Camis Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Choć dzisiaj szło mi nienagannie! Np. Dwa heady jednym strzałem z AWP - Cmx :D i Heather[PL]:http://strony.aster.pl/enigmamr/css.jpg No to mnie rozwalilo konkretnie, bylem w szoku 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 (edytowane) Ja proponuję usunąć z mapcyklu mapy aim. Źle się na nich gra. I cs_assault nie jest jeszcze dopracowany. Aimy zostaja i to bezapelacyjnie. Co do assaulta to musze troche Arniemu na glowe wejsc zeby textury dodal lepsze ;] Edytowane 16 Lutego 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 No i zakładników przydało by sie poprawić. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Wolisz brunetow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Wole takich co chodza jak CT do niech podejdzie i naciśnie E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Aaa ;] Te chlopki leca na Delete ;] --------- Pogadam ze stworca :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 tak btw to wyszedl update :) sporo poprawia i ... dodaje de_prodigy :D nowa ladniejsza.... i jasna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 No to chyba tsza ja dodać do mapcykla. :D UPDATE: Robie se buy scripta i kurde mam problema: jak qpić tylko jeden magazynek do broni? Pozdro "Bo powiem mamie..." :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 A propos skryptow Nie robcie skryptow ktore po kupieniu danych broni pisza to na chacie. Po cholere mi wiedziec co kto kupil Zachowanie calkowicie nie pr0 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 A propos skryptow Nie robcie skryptow ktore po kupieniu danych broni pisza to na chacie. Po cholere mi wiedziec co kto kupil Zachowanie calkowicie nie pr0 ;] Najlepsi sa ci co pisza skrypta takiego, że przeciwnik wie jaka bron qplii. :) To co wie ktos jak qpic tylko jeden magazynek? Miałem to w CS 1.5 i 1.6 ale mój stary conf sie skasował przy formacie, a przez rok nie grania w CS troche zapomniałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 No to chyba tsza ja dodać do mapcykla. :D UPDATE: Robie se buy scripta i kurde mam problema: jak qpić tylko jeden magazynek do broni? Pozdro "Bo powiem mamie..." :wink: http://www.hl2.pl/index.php?doc=articles&id=7 Tu jest wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Dzis pojawil sie nowy update css oraz dlugo wyczekiwany remake orginalnego de_prodigy. Mam za soba wlasnie kilkuminutowa wycieczke po mapce i robi wrazenie , jedna z najladniejszych mapek jakie widzialem do tego ma swoj niepowtarzalny klimat. Gameplay to stary dobry de_prodigy , dodano troche kamper plejsow jak wneki w murach , szafeczki , wozki itp. Sam update do css tez wnosi wiele poprawek , m.in zniwelowano szarpanie postaci przy scianach , wprowadzono optymalizacje grafy i inne usprawnienia jak np. wybuch granatu jeszcze slyszymy, dopiero potem ogarnia nas glucha cisza Co do fps to mapka dziala bardzo szybko , srednio klatek 85-90 w 1024x768,aa2x,anizo8x, w najgorszych momentach kolo 70 , tyle ze biegalem sam , wiec postacie nie zjadaly cennych fpsow tutaj znajdzecie kolo 30 screenow zrobionych przezemnia 1024x768,aa2x,anizo8x. http://royy.net/~tyr/css/de_prodigy/ a tu wybralem kilka najciekawszych skrinow jak komus sie nie chce calosci przegladac. http://royy.net/~tyr/css/de_prodigy/de_prodigy0006.jpg http://royy.net/~tyr/css/de_prodigy/de_prodigy0006.jpg http://royy.net/~tyr/css/de_prodigy/de_prodigy0008.jpg http://royy.net/~tyr/css/de_prodigy/de_prodigy0013.jpg http://royy.net/~tyr/css/de_prodigy/de_prodigy0025.jpg http://royy.net/~tyr/css/de_prodigy/de_prodigy0016.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 mapkaa jest naprawde sliczna ... :) i mysle ze teraz bedzie super grywalna, bo ma to co trzeba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Nie no mapa jest wypasik na maxa. A to lazenie po szybach klimatyzacyjnych przypomina HL1 :D Pogralem 1h i mysle ,ze jest to najlepsza mapa CS:S jak na razie oczywiscie. Ma klimacik i miodnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 http://hl2-forum.info/download/screenshots.rar Myslalem ze bede pierwszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 No fajnie tylko może ktoś by zaktualizował server? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 No fajnie tylko może ktoś by zaktualizował server? Niedlugo bedzie update :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Pocahontas jestes 2 zobacz mojego poprzedniego posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Pocahontas jestes 2 zobacz mojego poprzedniego posta. No fajnie, ladne screeny. Ale ozochodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Coś mało osób dziś gra... Updatujcie go wreszcie bo sobie dzisiaj wieczorek przy css zaplanowałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Prodigy wymiata :twisted: ale nasz serwerek jeszcze nie jest "świeży" :cry: CS mam po update, a serwer jest przeterminowany i pograć sie nie da :roll: - znając życie update na serwie pewnie będzie jak emporio wyda update#8 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macal Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 dobra dzieciaki nie płakać dawac update'a i de_prodigy do map cycle :P a co do awm itp. dac limit do 10 minut :? bo sie strasznie szybko nudzi !!!!! ____________________________Macal = StyleR____________________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 przecież już od wczoraj jest updacik, gdzies tak od poludnia....... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Gamerzy, gdyby to od nas zalezalo to juz wczoraj bylby up-date serwer. Niestety serwer wynajmujemy od GameServers.net i to oni musza up-datowac. Juz mail ponaglajacy zostal do nich wyslany wczoraj ok. 17. Wiec dzisiaj powinno byc juz gotowe. W zaden sposob nie wspieramy piractwa. Osoby ktore sobie teraz graja mamy spisane ich steamid. Takze stej tjunet ;] Jak bedzie serwer juz "świeży" napewno tu o tym napisze. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Dangerox: punkty na otrzezwienie do zobaczenia za jakis czas. Atak#komarA: koniec OT, szybciutko. poczyscilem z ot. Trzymac sie tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue57 Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Wczoraj grało się super!Nie było tylko mocnych na ble ale razem z Dabkiem próbowalismy go poskromić!! 8) Czekam zniecierpliwiony na kolejny ruch EMPIRIO !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 blue57 lepiej czekaj w milczeniu bo punkty zarobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Co z tym apdejtem, jest już? Czy bedziecie czekac aż wyjdzie pirat? Nie chce mi sie co chwila sprawdzac czy już jest aktualizacja, a na WP gra sie tragicznie. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Jak bedzie serwer juz dobry. Napewno zaraz napisze Tez sie wkurzam bo pograc nie moge :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Serwer ma tymczasowo zmienione haslo (ze wzgledow oczywistych) :twisted: Po update podam prawidlowe :twisted: Niestety nie jestem w stanie okreslic kiedy nastapi update :? Zaloga gameservers.net juz zostala o tym poinformowana i niedlugo powini uporac sie z tym problemem. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...