Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Jak sie czlowiek czuje dumny ze jest polakiem jak sie widzi takie komentarze na

http://www.nip-gaming.com

Well, what can I say. Team Pentagram has destroyed any opposition during the entire tournament, and have definitely showed the people that said they sucked on lan that they are one of the best European teams. Congratulations to neo, LUq, TaZ, napalm and zibi for their great performance at the Samsung European Championship!

;)

jeszcze raz gratulacje TP mamy narescie klan ktory liczy sie w swiatowej czolowce ......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no Congratulations :D eee czy jak to sie pisze ;)

no aLe czy ktoś tego topica czyta z Pentagramu ;]

================================

Mam pytanko dotyczące skinów broni oraz postaci do css . Podobno Valve zabrania zmieniania skinow itp. i moje pytanie dotyczy tego czy moga mi cos zrobić jezeli te skiny zmienie ( skasują konto itp.) ? Jezeli ktos ma te skiny zmienione niech napisze czy ma problemy z wchodzeniem na servy lub coś w tym stylu .

1326429[/snapback]

Dołączona grafikaDołączona grafika

sam Używam 2 Skinów Awp I M4A1

I wszedzie Wchodze i Wogle No Problemo ;] :D

=================================

a tak Wogle to polecam Ten skin-pack ;]

Edytowane przez RogerWhite

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie weim czy takie skorki jak ma roger nie powinny być zabronione :|

Nie wiem jak to na serio wygląda, a nie chce mi sie sprawdzac, ale ta AWM chyba strasznie mocno swiatlo odbija tą srebną lunetą... Chyba jest bardziej oczojebna niz normalna skórka... Utrudnia zycie snajperom!!!

Ma ktoś gg od LUQa :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie weim czy takie skorki jak ma roger nie powinny być zabronione :|

Nie wiem jak to na serio wygląda, a nie chce mi sie sprawdzac, ale ta AWM chyba strasznie mocno swiatlo odbija tą srebną lunetą... Chyba jest bardziej oczojebna niz normalna skórka... Utrudnia zycie snajperom!!!

Ma ktoś gg od LUQa :>

1327872[/snapback]

Sikor ta Sikorka jak to powiedziałes :lol:

W Realu wygląda tak

Nie odbija Światła :mellow:

A dlaczego powinny byc Zabronione :> :huh: :huh:

============

Valve nie robi Zbyt duzo Skinów jezeli chodiz o Bron to Żadnego nie zrobiła <_<

Np takie M4 Dołączona grafika

ktos Zrobil je zdecydowanie lepiej niz Valve przynajmniej moim zdaniem ;)

----------------------

Zamiast robić nowe mapki (Cały czas) to powinni zrobic jakies skiny Broni ;]

i Terroryste Zrobić :D

w dziurawym swetrze ;) oczywiscie nie od kul ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i Terroryste Zrobić :D

w dziurawym swetrze ;) oczywiscie nie od kul ;]

Niom, terro napewno zrobia nowego bo obecny ma tylko 3202 polygony. Dla porownania nowy CT ma 5308 polygonow... Na forum steama widzialem juz projekty. Zapowiada sie ciekawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko powiem ze dla mnie ten nowy skin ct wyglada zalosnie. Bajerow ma jakby byl astronauta. Pierwszy byl lepszy.

I nie gadac mi, ze w rzeczywistosci tak wygladaja antyterrorysci bo mnie to malo obchodzi :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No spoko Narcyz spoko, żartuje tylko, bo i tak pewnie nikt z tąd go nie ma ;)

Roger bo myslałem ze na ciemnych mapkach takie srebne swiecidełko (luneta) łatwiej ujrzeć. Widocznie sie myliłem :P Jak nie jest jak mowie to wszystko OK!

A skórki same w sobie bardzo ładne :D Chyba jednak je przetestuje...

Modele CT wyglądają jak rzulFie - nie mylić z rzulFem ;) Są okrpne i bee. Do tego są wyższe... Jak z ukochanych CT zrobili kosmitów to niech z terro zrobią rolników :D:D Bedzie sexi cól i trendi :P

Też jestem za tym aby Valve przystopowało z masową produkcją mapek. Tak i tak polowe czasu spedzamy na dustach, aztec, cbble i italy, a z tego co wiem to sa jedne z najstarszych mapek w CS :P

U nas na serwku tides raz na tydzien, commpund (?)... Niech poprawia bugi, skiny, zrobia lepsze zabezpieczenia antycziterskie... i niech podciagna mi swiatłowód pod dom, bo moje lagi do nerwicy mnie doprowadzają ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roger bo myslałem ze na ciemnych mapkach takie srebne swiecidełko (luneta) łatwiej ujrzeć

Nic takiego sie nie dzieje bo to jest tylko skorka ktora sie widzi na swojej broni. Np. jak masz skina miecza zamiast noza, to w modelach przeciwnikow nie widzisz zeby oni chodzili z mieczami, tylko z nozami.

