all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 jak ci sie teamy moga miaszac :/ jak cie przerzuca to dostajesz info takie "PTBx: you are now a TERRORIST" tam jest chat hmm chyba trzeba bardziej surowe zasady wprowadzic :/ dobra od tej pory uwazajcie gdzie strzelacie. atomatyczny 15 minutowy ban za 3 nieprzebaczone tk, i automatycny slap -5hp za TA. i nie ma ze ten mi stanol na lini ognia i przypadkowo trafilem ja NIGDY nie strzelam gdy jest prawdopodobne ze trafie swojego. ja nie strzelam do swojich to i wy mozecie. owszem zdazaja sie wypadki gdy ktos mi sie wpakuje w momencie strzalu. a i jeszcze jak sie trafi taki "jajcarz" ktory robi tk dawajcie slaya takiemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) dobra od tej pory uwazajcie gdzie strzelacie. atomatyczny 15 minutowy ban za 3 nieprzebaczone tk, i automatycny slap -5hp za TA. 1316915[/snapback] bana dal bym na dluzej, bo jak ktos ma zamiar dalej mordowac swoich to za 15 minut chetnie wroci, by sie "pobawic". co do slapa, to moim zdaniem bez sensu biorac pod uwage, ze wiele osob sie poprostu wciska na sila w srodek walki... podobnie jak ten madafaka ptbx, ktory niszczy cala radosc z gry przerzucajac co chwile do innego teamu - zdarza sie, ze na jednej mapie zmienia sie team kilka razy. :/ Edytowane 8 Marca 2005 przez harlus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) Dokładnie nie mozna sie przywiazac do jednej druzyny grasz w ct zabijasz T a za kilka rund walczysz u ich boku troche bezsens A co do wyrownywania teamow to zbyt wiele nie daje :P Trzeba zrobic manifestacje :D (Joke ;)) Edit :Ale swoja Droga to Gracze powinni miec wpływ na to co sie znajduje na serku pluginy itd. Tak ja powiedzial Harlus to zabija radosc z gry :mellow: :mellow: Edytowane 8 Marca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Jestem ZA usunieciem PTBx. Psychicznie siadam gdy mnie z ct do t wrzuci na AZTEC ;) Czasem chce zagrac np. z Elemelem, jednak zawsze po kilku minutach nas rozdziela :( To niesprawiedliwe :P Po drugie, co da przerzucenie MNIE do innego timu? NIC. Jeżeli widac ze sytuacja jest nirówna (10:2) to wiadomo ze jakis spoko gracz przejdzie, z własnej woli, bo dla niego nie ma róznicy gdzie wygrywa :P USUNĄĆ PTBx!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Oka - pare slow wyjasnienia co do tej "afery" z moim bratem - tak jak wynikalo z nicka to byl moj brat, ale tez nie rozumiem Cie KZI (nie mow ze po jednym TK w twoja strone przestalo Ci sie chciec grac :>) Tez nie pochwalam takiego zachowania no ale bez przesady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...