Jin* Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 PTBx powinno wyleciec, i tak nigdy nie wyrownuje druzyn a tylko powoduje ze sie lata w te i z powrotem z jednej do drugiej druzyny :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) znowu sie zaczynja teksty ze przezuca co 5 minut :/ gram i wiem jak czesto przezuca. radosc z gry psuje jak wszyscy sie pchaja do CT na aztecu i potem jest 20:3 dla ct :/ nie podoba sie mozecie grac gdzie indziej. tak jest zawsze "zlej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy" Edytowane 8 Marca 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makatiel Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 atomatyczny 15 minutowy ban za 3 nieprzebaczone tkJesli druzyna mnie zabija to jeszcze bana bede dostawal za to ze nie przebaczam? To po co w ogole mozliwosc nie przebaczania? Nie rozumiem tego. AMD Athlon 64 300+ Box(Socket 754) Gigabyte GA -K8NSNXP nVidia nForce3 -250 Fuj:P Bierz a64 3000+ ale s939 i zamiast gigabyte bierz MSI K8N neo2 platinum albo czekaj na DFI, a najlepiej by bylo, jesli kupujesz calego nowego kompa, gdybys zmienil juz na pci-e a nie zostawal przy agp. Ale najlepiej zarzrzyj jeszcze do dzialu AMD. Tylko IMHO pakowanie sie teraz w s754 to pomylka, jesli za taka sama cene masz s939. @Arnie Pewnie ze przerzuca co chwile:( a teamy w wiekszosci wypadkow i tak sa strasznie nie rowne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) Bardzo często przerzuca :| Mnie to najbardziej wykancza psych jak bedac w T od truposza ;) biore m4 a po kilku sek Przerzuca mnie do CT nie dosc ze stracilłem Bron to jeszcze inny Team:( Na poczatku Gry Gracze wybieraja teamy i powinno zostac tak to konca mapy a nie Wędrujesz to tu to tam Najlepiej niech powstanie Ankieta na temat tego PTBx niech Gracze zadecyduja :D Edytowane 8 Marca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Jesli druzyna mnie zabija to jeszcze bana bede dostawal za to ze nie przebaczam? To po co w ogole mozliwosc nie przebaczania? Nie rozumiem tego. 1317162[/snapback] eee?! ale to chyba gosc, ktory 3x popelnil tk i mu nie wybaczono dostaje bana, a nie ten, ktory 3x byl bezlitosny. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Macie czasem taka akcje ze jak was zabija w czasie qcania to w nastepnej rundzie lazi sie caly czas qcajac? Tak jakby kamera sie obnizyla :? Baaardzo mnie to denerwuje... Co do PTBx to mysle ze jest okej ustawiony. Grywam ostatnio na CD-Projekcie - tam zazwyczaj zaczyna przerzucac przy stanie 10-0, a po 15 rundach sie mapka zmienia... paranoja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 makatiel nie rozumiesz "15 minutowy ban za 3 nieprzebaczone tk" nie za nieprzbaczanie :/ roger niewiem czy zauwazyles ale od jakiegso czasu PTB tylko martwych przezuca wiec broni nie masz tak czy inaczej CougaR2 czasem tak jest terz zauwazylem musisz wtedy kucnac albo podskoczyc i sie poprawaia znowu. valve cos zepsulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 wywalić ptbx na zbity ryj...... :P ;] nie no mi on tak bardzo nie przeszkadza bo ostatnio mało gram i mnie zazwyczaj nie przerzuca ale troche głupio jest jak kogoś z bardzie lubianych osób i z którymi ci sie dobrze gra, nagle staje na przeciwko ciebie.... wcześniej nie było takiego zamieszania (jeszcze przed ETB) a teraz pojawia się dużo komunikatów.... i nie sądze żeby to jakoś znacznie wpływało na wyrównanie teamów, no chyba że jest w 1 teamie 6 a w 2 3 róbcie sondę na ten temat.... ps. kiedy VACuś ?? :P :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 najbardziej wkurzajace jest jak masz magnum za ostatnie pieniadze, twoj team wygrywa a ciebie zywego przerzuca... marny pistak i zero hajsu... :mur: ps. kiedy VACuś ?? :P :> 1317225[/snapback] a co boimy sie? :lol: a na powaznie to cos mi mignelo...czwartek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) orgiusz umiesz czytac PTB przezuca tylko MARTWYCH! Now with CounterStrike:Source with 20,000 players 15,000 servers, and no VAC available for CS:S servers are being flooded with hackers. I was personally in a public server and mygot a well known hacking group came in and cleared the entire server with thier hacks. It disgusts me when people pay good money for their game server and to lose all the people playing in their server. But a recent chat with my friend that works at Valve said that to expect a release sometime next week. VAC 2 also will be ten times more aggressive than the original VAC for half-life, and will also be equipped with all the recent cheat detection system. Although I was able to talk to him he didn't give me much info, but VAC 2 will be an actually release not a BETA that VAC 1 was. I myself would like to see VAC 2 instantly ban hackers. But it is good to see steam is trying their hardest to try to ban the steam accounts that are reported. If you happen to get the STEAM ID of the hacker you could email steam and they will look into the problem and with success ban the account. Until then reporting it to steam is that only way to fight "The War against Hackers". Also expect a steam update sometime next week for VAC 2's release. tyle o novym vacku :> Edytowane 8 Marca 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 najczesciej zgodze sie z toba. martwych. co nie znaczy ze nie przerzuca tez ZYWYCH! i nie wcisniesz mi kitu ze to nie ma miejsca bo ma. jesli to jest blad to trudno sie mowi. jak celowe to nie bede komentowac. btw. co sie stalo z timeleft? ciagle te 60 rounds Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 nie ma prawa przezucac zywych. jakos w sobote odswiezalem cfg serwa i ptb ma zabronione przezucanie zywych moge ci tu wklejic cfg jak chcerz, daj mi screena przynajmniej. pisz timeleft w konsoli bo musialem wrzucic wersje beta mani moda to byla jedyna jaka dziala na naszym serwie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 No niestety arnie przerzuca tez zywych (wiele razy mialem te watpliwa przyjemnosc doswiadczyc tego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Ehh dużo pisania :) Arnie - jak gram przez kilka rund strzelając do ct i mnie przeżuci, to po rozbiegnięciu się po mapie i wpadnięciu na ct albo strzelam (przyzwyczajenie + nerwy) albo sprawdzam tabem w którym teamie jestem (dla sprawdzenia) - i albo ginie mój, albo ja, to jest do d... tyłka. Skoro ludzie nie chcą tego "cuda", to zlikwidować :) Elemelek - s939, jak chłopaki piszą :) A co do chodzenia... HL2 na maxa w 1024 (aax4,anizo16, max wsio) działa spoko (początek gry), tzn nawet bardzo płynnie, ale za to strasznie doczytuje (mało ramu w kompie, 1gb req.?) i tnie mi się dźwięk w trakcie doczytywania - "wel wel wel welcome!". CSS - u mnie dałem na maxa wsio i nie doczytuje, za to słabo chodzi. Np. mycha dziwnie pływa i zdarzają się miejscówki z dziwnym dropem fps.... Grafa zachwyca :) Gram na wszystkim ściętym w 800x600 (w 1024 zamałe wszystko dla mnie na css) tylko cienie high modele medium i aax4 (inaczej straszne pixele) i jest super, prawdziwa płynność ;) Micro - te pozmieniane xywy, głupie gadki i kill zdenerwowały mnie na tyle, że nie miałem ochoty na dalszą grę. Jestem bardzo nerwowym człowiekiem. Brat niech Ci robi dalej taki obciach, zresztą co mnie obchodzi kto killował - takie akcje niech sobie z botami robi. I kilka spraw - na mapie Office mam dziwne "odpychania" od przedmiotów i zakładników, wogóle ciężko mi się skacze np. po skrzynkach. Nie wiem, czy to ma jakiś związek z detekcją kolizji, ale coś się sypie. Z tego co pamiętam, ktoś jeszcze ma taki sam problem. Dziwne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Gram na wszystkim ściętym w 800x600 (w 1024 zamałe wszystko dla mnie na css) tylko cienie high modele medium i aax4 (inaczej straszne pixele) i jest super, prawdziwa płynność ;)Heh 800x600, nie wyobrazam sobie tego :-P Ja gram 1280x1024 bez aniso i aa i jest gites :) Tylko na aztecu mam nieprzyjemne spadki fpsow w czasie akcji... I kilka spraw - na mapie Office mam dziwne "odpychania" od przedmiotów i zakładników, wogóle ciężko mi się skacze np. po skrzynkach. Nie wiem, czy to ma jakiś związek z detekcją kolizji, ale coś się sypie. Z tego co pamiętam, ktoś jeszcze ma taki sam problem. Dziwne....Probowales tego? cl_ragdoll_collide "1"cl_ragdoll_physics_enable "1" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 req do maxymalnych ustawień - inaczej (u mnie) cały czas doczytuje co kilka kroków, zatrzymuje się gra na chwilę i tnie dźwięk sto sto sto stop ! - granie beznadziejne :( Na wersji niepoprawnej nie przyklejało i nie odrzucało mnie na css ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) ok poprawilem w cfgu byl blad autora zle obiasnil ustawienia teraz powinno byc ok. nie powinno przezucac zywych Edytowane 8 Marca 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisakPL Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Jestem tego samego zdania co RogerWhite! Nic dodać, nic ująć! PS. Mam juz Source`a ,ale mi nienajlepiej śmiga, a poza tym nie moge sie dopatrzyc w nim klimatu z wersji 1.5 i 1.6 Pozdro dal forumowiczow ( w szczegolnosci mak`a, KZI`ego i cmx`a). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Arnie nie chce truc ci zycia ale jesli poprawiles o 10PM to pozniej kilkukrotnie jeszcze rzucalo ludzmi gralismy chyba 4vs3 na italy i KZI oraz harlus zmieniali teamy w biegu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Wreszcie forum działa ! Arnie - wyłącz to paskudstwo ! Masz rację - żywych nie przeżuca - wpierw zabija a potem przeżuca ! Kilkukrotnie traciłem życie broń itp wczoraj ! Ciekawe, czy fragi też się traci.... Wyłącz to - gracze tego nie chcą ! Dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 true, true... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Arnie wyłącz to, bo spotka Cie kara tu na ziemi :P Ostatnio CS:S zaczął mnie troszke, hmm - irytować. Zawsze myślałem, że w tej grze najwiekszą role odgrywają umijetności. Jednak widze że bardzo dużo osób liczy na łut szczęścia, lub wykorzystuje bugi gry :( Gdy widze jak jakiś CT, aby zabic Terro z m4 strzela po ziemi to płakać mi sie chce - kto normalny by tak robił:> Inna sprawa to hs, które są przyczyną wiekszości fragów :( Normalne przegięcia. Wczoraj na de_train wpadłem na harlusa z awm. Byłem od niego z 2m, podskoczyłem bez zooma i go zabiłem przypadkowo, oczywiscie HS (wszystko było robione w panice )). Nie wiem jakim cudem, ale widocznie cuda sie zdarzaja. Podobna akcja była na italy z KZI... Tak samo gdy ludzie zaczną naparzać sie fullauto np z ak, po nogach itd, a tu HS :D Normalnie paranoja jakaś. Nie mówie teraz o czitach, tylko o jakiś przekłamaniach, itp. :P Was również to wkurza, czy tylko ja mam tak zjechane:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Ostatnio CS:S zaczął mnie troszke, hmm - irytować. Zawsze myślałem, że w tej grze najwiekszą role odgrywają umijetności. Jednak widze że bardzo dużo osób liczy na łut szczęścia, lub wykorzystuje bugi gry :( Gdy widze jak jakiś CT, aby zabic Terro z m4 strzela po ziemi to płakać mi sie chce - kto normalny by tak robił:>(...) Widac, ze dlugo w cs'a nie grasz. Wogole grales w innego cs'aniz source? Zaloz sobie gre i postrzelaj sobie z kalaha w sciane. Trzymaj celownik w jednym miejscu a popatrz na scianie gdzie pociski polecialy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 sikor to jest tze recoil czyli rozrzut. jakbys mial jakakolwiek bron w reku(kilka razy strzelalem ze strzelby mysliwskiej...szkoda ze nie byl to kalach <_<) to bys wiedzial ze po oddaniu strzalu ZAWSZE leci w gore. dlatego celuja w ziemie jak wala serie przeciwnikowi na wprost. co do PTBx rzucajacego zywych - zaliczane jest to jako samobojstwo... jakies kojazenia? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) No Dokładnie nie zabija zywych tylko bedec zywym najpierw cie zabije a potem przerzuci :( Bron tracisz i wogle motywacje do zabijania :D bo najpierw walczysz o boku T a potem przeciw nim :mur: :mur: Wreszcie forum działa ! Arnie - wyłącz to paskudstwo ! Masz rację - żywych nie przeżuca - wpierw zabija a potem przeżuca ! Kilkukrotnie traciłem życie broń itp wczoraj ! Ciekawe, czy fragi też się traci.... Wyłącz to - gracze tego nie chcą ! Dzięki... 1318096[/snapback] Nio Fragi tesh sie traci niby nic ale jednak to działa na pyschikę ;) jak widzisz Arni większość tego niechce na serverze :mellow: :mellow: Więc wyrzuc to 4 ever Do zmiany Teamow to sa ludzie według mnie co to za radość z gry jak grasz 8 Vs 4 :huh: Ludzie Sami jak trzeba to zmienia Teamy <_< <_< a nie jakies PTBx bedzie cie zabijac i przerzucac Tracisz Bron i fraga ;) ;) :huh: Edytowane 9 Marca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 @Sikor ze strzelaneim to wydaje mi sie, ze przesadzasz. Od zawsze tak bylo i ludzie sposob strzelania staraja sie dostosowac do recoil'a. A chyba oczywiste ze przy full auto nawet bez proby opanowania celownika zdazaja sie HS, no ale taki urok CS'a 1.6 i CS:S ze jest wiecej dupshootow (moim zdaniem). Co do PTB to jedyna rzecz w momencie kiedy go nie ma to wkurzajace jest to ze ktos mi wmawia ze musi byc w CT, bo nie umie grac jako T. To juz jest poprostu smieszne. Ida do CT bo sie lepiej kampi. Ale na szczescie jeszcze nie wszyscy tak maja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Wiem ze tak mam ;) Wole CT, na niektórych mapach :P No ale jak patrze, jak gsciu specialnie w ziemie szczela zeby zabic goscia to smiech bierze :) Troche to realne nie jest w sumie jak cała gra, bo kto z GROMu by tak szczelał ;) A kto mi wytłumaczy sprawy hs, takich jak podałem przykłądy z HArlusem i KZI:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 No ale jak patrze, jak gsciu specialnie w ziemie szczela zeby zabic goscia to smiech bierze :) Troche to realne nie jest w sumie jak cała gra, bo kto z GROMu by tak szczelał ;) 1318565[/snapback] wez pod uwage to co mowil Jin* (wiem, wiem "*" :D ) - jak ktos gra juz troche czasu w cs'a, to np. walac fullauto z kalacha od razu po pierwszej serii celownik leci w glebe, a ogniem kieruje sie patrzac gdzie leca kule. co innego ludzie, ktorze graja krotko - oni najczesciej nie panuja nad niczym i albo wala wszystko w niebo albo w glebe albo jeszcze gdzie indziej, tylko nie w przecwinika. ;) inna sprawa widok ze specta - tu jest duzo przeklaman i czasami wyglada ze ktos wali w glebe, a w rzeczywistosci wali np. w korpus - podobnie bylo wczoraj wieczorem, gdy na aztecu na moscie po stronie ct zabilem chyba vortex'a strzelajac do niego przez skrzynie, a ludzie oglodajacy akcje ze specta dziwili sie jakim cudem to zrobilem bo w ogole nie strzelalem w skrzynie. ;) A kto mi wytłumaczy sprawy hs, takich jak podałem przykłądy z HArlusem i KZI:> 1318565[/snapback] przypadek - mi tez sie zdarza zabic kogos w momencie, gdy juz chce sie schowac, odwrocic lub zrobic cokolwiek, ale nie strzelac wiecej do niego. co do nieszczesnego ptbx - dzisiaj ponownie ok godz 15, grajac na aztecu jako ct (mialem awm) zostalem usmiercony przez plugin i przerzucony do terro (jak nie trudno sie domyslec, juz bez awm). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 No ale jak patrze, jak gsciu specialnie w ziemie szczela zeby zabic goscia to smiech bierze :) Troche to realne nie jest w sumie jak cała gra, bo kto z GROMu by tak szczelał ;) 1318565[/snapback] A nie bierze Cie smiech jak trafiasz goscia z kalacha z paru metrow w klatke piersiowa a ten dalej biega spokojnie? W realu trafienie z kalacha gl prawie rozrywa klate. Bylo to juz wiele razy poruszane... CS to nie realistyczna symulacja. Co do odrzutu broni to mysle ze jest on bardzo dobrze zrealizowany. W realu przy full auto nikt nie jest w stanie utrzymac broni na celu. Jedyne co mozna robic to probowac "sciagac" bron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 http://www.cyberteam.cz/upload/efron3.avi ciekawy hitboxik :P kto jest w stanie to powtórzyć, mówicie o tej akcji z harlusem i vtx a to ?? :D :lol: nigdy taka gra nie może być realna, bo nie byłoby możliwości w nią grać, dostajesz np w realu kulkę w nogę i co biegniesz normalnie?? albo kulkę w ręke trzymasz giwerę tak samo ?? w tym csie jest za dużo tzw hsów z dópy, szczerze mówiąc mi więcej hsów wychodzi w 1.6 niż tu, jakiś inny jestem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...