Ps. nie badzicie takie cfaniaki, spieszylem sie :wink:

Edytowane przez Jin*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sLiM JiM

Np. jak masz skina miecza zamiast noza, to w modelach przeciwnikow nie widzisz zeby oni chodzili z mieczami, tylko z normalnymi mieczami

1328387[/snapback]

Z Excaliburami? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wreszcie sobie troche pograłem na serwerku i musze pochwalić kulturę ludzi na nim grających. Byłem już na kilkunastu serwerach (zacząłem przygodę z CS:S dwa tygodnie temu więc jestem początkujący) i wiem co mówię. Nikt nie rzuca mięsem na początkujących.Brawo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale Jin jak jast wlaczony skin takiego awm to chyba wszyscy ktorych widzisz u siebie na monitorze maja takiego skina:> Co nie:> Czy to działa tylko na ta bron, ktora akurat trzymasz w łapie?

1328517[/snapback]

Do czego ty dązysz ?? :>

Nio tak jest jakie masz skiny na kompie to przeciwnik/kolega/bot ma takie jakie ty masz to znaczy ty takie widzisz ;]a on moze miec zupełnie inne i ty ich nie bedziesz widzial :mellow:

No ale co z tego :> do czego zmierzasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jak włączyć EAX (i czy mozna) w cstrike source mając kartę Sound Blaster Live 24bit

Czy na słuchawkach to cos da?

pozdrawiam

Do poprzednich postów jeszcze:

Chodzi o to że zrobie sobie skina dla CT w kolorze oczojebczo czerwonym i grajac u siebie na kompie jako T bedzie mi latwiej odszukac CT na mapie np de_dust. Dlatego skiny maga byc pewnego rodzaju czitem (moje zdanie)

Edytowane przez jata_man

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale Jin jak jast wlaczony skin takiego awm to chyba wszyscy ktorych widzisz u siebie na monitorze maja takiego skina:> Co nie:> Czy to działa tylko na ta bron, ktora akurat trzymasz w łapie?

No zrozum co do ciebie pisze, ty mozesz trzymac w reku nawet skin gumowego kurczaka, ale jesli nie zmienisz modelu to przeciwnik bedzie szedl z normalna bronia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie podmiana modelu to też "cheat", tylko że nie "program" a "inwencja własna". Też tego na 1.6 próbowałem pokazując kolesieom, co można robić :( Dałem wszystkim (terro i ct) ten biały skin (zimowy) i pomalowałem go jeszcze na czerwono - nie było szans ukryć się w cieniu. Do wygrywania super, ale sensu w grze nie widzę :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kzi mowimy tu o skinach broni przynajmniej ja tylko uzywam Podmienionej broni.Skinow ludzi nie uzywam bo po co .

Lepiej zamiast tego skina ct "rodem z kosmosu :lol: "

to dali by Skin wzorcowany na SAS (nie mylic z SeS ;))

fajnie wtedy by wyglądali np na dustach.

=================

Tesh uwazam ze skiny np z czerwona głowa sa czitem bo taki czerwony leb to z daleka widac i łatwa w niego pyknac :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak w 1.6, ale w 1.5 (np. na FFA ;) ) gdy miało się inny model postaci to wyskakiwał błąd na cheating-death i nie można było grać?

PS. W CS:S można mieć jakie się chce modele (ja przynajmniej mam terrorystów z kamizelkami Nike i butami Cortez :D )...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie musieliby wygladac ct z kamizelkami na ktorych znajdowalby sie znak bullseye w kolorze czerwonym /- tarcza celownicza -tak to najprosciej tlumaczac wyglada/. Natomiast co umiescic na bluzach terorystow nie mam pojecia . Pozostawiam to zagadnienie dla osob z wybujala fantazja - a niech sie pomecza.:P

edit:

Kaziu ma racje: w wielu fpp zamiana skina postaci jest uznawana przez cb za ulatwienie/czit i karana.

Ponadto mija sie to z celem gry ktora traci na realizmie - widzial ktos ubranego na bialo teroryste albo ct na bialo??? /pomijam ewentulanosc gdy ktorys z powyzszych lapie rybki pod lodem zima na jeziorze/

Edytowane przez KNOW_HOW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już zapewne wiecie nasz serwer leży od wczorajsszego wieczoru. Przed chwilka otwieram sobie Steama, biore Servers, odswiezylem, posortowalem po pingu a tu patrze - drugi na liście jest ten serwer Gameservers.net - Cmx Server [tweak.pl] - 82.192.78.4:27045

Z tego co się orientuje to nasz stary serwer miał takie IP 62.212.73.175:27045, więc o co chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi