hausner Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Jak sie czlowiek czuje dumny ze jest polakiem jak sie widzi takie komentarze na http://www.nip-gaming.com Well, what can I say. Team Pentagram has destroyed any opposition during the entire tournament, and have definitely showed the people that said they sucked on lan that they are one of the best European teams. Congratulations to neo, LUq, TaZ, napalm and zibi for their great performance at the Samsung European Championship! ;) jeszcze raz gratulacje TP mamy narescie klan ktory liczy sie w swiatowej czolowce ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) no Congratulations :D eee czy jak to sie pisze ;) no aLe czy ktoś tego topica czyta z Pentagramu ;] ================================ Mam pytanko dotyczące skinów broni oraz postaci do css . Podobno Valve zabrania zmieniania skinow itp. i moje pytanie dotyczy tego czy moga mi cos zrobić jezeli te skiny zmienie ( skasują konto itp.) ? Jezeli ktos ma te skiny zmienione niech napisze czy ma problemy z wchodzeniem na servy lub coś w tym stylu . 1326429[/snapback] sam Używam 2 Skinów Awp I M4A1 I wszedzie Wchodze i Wogle No Problemo ;] :D ================================= a tak Wogle to polecam Ten skin-pack ;] Edytowane 14 Marca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nX` Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 aha to dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 jak ktoś poszukuje demek to tu jest tego masa : http://www.gotfrag.com/portal/demos/ trzeba się tam zarejestrować ps. oczywiście trzeba mieć cs 1.6 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 No nie weim czy takie skorki jak ma roger nie powinny być zabronione :| Nie wiem jak to na serio wygląda, a nie chce mi sie sprawdzac, ale ta AWM chyba strasznie mocno swiatlo odbija tą srebną lunetą... Chyba jest bardziej oczojebna niz normalna skórka... Utrudnia zycie snajperom!!! Ma ktoś gg od LUQa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Oj daj sobie spokoj z tym jego GieGie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) No nie weim czy takie skorki jak ma roger nie powinny być zabronione :| Nie wiem jak to na serio wygląda, a nie chce mi sie sprawdzac, ale ta AWM chyba strasznie mocno swiatlo odbija tą srebną lunetą... Chyba jest bardziej oczojebna niz normalna skórka... Utrudnia zycie snajperom!!! Ma ktoś gg od LUQa :> 1327872[/snapback] Sikor ta Sikorka jak to powiedziałes :lol: W Realu wygląda tak Nie odbija Światła :mellow: A dlaczego powinny byc Zabronione :> :huh: :huh: ============ Valve nie robi Zbyt duzo Skinów jezeli chodiz o Bron to Żadnego nie zrobiła <_< Np takie M4 ktos Zrobil je zdecydowanie lepiej niz Valve przynajmniej moim zdaniem ;) ---------------------- Zamiast robić nowe mapki (Cały czas) to powinni zrobic jakies skiny Broni ;] i Terroryste Zrobić :D w dziurawym swetrze ;) oczywiscie nie od kul ;] Edytowane 14 Marca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 i Terroryste Zrobić :D w dziurawym swetrze ;) oczywiscie nie od kul ;] Niom, terro napewno zrobia nowego bo obecny ma tylko 3202 polygony. Dla porownania nowy CT ma 5308 polygonow... Na forum steama widzialem juz projekty. Zapowiada sie ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Ja tylko powiem ze dla mnie ten nowy skin ct wyglada zalosnie. Bajerow ma jakby byl astronauta. Pierwszy byl lepszy. I nie gadac mi, ze w rzeczywistosci tak wygladaja antyterrorysci bo mnie to malo obchodzi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Dokładnie mi od samego poczarku nie podoba sie ten ct Ale jush zdazylem sie przyzwyczaic co nie zmienia faktu ze jest z [gluteus maximus] :> ========= Jin zgadzam sie z toba w 100 a niech bedzie w 102% ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 No spoko Narcyz spoko, żartuje tylko, bo i tak pewnie nikt z tąd go nie ma ;) Roger bo myslałem ze na ciemnych mapkach takie srebne swiecidełko (luneta) łatwiej ujrzeć. Widocznie sie myliłem :P Jak nie jest jak mowie to wszystko OK! A skórki same w sobie bardzo ładne :D Chyba jednak je przetestuje... Modele CT wyglądają jak rzulFie - nie mylić z rzulFem ;) Są okrpne i bee. Do tego są wyższe... Jak z ukochanych CT zrobili kosmitów to niech z terro zrobią rolników :D:D Bedzie sexi cól i trendi :P Też jestem za tym aby Valve przystopowało z masową produkcją mapek. Tak i tak polowe czasu spedzamy na dustach, aztec, cbble i italy, a z tego co wiem to sa jedne z najstarszych mapek w CS :P U nas na serwku tides raz na tydzien, commpund (?)... Niech poprawia bugi, skiny, zrobia lepsze zabezpieczenia antycziterskie... i niech podciagna mi swiatłowód pod dom, bo moje lagi do nerwicy mnie doprowadzają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) Roger bo myslałem ze na ciemnych mapkach takie srebne swiecidełko (luneta) łatwiej ujrzećNic takiego sie nie dzieje bo to jest tylko skorka ktora sie widzi na swojej broni. Np. jak masz skina miecza zamiast noza, to w modelach przeciwnikow nie widzisz zeby oni chodzili z mieczami, tylko z nozami. Ps. nie badzicie takie cfaniaki, spieszylem sie :wink: Edytowane 14 Marca 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Np. jak masz skina miecza zamiast noza, to w modelach przeciwnikow nie widzisz zeby oni chodzili z mieczami, tylko z normalnymi mieczami 1328387[/snapback] Z Excaliburami? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 a moze ct biegaja z claymorami a ts z wakizaszi? byloby gits :wink: btw.wezcie kogos wykopcie z serwa bo chce kogos zabic :twisted: 1 raz widze full serwer gdy jestem POZA nim :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 dzieci spać idzcie bo ja też nie mogę grać od 20min :D ale serw się zaczyna z powrotem rozkręcać, tylko żeby nie za często bo jak nie będę mógl wejść to......... :) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 No ale Jin jak jast wlaczony skin takiego awm to chyba wszyscy ktorych widzisz u siebie na monitorze maja takiego skina:> Co nie:> Czy to działa tylko na ta bron, ktora akurat trzymasz w łapie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 No wreszcie sobie troche pograłem na serwerku i musze pochwalić kulturę ludzi na nim grających. Byłem już na kilkunastu serwerach (zacząłem przygodę z CS:S dwa tygodnie temu więc jestem początkujący) i wiem co mówię. Nikt nie rzuca mięsem na początkujących.Brawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) No ale Jin jak jast wlaczony skin takiego awm to chyba wszyscy ktorych widzisz u siebie na monitorze maja takiego skina:> Co nie:> Czy to działa tylko na ta bron, ktora akurat trzymasz w łapie? 1328517[/snapback] Do czego ty dązysz ?? :> Nio tak jest jakie masz skiny na kompie to przeciwnik/kolega/bot ma takie jakie ty masz to znaczy ty takie widzisz ;]a on moze miec zupełnie inne i ty ich nie bedziesz widzial :mellow: No ale co z tego :> do czego zmierzasz Edytowane 14 Marca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jata_man Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) Witam Jak włączyć EAX (i czy mozna) w cstrike source mając kartę Sound Blaster Live 24bit Czy na słuchawkach to cos da? pozdrawiam Do poprzednich postów jeszcze: Chodzi o to że zrobie sobie skina dla CT w kolorze oczojebczo czerwonym i grajac u siebie na kompie jako T bedzie mi latwiej odszukac CT na mapie np de_dust. Dlatego skiny maga byc pewnego rodzaju czitem (moje zdanie) Edytowane 14 Marca 2005 przez jata_man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 niejestem pewiem ale spruboj snd_digital_surround 1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 No ale Jin jak jast wlaczony skin takiego awm to chyba wszyscy ktorych widzisz u siebie na monitorze maja takiego skina:> Co nie:> Czy to działa tylko na ta bron, ktora akurat trzymasz w łapie? No zrozum co do ciebie pisze, ty mozesz trzymac w reku nawet skin gumowego kurczaka, ale jesli nie zmienisz modelu to przeciwnik bedzie szedl z normalna bronia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Dla mnie podmiana modelu to też "cheat", tylko że nie "program" a "inwencja własna". Też tego na 1.6 próbowałem pokazując kolesieom, co można robić :( Dałem wszystkim (terro i ct) ten biały skin (zimowy) i pomalowałem go jeszcze na czerwono - nie było szans ukryć się w cieniu. Do wygrywania super, ale sensu w grze nie widzę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) Kzi mowimy tu o skinach broni przynajmniej ja tylko uzywam Podmienionej broni.Skinow ludzi nie uzywam bo po co . Lepiej zamiast tego skina ct "rodem z kosmosu :lol: " to dali by Skin wzorcowany na SAS (nie mylic z SeS ;)) fajnie wtedy by wyglądali np na dustach. ================= Tesh uwazam ze skiny np z czerwona głowa sa czitem bo taki czerwony leb to z daleka widac i łatwa w niego pyknac :lol: Edytowane 15 Marca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Tak z ciekawości pytam - te "skręcanie" głowy w modelach CT jest celowe ? Bo wygląda to ochydnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Nie wiem jak w 1.6, ale w 1.5 (np. na FFA ;) ) gdy miało się inny model postaci to wyskakiwał błąd na cheating-death i nie można było grać? PS. W CS:S można mieć jakie się chce modele (ja przynajmniej mam terrorystów z kamizelkami Nike i butami Cortez :D )... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) Fajnie musieliby wygladac ct z kamizelkami na ktorych znajdowalby sie znak bullseye w kolorze czerwonym /- tarcza celownicza -tak to najprosciej tlumaczac wyglada/. Natomiast co umiescic na bluzach terorystow nie mam pojecia . Pozostawiam to zagadnienie dla osob z wybujala fantazja - a niech sie pomecza.:P edit: Kaziu ma racje: w wielu fpp zamiana skina postaci jest uznawana przez cb za ulatwienie/czit i karana. Ponadto mija sie to z celem gry ktora traci na realizmie - widzial ktos ubranego na bialo teroryste albo ct na bialo??? /pomijam ewentulanosc gdy ktorys z powyzszych lapie rybki pod lodem zima na jeziorze/ Edytowane 15 Marca 2005 przez KNOW_HOW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Jak już zapewne wiecie nasz serwer leży od wczorajsszego wieczoru. Przed chwilka otwieram sobie Steama, biore Servers, odswiezylem, posortowalem po pingu a tu patrze - drugi na liście jest ten serwer Gameservers.net - Cmx Server [tweak.pl] - 82.192.78.4:27045 Z tego co się orientuje to nasz stary serwer miał takie IP 62.212.73.175:27045, więc o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 nie wiem ale przed chwila bylem na tym i arnie sie bawil narazie. ale dziala i ping bez zmian na razie...wiec ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 grunt, że jest i działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 najwidoczniej gs przenioslo nam serw na inne lacze nowe ip serwa tak jak podal bania 82.192.78.4:27045 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...